Коментари - Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР

Председателят на ДКЕВР Евгения Харитонова е подала оставка. Така в оставка е цялата комисия. До края на деня ще бъдат обявени новите членове на енергийния регулатор.

Обратно в новината

Коментари - Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

не разбирам защо такива пенсионери като тази,не си стоят в кущи да си пият лекарствата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много чувствителен се оказа премиер Ореховка. Преди няколко дена му дойде чувство, че АЕЦ Белене ще е печеливш проект, сега му иде чувство, че щяло да има добри новини за цените в следващите дни.

За тази която постоянно искаше вдигане на цената изключително се радвам че се маха!

Целия ДКЕВР да го закриват като незаконен! Единствено и само НЕЗАВИСИМА и НЕдържавна обществена Комисия може да бъде ЗАКОННА!

за толкова малко пари да я плюва цяла България не си струва, а печелят милиони други.

И дават част от тези пари на такива като тази да приемат всичките им искания.

Браво - започна се, един по един всичките тези хрантутници и калинки да ги сменят с нови професионалисти, които да се контролират сериозно и да им се търси отговорност ! Със стари к..ви нов бардак не се прави !

обратното - стар бардак с нови експерти...

Кой е Орешарски? Помисли ! Политическа гювендия и човек на статуквото представян като ВЕЛИК екслерт. Сегашното ни състоьние се дължи на такива наивници като теб и на българите които не гласуваха. Такова правителство вече сме гледали -червени олигарси и турци /Беров и тройна коалиция ако помниш!

всички калинки заменени с кърлежи

Започна смяната с наши хора на ръководните длъжности. Всичкото друго е да се отклони вниманието.

''Мястото било овакантено''! Сигурно имат предвид ''освободено''! За да разбираш бъларски вече, трябва да знаеш амглийски!

НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА!

ВАМПИР, ПЕНСИОНИРАЙ СЕ! АКО ТОВА, КОЕТО ПРОЧЕТОХ Е ВЯРНО ЗА ОСТАВКАТА ТИ, НА ТВОЕ МЯСТО БИХ НАПРАВИЛА СЪЩОТО. ЗА КОМУНИСТИЕ Е ВЯРНО:ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА СИ - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ТЕ УПРАВКЯВАТ, СА УПРАВЛЯВАЛИ И СИГУРНО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПАРТИЙНО! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!

Мечтай си Българино!

КРАДЦИТЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА! Обещаха го най-безцеремонно ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! Сега заявяват, че ще се борят ДА ЗАПАЗЯТ непроменена цената на тока. Но и това НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Защото ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА СЕ БАЗИРАТ НА УВЕЛИЧАВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА! Договорите на Курумбашев и сие ЕНЕРГИЙНИ КРАДЦИ, които задължават НЕК, демек ДЪРЖАВАТА, да им изкупува тока на цени, МНОГОКРАТНО ПО-ВИСОКИ ОТ ЦЕНИТЕ НА ДРЕБНО! Изходът от тази ситуация е ДА СЕ ТЕГЛИ ГОДИШНО ПО 1 млрд. лв. КРЕДИТ и да се плаща на КРАДЦИТЕ. Или да се увеличи цената на тока. Има и трети вариант - КРАДЦИТЕ да се откажат ДОБРОВОЛНО от плячката!!! Това е все едно от умрел писмо... Та прибегне ли се до един от първите 2 варианта - да се теглят КРЕДИТЕ, с които да се плаща на КРАДЦИТЕ или да се увеличи цената на тока, скромно считам, че ще предизвика ТАКАВА БУРЯ, каквато не са сънували КРАДЦИТЕ и 1997 г... Да му мислят, НИЕ ГИ СЛЕДИМ... Нали искаха ВЛАСТТА? Ето ви я, КРАДЛИВИ ТИПОВЕ, да ви видим сега КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ!!!

Най-сетне тая жена разбра за какво става въпрос. За играещите шах - ЦУГЦВАНГ...

Към момента производството на електроенергия в България е над 12 хил. мегавата, а потреблението не надвишава 3000. Това налага изключване на мощности и оскъпява тока.

дааа това е пазарна икономика по камундерски - колкото по-малко се търси стоката - толкова е по-скъпа :) болни мозъци, болнииииииииииииииии

Напротив! Твоето са разсъждения на промит соц. мозък - Щото съм беден и не мога да си купя скъпо - трябва да ми намалят цената. Ами чакай си.

Аз се сещам кой ще оправи бъговете с настоящите договори, Р. Овч. Да го сложат за наказание сега него за шеф, и като се усере бой по трътката с камшик

Румене, не ми слагай минусчета

Кръстовища колкото искаш, какво се мотаят?

Мечтай си посран гербер.

Мечтай си посрано комунде.

