Обама помилва информаторката на ”Уикилийкс” Челси Манинг

Президентът на САЩ Барак Обама смекчи присъдата на информаторката на "Уикилийкс" Челси Манинг, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Обама помилва информаторката на ”Уикилийкс” Челси Манинг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива са всичките рублофилчета покрай Викилийкс.

loyola

няма какво да се извиняват, а да пратят престъпните, уличени от тези документи на съд (и направо на ел стол)

да ги прати? Те всички са такива и гарван гарвану око не вади.

Да и честита свободата на Челси и да се радва на живота!

Колко хубаво е, когато обикновените хора знаят, какви престъпни хора ги управляват. За това нека кажем благодаря на тая личност, рискувала лично себе си, заради доброто на другите.

Спомни си Саша Литвиненко, който разобличи путлер за атентатите на фсб срещу невинни мирни руски граждани.

егати скапана нация-полуидиоти ,травессити,обърнати резби ,корупция в тайните служби,следене и подслушване на хора войни цветни революции и прочие идиотщини от една скапана държава по точно нейната олигарлхия.Накрая и те си намериха майстора и сега са в партер в един ъгъл и оттам само квичене.

Не сме го забравили и няма да го забравим! Брадли Манинг не е просто информаторът на Уикилийкс. Той е идеалистът, който с цялата сила на младежката наивност зашлеви марионетките като ни показа какви са всъщност и какво вършат, докато ни дрънкат възвишените си речи за свобода и демокрация. Не че не се досещахме, но нямахме доказателства. Е, той ги даде. Плати скъпо, а кой знае още какво го чака. Пускат го, защото са намислили някаква мръсотия да му лепнат, нещо по-сериозно от "изнасилването" на Асанж.

Направили са го на парцал в затвора и сега ще го размятат за предупреждение на другите като него. Част от гаврата е, че с този акт ще се представляват за благородни, в очите на идиотите по света и у нас.

Аз на такива предатели като Асанчо и Сноудънчо им слагам полоний в чая и хич не ми пука. Обаче те сега работят за мен и затова са герои!

Поредният идиот!

Редник Челси Манинг - истенски мъж! ;)

е повече мъж от Рамбо, Роки и бат' Умирай трудно, взети заедно.

То от това човек става ли вече? Жив експеримент на нацистката наука...

Помилван след като му промиха мозъка с химия до там че си смени пола. Покрай има-няма 5-6 опита за самоубийство. Всичко това му се случи задето съобщи на света няколко истини очевидно неприятни за режима в САЩ.