Дете на година и половина се удави в надуваем басейн в Карловско

Бабата за митунка го оставила само да си играе в двора, когато се е случил фаталният инцидент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам за детенцето. Дано почива в мир. Съболезнования на всички близки.

Поредният инцидент, който показва колко лесно става белята! Какво ли и е на женицата?!? А на родителите?!? Моят син е на толкова! Много кротко дете е, но въпреки всичко - визуалният контакт е на 100%. Дори и докато спи е с бейбифон с камера. Не за друго, ами за това! На тази възраст не са осъзнати и нямат инстинкт за самосъхранение! В къщи е ясно - всички потенциални опасности - контакти, тежки предмети в обсега му, места, откъдето да падне, шкафове с препарати и прочее ... всичко е обезопасено, но на гости не е така!

Поне 20 минути са били. Бабата е отишла да сере

Бог да го прости ! Съболезнования на семейството !

Нелеп инцидент, истината е, че на тази възраст не бива да се оставят и за секунда, лошото идва бързо. Преди години на мои познати детето на подобна възраст падна от терасата на петия етаж,и на място. Пак така при бабата е било и се е покатерило на бидон с кисело зеле. Голяма трагедия...

Голямо нещастие. А към злорадстващите тролове - мама ви мръсна, че ви е родила.

Вчера обяснявах на една млада 27 годишна жена планираща да забременява и да плаща на майка си да не работи за да и гледа детето, за да си гледа тя пък бизнеса, да НЕ го прави. Точно и предимно заради точно такива съображения както и възпитателни други. Децата са деца на родителите, не на бабите. Затова на запад няма такива извращения, родиш, тръснеш го на майка си и си врътнеш гъза докато даваш наставления по телефона.

А бе на 27 е презряла праскова, ама хайде. Млад и на 27 е оксиморон.

На 27 вече са баби!

Трййте ве вашта Мама убита

Безотговорна майка. Тръгнала по курорти да си развява голотиите и да си търси чукачи вместо да си стои вкъщи и да си гледа детето. Ама той мъжът и е за бой. Защо я е пуснал да ходи на нудистки плажове.

Е в картинката бе, бай Уй?!?

Мале от коя пещера си излезнал ти бе?

Горката женица, какво ли и е на душицата...

Прав си - ужасяваща трагедия! НО - не споменавай тая измишльотина за малоумници и лицемери - т.нар. "бог"! Няма богове, тъпаци, НЯМА! Прочетете поне няколко страници от "свещената книга", за да се уверите, че е най-отвратителната писмена творба в човешката история! Ако имаше бог, той не би допускал да се случват подобни трагедии! Поне така твърди т.нар. "син божи" според евангелията, нали тъпаци!

родителите трябва да гледат децата си, държавата осигурява двугодишен платен отпуск за гледане на дете, а майката отишла на почивка без него

а ти успя ли да отгледаш 3 деца, без да ходиш на почивка? Живи ли ти са???? Държавата с какво ти помогна във всекидневното тичане и грижи по тях??? Дрънкалници!!!!!

Двете години за гледане на дете не са "почивка", а са за... гледане на дете.

мъчно и за детето и за бабата, която вероятно е отгледала и останалите две деца. Трагедия!

всички, които коментирате, не сте гледали деца и въобще не ви е ясно колко нелепо може да бъде всичко за една секунда. Горкото дете, но и горката жена..... И човек не е робот, понякога му се ходи и до тоалетната, а хлапето стои пред вратата и недай си Боже да хукне нанякъде, въобще не ви е ясно, но плюете - това ви е живота!!!!

Съгласна. Да гледаш дете е най-отговорното нещо на света.

С детето в скута. Дете на тази възраст а и много над тази НЕ СЕ ОСТАВЯ за секунда само. Бабата е преуморена!!! За малки деца - родителите трябва да са до тях. По-възрастните, нямат енергията за деца на тази възраст.

3евзек

Дори да ходиш в тоалетната с него, като се пресегнеш да се бършеш, неимоверно скача рискът да го изтървеш на плочките. Така че няма безрискови процедури. Дори в креватчето с решетките, които уж не е в състояние да преодолее.

Жена, дете и свиня трябва да ти са пред очите, иначе ще ги загубиш!!!

няма акъл заъ една стотинка

Как ще оставиш детенце на година и половина без надзор? И за няколко секунди не трябва да се оставя само такова малко дете

Името Ви съответства на умствените Ви способности !

Такива идиоти не заслужават поколенията си. Как ще оставиш дете на година и половина без надзор бе...

Бива ли такава безотговорност, хора. Оставили детето на бабата, та на какво ще те научи баба ти, да лъжеш и да крадеш.

Все пак това са добродетели на българина. да почива в мир детето.

Трябва да ти е винаги пред очите.

Нелеп инцидент е да го удари гръм, това си е чиста проба безотговорност. Да го оставиш само навън при наличието на басеин, било то и надуваем...!

Тези с минусите да се аргументират! Иначе са мишоци

Като малък ходех на селото на баща ми. Събирахме се 30-тина деца в долната махала. На различна възраст. В долната махала имаше 10 герана (кладенеца), всеки с навес и кофа. И почти всички бяха без капаци, защото се ползваха постоянно. Как мислиш, дали след всяко дете е имало възрастен, който да го пази? Дали въобще е имало 1 възрастен с нас?! Превръщате се в невъзможни идиоти, неспособни да оцеляват. БОГ да прости детето, имало е да става.

Само дето на година и половина детето още дори не е почнало да става човек, та примерът ти е неуместен.

Майорът глупав, къде сравнява дете на 1.5г с 10-12 годишни. Просто бг парче

Ефрейторе, и всичките бяхте на по година и половина? Ти много ясни спомени имаш от бебешките си години, помогнаха ли ти в армията?

Какви значи при наличието на басейн?!?!? Значи ако нямаше басейн можеше да го остави???

Толкова малко дете не се оставя и за минута само. Мир на душата му!

Нелеп инцидент!Жалко за детето.Ужас за бабата...До колкото разбирам,басейна е бил покрит,т.е. обезопасен до някаква степен,но нещастието се е случило.Лесно е сега да поучаваме и корим,а пострадалите си скубят косите..

Ако ти е писано да се Удавиш ! Нема се обесиш Мъдрост от векове@

Когато пресичаш улица... оглеждаш ли се? Щот ако ти е писано се одавиш колите ще те пропускат!

Дете на година и половина оставено да бъде гледано от бабата, а мама и тати на почивка с другите деца...от новите Българи .ромеи ли са това или само така изглежда

Бездушник си ти, Охльо!

Не само циганите имат по три деца. А и е масова практика, българите да си оставят децата при бабите. Не, че има някакво значение какво е детето в случая.