Ехаа , колко тлъсти комисионни ги "чакат" новите членове на тази комисия-БЛАЗЕ им! Митничарите ряпа да ядат сравнени с тия!!

Най - после! Р. Овч. вече 8 - ми ден чака.

Харитонова ли чакате да ви оправи енергетиката? Викнете р.Овчаров. Той има експертиза.

декаедзверо да се закрие веднага. има министерство на енергетиката, което трябва да върши тази работа. стига с тези агенции!

вчера ти писах че не можеш да оправиш сметките като всяка жена и ти взема че ме послуша.Но не си виновна ти а тоя който те е поставил на този важен пост.

Тая другарка може и да се пенсионира, ама ние от 4-тата категория по новите норми за пенсия трябва да умрем на работното място! На амбразурата сме с голи гърди! Не е за гледане просто, ама така решиха гробарите!те! Сега чакаме да видим как ДПС и БСП с Ятака ще я смъкнат! Айде избранници на народа, чакаме обещаното!

Засега, бабе, само военните се връщат по старата схема! Останалите чакаме, чакаме... чак докато по естествен път ни се свърши чакането! И "добрата новина" е, че чакането може и да не е толкова дълго, щото пък финансовия министЕр хлопнал кепенците на разходите и за пенЦии парИ нЕма!

То и на Шимон Фройнд, татко му не дочака... Бог да го прости човечеца, ама детенцето му.... там няма да се моля изобщо...

И докога ще ги чакаме тия "почакай малковци"??? Те са специялистите по изчакване, спокойно ще ни изчакат да ритнем камбаната!

Ха сега де бягаш пред бурята че който го застигне на този пост ще хапне дървото в прекия смисъл. Твоите работодатели не можаха да изпълнят обещанията .

Целият ДКЕВР подава оставка, защото всички са взимали подкупи от ТЕЦове, и фотоволтаични паркове да им изкупуват тока на висока цена. Намалят ли я, ще им намаляват ръста. С около една глава.

Търсете си нов шеф на ДКЕВР,но вече Е КРАЙНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИНА ДА ПЛАЩА АКТУАЛНАТА ,ДЕЙСТВИТЕЛНА ЦЕНА НА ИЗРАЗХОДВАНИЯ ТОК...!Не както до сега -ток увеличен няколко пъти от 2004, 20005г,без основание и с измислени такси..Тоес не да не се увеличава , А СЛЕДВА ЦЕНАТА МУ ДА СЕ УВЕЛИЧИ-ПРЕПОРЪКИТЕ НА БИВШИЯ МИНИСТЪР-АСЕН ВАСИЛЕВ,КОЙТО ДАДЕ ПРАВИЛНАТА ОБОСНОВКА ЗА ТОВА...!!!Ние ...чакаме....!

Най-после нещо добро да се случи в енергетиката,защото КАРАТИСТА от Управителния съвет на ЧЕС, който е приятел на ББ, направи такива безобразия в енергетиката под формата на преструктуриране, че поне 2 правителства няма да могат да му оправят бакийте!

И какво е това хубаво, че не се сещам? Никаква мисъл, само плюене, но това е типично за плитък мозък.

Ха - подала си я е след намек от горе... щото както се сещате и тя е на енергийна хранилка... И директно ни разказа - намаляме тока и вдигаме парното. Хора, хора пак ще намалят отляво за да вдигнат в дясно... Баси.... Да развалят договорите за ЗЕЛЕНА и КАФЯВА енергия най-накрая. Във всеки договор има форс мажорни обстоятелства. И кризата със сигурност е такова.... Аз ли да им го казвам или просто не им изнася?

Бабето, че го напуснат, защото се изцепи начаса какво смятат да направят! Олигарски иска да лъже и да протака, да не се вдига шум докато не си стегнат полицията и войската!

Зелена еуглена Във блатото плацика зелена еуглена, защита обещава и цялата вселена. Повервахме и ето съдрани сме до голо. Ни светлинка в тунела, ни бъдеще доволно. Юнак Балкански де си ти? От сън дълбок се събуди! Краде зелена еуглена в комбина с крокодила Гена. Крадат синигери и свраки. Крадат ни червенушки с лапи Крадат ни пухкави жълтури. Краде ни цар, обут в потури. Крадат ни мравки и шушулки. Крадат ни фарма-невестулки. Крадат ни вълци и барони. Крадат банкери-фараони. Краде иван, краде ни монка. Краде ни дявол с папийонка. Краде свинарчето калитко. Краде ни манекенът митко. Краде ни герб, краде федоска, краде ни с контра-папироска. Краде ни топло с чез и вива, краде със висша директива. Крадат ни бирници, кадии. Крадат ни мургини с тапии. Крадат ни калфи и чираци. Крадат ни учени диваци. Крадат ни генерали с пури. Крадат ни вносни селяндури. Крадат чиновници и... разни. Крадат ни европейци мазни. Краде ни цялата Европа. Краде а нас нарочва за Голгота. Юнак Балкански де си ти? От сън дълбок се събуди! 2009 г.

