Доц. Кунчев: Covid-19 върна развитието на света с 10 години назад

Главният държавен здравен инспектор е категоричен, че мерките срещу коронавируса са много премерени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе глупак нали миналата пролетбеше страшно в Гърция, а пък те снимаха че си се наредил на опашка за Гърция. :)) Сега опасно ли там, да ходим ли, ти ще ходиш ли?

Ми нали и тоя пор рева колко е страшно и как трябва да затворим всичко. Експерта от Хасковски мащаб.

от всички НОЩ-ни таласъми тоя беше най-гнусният натегач и най-често променящ мнението си. Лъжлив, нагъл и арогантен комсомелец. сега нещо се мазни на "новите" Няма никаква официална "диря" да е ДОЦЕНТ май е самозванец.

Млъкни, че само глупости ръсиш!

ВИРУС НЯМА, ВИРУСЪТ СМЕ НИЕ ХОРАТА!!! ВСИЧКИТЕ ОТ ТЕАТЪРА ”СМЪРТ” или ”НОЩ” БЕШЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ. ВАКСИНИТЕ СА ДА ЗАГУБИМ ДУШАТА СИ, ДА НИ НАПРАВЯТ АРТИФИШЪЛ БИО РОБОТИ УПРАВЛЯВАНИ ОТ 5 ДЖИ ( А честито, те го пуснаха в България) И ПЪЛНОТО НИ ЛИКВИДИРАНЕ! А КАКВО СТАВА С ДЕЦАТА НИ, АКО НАС НИ НЯМА?

Този доцент няма ли да се пенсионира най-накрая. Аман от черни врачки. Вместо да се зарадва, че вируса е изчезнал той само пророкува някакви черни сценарии.

Чуваш ли се какво говориш? Как така е изчезнал вируса?!

Кунчев не мислиш ли, че малко прекали. Моя свят не само, че не се върна с 10 години назад, ами дори отиде напред в сферата на технологиите. Така че хайде да не слагаш всички под общ знаменател.

Продавачът на ваксини Каунчев нещо пак взе да се изявява последните дни. Вчера коментира, че пенсионирането на Кантаржиев е законно (като, че ли Каунчев е юрист), днес пък коментира, че "светът се върнал с 10 години назад" (все едно, че е икономист).За него е разбираемо, че трябва да продава ваксини, все пак комисионните са му от тези продажби, ама защо го пускате по всички информационни канали постоянно?!?!

Кучев,изчезни бе отпадък!

според мен този вирус направи точно обратното. разви света с поне 10 год напред. гледам технологии, услуги, медицина. такъв катализатор като този вирус няма. не знам какво точно са ни върнали 10 год назад, освен да сме светнали едно време, че не са ни нужни толкова много офиси, хотели и безмислени бизнеси, които са съществували някакси чудодейно.

Ама някои забогатяха за 10 години напред

"Никакъв терористичен акт не може да върне развитието на света с 10 години назад, но този вирус го направи. Ако имаме време до следващия, защото неминуемо такъв ще дойде, а учените са категорични, че такива вируси ще идват, колкото сме повече подготвени, толкова по-добре", посочи Кунчев. "Нетърпението ни да се върнем към нормалния живот е голямо, но пътят към него е имунизацията...", каза още той. Това са празни приказки за женския пазар, каква научност? Да бяхте почнали да мерите с тези тестове преди 10 год., ситуацията можеше да се окаже и по-зле. А от припева че "ПЪТЯ КЪМ НОРМАЛНОСТТА МИНАВА ПРЕЗ ВАКСИНАЦИЯ" на човек вече му се повръща. Това не е информация, това повече прилича на цел. Кое работи? Всичкото с тези мерки и тази ваксинация е "Пунта Мара". Ей я Малта, шампион по ваксинация, и чета че още ходят с намордници навън, щели да ги свалят от 1 юли. България е на опашката, последна по ваксинация и "пандемията" отминава със същите темпове. Да вземем и Кипър, който е 4-ти в Европа по ваксинация, и разрешаване на движението на гражданите чрез изпращане на СМС, сега сменено с "безопасния пропуск"! И това работи? България и Малта са в списъка на безопасни страни на Нидерландия, а Кипър не е! Къде е ролята на ВАКСИНАЦИЯТА и МЕРКИТЕ?

Aбe нa мeн ли caмo нe ми e яcнo нeщo c тaзи зaрaзa? Цялo лятo плaжът e пълeн, зaвeдeниятa - oткрити и зaкрити ca фул, диcкoтeкитe - cъщo, дeцaтa бягaт и игрaят нa вoля, млaдeжитe ce мляcкaт пo улицитe, нямa диcтaнции, нямa нищo - зaрaзeнитe ca в нoрмaлни грaници. Хaйдe ceгa дa ми oбяcнят зимaтa зaщo рacтaт? Тo зa грип вeчe нe ce гoвoри, caмo oт тoвa ce рaзбoлявaмe, явнo. И дa нe ми рaзпрaвят, чe зимaтa cтoим пoвeчe в зaтвoрeни пoмeщeния. И ceгa cи cтoим пo къщитe вeчeр. Cигурнo aз cъм тъп и нe мoгa дa рaзбeрa.

