ГЕРБ и РБ отрязаха ПФ за данъчни облекчения за родители

Парламентът отхвърли предложенията на Патриотичния фронт за данъчни облекчения за многодетни семейства. Според ГЕРБ решението е в повишението на доходите.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РБ отрязаха ПФ за данъчни облекчения за родители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГЕРБРБ ,Отказаха да дадат по 20 лв. Данъчни Облекчения на Работещите Семейства с по 1 или 2 Дечица ! Не Можело !! ... Това при Изчезващо Население на 1300+ годишната ни България !? На първи места по Намаляване на населението на Последните места по Раждаемост ! ... ГЕРБ Дръпнаха 16 000 000 000 лв. Заем който Ние Малкото останало население ще Плащаме ...не ГЕРБРБ! Но за Българските деца на Работещи родители .....НЯМА ! ... Няма да Гласувам за ГЕРБ+РБ !!!

ГРОБОВЕТЕ И РЪБОВЕТЕ И ТОЗИ ПЪТ ДОКАЗАХА, ЧЕ СИ ПРИЛИЧАТ КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА. ЕДНАКВО АЛЧНИ, ЕДНАКВО ВЛАСТОЛЮБИВИ / КАК ТАКА НЯКАКВИ ПАТРИОТИ ЩЕ ПРЕДЛАГАТ НЕЩО/, СЪЩЕСТВЕНИТЕ НЕЩА СА САМО ЗА ГРОБОВЕТЕ И РЪБОВЕТЕ И ВЛАСТ И ПАРИ , НО ПАТРИОТИТЕ ДАНО СЕ ОСЪЗНАЯТ КАК ВЕЧЕ СЪВСЕМ ГИ ПРЕНЕБРЕГВАТ, ОТРИЧАТ И НИЩО НЕ МОГАТ ДА ПРОКАРАТ. АКО ИСКАТ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПОДКРЕПЯТ. ЗАЩО ТОВА СЪОБЩЕНИЕ БЕШЕ МНОГО БЪРЗО СКРИТО.

Никакви привилегии за многодетни семейства! Многодетни в държавата останаха само мангалите, другите не можеме да си позволиме повече от едно дете! Айде баста!

ГЕРБ отказаха 20 лв. данъчни облекчения за Работещи семейства с до 2 деца .

АМи идеята е да се направвят данъчни облекчения за деца вместо помощи. По този начин родителите които работят получават облекчения вместо помощи както е сега. И по този начин се цакат мангалите които не работят, а само правят деца за да вземат социални. И това трябваше да се направи отдавна защот след 10 години тука ше е цигански бантустан.

Герб и РъБовете унищожават държавата и държавноста целенасочено.Ако тия управляващи примати не се погрижат за бъдещето т.е. децата на България ,кой ще връща натрупаният външен дълг от 39 милиарда евра.Дали това няма да са българските китайци и турци.Ако те не се заселят в границите на България ,ще се превърнем в първата мангасарска държава.Нещо като Хаити навремето при чичо Док.

Щото държавата е много загрижена за своите деца, затова заедно с многочленното си семейство се преместих в друга държава. Там, не са загрижени колко печеля,дали мога да си гледам децата сам. Получавам директно данъчно облекчение заради семейния си статут и броя на децата, а дори ми се полага не лоша сума за всяко едно от децата ми. В БГ-ти никога не сме получавали помощи (разбирай детски), щото държавата ме считаше за много богат. И сега видите ли, не можело да има данъчни облекчения за многодетните родители, които на луда глава са направели 3-4-5 деца. И каква ви е файдата господа управленци сега данъците си ги плащам в друга държава, децата ми, колкото и да се опитвам да ги възпитам като българи, едва ли някога ще се завърнат. Държавата от мен е с приръст -6. Защо зорлем правите така, че хората не искат да си гледат децата в БГ? Всъщност хората не искат да имат деца въобще, защото са несигурни и не вярват, че могат да ги отгледат в тази среда. И такива като мен, които не виждат бъдеще за децата си в родината, въобще не са малко. Някои просто бягат, други стискат зъби и псуват на майна, гледайки какво се случва около тях Как, бе господа управници, ще стимулирате демографията казвате като вдигните доходите? Намалянето на данъчната ставка -какво е? За мен спестени пари са спечелени пари. Спомнете си, направиха майчинството платено на 1 година с 90% доход - веднага се усети.Икономиката бе в подем от години, но точно тогава българката започна да се чувства по-сигурна и запонча да ражда. После тенденцията умря заедно с "кризата". и какво правите господа управници след това? Едно голямо нищо - имали сме най-ниските данъци в Европа - смешка. В бг-то ми резваха 22-23% от заплатата, сeга ми резват 28-30%, но като си върна данъците в края на годината, падам на 20%. След 20-30 години няма да има българи да плащат данъци въобще. Измислете нещо, което може да се види и усети от всеки данъци, преференции за жилищни кредити нещо видимо и измеримо наистина.