А ний от целите Балкани, най-умни сме, макар - посрани!

не се прави на луд - в американска корпорация с не много висока заплата но не и подигравка с труда ти! Колко честни искаш - на прима виста ти давам 10, все доказали се в университетите и фирмите където работят! Но не съм сигурен, че ще искат да влезнат в политическата КОЧИНА!

АЗ СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ШЕФ НА ДКЕВР - ама не ви стиска да назначите честен човек!!!!!!!!!!!!!!!

Прати ми CV и от утре почваш. Между другото знаеш ли какъв е смисъла на регенеративния подгрев в цикъла на Ренкин?

А ти кой си та назначаваш? Да не си поредния силициевогалиевоиндиифосфатен лобист? :)

Няма никакъв смисъл! Нещо дето не можеш да го откраднеш, въобще не го пробутвай по нашите земи. По добре цикъла на Месалина, нежели цикъла на въпросния отговорен другар. А за подгряване - една голяма ракия. Така е по нашенско друже.

:) какво ще кажеш за абстракциите? те липсват много на инженерите. Важното при управление и разчет е да знаеш не конкретно технологично решение, а ВАЖНИТЕ ПАРАМЕТРИ. В случаят с тецовете е по-важно да знаеш КПД-то на различните типове ТЕЦ-ове. и да се отива на когенерационни ТЕЦ-ове, за да се пази и околната среда и да се реализира висока ефективност! А регенераторите наистина повишават КПД-то на топлинните двигатели. Дай адрес за CV-то!!! И в електрониката съм добър и с анализа се справях! СТИСКА ЛИ ТИ???

Бабето да не би да го знаеше??? А р. Овч. за Гоцко гладнио преговарящ с Русия по енергетиката да не говирим! Я оня селяк великия бг, бизнесмен, дето е собственик на тецове, а ние му плащаме и прескъпия ток и глобите към Европейскио?

Ся е 'ногу интерсно някой дали въобще му мунава през главата за какво е тоя ДКЕВР. К'ва е Харитонова нема осбено значение, т'ва което казА е верно - т'ва е истината. Е кофти е около леглото на болен да се говори за смърт, но т'ва пък не променя факта, че смъртта е неизбежна.

Аз вчера изпратих кандидатурата си за овакантената позиция в президенството, в парламента, в полит. партии, в ЧЕЗ, в Брюксел, в КЗК, в КЗП, в бТВ, в ДКЕВР и в прокуратурата. Чакам да ме одобрят, да ми се обадят и започвам смело :) да им вдигам... мерника :) и полите на какичките :)

Има ли значение кой е шеф,когато ЕС ни определя политиката в енергетиката и диктува цените.

Определя ни я, защото нашите избранници са свикнали да се издигат с даване на трите букви. Унгарците си направиха конституцията така, че те да я харесват. ЕС рева, рева, пък млъкна.

В енергетика никой нищо не ни определя Сами си правим батак с фирмите посредници на Р Овч и на жената на Кадиев

Една пача и няколко идиота па-малко, ама сега пак ще сложим от нашите хора, вие какво си мислите!

Днес ще обявят нови шефове на ДКВР - Р.Овч. и компания. Честито, българи!

След като си напълни банковата сметка калинката харитонова се отегля по живо,по здраво да си харчи парите.

Не ви ли е срам да пишете такива глупости за нея, тя е един от добрите енергетици вБългария и не е корумпирана, това което казва е така, но НЕК не си е на мястото си, ако не съществуваше това корумпирано до начални отдел нагоре няма да се оправи енергетиката, ако не се махне тази зелена енергия така ще си плащаме високи цени/ те не са толкова високи, заплатите ни са малки/, но май хората не го разбраха, никой не излезе да му обясни като хората какво плащат и защо,, таво е от мен

Какво като ни се обясни какво плащаме и защо .Това не оправя нещата.Обяснен или не , този ток остава твърде скъп за доходите ни.

Ми не го харчете - 'този ток'! Чак на мен ми става криво, че няма на кого да приревете за доходите, само за цените.

Е като беше толкова добра защо не изисква от ЕРП-тата тока да се плаща на реално изразходвани киловати,а не на усреднени измислени стойности?

