МО прекратява договора с ”Берета трейдинг” и иска неустойки

Министерство на отбраната ще прекрати договора с "Берета трейдинг" и ще поиска неустойки за неизпълнението му. Фирмата е унищожила доста по-малко боеприпаси от количеството, което е трябвало да утилизира.

Обратно в новината

Коментари - МО прекратява договора с ”Берета трейдинг” и иска неустойки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първа, единственна и главна цел на частната иницианива в демократична България е била, е и остава трупането на печалби. Мръсни ходчета, лъгане на нацията, черна икономика с клеймото на допотопна неефективна ненужна и жалка като качество продукция. Основната подкрепа на такива шмекери и бакали, взети от Магурата и кръстовищата случайни неграмотници, идва от депутатите на ГЕРБ и на другите дребни файтонни десни партийки-клонове на мафията. Страната се тресе от взривове, строи се безконтролно, бетон осакати черноморието и планините ни, наводнения, катастрофи, кошмарна обстановка и война с младите ни хора по митинги и протести... Това не е нашата Родина, това е клоака на авантюристи, на тъмни типове, на неграмотни простаци и на нагли примитиви с власт.

Браво, Анче! Ти си истински безстрашен български генерал, цял генералисимус! Па вземи да дадеш по 20 заплати на загиналите, че те вършеха вашата работа без пари и привилегии.

Когато гръм удари, как ехото отеква ... преди едни правеха стачки, а други трупаха пачки, сега едни мрът, а други правят пачки и/или политическа кариера! Салюти!

На снимката - генерал от Българската армия и министър на отбраната, гордо крачик към трибуната. Шкембето му ще пристигне там поне 2-3 секунди преди кухата глава, а тя самата - 4-5 секунди преди "утилизационното му устройство"...

Доволен съм че социализЪмът не води война сега нямаше да сме 4 милиона а много по-малко....хвала такава военщина....и 2 милиона Варшавски пенсионери ....ебаси държавата член на ЕС

А къде е вината на МО? Те искат да излезнат сухи от водата. Кой от там ще си тръгне ? Като младшите офицери със семейства и деца. С военни училища, но без връзки, които ги съкратиха и изхвърлиха.

Анюс-а излезе и, като горд Гербераст повтаря добре заучената от вожда мантра "Другите са виновни"! Ей смешници, как веднъж не поехте отговорност за действията си?

ще тече... "Храбрите" български офицери след 1944 г завършваха артилерийски училища и добиваха специалност "инж по радиоелектроника"!!! Майтап бе Балки! За офицери по артилерия сам съм ги изпитал ( неблагонадежден, но образован редник-изчислител и стада тиквеници, дето не можеха нищо да улучат дори при алгоритми разбираеми за 4-5 клс среднопросветени индивиди) За "инж. по радиоелектроника", щото и аз самия съм такъв, ама от ВМЕИ, не ми се и говори! И цsлата тая пасмина, расла и порасла по не знам си какви критерии, днес управлява жалките останки от Българската армия! Много още има да гърми!!!

Как така утилизирало по-малко, 200 тона тротил утилизираха за 1 секунда, трябва да им изплатят от МО неустойки...

Като гледах собствениците на барета се питам как в тези места все такива се навират, ами няма някой инженер, учител и т.н.?

че той Е инженер! (собственикът на Берета трейдинг)

"..служител, който свеовелно е решил да унищожи ..." Той не е ли нает точно за това, да утилизира ... Дане би служителите там да взимат своеволни решения и да си унищожават каквито им скимне боеприпаси? Дрън, дрън дрън Много приказки и никой не поема отговорност за нищо. Всички сте за затвора!

Гущерче, гущерче къде ти е опашката? В "Берета трейдинг", отговаря гузно гущерчето.

И требваше да умрат 3-ма души за да се разбере, че има проблем, че има корупция, че некакви лелки си правят кефа по екзетични места? А нещо за оставки, другарю министър?

Прекратява се и се дава на мафията около Цветан Василев,КТБанда и Дунарит както обеща преди 2 год.зам.министър Радев.Жалко,че хората загинаха заради тези мекерета.Боко е мафия