Тръмп на борба с фанатизма, нетърпимостта и омразата

Президентът Доналд Тръмп осъди антисемитизма в Съединените щати и каза, че той трябва да бъде спрян.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп на борба с фанатизма, нетърпимостта и омразата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Антисемитизмът е естествената реакция на всеки нормален човек по света.

човека им каза че осъжда антисемитизма ,зет му и внуците му са евреи но днес ционистите на Сорос по сиенен заливат помии ....как можело не обичал евреите и блаблаааа

Точно така, всичко е кал! И фанатика вика не на фаматизма

баф мама му! самоорганизират си заплахи по телефона и после чак тръмп пропищява. то е се ено: измамници по телефона на баби с хиляди евра, да се обадят на Радев, че ги тормозят по телефона със запалване и убийство. И Радев да изуезе със изречението: заплахите за палеж и убийство срещу телефонните измамници требва да бъдат спрени и ше бъдат спрени.....

Клинтъците омъжиха грозната си щерка Челси за еврейн, Тръмпи омъжи красавицата Ивана за еврейн, даже и с приемане на юдаизма, това мода ли е или изискване към президентите на Америка?

ние си имаме поговорката :"да би мирно седяло ,не би чудо видяло !",а евреите да не се правят "на дръж ми шапката "

Много моля, може да прочетете 21.02.2017 21:03 "религиозно търпелив-уфсъ", за да се уверите че "световните велики сили" извадиха-пуснаха БЪЛГАРСКИЯ ДУХ ОТ БУТИЛКАТА. И българите в момента ще започнат да се организират, далеч по-добре от времето на Александър Стамболийски. Хитлер е държал закачен неговия портрет кабинета си. Обаче масоните от Албиона са го "поръчали". Този предизвикан онего ИКОНОМИЧЕСКИ БУМ след НьОЙ на България, не ги е "устройвал" и също са си спомнили за 1205 година, Одрин с цар Калоян.

абе не знам какво става в сащ, но е ясно че българите вече не са същите хора като преди. Хюсеин Обамов, Меркел и подобни с гадната ни политика са обърнали даже и българите, дето се уважават с евреите в антисемити. Голям успех на козяк, няма що.

при ссср евреи си партнират с африканци, а при евразийския съюз американци и руснаци мразят черните, а всички мразят евреите

те всичките им еврейски заплахи фалшиви ...сами си ги пускат и бай Тръмп отлично знае

"битка с фанатизма, нетърпимостта и омразата във всичките й форми" ? Или само ако е срещу евреите ? Срещу българите, срещу православието, например, се води много по-яростна и мръсна пропаганда, ежедневно, нас кой ще ни защити ?

тази,която е срещу нас е много по-стара и именно от евреите .

Е-това само затвърждава убеждението ми,че вътрешните междуособици в САЩ не са спрели.Това много ми прилича на умишлено подклаждан огън срещу Тръмп.

Сто процентна провокация. Инсценирали са някакви заплахи, за да проверят как ще реагира Тръмп.

Вашингтон Национален музей за афроамериканска история и култура. Що ли за жувотно да е това. Тръпе, речи нещо за индианците баце

но ционизмът е нещо за което няма думи с които да се охарактеризират негова отвратителна същност и последиците от неговите политика и действия в живот на хората по цял свят! "Ужас" е бледа дума която едва, едва може да даде някаква представа за него! Ционистите са във всички световни и регионални центрове чрез които може да се упражнява власт - съдилища, банки, правителства! На където и да се обърнеш навсякъде ще лъсне по някое еврейско име, но това не име само на човек, а е на ционист, който работи само и единствено в изпълнение целите на ционизма - държавата Израел и нейната политика и който ционист няма нищо общо с обикновените евреи !!!

Има нещо по-грозно и ужасно от Антисемитизма. То се НАРИЧА БХК

Ой ти Гадалетю наш, Жрецо любими. Прочети трудовете на Килъри Клинтън, Вики Нула и ЦРУ ПРЕДСКАЖИ НИ , какво ни очаква таз година

Ти "Митко Пешев", мене очакваш. Напъни мозъка си и промени съдбата си. ВеРВАЙ, ПОСТИЖИМО Е.

защо така бе Унуфри? Вчера толкова добре се справи Човекот. Обърка се малко заради часовата разлика със Стокхолм. Но все пак се случиха раобите

"ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД",приета на московския ционистки конгрес 1988 г. завършва с: "Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив." "Наскоро в Русия 500 видни интелектуалци, сред тях 20 депутати от руската "Дума" са подписали документ, в който се иска пълна забрана на всички еврейски и масонски организации на територията на страната! Аргумент за това е провеждания от тях геноцид и анти руска пропаганда, целящи обезсилване и унищожаване на Руската федерация. В документа се посочва още, че тези организации са вредни и опасни за мира и човечеството. Припомня се също, че след революцията от 1917г до 1959г., а и след това еврейската болшевишка партия и контролирания от нея репресивен апарат са унищожили не по-малко от 60 (шестдесет) милиона руснаци; от тях целенасочено 8 милиона интелектуалци цветът на нацията! Те бяха избити от еврейската масонерия и престъпна клика! Това не трябва да се повтори борете се с всички средства за това !!!"

