17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези млади момичета какво търсят в коли с надрусани младежи...

Свирка с колан се прави трудно

Браво тука за тези коментари но някой замислялисе че утре може да е вашето дете

Колааани, колани, колани ...

значи той младеж, мъж дет се вика, а гаджето -дете..

Как лъжат тия боклуци

18 годишен шофьор - Методи, 13 годишно момиче, 21:30, ясно.

Не остана градски транспорт от тия камикадзета. Само за вчера са батисали 2 трамвая...

СЛАГАЙТЕ СИ КОЛАНИТЕ, ДОРИ ТЕЗИ КОИТО СТЕ НА ЗАДНИТЕ СЕДАЛКИ!

Много лесно се регулират нещата с малките камикадзета, прави се закон че до 21г наказанията и глобите са двойни и застраховките ГО да са на вофера а не на возилото и за всяко нарувение и птп по тяхна вина да поскъпва ГО и всичко си идва на мястото. Но в цървуландия всичко е обратно на цивилизацишта и всеки се спасява сам..

В Цървуландия и в момента ГО за младите шофьори е драстично по-скъпа от тази за 40 или 50 годишен. Като пишете глупости преди това седнете пък проверете някои факти.

От ваксината написа тая тъпотия. Смени я тая ваксина

Много лъжат тия медий ей майката сие ебало никой не е исхърчал през прозореца и детето е живо и здраво на бъгарина моу дай само клуки от мохата правят слон

И кво сега неви харесва истината ли а

правописа ти е направо зашеметяващ! Къде учи българско писмо грамотнико?

Като гледам и тииии мани мани

3 грешки имаш в тези два реда. Не знаеш пълен член, не знаеш запетайка, не знаеш словоред... А пишеш на другия, че е неграмотник...

стават в София ! Дете на 13 години се разхожда с колата на 18- годишен хлапак в 9,30 вечерта .Не е ли малка за подобни разходки ?Как може да излети от прозореца на колата , ако си е сложила предпазния колан ? Сега кой ще бъде набеден за виновен ?

Не слагайте колани, те са за да ви ограничат, летете спокойно, стълби по болниците, колкото искаш! Който разбрал, разбрал!

Нещо колани тва онва!? Или те са за украса?

Пречат им на силикона коланите

От кой прозорец е излетяла? Гледам двата еърбега са се активирали, а прозореца на пасажера е вдигнат (едва ли са го вдигнали след катастрофата). През предния ли е излетяла? Преди активирането на еърбега ? Или през прозореца на шофьора? АКо е така какво е правила? Или е била на задната седалка? През заден страничен ли е излетяла? Изобщо статия в която общо взето пише - удариха кола, момиче изхвърча. Толкоз.

Никой не коментира втората гъска, дето прелетяла над тротоара, ама не кацнала на дървото, пък се забила в него.

Работата е ясна. Новината около не е доста скромна щото е нечия щерка, пията или дрогирана . Това налага ситуацията да не се шуми много около нея, но пък да се спомене.

Какво ми се случи вчера. Карам си аз и БУКВАЛНО за 1сек си поглеждам телефона да отговоря на едно съобщение и един трамвай ме засече! Ватманката някаква женица, сщях да слеза да и отвъртя два ама много бързах. Иначе си я нахраних как трее, ама не знам дали ме чу, щото бях надънил Азис от баварката. Са като слушам Азис да не ме помислите за жендър нещо, просто като съм пийнал ми се отваря душата. Та така, карайте внимателно, че е пълно със шматки.

Вече взеха да блъскат и трамваите....

18 годишният келеш се е правел на мъж. Ама като няма казарма за тия лентяи, така ще карат по улиците ни, дрогирани и неадекватни. То вече има ли мъже сред новата реколта от демокрацията насам ? Само мързеливи, изнежени, женствени, капризни мъжленца...дори меркантилни. Или агресивни и нискочели неграмотници... Нормалните със свещ да ги търсиш.

Ако се е правил на мъж пред 13-годишно дете, трябва да е педофил.

3евзек

Двете кокони са били с колани и не им се е случило нищо. Дори да не е така, то би ммогло да бъде. Правенето на мъж не е само пред аудитория, която е на път непременно да пострада.

Аз съм твоят човек,ако търсиш нещо,няма да сбъркаш,мога да чистя под,бърша прозорци,мия чинии,пускам пералнии,и оправям жените качествено,а не само да ги галя и докато ги досърби и айде,отиде коня у реката и да останат дамите на сухо,няма при мен такива неща,предлагам пълна програма от 60 до 90 мин,за да останат всички доволни,така е при мене,е не съм много богат,но парици за прилични нужди си имам.защото парите развалят човека съм го чул.

скоро само такива новини ще има ... за мангли .. нали ще ни надминат .. даба циганите

До 21г да шофират една година само с придружител който носи отговорност при птп

tonk11

При 18 годишен и 13 годишна няма място придружител. Сети ли се?

Сещам се че ще ходят пеш

Столичани се завърнаха от родните места...

