Има ислямисти сред жените и децата, заявяват от Берлин

Германските власти разглеждат десетки жени и непълнолетни младежи като възможна ислямистка заплаха и смятат, че те са склонни да извършат терористични актове.

Обратно в новината

Коментари - Има ислямисти сред жените и децата, заявяват от Берлин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента виновницата Меркел се тутка и не може да състави правителство, а другите около нея са изпаднали в кома! Толкова ли няма буден политик в Германия, който да каже баста и да отсвири тази, изчерпала се като политик, жена?!

и там е като България, местните немци , не всички разбира се, заминават с еднопосочен билет за Щатите, във Великобритания е същото, стари баби не си продават къщите, а искат да им ги изкупят и на тяхно място да построят-твърдо НЕ казва възрастната жена от Великобритания/българи са им носили нот.заверени ... на английски как е точната дума, а за Германия там бяха, видяха, харесва им, ама нашите цигани пари правят, сутрин рано заминават за Холандия сдобиват се с дрога от там и прочие, ако не лъжат, ама защо да лъжат, за бг цигани не ревете, защото циганите изкупуват всичко от българите живеещи в България. Страхотно е там, за нас източноевропейците ни е убаво, ама питайте ги местните немци. и там картинката е както и тук. трябва да отидеш не за един два дни, а за няколко месеца и ще разбереш, че е хубаво, много кюрди, много бг турци, има много работа, за по 1200 евро на месец, но турс. език проблем. няпсън. аз прост господине, махна не намирай на мен, но виждам, ходим там на руски църкви, страхотно е, народ всякакъв, няма национализъм, както тук, живи и здрави И ВЕСЕЛА КОЛЕДА И ЩАСТЛИВА НОВА ГОДИНА!

Да проявим съчуствие към бежанците бягащи от репресиите на савецките диктатори ким чен,асат и кадаифи!Да се противопоставим на ксенофобската и хомофобската пропаганда водена от КГБ и путин.В навечерието на нашето европредседателство ние трябва да дадем пример на нашети партньори от общото ни евроатлантическо семейство!

Сетила се Мара да се побара. Тези германци сякаш до преди две години са живели на Марс. Разбирам, че заглавичкват обикновените хора с глупости, за да не знаят много много какви ги върши правителството им по света, ама шефвете, службите, те сега ли се събуждат след целувката на арбасите принцове?

В Швеция вече има сблъсаци по улиците. Така че скоро да се готви Германия. Потърсете канала в тубата PeterSweden

Има законова уредба в Германия и Франция за т.нар. "реинтеграция". Екстремистите се разглеждат не като палачи, а като жертви. В което има някаква истина от психологическа и етична гледна точка, но не отчита безопасността на нормалните. Така че не само че не ги гонят от страната (а и не могат, защото къде да изгониш роден в Германия), но и се хвърлят луди пари за някакво превъзпитание. Ефекта е нулев, защото тези лица се чувстват изолирани културно, религиозно, материално и омразата им е бетонна. Пропаст с колосален мащаб и размер. Либералите реагират с още по-масивно наливане на пари. Дават им даже специални "социални" купони за публичен дом (проституцията е легална в Германия). Една грешка (да допуснат такива в Европа) води след себе си нови грешки. Защото посоката "мултикулти" е сбъркана. Катастрофата е пълна в перспектива.

тези лица не се чувстват изолирани...те не желаят да се интегрират. при тях е като при циганите в българия. пазят си културата (исляма). ислямът е философия. живеят както същите тези европеjци през средновековието....с философия.

проблемът не е във философията им, а в това какво правят в западна европа и за какво се използват? защото във франция също има 6 милиона араби със същата философия.

Е, ще почакаме проблемчето, което сами си създадоха да се превърне в катастрофа, после в апокалипсис и тогава ще посрещнат с радост и вдигната ръка новия луд месия, който ще възстанови концентрационните лагери и газовите камери. Друг изход просто няма.

е истински титан на мисълта, непременно трябва да му дадат Нобелова награда!