Не си тъп ти, приятелю, а тези, на които липсва им критично мислене и се ловят като шарани на бастун на всичко, което им се казва, и се редят по ваксинационните пунктове, щото така щели да преборят "страшния" вирус или поне да почиват и тази година на гръцкото море, хаха

Червените тролове пак са налазили и мятат лайна. Общаци селски с недоразвити мозъци си позволяват да коментират медицински лица?????

Ако ваксината беше разработена на държавно ниво, от учени на държавна заплата и произвеждана от държавата, щях да се ваксинирам. На частни фарма корпорации, които искат всяка година да ваксинират с нещо ново, набързо направено - в името на печалбата, няма как да вярвам. Те искат хем да печелят, хем да бъдат освободени от отговорност. Как да вярваш на частни корпорации, които неведнъж са се опитвали да продават опасни и ненужни лекарства? Ще дам само два примера. При стомашни проблеми, причинени от вредни храни, лекарите (вкл. и в България) вместо правилна диета обикновено предписват т.нар. PPI лекарства, подтискащи произвеждането на стомашна киселина. Изледвания от последните години доказват, че тези лекарства предизвикват рак. Друг пример - при стресът, причинен от натовареното ежедневие, американските лекари поставят диагноза "депресия" и изписват антидепресанти. Антидепресантите водят до сериозни психически разстройства, вкл. самоубийствени тенденции, но това разбира се премълчава - отново в името на печалбата. Това е огромна индустрия. Та само до преди няколко десетилетия американските лекари не се свеняха да рекламират една или друга марка цигари като безвредни, потърсете старите реклами на Кемъл, Ментол и т.н. и ще останете изумени от наглостта.

Като не искате ваксина, мрете си и не ни занимавайте по форумите! Понял?

Много сме си добре даже !

Нещо си се объркал. Не ние ви занимаваме, а медиите постоянно бълват рекламна кампания за ваксините. Ние вече сме ги платили тия ваксини, купени са с парите на всички данъкоплатци, така че спокойно - има достатъчно ваксини, който иска нека се ваксинира. Защо е тази масова кампания в световен мащаб - то не бяха лотарии, безплатни понички, сладолед, бъргери, бира и дори джойнтове? В САЩ гласуваха милиарди долари за популяризиране на ваксините. Държавни пари за реклама на продуктите на частни фирми. Ако тези ваксини бяха наистина животоспасяващи, хората щяха да се избиват да си ги слагат и нямаше да има нужда от подобни циркове. Обаче се оказва, че тези ваксини сами по себе си не работят, за по-сигурно трябва не само ти да си ваксиниран за да се предпазиш, а и всички останали. И пак не е сигурно, пак можеш да се заразиш и дори да умреш, отделно може да има и странични ефекти. А сега се опитват да внушат на хората, че трябва да се ваксинират всяка година, без да се мисли за евентуални дългосрочни ефекти.

Тази масова кампания е за да бъдат спасени безсмислените животеци на дребни индивиди като теб. Аз лично бих оставил светът да се поизчисти от такива.

Не са 10, няколко стотин са. Върнахме се в тъмните векове на мракобесие, безправие, когато хората са били безправни роби и собственост на господарите си. Същите тези господари сега имат наследници, които връщат времето назад в епохата на феодализма. Дано нашите наследници предизвикат просвещението като преди. В рамките на нашия живот не се вижда светлина. Психопатите са замислили още “изненади”.

Ку ку бау!

интересно признание на кунчеФФ ;) инициаторите и съорганизаторите на спецоперация Коронавирус в рамките на Сценарий LockStep са върнали цивилизацията на земята 10 г назад и поне 50 г встрани поредното престъпление срещу Човечеството на Глобалната Шайка, нали, кунчеФФ? КовдиУФце , разбрахте ли ? Ще Ви боцкат поне по два пъти годишно ?

Сената на САЩ разследва главният вирусолог за връзките му с лабораторията в Ухан и финансирането и с американски пари за създаване на корона воруси . Сенаторите вече говорят открито ,че вирусът кпвид 19 е човешко творение и това го потвърждават много лекари . Така че свиквайте, те ще правят вируси и ще ни заразяват и след това същите тези ще ни ваксинират .

Пак фейкове. Разследват ти акъла сенаторите

https://www.youtube.com/watch?v=3ICBtXrvkP4&t=4s Ето ти линк .