"Според ГЕРБ решението е в повишението на доходите. " И?! Къде са, Менде, "политиките" ви за повишаване на доходите НИ?! До тук единствените доходи, които РЕАЛНО се повишиха , бяха тези на депутатите, министрите и останалите държавни лемури, чиито заплати са свързани със СРЗ!

Вижте сега, криза е! Няма пари, не може да се вдигнат всичките заплати! И понеже знаем че не може да вдигнем всички заплати, то поне наш те си да вдигнем. И ние сме "хора", имаме гооолеееми фамилии, нашите деца също трябва да завършат за да ви управляват после те!

В случая ГЕРБ и РБ са действали като представители на бъ-хъ-къ. Повишаването на доходите на многодетни лумпени не е нищо друго освен повишаване на доходите от помощи. Демек, ГЕРБ и РБ са за развитие на паразитизма на многодетните лумпени.

Да живее др. Борисов. Винаги актуален.Винаги с мъдри идеи.Обичаме Те Боче.

Уважаеми ДДРОнег. Аз съм патриот от малко по друга порода. Аз много високо ценя всичко, което Патриотичният Фронт прави за България. Но това съвсем не значи, че в същото степен не уважавам и АТАКА и лично ВОЛЕН СИДЕРОВ, като политик Патриотите са различни хора. Те по различен начин изразяват чувствата и емоциите си. Това зависи от характера на човека. Има го интелектуалният патриотизъм има го и площадният. За да бъде разгърнато по широко политическото " ветрило" и да обхване всички патриоти, би могло да има както умерена, така и по крайна партии. Те трябва взаимно да се допълват, а не да се мразят, както е сега. Това положение разочарова хората и Велизар Енчев ще се възползва успешно от ситуацията. Сам ще се увериш. Мислиш ли, че греша?

след 15-20 години в бг ще има само цигани и пенсионери така че е безмислено да се приемат корекции на данъчни пенсионни и каквито и да са реформи.българия ще изчезне до 2050г. 4 млн. цигани и 1 млн. пенсионери.справка училищата по селата .знам едно с 60 циганета и 3 българчета.

Няма ли държавата да направи поне нещо, което да подсказва, че и нащите деца имат значение? А то сега - вие си гледайте работатата и оставете да раждат деца тези, които не умеят нищо друго!

Правилният подход е с данъчни облекчения. По цяла Европа е така. По добре да ти смъкнат от данъка отколкото да раздават кеш пари на циганите.

заеби това стимулиране на раждаемостта - отдавна замина тоя влак и го изпуснахте, това е не само политика ами и наглса на народа ... ето че скачат за всичко срещу маиките сега пук и пречели че курмят децата *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

е да се стимулира раждаемостта на образовани и работещи родители, които ще създадат поколение, способно да се самоиздържа и внася данъци в бъдеще. С тези закони се постига обратния ефект: Работещите престават да внасят данъци, а неработещите увеличават раждането на деца с чиито помощи да се хранят без да работят, и техните деца раждат деца на все по-ниска възраст. Но необразования и беден гласоподавател е най-лесната бройка на избори, а те идват скоро. Това е истината: Политиците се интересуват САМО от местата си във властта, всичко друго е шменти-капели.