хайде бе, истина ли-как можаха да са толкова малоумни през ноември 2015

Десет процента от 720 са, както и да ги смяташ, 72 души. И не може ли, 72 души, на самолета и - обратно в Сирия, а снимките им - по границите за недопускане в страната.

"...сред децата и подрастващите...има такива, които са се поддали на промиване на мозъка и са радикализирани, предаде Дойче веле..." Я, Дойче веле се жалва от промиване на мозъци...Припарило им е...

Най-голямата заплаха са именно жените, тъй като те са инкубатор за ислямисти. Това е освен в чисто физическия смисъл, но най-вече като възпитаващи децата си в своите си изконни ценности, които никога няма да се доближат до европейските. На пръв поглед те са безпомощни и само искат закрила, но това е докато не засмучат здраво социалната система. После остават невидими, но омразата им към всичко европейско, освен облагите, работи всекидневно и така възпитават огромните си котила. Не случайно второто или третото поколение извършва самоубийствените атентати.

Не се заблуждавайте. "Ислямският" тероризъм действащ под фалшивият флаг на "ислямската" държава всъщност е Вавилонски глобалистки тероризъм създаден за да сее заблуждения, страх и несигурност в обещството, както и ненавист на мноизиството към религиозният екстремизъм, за да могат строителите на Вавилон, които го създадоха и поддръжат чрез корпоративните военни структури, службите и масовите медии които притежават, да го осъдят публично със съдействитето на изплашеното и загубило чувство за сигурност и переспектива мнозинство, възпитано от техният социален инженерин във стремеж към преходните земни неща и плътски страсти, за да положи това мнозинство съкровищата си на Земята където ръжда и молец ги ядат и крадци ги ограждат и крадат, вместо на Небето където няма ръждам, моец и крадци. Целта е строителите на Вавилон да поритежават това мнозинство духовно и да употребят в подходящитя момент настроенията и страсти му за своите користни цели. За да може това мнозинство така възпитаноот тях да търси "спасители" сред хората, а не нашият единствен Спасител Исус Христос. Със съдействият на това мнозинство по-куъсно ще осидят и християният "фундаментализъм" и екстремизъм на тези които проповядват вечното евангелие за спасението на нас грешниците първо от грехът, който е несъвместим с живота и когато се развие напълно ражда смърт и после от смъртта, която е излишна във вселена очистена от грях. Те ще обовинят верните на Бога хора ектремисти, фундаменталисти и смутители на реда и светивният мир, защото ще бъдат врагове на световнота на обединението на света в сатанинските заблуди.

Нашия единствен спасител....е колко повече фундаментализъм да търси човек...то е достатъчно да има критична маса идиоти дето вярват в белобрад дядо обикалящ покривите...опаа белобрад дядо записващ в големия тефте какво ядеш, как се обличаш и колко точно го дървиш...великия воайор иска вяра и повечко електорат ако може....

Германия е поела към своя пореден крах... не са виновни само продажните им политици, а обществото им от примитивни души и очи замъглени от толерастия.

В същност продажните политици са работили поколения да замъглят очите и обият веки опит за миъл в статодо. И са успели.

Най-голямата ислямистка е комсомолката Меркел, подкрепяна от антихристиятнската коалиция ХДС/ХСС. И ние слагайте минуси без да помислите преди това!

трее явно концлагери

В света има само една реална заплаха - грехът който е нарушаване на десетте Божия заповеди, първите четири от които са любов към Бога от Който сме получили живота, съзнанието, интелекта, творческите и духовни заложби и всички други блага необходими за пълноценен осмислен живот даром, а вторите шест любов към ближният. Защото грехът е несъвместим със живота в дългосрочен план и когато напълно се развие ражда смърт. Въз основа на нашата вяра и отношението към този закон проявено в делата ни, в който са вложени принципите на вечният живот ще бъдем съдени до един без изключение. А другите страхове които упорито ни насаждат са стандартните световни плашила, но те са безобидни и несъществени пред Божият съд.

Така е, но понякога имаме нужда и от човешка подкрепа, за да преолеем грешките си

Не се напрягай да мислиш, не можеш.