Да ама не е фейк. Не вярвам епидемиолога да е виновен, нито в китайския произход. Именно военната "олимпиада" в Юхан е всъщност нулевият случай. На байдън истината не му идва добре. Затова ще лъже като всеки фашага "демократ".

И какво от това? Това е един корона вирус. Нищо повече. Щеше да дойде, да мине и да си замине. Това, което го направи смъртоносно опасен е селекцията му с ограничитрлни мерки, които го направиха по-заразен, такъв, който заразява само в затворено помещение, който заразява повече с маски, който има по-дълъг инкубационен период. Точно лекарската олигофренична фашистка мафия направи от вируса бич китайски, бич на фашистите, променящи климата и подобни дженджери срещу нормалният живота хората. И трябва да се каже че Кунев и Борисов са много по-малко фашисти от сегашната военна хунта, наречена служебно правителство. То служи само на Радев и фашистите, които го командват.

тоя плужек, много се мазни на "новата" власт - да не се забравя че е бил кандидат гробарски депутат

Не Ковид, а мерките срещу него върнаха света назад и не 10, а 20 години. И този е един от виновниците за това!

не ковид, а мерките върнаха развитието назад

Каунчев, а ти в пенсия - кога??? Крадецът вика: Дръжте крадеца!

През април имаше огромна вълна от заразени, всичките ми познати които до този момент успяха да се разминат с ковид, април се разболяха. Но, политиката беше , че сме супер, болните намаляват!? При все че докторите казваха, че 3та вълна е с "най-висока". Та, логично е тези преболедували да не могат да се ваксинират поне през следващите 3 месеца поради прекомерното наличие на антитела и съответен риск от усложения.

нещо, което в обща популация до 65г. убива по-малко от сезонен грип или диария, да върне света с 10г. назад. Чакай малко, да не е заради подържаните от правителства и медии паника и страх, подчинени на трилионни борсови и милиардни фарма-интереси?.. Или пък на закриваните с десетилетия болнични легла и “мерките”, които обрекоха и убиха кратно повече хора от “диагностицираните” със Sars-cov-2?

Ти чакай тия с мерките срещу Ковид да чуят, че има и грип и други заразни и хронични болести... Мани

Кауна каза в ефир при какви условия ще подаде оставка, гледайте го да не преразказвам, може да му се помогне

Не ковид, а побърканите ви господари и особено вашето старание като подлоги. За което сте добре платени, както се разбра.

Кой Ви ражда бе ... :)

Г-н доцент!!! Това го кажете на онзи с „вируса Шипка,“ дето по късно го изгониха от Латвия. И на сегашния министър на здравеопазването, дето твърдеше че няма такъв вирус.

Защо Кунчев не каже колко човека са спасили с "МЕРКИТЕ". Нали това е била целта на мерките. Никъде не споменава за спасени животи. Защо ли ?

затова умират хора който се пази намалява шанса да го пипне с 90 процента

Вчера СЗО излезе с официална статистика за 2% смъртност от вируса в световен мащаб,като по държави България е с 4%! В световен мащаб 98% от хората се самоизлекуват от вируса,а 80% изобщо не разбират,че са го карали! При хората под 60 години смъртността е под 0,01%, което е по малко от грипа,най голяма опасност от умиране има при хората над 70 години и най вече тежко болните,тях имунизирайте,оставалите ни оставете на мира да посрещнем скапания вирус и стига ни манипулирахте с глупостите си! Сегашните ваксини не са направени да ни пазят от вируса,а са експеримент спрямо човечеството....

Хайде още един „доктор“специалист по всичко разбиращ от всичко!!!

Това е точно така, но колко го разбират и осъзнават? Един вирус с 2 % смъртност преобърна живота ни наопаки!!! Има и още едно страшно нещо: напъните да се ваксинират и децата над 12-годишно възраст, които карат вируса с пренебрежими симптоми и без каквито и да е усложнения.

Именно СЗО направи от това пандемия и касапница. А да се имунизират болните и старите само е тъпотия. Колкото и да имунизираш болните и възрастните те ще се разболяват и умират. Както със всяка настинка и грип. Ваксината не пази от инфекцията през първите дни след заразяване и старите и болните не могат да преживеят именно тези дни. Да не говорим че ваксината предизвиква инфекция (за да има имунна реакция) и тази инфекция също е проблематична за тях. Трябва да се имунизират контактите на тези стари хора и на болните ако са тежко болни. Като имунизираш гледач на стари хора пазиш много с една ваксина. Именно затова една ваксина в България с зелени коридори има спиращ ефекта на 7,3 ваксини в Испания и 5,2 в Германия.

През цялото време никой не си направи труда да разбере колко човека реално са се срещали с ковид. Явно няма интерес да се знае. Защо ли ? Режисурата е една и съща във всички държави. Италия обяви локдаун при хиляди случаи дневно , а България при 30-40. В момента се говори за облекчения в държави с голям процент имунизирани. България следва тенденцията с 15% имунизирани. Просто правим както другите. Режисурата е много явна !