Гласувалите за Гроб=ЧЕЗ=ДКЕВР ронят будистки сълзи за другарката Харитонова, шаваща в ДКЕВР още от времето на Костов.. Пази боже слепци да прогледат... Другарката се провали да изреже тумора ЧЕЗ и тумора ЧЕЗ изряза нея. Чакаме още изрязани. Някой друг ще лобира ли в обществото отново за вдигане цената на тока с 2,16,25, 40,44 % и т. н.? Енергиините лобисти (секспертите), имате думата?

има още калинки за изчистване

ще се радвам когато комунистите е..т мамата на държавата точно заради такива пляки като вас. Но ще стане както стана в Катуница - ще излезе народа и повече няма да ги има след това.....

А аз няма да се радвам, защото знаете ли за кого ще остане пляката? Не за тях, а за вас, за нас. И тогава ще ядете асфалта с пляка като гарнитура. По-добре не като в Катуница, а като в Истамбул да стане. Защото Катуница се оказа провал-Киро мангала бе скрит от ГЕРБ, защото така им наредиха И от БКП! Надявам се разбирате, че БКП=гроб=дпс=ДСб=СДС=нДСв=... и така. Лек ден или каквото и да е останало от него.

Във Варна са дошли представители на Атомекспорт строй, които обясняват, че ако си започнем АЕЦ, нямало да ни съдят..... А той Олигарски каза вече че почти сигурно ще загубим делото, така че моля да се сетите какво ще ни кажат след няколко дена.... За да не загубим много пари от делото - почваме да строим.... На печелившите - ЧЕСТИТО. За това беше цялата оргенизация и конспирация при тези избори. Но много хора не разбраха.....

не разбирате ли,че тя си подава оставката заради неспособността си да се пребори с червената номенклатура!? тя каза истината вчера и затова днес си отива,щото не може истината да се обявява публично пред раята! много слепци ,много заблуден народ има още!

ИМА !!

"Оставката на Евгения Харитонова е един правилен акт, защото тя нямаше нашето доверие, каза пред журналисти депутатът от Коалиция за България Явор Куюмджиев." Чудесна логика! Тъй като и вие нямате доверието на народа, жалки човекоподобни твари, добре би било в най- кратки срокове да опразните парламента.

Търси се кандидат-шеф за незаконна и антиевропейска според Третия енергиен пакет и зависима от енергийната мафия комисия, която е отдел на ЧЕЗ за изпълнение на мокри поръчки по вдигането на цените на всичко. Заплащане - каквото падне от ДДС, от подкупи и от проценти - по 100 000 гарантиран доход за всеки процент!

Цялата таз икомисия е за затвора. Начело със Семерджиев - защо го забравяте този рушветчия?! Как можа Народна република България да има ток за стотитнки - масов е евтин, а демократична България превърна енергетиката си в мафиотско блато? За какво беше преврата през 1989г - за удобство на мафията ли?! Или за създаване не на богаташи, а на престъпници? Много елементарна логика, плод на затворнически умове и на плитки антинародни ходове с една цел - срив на нацията. Тоест, национална предателство. Търпението на хората е просто изумително, десницата ловко езползва това и насъсква трудовите хора против останалите в обществото. Страната е разцепена, слаба и срината. Остава да видим чужди войски на територията си, което няма да закъснее.

Въпроса, който задаваш е риторичен. За какво беше преврата през 1989. Риторичния въпрос съдържа отговора в себе си. за удобство на мафията ли? Ми да именно! Само дето не знам за коя десница говориш? Тази съставена от бивши партийни членове и преподаватели по политикономия ли? Дали не става въпрос за лица използвали до време Партийните документи за амбалаж на личните си домогвания, а след определена дата прегърнали идеите на демокрацията сякаш са ги повивали в тях по рождение?? А изпод дантелените пеленки се подава червената рубашка с щамповани сърп и чук ??

Ще поканят другаря Семерджиев, за големи заслуги към БСП!

Харитонова каза истината и мястото и изстина. Чрез цената на тока се субсидират Топлофикациите и цената на парното. Чичо на село не е длъжен да плаща парното. Това е истината.

а бе вие не можете ли да разберете,че не шефа на ДКЕВР командва парада?! как си мислите ,че за сметка на техните печалби ще намалят цената ? давате ли си сметка,че хората правили тия договори са мислили само за в момента и на никой не му е идвало на ум какво ще стане при евентуална криза? да не забравяме ,че договите са правени преди кризата 2008 и "свтелото бъдеще" е било в пълна сила!!! примирете се с този факт,че цената на тока няма да падне с повече от 1-2% и преглътнете факта ,че тия шмекери си излъгаха електората-т.е. вас,подръжниците на червено-пембяната коалиция!!!

Дядо Пешо, с какво ги попика??? долу!

Коментари - Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР

Председателят на ДКЕВР Евгения Харитонова е подала оставка. Така в оставка е цялата комисия. До края на деня ще бъдат обявени новите членове на енергийния регулатор.