Искам за в бъдеще, Патриотичният Фронт и Атака да гласуват винаги заедно. България е една, тя загива пред очите ни, а ВОЛЕН и Валери не могат да я разделят. Мен никой не може да ме убеди, че за това има сериозна политическа причина. Ако продължават да се делят и те като политици и самата България ще изчезнат. Кой печели от това?

Ех, Синьоре, как не ти се отвориха очите, за да разбереш, че волен е руско мекере???!!! И се интересува единствено от парите???!!! Но смятам, че Валери Симеонов е доказан родолюбец, защото в едно по-ранно време той заложи в телевизията предавания за България и патриотизма, когато това беше смятано за губеща кауза. Така че няма как орел и бял екскремент да работят заедно!!!

На днешният ден през 1944 година е убит един от най-митологизираните образи от годините на светлия комунизъм детето партизанин Митко Палаузов. Действително в цялата му геройска история истинска е само датата на смъртта му 1 април, признават днес изследователи. В действителност се оказва, че легендарното партизанче Митко Палаузов, обявено за икона по времето на социализма, е жертва на нелеп инцидент няма героични битки и сражения, а разказите за неговите подвизи нямат нищо общо с реалността. Те се оказват част от комунистическия фолклор, насаждан умишлено в главите на поколения българи. Реално Палаузов е бил превърнат в мишена от родителите си Трифон и Ганка, които по силата на всички закони са обикновени терористи. Така и малкият Митко от днешния почит на историята може да се окаже най-младият терорист в България.

...и никога няма да бъдаааа, аз не съм....! Ей, много комуноиди имало тук във форума, бре! Я виж колко минуса са ти нацъкали заради това, че истината не им харесва! ;-)

Не мога да разбера, вече толкова години, поради каква причина ще мразиш собствения си народ и най-вече читавата част от него и ще правиш всичко възможно за да го затриеш. Управляващите са като раково образование. Хранят се от организма, докато не го погубят.

Решението е много лесно.Спиране на всички доходи без труд.Работа , полезен труд може да осигури на всеки ако на власт дойде да ни управлява Сидеров.Видяхме от социални помощи какви шарлита се отглеждат.Модела на ЕС и атлантическата лоялност е обречен и 68% от холата в България го разбраха.Спасението е повече държава и с Русия извън ЕС.Това е успеха за спасението от политици и мързеливи цигани които ние работещите демокрацията ни задължава да си ги отглеждаме като бъдещи талибани.

Тук герб и рб се изложиха. Така отблъскват средната класа и ще губят избори...

в днешно време избори не се печелят , те се вземат. Ще си ги вземат по един или друг начин.

Напротив! Средната класа няма нужда от 20 лв за да създава деца! От това се възползват едни други хора!..Убеждавам се,че правилно съм гласувал за РБ!

Ще ме стимулират да имам повече деца срещу 20 лв. на месец ? Това е шега нали ?

да попитам обратното - подпомагат те при отглеждането на дедето ти (ако приемем, че си социално слаб РАБОТЕЩ гражданин) с 35 лв на месец - за сравнение пакет памперси е 60 - ТОВА ШЕГА ЛИ Е?!?

Това решение е пак в полза на циганите. Само лъжат, че ще правят такива закони, които да намалят паразитиращите в държавата. Ромите не работят и не плащат данъци, затова тях такъв закон няма да засегне и затова не го и приемат. Дискриминацията срещу българските граждани продължава.

Въй Мендо,сакън Тикво,да не сте посмели да го приемете това!!! Че иначе кой...простак ще гласува за...себеподобните нему във ваше(нямам главна буква за лешпери)лице при следващото преброяване на...малоумниците!!!

Правилно предложение.Единствен правилен начин правилните граждани да създавт деца, а не онези паразити. Упавниците (ГЕРБ и РБ) гледат за не се охарчат.

Браво Бойко, Браво Менда! Последните данъчни облекчения, които ползвахме ние баламурниците, дето работим като волове и изкарваме над 350 лева бяха по времето на омразната тройна коалиция! Смърт на омразната средна класа! Бой чрез данъчни ревизии! Да живее увеличаването на пенсионните вноски и ранното пенсиониране на лелките от МВР гишетата в КАТ!

"решението е в повишението на доходите" С една дума:"Спасяването на давещите се е дело на самите давещи се."

