Донев на последното заседание на МС: Благодаря за дозата безразсъдство да сте министри (видео)

Най-добре управлява този, който е готов да се раздели с властта във всеки миг, заяви служебният премиер

Обратно в новината

Коментари - Донев на последното заседание на МС: Благодаря за дозата безразсъдство да сте министри (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И ние благодарим господин Донев ,че казахте хората ,а не народа. Под народ в страната се разбира бедни хора и тези с комунистическо съзнание.

Отлитай към Москва гълабе

Майка ти да еба проста.Всичко продадохте на Козяк.Какво си върнал?

Демокрация е, когато банда престъпнци управлява армия от идиоти.

Мисля, че енергийният министър трябва да бъде разследван за защита и прокарване на интересите на Путин (и Газпром) в България! И за саботиране на националните (и европейските) интереси!

Аз ще запомня с много добри чувства от този кабинет министрите на МВР и на правосъдието - Дерменджиев и Крум Зарков, почтени въже, които наистина се опитаха да променят нещо в затлачените им ресори! Прави много добро впечатление и Пеканов! Енергийният министър е проводник и защитник на путиновите интереси и някаква по-млада версия (реплика) на Румен Радев! За останалите нямам впечатления (и поглед), което за български министри всъщност не е съвсем лош атестат!

Няма нито един министър на Вътрешните работи,при който за по-малко от пет месеца да са убити петима полицаи.

Думата въже съзнателно ли сгрешихте?

ви благодарим, некадърници. Яйцата по 75 стотинки са твърде скъпи за да ви замлатим.

Защото лично Гълъб ги е с асял.

"Донев на последното заседание на МС: Благодаря за дозата безразсъдство да сте министри" Горките министри, разплаках се от съжаление за тях ..... После прочетох и съседното инфо от ДИР-а, за горкия Милен Велчев, и ми стана едно ........ Абе как да (не) му повярваш на ДОнев? Трябва да си много голям глупак, много, много над средното ниво за страната!

Поредните управници, които си дават категорично отлично оценка - сами на себе си! Ако се замисли човек - за 33 години няма правителство, президент, управници и политици в България, които да не са си давали високи и най-високи, дори най-най-високи изключителни оценки. А България е (и бе), и остава в перманентна дълбока криза!!! Въпреки, че е пределно ясно, че ако един сериозен проблем не бъде Първо - Признат!!!, и Второ - адекватно адресиран и анализиран, той не може да се очаква да бъде (добре) решен! Пословична е “скромността” на политиците ни, макар че това не е само в България. И ако има някакъв провал, но той е задължително на другите - на онези преди тях, и на следващите, щом не са те! А истината е, че ако някой наистина иска по-добре да разбере политиците и управниците ни, профила им, да узнае истинските им мотиви, които избиват при някои от тях дори до съвсем явно и трайно, устойчиво антисоциално поведение, просто трябва да си даде труда да прочете и разбере за това що е нарцис и нарцисизъм - но имам предвид характеристиките, трудовете и анализите на учени, психолози, криминолози,.. и техните изследвания и многобройни примери! (Някои може да се успокоят, че така не е само у нас - нова важи например и за доста от американските политици)!

Шайка продажни и корумпирани лобисти. Начело с момчето на ПИМК в МС Христо Алексиев и онова чучело на енергетиката.

Народен съд за всички вас демократични педофили,убийци,проосманци,цигани,мангасари,садисти,проксенети...сакскобурготски слуги фашустки! Филу гръцката демокрация ! Да живее Тракийската Свобода Народна! Да живее Наридна Република България! Смърт за перверзията ЕС !

Пълен идиот.

Донев няма бюджет за 2023г. а ние хората с минимална работна заплата от 770лв. как изхранване семейството си. Вие си взехте коледни надбавки и заплатите ви от 6000лв. Хайде МАХАЙТЕ СЕ. Народа гладува и децата му а вие храните Вас и украинците.