ако смяташ, че написаното от теб:"Не се напрягай да мислиш, не можеш".... те прави по-дълбоко мислещ, по-начетен, или духовно извисен, да знаеш, че НЕ СИ! Защо унижаваш тук пишещите по умни и духовно извисените? Защо проповядваш като "еврейска издънка"?!... Еврейте винаги и навсякъде по света "мътят водата", манипулират, противопоставят и заедно със Сащ създават предпоставки за конфликти, войни, защото много малко зависят от традициите на страната, в която пребивават... Държат на своите връзки с роднините си зад граница, вярват само в Парите, в Материалното и смятат, че..."проклетите и непокорни православни славяни трябва да изчезнат от лицето на земята, защото, докато Те съществуват, никога новият юдейски цар няма да завладее света"! Според Тората и Талмуда:"който не е еврейн, е "гура и трябва да умре"! Кой и защо предизвика войната в Сирия и бежанската вълна,а?! Аман от соросоиди!

Грехът е истинска заплаха, понеже поколения идиоти са влагали вяра в съществуването му и сега са подвластни на фанатизма...вярата в греха и войната срещу него винаги са създавали фанатици и идиоти

Да се спасяват. След последните избори вече на никой не му пука за германистан.

Тоя изрод с клюна и удължената рептилоидна кратуна май взима всички останали за боядисани врабчета? Дали пък изобщо има нещо друго освен ислямисти между "жените и децата"? И като са се "завърнали" в Германия, защо не сте ги арестували бе, хазарски урод?

Верно ли , не може да бъде - това са германци!

Да, лицето му ема типично немски черти, останалото са подробности.

само дето е забравил да се сложи еврейската кепа на темето...

Първосигнално следпрочитането на заглавието: предупреждение към всички "джихадисти"... жена съм, имам дете... ще резна глъкляна на всяко тъпо копеле, което реши, че е нещо повече от мен, моето дете или народа на тази страна и тръгне срещу нас!!!! Не ми пука дали е на 2 или 22 или 72! Да си знаете!

Да бяха поканили 1-2 милиона християни източно европейци, вместо тези.

без покана се натъпкаха в Германия . 200.000 са. Ко се правиш че не го знаеш?

те тъпчат рязаните ти братчеди.

В последно време политиците в Германия напълно разбиха убеждението ми, че немците са много умен народ, с висок IQ. Дали са толкова много на цивилизацията, но в последно време непрекъснато се дънят в преценките си. Това за ислямистите всички го знаем от самото начало на инвазията, те чак сега го разбрали.

ли се сетихте да ги разглеждате като потенциални екстремисти бе чоджум? А като тантето ви ги надовлече къде бяхте да и се противопоставите на откачените й планове и намерения ?

В Берлин откриха топлата вода и Америка на картата.

На сапун - който каквото и както иска да разбира.

В билд.де има видеоматериал, качен и в ютуб. Камерунец на улицата, напълно неочаквано и безпричинно, жестоко пребива възрастна жена. Ще глобяват билд, тъй като намеквал, че всички бежанци са такива. Експерт обяснил, че това не е престъпление от омраза, а реакция на преживяно напрежение. Либерални източници настояват да се отделят повече пари от бюджета за бежанците, а също така и за живущите в Африка. Полицията забранява да се намесвате да спасявате хора при нападение от бежанци. Викало се полиция и психолог.

Всички араби, които влязоха в Европа, представящи се за бежанци, трябва да бъдат ИЗГОНЕНИ или избити.. Арабите избиха всички гърци в Мала Азия и 1, 5 милиона арменци... Важното е Европейците да са Богати- щото има доста просяци в Европа. Всички Европейци да имат Кола, Къща, Басейн, яхта. всякакви удобства.. Араби и негри- сирийци, афганистанци, турци, нека умират.

Стига с тези 10% бе. Тези повече от 50% исламистите които покани баба Меркел.

И това е само върха на айсберга. Но айсберга не е обикновен , а с чалма.

Ае бе?! Не мое да бъде ХАХАХАХАХАХ