ДА !Точно така! Нямам нужда държавата да ме спасява!..Имам нужда да ми създаде условия да работя и сам да си повиша доходите!

Единственото условие, което държавата създаде е че, ще не ще, отвори границите. Благодарение на това, много българи се спасиха. Плащат данъци другаде и там получават данъчни облекчения за децата си.

работещите имат право само да внасят в хазната на държавата, а не да получават от нея. Изводът е - ставайте паразити на обществото за да ви се дава.

И като не давате данъчни облекчения, а ще подпомагате с увеличение на доходите, как тогава ще стане никой не казва.

Преминаването на стимулиране на родителите САМО чрез данъчни облекчения няма да навреди на държавния бюджет въобще , а точно обратното Менде.

Неправилно е заглавието. Не съм привърженик на ПФ, но предложението, ако беше станало решение щеше да ограничи размножаването на паразитния етнос. ГЕРБ , разбира се, като антибългарска банда не го подкрепи.

Българин съм с Висше образование. Имам 3 деца. От държавата не съм получил кой знае какво. За това ако мога и 1лв. няма да внеса в бюджета.

Така лииии ми чи къде си се изучил бе селтак ? Ми майка ти ли плаща ?

И бащите ни , не само майките, а да не забравяме бабите, дядовците,лелите и т.н.

Само данъкоплатци да се размножават Родителите да са работили поне 1-2 година преди да искат помощи и облекчения за деца. (12 годишните нямат право да работят - те са деца) Аритметиката не е сложна ! Опрощават се удръжки от заплатата! Илюстрация : При брутна заплата 1300 лева чисто се получават 1000 лева и 300 лева удръжки При 1(едно)дете чисто 1100 лева и 200 лева удръжки. При 2(две)деца чисто 1200 лева и 100 лева удръжки. При 3(три)и повече деца чисто 1300 лева и 0 лева удръжки. Пропорциите се запазват и при 500 и при 1000 и при 2000 лева заплата. Така ще се редуцира размножаването на професионалните безработни и потомствените бенефициенти.

но...тук изва моментът с броя данъкоплатци или по-точно казано при 20% семейства с по три деца това прави 40% (ако приемем, че семействата са съставени и от мъж и жена, а не само самотна майка) по-малко данъкоплатци като чисто физическа бройка. Оттук нататък с цифровото изражение на невнесените данъци трябва да се бори статистиката.

Кристално ясно е , че тия крадливи и алчни дембели в нс , работят за всичко друго , но не и за интересите на сюзерена си - Българския народ . И те като електората си , коняците , разбират само от едно . И ще си го получат !

борбата е за кебапче електората ако отрежат деЦките и соцЯлните на потомствените бенефициенти и професионалните безработни (паразитите), те дружно ще отидат при ДпС най-левия електорат в най-бедната държава от най-лявата североЗАПАДНАЛА България (червена крепост) избяга от сергейската партия и се мести при ДпС благодарение на серГея станишев целта е да не ги гепи ДС ДпС

Ами тогава явно за кебапче електората се борят ДПС, ГЕРБ и РБ.

да така е огромното количество малоумни гласоподаватели води до избиране на малоумни политици - стадо управлявано от няколко човека (някои даже не са в парламента)

"Парламентът отхвърли предложенията на Патриотичния фронт за данъчни облекчения за многодетни семейства" Нормално! На нашите политици им трябват пари а не деца! На нашите политици им трябват послушни избиратели а не независими хора със своя мислене и стремеж към по-добър живот!

при данък 10%? Това се прави при пропорционален данък,така е в ЕС!

така е защото сме на икономическото дъно и нямаме друг избор за нормална данъчна политика,но това не пречи да се краде

Според ГЕРБ решението е в повишението на доходите. Егати "гениалното" прозрение. Е, продължавайте тогава да давате на калпак на римляните. Те, нали са ви много благодарни за солидарните системи.

деер

Отговорният родител с деца работи!!!!!!!! И съм съгласен да не получава пари на калпак въобще! Идеята за намаляне на данъчната ставка или основа е добра. Кое му е неотговорното? Ако отглеждам кученца, ще ми е все едно дали получавам по 30 или 40 или 50 лв на кутре, защото ще съм ги пуснал на улицата и пари за изхранването им няма да давам........