Обратно в новината

Коментари - Харитонова подаде оставка, кабинетът търси нов шеф на ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

не разбирам защо такива пенсионери като тази,не си стоят в кущи да си пият лекарствата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Много чувствителен се оказа премиер Ореховка. Преди няколко дена му дойде чувство, че АЕЦ Белене ще е печеливш проект, сега му иде чувство, че щяло да има добри новини за цените в следващите дни.

За тази която постоянно искаше вдигане на цената изключително се радвам че се маха!

Целия ДКЕВР да го закриват като незаконен! Единствено и само НЕЗАВИСИМА и НЕдържавна обществена Комисия може да бъде ЗАКОННА!

за толкова малко пари да я плюва цяла България не си струва, а печелят милиони други.

И дават част от тези пари на такива като тази да приемат всичките им искания.

Браво - започна се, един по един всичките тези хрантутници и калинки да ги сменят с нови професионалисти, които да се контролират сериозно и да им се търси отговорност ! Със стари к..ви нов бардак не се прави !

обратното - стар бардак с нови експерти...

Кой е Орешарски? Помисли ! Политическа гювендия и човек на статуквото представян като ВЕЛИК екслерт. Сегашното ни състоьние се дължи на такива наивници като теб и на българите които не гласуваха. Такова правителство вече сме гледали -червени олигарси и турци /Беров и тройна коалиция ако помниш!

всички калинки заменени с кърлежи

Започна смяната с наши хора на ръководните длъжности. Всичкото друго е да се отклони вниманието.

''Мястото било овакантено''! Сигурно имат предвид ''освободено''! За да разбираш бъларски вече, трябва да знаеш амглийски!

НАМАЛЕТЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА!

ВАМПИР, ПЕНСИОНИРАЙ СЕ! АКО ТОВА, КОЕТО ПРОЧЕТОХ Е ВЯРНО ЗА ОСТАВКАТА ТИ, НА ТВОЕ МЯСТО БИХ НАПРАВИЛА СЪЩОТО. ЗА КОМУНИСТИЕ Е ВЯРНО:ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ, НО НРАВА СИ - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! ТЕ УПРАВКЯВАТ, СА УПРАВЛЯВАЛИ И СИГУРНО ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПАРТИЙНО! ТОВА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО!

Мечтай си Българино!

КРАДЦИТЕ ТРЯБВА ДА НАМАЛЯТ ЦЕНАТА НА ТОКА! Обещаха го най-безцеремонно ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ! Сега заявяват, че ще се борят ДА ЗАПАЗЯТ непроменена цената на тока. Но и това НЕ Е ВЪЗМОЖНО. Защото ВСИЧКИ ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА СЕ БАЗИРАТ НА УВЕЛИЧАВАНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА! Договорите на Курумбашев и сие ЕНЕРГИЙНИ КРАДЦИ, които задължават НЕК, демек ДЪРЖАВАТА, да им изкупува тока на цени, МНОГОКРАТНО ПО-ВИСОКИ ОТ ЦЕНИТЕ НА ДРЕБНО! Изходът от тази ситуация е ДА СЕ ТЕГЛИ ГОДИШНО ПО 1 млрд. лв. КРЕДИТ и да се плаща на КРАДЦИТЕ. Или да се увеличи цената на тока. Има и трети вариант - КРАДЦИТЕ да се откажат ДОБРОВОЛНО от плячката!!! Това е все едно от умрел писмо... Та прибегне ли се до един от първите 2 варианта - да се теглят КРЕДИТЕ, с които да се плаща на КРАДЦИТЕ или да се увеличи цената на тока, скромно считам, че ще предизвика ТАКАВА БУРЯ, каквато не са сънували КРАДЦИТЕ и 1997 г... Да му мислят, НИЕ ГИ СЛЕДИМ... Нали искаха ВЛАСТТА? Ето ви я, КРАДЛИВИ ТИПОВЕ, да ви видим сега КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ!!!

Най-сетне тая жена разбра за какво става въпрос. За играещите шах - ЦУГЦВАНГ...

Към момента производството на електроенергия в България е над 12 хил. мегавата, а потреблението не надвишава 3000. Това налага изключване на мощности и оскъпява тока.

дааа това е пазарна икономика по камундерски - колкото по-малко се търси стоката - толкова е по-скъпа :) болни мозъци, болнииииииииииииииии

Напротив! Твоето са разсъждения на промит соц. мозък - Щото съм беден и не мога да си купя скъпо - трябва да ми намалят цената. Ами чакай си.

Аз се сещам кой ще оправи бъговете с настоящите договори, Р. Овч. Да го сложат за наказание сега него за шеф, и като се усере бой по трътката с камшик

Румене, не ми слагай минусчета

Кръстовища колкото искаш, какво се мотаят?