ковид или там както е кръстен. Алчността за пари,власт и контрол върна света в каменната епоха.

Малко са хората, които ще те разберат и проумяват думите ти! А този плазмодии, дето се изказва, какво да кажа, част е от големият план да ни "спасят" ...

Въпрос: Докажете че мерките не съществуват. Отговор: Кои мерки?

към нормалният живот е такива като този да не се мяркат повече!

Да ки ядеш уя кунчо!!!

Така е, заради такива като теб, най-вече.

Ехх с това връщане назад има шанс да го настигнем тоя свят. А дано :)

АКО СИ ПОЛИТИК МУЗИКАНТ ИЛИ ПРОСТО ИЗВЬЕСТЕН ВМА ТЕ ВЗИМАТ НА МИГА ДРУГИТЕ - ДОМАШНО ЛЕЧЕНИЕ СТЪЛБИ, МАЗЕТА ИЗБОР ГОЛЯМ

За съжаление беше изпуснат момента. Когато имаше желаещи, нямаше ваксини освен тези на АСтра Зенека, кято пък беше компрометирана. Израел сега или през пролетта се имунизираше ударно. Ние заппочнахме по-късно и ще свършим с иминизирането по-късно, това е логично.

Кунчев, как прецени, че мерките са били успешни, като резултатите са катастрофални ?

Първо, мерките ви бяха хаотични и от тях нямаше полза ! Второ, не вируса, а вие с тези “мерки“ върнахте развитието ни с 10 година ! И трето, именно с тези “премерени мерки” доведохте страната ни до най-високата смъртност в света от болести, които нямаха нищо общо с вируса ! На такива действия, съзнателни или не, някои им викат “геноцид” !

ТОЧНО!!!!

И като се има в предвид че мерките бяха най-меки в България от целия Еврогей фашистки. А иначе -- ами вирус като вирус, който щеше да си мине и замине ако не бяха прилагали фашистките си мерки, които само селекционираха по-вирулентни щамове и не му позволяваха да се превърне в обикновена хрема. И не, мерките на са на Кунев а на СЗО. Те искат света да се върне на нивото на Етиопия отпреди 80 години. Маски, преследване с ПЦР тестове на здрави хора, карантина на хремави и здрави, спиране на болнична помощ, "лекуване" със свръхдози токсини, първоначално хинини, след това ремдесвир (раундуп за животни), антибиотици, които предизвикват диабет. С една единствена цел: поставяне на власт на фашистки правителства. От САЩ и Европа до Латинска Америка. Докторите се превърнаха в палачи и расистки експерти в геноцида.

Хвърляй оставката. Не разбрахте ли, че при повечето хора е останал здрав разум и не искат да се ваксинират срещу настинка с "ваксина" не преминала през нормални клинични изпитвания...

На есен ще заискат....

Едва ли. Сезонът за почивка в Гърция вече ще е преминал :)

Тебе сигурно те е върнал в 1-ви клас!

Не ковид-19, а вие и другите параноици по света, които наложиха изкуствено тази криза. Така и в България не се мери колко са починали от ковид-19, а само колко от починалите са констатирани, може и грешно и въобще да не са го имали или да им е минало преди месеци или да не е имало никакъв ефект. Ако 100% са ваксинирани, 100% от починалите ще са ваксинирани. Едното не значи другото. Но като нищо сега починалите ваксинирани, да са повече от починалите с констатиран някога ковида, дето броят. Мнозинството броени със сърдечни проблеми. Само от прокламираното и по света, дебелейте си в къщи, което носи до най-голямата сърдечна смъртност, по света може да са умрели милиони. За тук ако се направи анализ, може да се окаже, че починали от ковид-19 в България от пиковете са 3-6% (по изчисления и статистики), а някъде над 30+ хиляди починали са заслуга на НОЩ и световният идиотизъм! Много ще ми е интересна статистиката например за самоубили се и дали и нея ще припишат на ковида!

Точно така е! Има хора с лабилна психика, на които цялата исто(е)рия с ковида им се отрази пагубно. От страх също се умира - стресът поразява не по-малко от всяка друга болест. За ваксините пък въобще не ми се коментира.

Това е добре за България! Ние и без това сме 100годоно на зад..

Напротив. Не ковид, а такива като ТЕБ, г-н Кунчев върнаха света назад. И то не 10, а 1000 години назад го върнахте с малоумщините, които сътворихте. Радвам се, че Чернобил гръмна през 1986-а, а не сега. Сигурно щяхте да затворите всичко за следващите 100 години, ако беше сега. Идиоти такива.... Дано всички ковидари да измрат до крак.

bravo