Автомобилите като машини не са предназначени за кретените/идиотите, които съставляват 99% от нашето общесто.За да управляваш автомобил трябва да се изисква минимум IQ = 80 - 90. За кретените и идиотите в България - само магарешки каручки и то само на село, на поляната. Никакви леки коли.

Много точно казано! Както е приказката - просто е, но не е за прости хора...трябва поне минимум съобразителност и мисъл при шофиране... иначе виждаме/четем за резултатите. А двете липсват критично...

Коланите са като ваксинире. Файда от тях няма. Ако беше със колан щеше да се обеси на него и да умре. Има статистика че са вредни и дори американски учени го казват. Шанса да се нлъснеш и умреш е по-малък от вредното действие на коланите. Ааа забравих... земята е плоска.

В интеренет няма как да се разбере, дали иронизираш или го вярваш искрено. Предполагам, че иронизираш, ама дебили всякакви. МОже и да си го вярваш. :) Като гледаш как има и плюсове и миниуси, поне 1 дебил го вярва искрено това, което си написал. :)

Като човек преживял катастрофа бих те нарекъл ДЕБИЛ И ЛЪЖЕЦ. Дори потенциален убиец, понеже убеждаваш хората, че слабоумното ти мислене е правилно. Как точно ще се обеси от тооооолкова силен удар, че дори не е смачкана колата? Ама била изхвърчала. Човек може да изхвърчи и при остър завой. При удар при който предницата се мачка, при работещ еърбег и сложен колан, после само ще те болят гърдите няколко дена и ще имаш охлузване от търкането на колана. Но ще си общо взето ок. А тая за да излети, явно е правила некви работи с баткото и кой знае в ква позиция е била. А ти си лъжец и дебил.

Майка ти е плоска, ти затва си тъп, щото те е хранила с изкуствено мляко!

що ли съм написал, че земята е плоска....

13 годишна без колан при 18 годишен батко

Добре че не му е отхапала оная работа докато е излитала...

ПТП та се случват . Постоянното споменаване дори и на не много тежки пътни ПТП та отдалеч подготвя обществото по- лесно да приеме налагането на автономните автомобили като задължение. Подобни социални методи се виждат в отношението към месото, млякото,хляба, солта - ключови храни за хората и цивилизацията. Много хора , особено жени са болни и лишавайки се от основни храни почват детеродни проблеми. Щото фино са манипулирани колко вредни са основните храни. По подобен метод , отдалече , с внушение на вина някои жени дори казват, че не искат да раждат , за да не се пренаселва планетата. Дълбоката манипулация цели обществото само да приеме дадено поведение, норма, отношение без всъщност да го желае. За да се наложат автономните коли и оттам плътен контрол над движението на белите хора , които са най- образовани, с най- много познания и желание за откривателство трябва да приемат, че автономните коли , ограничаващи им маршрутите са за добро. Но след време хората ще са отвикнали да управляват и избират само докъде извън пътя да стигат. И ако го правят ще са следени много лесно и централизирано.

18-годишния методи атанасов минимум една година в панделата, за 13-годиошното без колан

Ммммммм?

Етишопия. Етишопците са винаги с предимство пред селяндурите от провинцията. Но когато се срещнат двама етишопци на пътя кой е с предимство? С предимство е този, който не излети през прозореца след удара между колите.

Тъпунгер селтак

За съжаление, докато се шофира по този начин и новините ще са ни такива.. А на хората, шофиращи в градския транспорт, трябва да им се плащат и вредни. Просто не е истина какво е на пътя.

Шофьорите в градския транспорт (конкретно на автобуси) доста често карат погопасно и от бакшишите с мисълта че са големи и всеки се пази от тях. И веднага давам пример - на кръстовището на румънското масово минават автобуси на червено (примери такива имам много, но един стига)

Правят го, защото постоянно ги засичат, отнемат предимство, изпреварват отвякъде, защото "се бавят", понеже не карат поне с 80 км/ч, по бус лентите се движат велосипедисти и таксита (в оптималния случай са само те) и после глобяват водача на автобуса, защото е закъснял с курса... Е, извинявайте, но какви опции има, та няма да мине на червено..

Може би след това да те засекът на магистралата вече най - популярно стана да те треснат с всичка сила отзад манафите докато чакаш на светофар. Територията бавно и полека се чисти от населението.

Не мога да разбера какъв дебикл трябва да си за да не сложиш колана на детето си. Ако направиш забележка на някой "добър" родител почват едни оправданията, а ма то не иска да е вързано, а ма то не може да седу вързано... Мойте как ги научих? Една спирачка, удря главата някъде и после сами искат колана.

Че де е разликата от ваксинирането? Аас... То друго там.... Не било същото.... Ма хич...

Да си прецакваш коментара с ИП сменячка... Моментално се разбира че си тука за ръкопляскания.

Шофьорът е на 18 г., няма родител.

Какъв дебил трябва да съм за да напиша коментар и сам да си набия 30 плюса щото знам че е тъп и никой няма да го направи.

На така задедния въпрос отговорът е: 18-годишен дебил с 13-годишно дете!