НПО срещу поправки в закона за публичност на имуществото

Представители на неправителствени организации (НПО) се обявиха срещу приетите на първо четене поправки в Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности, които ги задължават да подават имуществени декларации пред Сметната палата. НПО настояват да не се приемат промените. От РЗС смегчиха изискванията.

Обратно в новината

Коментари - НПО срещу поправки в закона за публичност на имуществото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто искаме да видим какви голтаци влизате и колко богати излизате от политиката...

Яне Янев е един от най-адекватните политици в България. Браво. Щом НПО-тата писукат, значи се действа в правилната посока. Ще излезнат мръсните лобистки парички на яве.

"Представители на неправителствени организации (НПО) се обявиха срещу приетите на първо четене поправки в Закона за публичност на имуществото на лица, заемащи висши държавни длъжности, които ги задължават да подават имуществени декларации пред Сметната палата. НПО настояват да не се приемат промените." Доста странно искане! Значи няколко десетки хиляди души държавни крадци да бъдат оставени без надзор!?! Май цирея започва да се пука! Абе, тия, червени хайдуци, са наистина на " всеки километър". Мамка му и съдба!

Естествено,че ще пискат. Я си направете сметка колко пари отмъкнаха покрай циганите за ентегриране. Колко още такива има като БХК и разни сруги паразитни организации. Ако това стане ще лъснат далаверите и ще спре кранчето.

"организации с нестопанска цел също трябва да декларират доходите си." - Че, как им се нарушават правата, ако трябва да дадат информация, с какви пари разполагат и кой им ги дава? Нещо нередно ли има в тяхната дейност, че толкова държат на тайната за финансирането си?

полепнали като срамни въшки по тялото на лидера им, Ян.Янев, се обявиха против употребата на химически бойни отровни вещества- БОВ.

браво яне.

Че кой ви пита та се възмущавате?