Пуснаха гореща линия за изчезнали деца

Безплатна гореща телефонна линия за изчезнали деца - 116 000, бе пусната официално днес, съобщи Росанка Венелинова - изпълнителен директор на фондация "Център Надя", която ще обслужва националната линия.

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха гореща линия за изчезнали деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ало изчезна ми детето" "Еее, много кофти така. Обадете се в полицията" Колко струва тази линия на държавата? Прилича ми на "Сайта срещу имотните измами" Сайт за 30 000 лева в който са paste-нати 5 закона.

привецтвам новата линия! успех!навсякаде по света има такива линии и прдавания за изчезнали хора. наи-после и у нас някои се тревожи за хората,наи-вече за децата! успех!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е това ще е ГОРЕЩ ТЕЛЕФОНЕН ОМБУДСМАН или по-скоро Батман. Като му съобщят нещо и той веднага ще го предаде на друг, за да свърши работата. Пълно е със седачи на стол в България..............

Стига с тия телефони бе. Нали и сега има 116 111. Трябва да се съдят родителите изоставили деца. Домовете са пълни с добри деца, а родителите им са за затвора. Не решавате проблемите, а търсите работа на някой.

Тая докторка ще работи на горещ телефон. Как не се свършиха докторите - безделници.

Успех на линията и на "Център Надя"!

Какво правим при случаи като в Перник, когато полицията е замесена в отвличането? Тогава на коя "линия" да звъним?

Тогава Господ да ти е /да ни е/ на помощ! Лошото е, че той няма номер, но щом властта е замесена значи се оправяш сам!

подкрепям,дано да е адекватна и навременна реакцията, а и дано имат по-малко работа.