милер и компания са членове на еврейската болшевишка партия ?

Защо забравяш Улянов, Джогашвили, Зиновиев ... вся жидовская 1оо летная сволоч?! А и путлер, медведев, сечин, ... са все чистокръвни хазари.

Хайде после кажете, че мюсюлманите са добре дошли. Мюсюлманите най-много мразят евреите и така е от край време.

какво става в Швеция?

Един от най-ревностните поддръжници на Тръмп в САЩ е Дейвид Дюк, известен със антисемитските си позиции и бивш член на ККК.Тръмп също така е атакуван най-яростно от ционистките медии в САЩ, трибуквените медии и вестници като НЙ Таймс.Така че има основания да се смята че на Тръмпи не му е чиста работата по въпроса с евреите.

Медиите в САЩ са демократи и либерали така, че не ги бъркай с ционисти. Почти всички не религиозни евреи са демократи другите в мнозинството си подкрепят Тръмп. Тръмп многогратно отрече Дейвид Дюк. Просто в САЩ демократите още не са се оправили от шока след изборите. Но за сега Тръмп е на работещият президент от много дълго време.

Той за какъв антисемитизъм говори? Семитите в Израел са със статут на етническо малцинство. Не знам защо, но това ми напомня едни безумни стари лозунги, с които България беше окичена не чак толкова отдавна. "На фанатична борба с фанатизма, нетърпимостта и омразата!" Историята не помни случай борбата с последствията да е дала кой знае колко положителен резултат. Ефикасният подход е премахване на причините.

Точно зет му, еврейчето Джаред Къшнър разработи стратегията за спечелване на изборите. Той притежава бизнес сграда номер 666 в Ню Йорк, назначен е за съветник на Тръмп и на него се възлагат надеждите да възстанови мира между евреи и палестинци. С други думи кандидат номер 1 за антихрист.

Да, много е тъпо това със сатанинските символи, самият Тръмп постоянно прави един жест ОК с пръсти, който всъщност представлява 666.Зрели хора, а си играят на лоши момчета.

Най-вероятно евреите сами са си направили фалшивите заплахи, за да излезе че по времето на Тръмп в Америка има антисемитизъм, което е стандартно обвинение вече срещу всеки противник, както расизъм. Мюсюлманите ги правят същите номера. Колко мюсюлмани вече се оплакват че ги заплашват защото са мюсюлмани и накрая все излиза че всичко е лъжа и измама.

Да се борим с нетолерантността, когато е за мазни еврейчета. Ако са черни, араби, мексиканци и разни източно европейци, тогава може.

Нали!

Тръмп на борба с фанатизма, нетърпимостта и омразата. Явно е решил да се бори със себе си. Дано успее да се победи и да стане по-добър човек.

Браво на Тръмп. Много силно и разумно започва.

Преди два дни Тръмп беше казал " Вижте какво стана снощи в Швеция "...След което беше подложен на подигравки включително от зомбиранете шведи ,където медиите скриват информацията . Вижте какво се е случило в Швеция тук https://www.youtube.com/watch?v=bP8L7O0bing

Иванка призова за религиозна търпимост в Туитър. Нещо не ми се вързва със забраните на гражданите от 7 държави и техният достъп до Америка. Едно е сигурно- типичното елитно семейство в Америка винаги има някой който е омъжен, оженен за евреин.

стана с Швеция и подигравките с Тръмп? та какво стана в Швеция вчера? Той да не се окаже ясновидец накрая.

Путин е виновен! :D

Най грамотния президент на САЩ от последните 100 години. Доказал се в една невъзможна среда на контрол от комунистите управлявани от Сорос и неговата фирма на убийци от ЦРУ, чиито протежета бяха Обама, Хилари, Дянков Бойчо и Пеевски.

На евреите, ако никой не им обръща внимание и се обиждат! Обичат да са мразени, а когато не са си го правят! Горките!

Какво повече да кажа?

Кажи, че си фашист.

Тръмп ще подбере арабелите, които при Обонго Хьосню Обама яко се беха разпущили.

Експозиция в прослава на жив и действащ политик... Сещате ли се къде ги има(ше) тия работи?

"На борба с нетърпимостта и омразата..." Е тоя е по-нагъл от Нинова.

Еееее чак пък и от Нинова

Най-доброто оръжие срещу фанатизма е Истината, а този шут е патологичен Лъжец !!!!

...отдавна не им бяха обръщали внимание на семитите.