Мечтай си посран гербер.

Мечтай си посрано комунде.

Ехаа , колко тлъсти комисионни ги "чакат" новите членове на тази комисия-БЛАЗЕ им! Митничарите ряпа да ядат сравнени с тия!!

Най - после! Р. Овч. вече 8 - ми ден чака.

Харитонова ли чакате да ви оправи енергетиката? Викнете р.Овчаров. Той има експертиза.

декаедзверо да се закрие веднага. има министерство на енергетиката, което трябва да върши тази работа. стига с тези агенции!

вчера ти писах че не можеш да оправиш сметките като всяка жена и ти взема че ме послуша.Но не си виновна ти а тоя който те е поставил на този важен пост.

Тая другарка може и да се пенсионира, ама ние от 4-тата категория по новите норми за пенсия трябва да умрем на работното място! На амбразурата сме с голи гърди! Не е за гледане просто, ама така решиха гробарите!те! Сега чакаме да видим как ДПС и БСП с Ятака ще я смъкнат! Айде избранници на народа, чакаме обещаното!

Засега, бабе, само военните се връщат по старата схема! Останалите чакаме, чакаме... чак докато по естествен път ни се свърши чакането! И "добрата новина" е, че чакането може и да не е толкова дълго, щото пък финансовия министЕр хлопнал кепенците на разходите и за пенЦии парИ нЕма!

То и на Шимон Фройнд, татко му не дочака... Бог да го прости човечеца, ама детенцето му.... там няма да се моля изобщо...

И докога ще ги чакаме тия "почакай малковци"??? Те са специялистите по изчакване, спокойно ще ни изчакат да ритнем камбаната!

Ха сега де бягаш пред бурята че който го застигне на този пост ще хапне дървото в прекия смисъл. Твоите работодатели не можаха да изпълнят обещанията .

Целият ДКЕВР подава оставка, защото всички са взимали подкупи от ТЕЦове, и фотоволтаични паркове да им изкупуват тока на висока цена. Намалят ли я, ще им намаляват ръста. С около една глава.

Търсете си нов шеф на ДКЕВР,но вече Е КРАЙНО ВРЕМЕ БЪЛГАРИНА ДА ПЛАЩА АКТУАЛНАТА ,ДЕЙСТВИТЕЛНА ЦЕНА НА ИЗРАЗХОДВАНИЯ ТОК...!Не както до сега -ток увеличен няколко пъти от 2004, 20005г,без основание и с измислени такси..Тоес не да не се увеличава , А СЛЕДВА ЦЕНАТА МУ ДА СЕ УВЕЛИЧИ-ПРЕПОРЪКИТЕ НА БИВШИЯ МИНИСТЪР-АСЕН ВАСИЛЕВ,КОЙТО ДАДЕ ПРАВИЛНАТА ОБОСНОВКА ЗА ТОВА...!!!Ние ...чакаме....!

Най-после нещо добро да се случи в енергетиката,защото КАРАТИСТА от Управителния съвет на ЧЕС, който е приятел на ББ, направи такива безобразия в енергетиката под формата на преструктуриране, че поне 2 правителства няма да могат да му оправят бакийте!

И какво е това хубаво, че не се сещам? Никаква мисъл, само плюене, но това е типично за плитък мозък.

Ха - подала си я е след намек от горе... щото както се сещате и тя е на енергийна хранилка... И директно ни разказа - намаляме тока и вдигаме парното. Хора, хора пак ще намалят отляво за да вдигнат в дясно... Баси.... Да развалят договорите за ЗЕЛЕНА и КАФЯВА енергия най-накрая. Във всеки договор има форс мажорни обстоятелства. И кризата със сигурност е такова.... Аз ли да им го казвам или просто не им изнася?

Бабето, че го напуснат, защото се изцепи начаса какво смятат да направят! Олигарски иска да лъже и да протака, да не се вдига шум докато не си стегнат полицията и войската!

Зелена еуглена Във блатото плацика зелена еуглена, защита обещава и цялата вселена. Повервахме и ето съдрани сме до голо. Ни светлинка в тунела, ни бъдеще доволно. Юнак Балкански де си ти? От сън дълбок се събуди! Краде зелена еуглена в комбина с крокодила Гена. Крадат синигери и свраки. Крадат ни червенушки с лапи Крадат ни пухкави жълтури. Краде ни цар, обут в потури. Крадат ни мравки и шушулки. Крадат ни фарма-невестулки. Крадат ни вълци и барони. Крадат банкери-фараони. Краде иван, краде ни монка. Краде ни дявол с папийонка. Краде свинарчето калитко. Краде ни манекенът митко. Краде ни герб, краде федоска, краде ни с контра-папироска. Краде ни топло с чез и вива, краде със висша директива. Крадат ни бирници, кадии. Крадат ни мургини с тапии. Крадат ни калфи и чираци. Крадат ни учени диваци. Крадат ни генерали с пури. Крадат ни вносни селяндури. Крадат чиновници и... разни. Крадат ни европейци мазни. Краде ни цялата Европа. Краде а нас нарочва за Голгота. Юнак Балкански де си ти? От сън дълбок се събуди! 2009 г.