DIDA

Гласувайте за ГЕРБ и РБ. Само те ще ви осигурят бързо забогатяване ако влезете във властта! Ако....

Че герб и рб-аците са помияри това е ясно за всички, но защо авторите на статията не са написали нищо за дпсарите. Е ми добавете ги, нещо сте ги изпуснали от заглавието.

Това е скандално! Боко провежда геноцид срещу българите.

Бойко Борисов днес е казал ,че от 1.04.2015 г. ще увеличава заплатите,пенсиите със 100%.Те това е ако не беше днес......

М даа, едно много добро предложение стимулиращо раждаемостта сред българските семейства плащащи си редовно данъците, беше отхвърлено днес от Герб, Реформаторския блок и ДПС

По принцип политиката е да крадът от работещите, както се забеляза и при "пенсионната реформа"

Атака ппредложи да се спрат помощите на малолетни майки но всичко беше отхвърлено.11 депутата са безсилни в Пърламента да спасят народа.Само в ромската махала в пазарджик малолетните майки са 186.На следващите избори ще има голяма изненада.Вече 69% от населението се осъзна кой ще спаси България и това е ПП Атака.

деер

Или как етнически българин краде 17 000 от НЗОК, чрез документите на 163 ромчета и после нямало пари в касата ..... Затова тарикатите имат полза от числеността на ромчетата!

Напълно съгласен.Големият бум на изборите ще дойде от Атака.Дано и те ,не ни разочароват.

Въпрос: Да се изплащат ли помощи във вид "суха пара на ръка"?

Абсолюгно некоректно заглавие! Изобщо не става дума за многодетни семейства, а за семейства с 1 и 2 деца. За данъчни облекчения, т.е. отнася се само за работещи родители. Странно беше поведението на РБ, които се въздържаха. От тази мярка щяха да имат полза точно техните избиратели млади, работещи хора, основно от София. Гласуването на РБ беше същото като на ДПС, но за тях е ясно. Като чета, май доста недоразбрали има от коментиращите.

Благодаря, че променихте заглавието.

Оставка на българофобите.

Само ПРАЗНИ приказки. " Увеличение на доходите ", " Увеличение на работните места "и други глупости... Значи, днес са имали възможност РЕАЛНО да направят нещо - и са се ВЪЗДЪРЖАЛИ повечето. Е, какво да говорим повече? Циганите данъци не плащат, значи точно ТОВА предложение, засяга ЕДИНСТВЕНО отговорните хора в България / социално отговорните /. И те - против! Ами нещастниците скапани - са в перманентен интелектуален запек, със спорадични вербални диарии за " повишаване на доходите ". Това е!

ПФ уж скачат срещу циганите а сега искат да им дават пари. Е гати двуличието. И Атака също. АТАКА все с турците и циганите оди, иначе само лае

Хайде да си прочетеш хубаво статията и да пишеш коментари тогава. Точна ПФ няма да защити циганите, повярвай ми.

Кви цигани бе, изкукал тъпанар. Като не можете да четете, не се напъвайте.

Нещо си се объркал.Циганин работещ и данъчни облекчения няма никъде.Той се изхранва от помощи и от нашия труд и от мародерстване върху старите хора.Атака подкрепя данъчни облекчения за работещи до три деца.Ако някой иска повече деца значи е заможен.Решението е този трик със закон но Герб и ДПС са много хитри и карат българите да работят и заради циганите.Решението е народна република и спиране на всички доходи без труд.

Помощи за мангалите с по 7-8 чавета има, а облекчения за тези, които ги издържат няма!!! Ма няма ли кой да разкара тази куха лейка "Менталната" Стоянова. Отвратен съм!

Семействата, които ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ да се стимулират. Тоест тези изрядните, а не онези от махалата с незаконните къщи, които живеят на социални помощи.

какво точно съм написал

И самото раждане е доста скъпо в порядъка на 1500 до ................ лева!? направление ти дават накрая след като си платиш всичко......... и после трябва пак да платиш тлъсто накрая :)