НЗОК поема лечението в европейски клиники на 27 деца

НЗОК ще поеме лечението на 27 деца в европейски клиники. През последния месец заявленията са постъпили в касата от Фонда за лечение на деца в чужбина.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК поема лечението в европейски клиники на 27 деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРМАНСКАТА АУРУБИС АГ КРАДЕ МЕД ЗА НАД 1 МИЛИАРД ЕВРО/ ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ ... И Е НЕ САМО ТЯ !!!! .... С ТИЯ ПАРИ КЛОНИНИГИ ЩЯХА ДА НАПРАВЯТ НА ВСЯКО ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ !

Колко деца ще заминават за лечение в Европа? Това означава че ние нямаме медицина на ниво що се касае за болните деца? Ами какъв е отговора?

Москов светкавично смени директора с единовереца си Пилосов и децата започнаха да заминават за правилните лечебни заведения. Може би в Турция за същите пари щяха да заминат и да се излекуват три пъти повече деца, но това са много пари и трябва да ги вземат правилните лечебни заведения, собственост на правилните хора. Е, поне децата да се излекуват, халал да са им парите !

Ако довършат двете сгради в МА предназначени за детска болница и закупят мед. техника,няма ли да е по бързо това лечение?Лекарите ни лекуват из Европа и по света,значи могат.Сакса щеше да ги довършва,но сложи цени на легло над тези в Швеция и проекта пропадна.

Е, постигнаха това, което искаха - прибраха парите на Фонда в Здравната Каса. Сега ще ги преразпределят и ще си отделят комисионните за ръководството и "избрани" хора. Щото идат избори.... А болните дечица - кучета ги яли! Нали така, Москов ?

По правило,лечението на децата би трябвало да се поема от Фонда. Значи,има Фонд,но НЗОК поема неговите функции....защото,този фонд сега просто не работи. Когато ГДБОП нахлу и светкавично беше назначен нов Директор,последва поредната медийна пропаганда."Доайенът на Педиатрията в БГ е назначен..." Ха,ха...Владко Пилософ е доносник на ДС.Доайен никога не е бил,вервайте ми.Пилософ сега,отстоява поръчките на Москов.Подвластен и зависим. Както и да е.За мен,най-важното е,българските деца в нужда и тежка болест,да намерят адекватно лечение.Пожелавам им успех и пълно оздравяване от сърце. Но,тази мръсна акция на ГЕРБ властта,не беше нищо др.,освен поредното овладяване на поредната държавна структура.

Когато се каже за някого,че е доайен,в това се влага известно уважение.В този смисъл проф.Пилософ едва л и би могъл да бъде наречен доайен.

Абе,смотаняк - !!!, изобщо не си в час за какво става въпрос.Утре и твоето дете може да е в нужда и да не е сред определените,тогава.....? А доколкото за преди,децата не се деляха и обгрижването по отношение на здравето,имунизациите,лекарствата им до шест годишни бяха безплатни.Сега има истински геноцид,спрямо болните,не равнопоставените,немощните и пенсионерите.А какво ще ни сполети,няма как да знаем.

Паразитни дружества. НЗОК, Топлинни счетоводители, Енерго разпределително дружество

И после се чудим,че разходите за здраве нарастнали неколкократно...

Когато Москов каже нещо, най добре е да се гледа слънцето в каква посока е.Този господин, ако беше в една нормална държава, отдавна нямаше да е там където е сега, с тия глупости които сътвори, и продължава да го прави.Улиците щяха да бъдат пълни, и щяха да го пометат, особенно с това което иска да прави с пръстовите отпечатъци !!! Нима не виждате какво искат да ви се случи, да ви маркират като животни, нима не го виждате, поне четете какво пише в Библията и не само там, то е пред очите ви ???!!!

Стига си чел и гледал медиите на Дебелян Пеевски!!! Москов си върши добре работата!!!

Бравус, "отлично" върши на някого работата но това е друга тема.

Пича първо никой не ти взема отпечатъка, а ти взема контролни точки. Предполагам че ще бъдат от евтиния вариант тоест 32. Това не е отпечатък. Аман от прости хора, ще си излязохте от селото ? Да бяхте останали да си гледате овцете, хем по-спокойно щяхте да си живеете хем по-здравословна храна щяхте да ядете.

На такива наивници като теб първи ще им сложат първо номерче като овцете,после и по"умни" машинки, но е рано още !!!! А даже накои ще блеят и ще ги искат сами !!! А сега било контролни точки, ха ха наивници !!!

а, вие как ги избирате кои да живеят и кои, не ?

За другите сигурно е приел, че могат да се лекуват в България. По закон лечението на всички деца е поемано от здравната каса. Аман от необразовани аграрни хора и истерични тъпи жени.

Другите са за следващия месец.

Всъщност това бе към първото изказване на vanfam :).

Срамм само на 27 деца :( навремето при лошоте комунисти всички се поемаха ....... а другите деца !!!

Ей дебили разберете най-накрая старото време и младините ви няма да се върнат. Спрете да гласувате за престъпната партия БСП и да дърпате държавата всеки път назад!!!

Аз предполагам, че и всички болни деца да им се плати лечението пак ще мрънкате и ревете. Просто така сте устроени :(

А ако искате още по-силно мрънкане да чуете го накарайте да си плати данъците, с които държавата изпраща децата на лечение.. Тогава ще видите какво е мрънкане ;)) Сега просто загрява.