Сърбин помете три деца на тротоар във Видинско

Сръбски шофьор помете три деца на тротоар във видинското село Новоселци вчера, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Обратно в новината

Коментари - Сърбин помете три деца на тротоар във Видинско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

Като се почне от пешеходците , мине се през тия с колелета и скейтбордите и се стигне до тия с колите - всички друвно нарушават правилника и се стига до безумни ситуации. пример - Много често пред военния клуб има пешеходци дето минават на червено пред погледа на полицаите.

Bell

Бързат, и те не знаят за къде бързат. Не на войната по пътищата!

Абе...бързат за болницата...

"събразена"е онази скорост,с която трябва да карате според обстновката на пътя,независимо от знаците.Знам,че не приемате съвети,но все пак-карайте по-бавно.Последната цифра на километража не е задължителна.

Просто трябва да се забрани всякакво изпреварване в населено място! Какво значи карал с несъобразена скорост?! Да настъпва педала на бузлука!

Сърбите са ни братушки, затова им е простено.

ТОГАВА ДА ПРЕГАЗЯТ ТВОЕТО ДЕТЕ РУСОФИЛИСТИК

нали бсп в началото смениха шефа на путна полиция стото имало много жертви и си сложиха техен човек. какво стана сега? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Радваш се, че са пострадали деца, за да пишеш жлъчни коментари за политическите си пристрастия? НЯМАМ ДУМИ! Може би малко те яд, че няма жертви...

Само през този уикенд ли ще дебнат за превишена скорост (те толкова и ще дебнат де)? След това пак по старому ли?

Дай Боже да се оправят децата и да се възстановят напълно. Амин...

Грък, сърбин, българин, румънец, американец, руснак, комунист, антикомунист или извънземно... какво значение има какъв е?! Не трябва да му се разминава присъдата!

На мен ми намирисва на друга ситуация! Ако е бил свит от предния автомобил, който не си е погледнал в огледалата и съответно човека да е скочил на тротоара за да избегне удар ? Няма ясното по случая !Какъв човек си по време на изпреварване да скочиш на банкета бе.................не ми се връзва!

"Сърбинът е шофирал с несъобразена скорост"!!!! Сега ще се сетиш ли сам чия е вината или ще продължаваш с глупавите си предлопожения?!

Коя скорост е несъобразена? Можеш ли да я измериш в някакви единици? 100 км/ч, 50 км/ч, 5 км/ч? Понятието "несъобразена скорост" е най-голямата простотия, която е родила милиционерската глава!

Жорко и лузера са известни коментатори на всичко и що е русофилско е добро....за такива като тях каквото и да се каже ще е комплимент

Бе Я пишите по-разпалено : размаза отнесе погуби бастиса, а най -добре ПОГЕРБИ! А сега Дирс, вие ме: ЗАТРИЙТЕ ? една бабичка п.с. Да ви пикам на "Езика"!

пътищата трябва да се изкарат от села и градове бг шофьори са същите

Няма по-гнусно племе от сърбите... Малко им бяха наводненията... Дано пак да ги пометат!

Не пожелавай на другите това, което не искаш да ти се случи на теб! Иначе си прав за сърбите.

А ти се удави в кал и лайна, 50:50, но следващия път ще ти дойдат САМО лайна! Да ти е слатко, брато? Мрази, кълни, от тъпото ПРОСТАК го прави ?

днес на сръбската граница върнаха българка-труп, в ковчег, идваща от италия, там е починала жената в италия и се придвижва към бг с италианска катафалка. и колата трябва да търси от къде другаде да мине през друга граница, че роднините я чакат да я погребът.

Стига с тия тестове с дрегер! Алкохолът не е единствената възможна причина човек да кара с несъобразена скорост и да предприема рисковани изпреварвания! Трябва да се въведе психо-тест и за категория Б!

Сега какво ще стане с този престъпник? Защото, помните ли как един гръцки студент уби с колата си в Пловдив момиче, след това се измъкна в Гърция, явно плащайки добре на местната прокуратура, и от тогава до днес, пълно мълчание по този казус!!! Преди това, колко чужденци предизвикваха тежки катастрофи, с жертви, а после изчезваха в чужбина с помощта на корумпирани адвокати и прокурори.

Няма да му се размине защото не е руснак и не е комунист, като Ставийски.

electra75@abv.bg

айде стига с този ставийски , не го оправдавам , но има къде къде повече гнилост от него , сред нашата родна безмозъчна младеж

а когато са български убийци на пътя, тях просто си ги пускат по живо по здраво. Защо се опитваш да измъкнеш няаква тенденция, която не съществува? Истината е превенция и отнемане на книжката за минимални нарушения за да може да се възпитава. Безкомпромисни наказания за неща като неправилно завиване, неспиране на пътека, не слагане на колан, минимални количества алкохол и т.н. То като се стигне до убийство на пътя, после квото и наказание да се даде живота няма да се върне.

джепето

Най-после един умен и градивен комантар!

Ficho

За щастие момичето е живо, макар и тежко пострадало, а студента се върна в България за да бъде съден.

СЛАВА БОГУ , МОМИЧЕТО Е ЖИВО :)