А ний от целите Балкани, най-умни сме, макар - посрани!

не се прави на луд - в американска корпорация с не много висока заплата но не и подигравка с труда ти! Колко честни искаш - на прима виста ти давам 10, все доказали се в университетите и фирмите където работят! Но не съм сигурен, че ще искат да влезнат в политическата КОЧИНА!

АЗ СЕ КАНДИДАТИРАМ ЗА ШЕФ НА ДКЕВР - ама не ви стиска да назначите честен човек!!!!!!!!!!!!!!!

Прати ми CV и от утре почваш. Между другото знаеш ли какъв е смисъла на регенеративния подгрев в цикъла на Ренкин?

А ти кой си та назначаваш? Да не си поредния силициевогалиевоиндиифосфатен лобист? :)

Няма никакъв смисъл! Нещо дето не можеш да го откраднеш, въобще не го пробутвай по нашите земи. По добре цикъла на Месалина, нежели цикъла на въпросния отговорен другар. А за подгряване - една голяма ракия. Така е по нашенско друже.

:) какво ще кажеш за абстракциите? те липсват много на инженерите. Важното при управление и разчет е да знаеш не конкретно технологично решение, а ВАЖНИТЕ ПАРАМЕТРИ. В случаят с тецовете е по-важно да знаеш КПД-то на различните типове ТЕЦ-ове. и да се отива на когенерационни ТЕЦ-ове, за да се пази и околната среда и да се реализира висока ефективност! А регенераторите наистина повишават КПД-то на топлинните двигатели. Дай адрес за CV-то!!! И в електрониката съм добър и с анализа се справях! СТИСКА ЛИ ТИ???

Бабето да не би да го знаеше??? А р. Овч. за Гоцко гладнио преговарящ с Русия по енергетиката да не говирим! Я оня селяк великия бг, бизнесмен, дето е собственик на тецове, а ние му плащаме и прескъпия ток и глобите към Европейскио?

Ся е 'ногу интерсно някой дали въобще му мунава през главата за какво е тоя ДКЕВР. К'ва е Харитонова нема осбено значение, т'ва което казА е верно - т'ва е истината. Е кофти е около леглото на болен да се говори за смърт, но т'ва пък не променя факта, че смъртта е неизбежна.

Аз вчера изпратих кандидатурата си за овакантената позиция в президенството, в парламента, в полит. партии, в ЧЕЗ, в Брюксел, в КЗК, в КЗП, в бТВ, в ДКЕВР и в прокуратурата. Чакам да ме одобрят, да ми се обадят и започвам смело :) да им вдигам... мерника :) и полите на какичките :)

Има ли значение кой е шеф,когато ЕС ни определя политиката в енергетиката и диктува цените.

Определя ни я, защото нашите избранници са свикнали да се издигат с даване на трите букви. Унгарците си направиха конституцията така, че те да я харесват. ЕС рева, рева, пък млъкна.

В енергетика никой нищо не ни определя Сами си правим батак с фирмите посредници на Р Овч и на жената на Кадиев

Една пача и няколко идиота па-малко, ама сега пак ще сложим от нашите хора, вие какво си мислите!

Днес ще обявят нови шефове на ДКВР - Р.Овч. и компания. Честито, българи!

След като си напълни банковата сметка калинката харитонова се отегля по живо,по здраво да си харчи парите.

Не ви ли е срам да пишете такива глупости за нея, тя е един от добрите енергетици вБългария и не е корумпирана, това което казва е така, но НЕК не си е на мястото си, ако не съществуваше това корумпирано до начални отдел нагоре няма да се оправи енергетиката, ако не се махне тази зелена енергия така ще си плащаме високи цени/ те не са толкова високи, заплатите ни са малки/, но май хората не го разбраха, никой не излезе да му обясни като хората какво плащат и защо,, таво е от мен

Какво като ни се обясни какво плащаме и защо .Това не оправя нещата.Обяснен или не , този ток остава твърде скъп за доходите ни.

Ми не го харчете - 'този ток'! Чак на мен ми става криво, че няма на кого да приревете за доходите, само за цените.

Е като беше толкова добра защо не изисква от ЕРП-тата тока да се плаща на реално изразходвани киловати,а не на усреднени измислени стойности?

