Трета жертва на катастрофата в Добрич

Трета жертва взе тежката катастрофа с непълнолетни, станала във вторник в Добрич, съобщиха от областната дирекция на МВР в града.

Обратно в новината

Коментари - Трета жертва на катастрофата в Добрич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако са имали акъл в главите и родителите и децата да не е имало хлапе-шофьор и да не е имало катастрофа с трупове. Природата си знае работата - малоумните родители раждат малоумни деца, но малоумните деца трудно оцеляват. Естествен отбор! Срещо природата не можеш да се бориш, само може да омекотиш и разсрочиш действията И.

Като Ви чета коментарите не само тук, и мнения по медии виждам колко сте прости и тъпи. Всички казват това да стане или този да е вкаран еди каде си. А кой ще го вкара тъпаци. И как ще го вкара. Или мили ми глупаци, остава той сам да иде пред портите и да иска да влезе в затворчето. Никой не казва да се смени системата или да се смени конституцията. Я, да се махам от тук!

Бог да прости дечицата, милите те..Трябва да има ред в тази държава, за мен тряблва да се въведе военен режим за 3 години и всички да ходим с военни униформи и на всеки ъгъл да има по един танк със 4 -ма войника, по пътищата да има на 500 метра танкове със войници и с насочени картечници...да видиш как за 3 години ще станем пружинки, пружинки...ще се възпитат всички...който хванат да кара с повече от 40 км. в час да чука камъни по 3 месеца, който открадне вещ от 100 лева нагоре да чука камъни цял ден...имаше едно време едни чукчета с дълги дръжки за чукане на камъни..така ще построим без пари и магистралите..каквми са тези пари с милиони за магистралите бе?? ...добромволен труд на хората и затворниците трябва да строят без пари магистралите...какво е това чудо по милиарди даваме за нещо което може да се построи без пари от хората...престъпници и нарушилите законите, откраднали нод 100 лева да бъдат пренуждавани да работят яко по пътища, мостове, по Белене атомната..къде потиват те бе...ще ги храним по затворите , че и телевизори имат в килийте си, и други екстри..къде се намират те тези престъпници бе???...само бой работа и това ще оправи българина нищо друго...айде Бат Бойко мятай ги защото ще се изтрепят пно пътищата а и ще отрепят и невинните хорица......само терор над бълтарина ще го вразуми нищо друго..терор тероррррррррр..мамиц им

ооо я стига!!! този виновен, онзи виновен.... три деца са мъртви вие тук големи умници се извъдихте. Като се обърне каруцата пътища много.. Този бил виновен, онзи бил виновен...Виновни сме всички, и най-виновни са проклетите продажни полицаи, които за жълти стотинки си затварят очите за всичко. Ако обществото/ и деца и родители/ знаеха, че не могат да се отърват давайки някой лев повечето от тези неща нямаше да се случват. Да, родителите носят отговорност за децта си, но я ми кажете как точно може да се контролира 15 годишен тинейджър, когато единственото което вижда е беззакое е безнаказаност навсякаде и за всичко. Родителите били виновни... а къде е обществото и какъв пример дава то на тези деца -мутрите, евтините курви и лесния живот са мярка за успех, и добър живот. Морални ценности... дявол ви взел... децата са мъртви, а вие тук се правите на интересни, съдите и раздавате правосъдие.

Такива нещастни същества не заслужават да живеят. И момчето зад волана, и качилите се с него малоумници. Стига вече съжаление. Тъпият човек си е тъп независимо от обстоятелствата. Дир земи ми пусни коментара, че аман вече от сълзливи, псевдохуманни чалгарски писания.

Такива инциденти ще продължават да се случват докато не почне да се образува мисъл в главите на младото поколение. Никой от тях не мисли за после, всички искат СЕГА да са ВАЖНИ. Тва е проблема.

Ако Сгавийски беше вкаран в затвора за 20години никой в България нямаше да допуска такива нарушения.Освен родителите и съдебната ситема е виновна дори за тези смърти.Вчера оневинили Разградската окръжна прокурорка обвинена че 20 г крила готови от Полицията дела за внасяне в съда.След три години разследване-днес била невинна.А бавдитите от скрити те дела върлуват свободни.Срам за съдебната система.

че пане сега не се прехвърля вината върху полицията. ако беше предното ръководство на дирекцията, определено щяха да бъдат обвинени, че не са предотвратили катастрофата

Иде 2012!