Днешните олигофрени са или депутати или министри. Взехме едни парички за 6месеца- кой ти ги дава глупаците българи! И не са свестни а са олигофрени!

Айде стига сте се правили на жертви маймуни н,асрани. М,ърши. Второ поколение с обувки.

Гълъбе дръж здраво, дори когато депутатите напуснат отново парламента, ще трябва да бдиш зорко над него !!! Само покрай дозата да не се пие резлива боза, че стават бели, лесно няма да мине сюргюна този път !

Умилително е всичко това.

ПО ДОПОТОПНО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ТЕЗИ В ИСТОРИЯТА НИ НЕ Е ИМАЛО !! САМО КИРЕ ТЪПОТО МОЖЕ БИ ГИ ИЗПРЕВАРВА !! НО СЪС МАЛКО !!НА МУНЧО СПЕЦИАЛИСТИТЕ !! СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА !!

Но защо народа не избра нито една партия,а сега плюват и плачат.Да се засрамят.Много добре си вършеха работата.Поздравления.

Браво на г-н Донев.

Се навиха а ?

Докато не сменим системата. Ще се въртим в кръг. ИТН

И как ще решиш проблем с политическо разделение с техническо средство за концентриране и втвърдяване на властта? Толкова па да сте прости в това ИТН начи, чак яд ме хваща..

Браво такива "герои"трябват на България

Искам администратори, не визионери с чужди пари.. ПВУта, ТВУта, бюджетни шарлатани и прочее шмекери.

А още малко и мъченици се изкарайте !

Министри, които трябва да запазят поста си: Външния, Вътрешния Министри, които при никакво положение НЕ ТРЯБВА да запазят поста си: крум зарков, пеканов, икономиката, гечев Останалите са горе-долу ок за служебни.

Нито един не става за министър.Особено пък вътрешния.

Ми на мен ми харесва той. Иначе това все пак са служебни министри. Не трябва да сме много критични, освен към някои абсолютни недоразумения, като крум зарков и пеканов. Служебните министри не трябва да са визионери, а администратори. Те просто трябва да поддържат дейността, а не да се правят на герои.

Са служебни министри?Крадяха повече от редовните.

Около теб е тотална корупция. Виж си здравния министър.Той е председател на Софийската колегия на БЛС и няма право да заема друг държавен пост.А е министър.Това е силен конфликт на интереси.

Най-вече недоразумението в икономическото министерство!!!

Този парашутист на МВР? Без нито един ден трудов стаж в полицията .Но е "точен с парите".

Бай бай Бомбай в Шанхай. Филма свърши. Гешев остава. Радев си заминава. В Канада или Отава с вас не ми се занимава. От сутрин до вечер броите пари, А народа Търка ...празни очи. Ъ ъ ъ Костя балбука с Петков и Христо Иванов Бай бай бааай , че пътя да падате няма край. Днеска почитат загинали интелигенти наречени от социализма новите десиденти. Айде ПЕТКОУ бягай в Канада, че идват камъни голяма грамада.

ЧЕ ВИ ТЪРПИМ, ВАС И ДУПЕТАТИТЕ ОТ ВЕЧЕ БИВШЕТО НС, СЛАВА НА БОГА!

До един подлоги на късокракото!!!

Сега е момента да се целунат с путин уста в уста!!!

най - противния е оня очилатко напиканов , мисля че повече няма да го видим като министЕрче

гугутка, ама кинти бе брато. будалкаш ли се с нас? баш за хората, ама хич не ви дреме? защо ти не се отказа?

Като изкараме хипофизния ботокмов джуджак от букерченцето му ще го напоим с естроген, ще го нахраним с насекоми, ще му сменим пола и накрая ще пробваме колко му държи халката на износване

Ще направите путин на снежанка викаш?

Добре бе, какво е мислила майката на този , за да го кръсти гълъб? Интересно ми е, нищо лично.