Гласувалите за Гроб=ЧЕЗ=ДКЕВР ронят будистки сълзи за другарката Харитонова, шаваща в ДКЕВР още от времето на Костов.. Пази боже слепци да прогледат... Другарката се провали да изреже тумора ЧЕЗ и тумора ЧЕЗ изряза нея. Чакаме още изрязани. Някой друг ще лобира ли в обществото отново за вдигане цената на тока с 2,16,25, 40,44 % и т. н.? Енергиините лобисти (секспертите), имате думата?

има още калинки за изчистване

ще се радвам когато комунистите е..т мамата на държавата точно заради такива пляки като вас. Но ще стане както стана в Катуница - ще излезе народа и повече няма да ги има след това.....

А аз няма да се радвам, защото знаете ли за кого ще остане пляката? Не за тях, а за вас, за нас. И тогава ще ядете асфалта с пляка като гарнитура. По-добре не като в Катуница, а като в Истамбул да стане. Защото Катуница се оказа провал-Киро мангала бе скрит от ГЕРБ, защото така им наредиха И от БКП! Надявам се разбирате, че БКП=гроб=дпс=ДСб=СДС=нДСв=... и така. Лек ден или каквото и да е останало от него.

Във Варна са дошли представители на Атомекспорт строй, които обясняват, че ако си започнем АЕЦ, нямало да ни съдят..... А той Олигарски каза вече че почти сигурно ще загубим делото, така че моля да се сетите какво ще ни кажат след няколко дена.... За да не загубим много пари от делото - почваме да строим.... На печелившите - ЧЕСТИТО. За това беше цялата оргенизация и конспирация при тези избори. Но много хора не разбраха.....

не разбирате ли,че тя си подава оставката заради неспособността си да се пребори с червената номенклатура!? тя каза истината вчера и затова днес си отива,щото не може истината да се обявява публично пред раята! много слепци ,много заблуден народ има още!

ИМА !!

"Оставката на Евгения Харитонова е един правилен акт, защото тя нямаше нашето доверие, каза пред журналисти депутатът от Коалиция за България Явор Куюмджиев." Чудесна логика! Тъй като и вие нямате доверието на народа, жалки човекоподобни твари, добре би било в най- кратки срокове да опразните парламента.

Търси се кандидат-шеф за незаконна и антиевропейска според Третия енергиен пакет и зависима от енергийната мафия комисия, която е отдел на ЧЕЗ за изпълнение на мокри поръчки по вдигането на цените на всичко. Заплащане - каквото падне от ДДС, от подкупи и от проценти - по 100 000 гарантиран доход за всеки процент!

Цялата таз икомисия е за затвора. Начело със Семерджиев - защо го забравяте този рушветчия?! Как можа Народна република България да има ток за стотитнки - масов е евтин, а демократична България превърна енергетиката си в мафиотско блато? За какво беше преврата през 1989г - за удобство на мафията ли?! Или за създаване не на богаташи, а на престъпници? Много елементарна логика, плод на затворнически умове и на плитки антинародни ходове с една цел - срив на нацията. Тоест, национална предателство. Търпението на хората е просто изумително, десницата ловко езползва това и насъсква трудовите хора против останалите в обществото. Страната е разцепена, слаба и срината. Остава да видим чужди войски на територията си, което няма да закъснее.

Въпроса, който задаваш е риторичен. За какво беше преврата през 1989. Риторичния въпрос съдържа отговора в себе си. за удобство на мафията ли? Ми да именно! Само дето не знам за коя десница говориш? Тази съставена от бивши партийни членове и преподаватели по политикономия ли? Дали не става въпрос за лица използвали до време Партийните документи за амбалаж на личните си домогвания, а след определена дата прегърнали идеите на демокрацията сякаш са ги повивали в тях по рождение?? А изпод дантелените пеленки се подава червената рубашка с щамповани сърп и чук ??

Ще поканят другаря Семерджиев, за големи заслуги към БСП!

Харитонова каза истината и мястото и изстина. Чрез цената на тока се субсидират Топлофикациите и цената на парното. Чичо на село не е длъжен да плаща парното. Това е истината.

а бе вие не можете ли да разберете,че не шефа на ДКЕВР командва парада?! как си мислите ,че за сметка на техните печалби ще намалят цената ? давате ли си сметка,че хората правили тия договори са мислили само за в момента и на никой не му е идвало на ум какво ще стане при евентуална криза? да не забравяме ,че договите са правени преди кризата 2008 и "свтелото бъдеще" е било в пълна сила!!! примирете се с този факт,че цената на тока няма да падне с повече от 1-2% и преглътнете факта ,че тия шмекери си излъгаха електората-т.е. вас,подръжниците на червено-пембяната коалиция!!!

Дядо Пешо, с какво ги попика??? долу!