Порожанов отрече за нарушения в ДФ ”Земеделие”

Съвсем отговорно искам да заявя, че Фонд „Земеделие“ стриктно спазва всички процедури. Няма нарушения и няма да загубиме пари от еврофондовете.

Обратно в новината

Коментари - Порожанов отрече за нарушения в ДФ ”Земеделие” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бит и еван не признават....

Румен Порожанов, в пристъп на откровение на чашка blue label, обяснява, че държи с документи богът за шлифера и затова е недосегаем, и е приел не особено охотно разпитващите го прокурори само от добро възпитание, иначе щели да се гърчат заедно със селските кметове зад порталаЗащото той има подкрепата на правилнитe хора. И познайте къде отиват нашите европейски пари????? За спонсорство на ДОСТ и ресто на Ердоган за подкрепата.Заради своята абсолютна изпълнителност и защитата на икономическите интереси на Местан и Турция, Порожанов е абсолютно спокоен за поста си и още дълго време ще държи земеделието и Бойко Борисов в цунг-цванг. Оказа се че нашият премиер е наистина независим от него НЕ ЗАВИСИ нищо в сферата на земеделието и без да има среднощно обаждане от посолството на Васил Левски или от неговият приятел (дост) Местан, той е с вързани ръце дори когато става дума за собственото си политическо оцеляване. Жалко но е факт!

ЗА ВРЕМЕТО ОТ 2007 ДО 2013г.БЪЛГАРИЯ Е ПОЛУЧИЛА ОКОЛО 15 МИЛИАРДА ПО ЕВРОФОНД ЗЕМЕДЕЛИЕ ОТ КОЙТО НАД 10 МИЛИАРДА СА ОТКРАДНАТИ КАТО ПАРИТЕ СА СЕ РАЗПРЕДЕЛЯЛИ НАГОРЕ ПО ВЕРИГАТА ДО ПРЕМИЕРА,КРАЛО СЕ Е С ТОТАЛНО ЗАВИШАВАНЕ НА ПРОЕКТИ КАТО НА ПРИМЕР СТАДИОН В СЕЛО С 200 ЖИТЕЛИ СЕ СТРОЙ ЗА 5,5 МИЛИОНА ПРИ РЕАЛНА ЦЕНА ПОД 1 МИЛИОН.ТАКА ЧЕ ЕВРОПА АКО НИ ЗАЯДЕ ЩЕ ВРЪЩАМЕ НАД 10 МИЛИАРДА. СЪЩОТО Е И С ВСИЧКИ ЕВРО ПРОЕКТИ,МАГИСТРАЛИТЕ СА ПО-СКЪПИ ОТ ГЕРМАНСКИТЕ А КАЧЕСТВО НЯМА,ПО СКОРОСТНАТА ЛИНИЯ ВЛАКОВЕТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДВИЖАТ С 160КМ/Ч НО НЕ СТАВА И ЗА 120КМ,ТРУДОВА ЗАЕТОСТ ФИРМАТА СИ НАЗНАЧАВА ХОРА НА РАБОТА НО САМО ПО ДОКУМЕНТИ ПЛАЩА ИМ ОСИГУРОВКИ НО ЗАПЛАТАТА ОСТАВА ВЪВ ФИРМАТА,КУРСОВЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ И Т.Н.ЗА ВСИЧКО Е ТАКА И МНОГО НАРОД Е ЗА ЗАТВОР

Погледни са в огледалото и какво виждаш, Огледалният образ на Мафията, този малкия пич в Лондон направо ви разкърти основите на които беше стъпило Герберасткото управление и необезпокоявано крадеше, след като беше приспало хората???

Печалбата само от преференцията на цената на зелената енергия е, както следва за централа пусната 2011 г 209% ГЕРБ ПУСКАТ ОКОЛО 1000мегавата ВЕИ, за пусната 2012 121%, за 2013 64%. С други думи европейските средства са послужили, да направят по-богати определени политически кръгове, произвеждащи и търгуващи с зелена енергия, без самите те да инвестират свои средства в това начинание И НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ МУ СПИРАТ ЕВРОПАРИТЕ!!!! НА 19.06.2015 ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ Е СПРЯНА.Схемата е разкрита от ЕК, но се крие упорито от гражданите в България преди местните избори 2015 г..