Мисля, че име Гълъб е по добре от Майкъл, Лоренцо, Патрик, Леон,Леонсио и да не ги изброявам всичките.

А какво ще кажеш за Муравей и Бригадир ? Новото поколение ще кръщава децата си Атлантик, Европеец и т.н.

Съдебната реформа е колкото не е увеличен тока изобщо и храната е по ефтина от Европа , не са теглили кредити от 15 МЛРДА евро и не изхарчиха 12 млрда оставени от Герб за строежи. Не са финансирани от олигарсите или банка, която финансира терористи и престъпници. Ето колко е съдебната реформа желана от ПП и ДБ и особено от Радев амебата. Днеска чакам Радев да каже нещо за избитите бг през комунизма или да пръдне. Той обикновенно си Пърди миризливо сам не се трае. Като се изходи бърза да излезе , не пуска водата. Който иска да е пуска....смъъърррди не се трае, отива на Коремното веднага..ауу горкият

Какво прави тоа нагъл мафиот Папукчийски в дясно от Донев- още ли не е изгонен след всички излезли истини за безчинството и краденето му чрез собствени фирми и съдружници от НКЖИ. Справедливост кога

95% от така наречените Обществни поръчки, развъдник на корупция се печелят от хора на ГЕРБ. Това може да се провери лесно. Също така 90% от тържищата на едро в България се държат също от фирми на ГЕРБ и ДПС. Именно те надуват спекулативно цените за да припишат това на Промяната. Народът е т ъп и лесно се връзва. Още повече като всеки ден му насаждат от тАлавизорУ колко лоши са новите и колко добре било при Бойко. Тиквено-прасешките медии също подклаждат огъня.

че на Велкова лошо ли и беше - нито прие бюджет, на изпроводяк клекна на застрахователите да се вдигне Гражданската с пъти. Запази изцяло чисто бялото дупи. Няма такъв кеф

Е как, изтече инфо, че зеленочорспков ще бъде сменен. И оня, много културния - също.

Донев благодари на безмозъчните за безразсъдното лакейство..

Думите му потвърждават очевидното: България не е сериозна държава.

Радев измами САЩ. - Президентът Румен Радев назначи Петков и Василев в своето първо служебно правителство и им заложи капан с РСМ, след година се 'огради' от тях и ги обвини, че са шарлатани. Днес вече 'мръсната' работа е свършена и той се опитва да печели точки пред обществото по тази тема. - Борисов беше притиснат до стената и не посмя да се оттегли от ГЕРБ, предполагам защото не са му предложили съдебен имунитет или защото не е много интелигентен. Чака го затвор. - ПП и ДБ направиха много грешки, но едно нещо направиха добре - унищохижа БСП, с поклон към САЩ; - БСП бяха алчни и донякъде доверчиви, но тезата, че 'нито един патрон не сме изнесли за Украйна' ще ги довърши. - Възраждане заемат мястото на БСП, удобното ново ляво с поклон към Русия.

В Божийте уши. Щото иначе си мобилизиран и си на фронта да мреш за Бандера. Малоумнико.

Ако има нещо по-неприятно от американските тролове, това са руските тролове. Русия повече не е фактор нито в България, нито на Балканите, нито в Европа.

Освен гълъба, в мунчовия нов гълабарник се предвиждат няколко орела, няколко ястреба, няколко свраки, няколко гарги и няколко гугутки

Най-важното е повече никога да я няма Тиквата от ОПГ ГРОБ=ДПС!

Простакеса деса ще получи ли министервско кресло, а кака Кура ( да и го тура), веселата вдовица, мафиотката Лечева, ???

Свободен си като птица в делата си и отлитането си. Благодарим за мирното небе по време на правителството Ви, г-н Донев! И това в много в тези нелеки времена.

Ех защо родителите ми не са ме кръстили Гълъп...