СТРАШНО Е ТОВА КОЕТО РАЖДА ЕДНО БОЛНО ОБЩЕСТВО В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 20 Г - УЖКИМ ДЕЛОКРАЦИЯ . НЕ АЗ НАРИЧАМ СЛОБОДИЯ И ЧЕСТО СЕ ПИТАМ ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНАХМЕ. АЗ В ПРИЗМАТА НА МОИТЕ 53 Г ЗНАЕКИ КАКВИ ХОРА БЯХМЕ И КАК ОБРАЗА НА БАЙ ГАНЬО В ДЕИСТВИЕ КАКВИ СТАНАХМЕ , НЯМА НА КОГО ДА СЕ СЪРДИМ А НА САМИТЕ НАС . НИКОИ НЕ МИСЛИ ВСЕКИ ВЗЕМА ВСИЧКО ОКОЛО НЕГО ЗА ЧИСТА МОНЕТА . НЕ БЯХМЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВСИЧКО ТОВА А СЕГА Е ДОСТА КЪСНО . НЯМА КАК ЕДИН РОДИТЕЛ ТРЪГНАЛ ПО ГУРБЕТ - РАЗВЕЖДА СЕ , ОСТАВА НА ПРОИЗВОЛА ДЕЦАТА СИ , ПОЛИТИКАНСТВА А НЕ Е ЛЪЖИЦА ЗА НАШАТА УСТА , ВСЕ КАТО ОВЦЕТЕ ТИЧА СЛЕД ВСЕКИ НОВ НА ХОРИЗОНТА А СЛЕД ТОВА ГОВОРИ ТОЗ ТАКА И КОЛКО ОКРАДЕ - КАТЕГОРИЗИРАНЕ ДО ПОРАЗИЯ , НЯМА ЕТИКА , НЯМА И ВЪЗПИТАНИЕ , ГРОЗНА Е ДА ЧУЕШ ТАЗИ СКАПАНА СТРАНА , НО ТЯ Е НАШАТА БЪЛГАРИЯ , КАКВИТО СМЕ НИЕ , ТАКИВА СА УПРАВНИЦИТЕ НИ ТАКАВА НИ Е И ДЪРЖАВАТА . КАКВО ДА НАУЧИ ЕДНО ДЕТЕ АМИ НИЩО ОТ КЪДЕ И ОТ КОГО , ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА БОЛНОТО НИ ОБЩЕСТВО . ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ЕДВА СТЪПВАИКИ В ЖИВОТА И ТОИ ВЕЧЕ ИМ Е ОТНЕТ . ГРЕШКИ , ГРЕШКИ И ТО ФАТАЛНИ БЪЛГАРИ , НАУЧЕТЕ СЕ ДА МИСЛИТЕ , ДА УВАЖАВАТЕ ТОЗИ КОИТО МОЖЕ И СЕ УЧЕТЕ . ИНАЧЕ КОГАТО ОГЪНЯТ Е ДАЛЕЧ Е ДОБРЕ , НО СКОРО МОЖЕ И ТВОЯТА ЧЕРГА ДА ПЛАМНЕ И КЙОГАТО КАРУЦАТА Е ОБЪРНАТА , НАКЪДЕ .

Родителите може да са на работа с градския транспорт и лиглавия с жълто около устата решава че сега е момента.Как е този вариянт ? Не много важно колко и какво е имал в кръвта,по-важно е че главите им са празни и не само на тях за съжаление.

защо мислиш че на някой пък му пука за теб, ако ще и светец да си. трябва да ни пука, да се уважаваме въпреки всичко, тогава си мисля че ще живеем малко по добре

Родителите са виновни!!!

Виновни са само родителите !!! Не мога да си представя как така дете ще вземе кола от родителите си без да попита и не става дума ,че е на 17 години и по-голям да е пак е същото . Виновни са родителите и за това ,че не са разяснили какви последствия крие високата скорост . Имам две деца .

Трябва да ни пука от гледна точка на културата, която предаваме на поколенията. Виновни са родители, училище и така нататък.

Много се дразня, когато някой иска да ме изкара виновен за наркоманията, световнната финансова криза, простащината на българина и разни други световни бедствия. Ние като общество - мила, живеем във времена на промени. Задвижените икономико-политико-с процеси са толкова мащабни, че един индивид НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ НИЩО, не може дори и минимално да отклони този ход. Това е, като прашинка на пътя на комета. ОТ ИНДИВИДА НИЩО НА ЗАВИСИ. Колкото и гениален да е. Затова, аз като общество, не чувствам никаква вина за хорските нещастия. Имали сме лошия късмет да се родим в бурно време. Ще минем и ще си заминем, а историята изобщо няма да ни забележе. Затова аз избрах да оправям мен и семейството ми, а не историческите процеси. И съм си много добре - и ментално, и материално. Когато повече хора погледнат към тях си първо, ще се оправим и като общество. А за случката... трагедия, която не може да се промени. Лека им пръст, на децата. Дано да има по-малко такива случаи в бъдеще...

не е така. всеки са избира дали да стане наркоман или курва. Ако сами не са искали нямаше да станат. Обществото няма нищо общо. Аз защо не съм се пропип, раздрусал, правил катастрофи и т.н. всеки си е виновен сам. Обществото е съвкупост от индивиди.

На мен ми пука! За всеки наркоман,к...и всякакви други деца.Сигурна съм ,че има и много хора мислещи като мен.Те са продукт на нашето болно общество и всички имаме вина,че допуснахме това.

На кой му пука,едни наркомани и к--ви по-малко!На това му се казва естестен подбор :)

А родителите му на пишман шофьора няма ли да отговарят пред закона?

Така ще е като разни посерковци и напикани 15 годишни миндили карат колите на родителите си, а те се удрят в гърдите и се хвалят пред приятелите-вижте нашия кара колата.Простаци.Ника съжаление за такива ....Трябва и родителите на мололетните причинили катастрофи да отнасят направо затвор, никаква глоба.В такива случаи родителите са виновни.

Амин!

Бог да ги прости! 100% цялото общество е виновно за това безхаберие и идотизъм цари навсякъде и всеки си мисли че това не е НЕГОВ проблем.ДА-АМА-НЕ!!! или късно всеки ще пострада по един или друг начин от чалгата която е окупирала живота на всички и не им остава време да мислят за друго освен за пари,алкохол,простит и други дивотии.Аз знам че съм прав,който мисли че не съм да си отвори прозореца.... Бог да ги прости и лека им пръст!

поне напишете, че е имало и алкохол в кръвта им. на всичките. кръвните проби са категорични.

Е, малко се е прочистило от мангали, няма лошо...

трима циганина по малко в БГ.тук при нас циганите никой не ги закача докато не спрат в дърво или друга кола.в тяхната махала кат не стъпва,патрулките сама ако се бият.повечето мангали са без книжки плаща се на ръка.циганин да си в Добрич.