17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пияни? Дрогирани? Малоумни? Унийцъ?

Ма извинете това е малоумие..? Как ще залееш дете с вода която не си проверил?

Какви родители???? Мъчители са!

Боже, а аз пълня ваната и меря с безконтактен термометър дали е 37.5 градуса преди да сложа малкия....

В наща баня (и изобщо целият блок) имаме режим на къпане "Нареченски бани" или т.нар. "контрастни душове" редува се вряла вода с ледена, освен това и силата на струята се мени постоянно. Казват че било много полезно за нервно-психични заболявания. Единственият проблем е, че ще трябва да изкарам курсове за санитар-рехабилитатор на съответния уред, тъй като ми е много сложно постоянно да въртя кранчетата на душа без да се ощавя или вкочаня, същевременнно търкайки се със сапун.

:D:D:D:D

Това е очевиден опит за убийство.

Пак в Русе. Този град си е диагноза.

Младите родители са страшно безотговорно и не знаят елементарни правила за безопасност. Не може цял ден да си на телефона и в кафето и адекватно да отглеждаш и възпитаташ дете. Още ще зачестяват такива случаи.

Има страшно много хора, които са незабележими, защото не са с лъскави дрехи, нямат дори нормални дрехи да излязат навън, или просто възрастни и не се разхождат по-далеч от кварталния магазин. И когато чуят по телевизора - енергийна криза, тока поскъпва, започват "спестяванията". Печката на дърва, вместо да пуснем бойлера за малкия, и като объркаш да вземеш от неразредената вода ... С децата трябва да се внимава, особено с малките до 5-6 годинки. Никакви котлони на земята, никакъв достъп до дезодоранти и запалителни материали и вещества. Аз съм направил подобна беля като малък - залепил съм си ръката върху котлона на село. За това и знам, че белите стават много лесно. Малчуганите ще се оправят, но в 80% от случаите иде реч за мизерия. Останалото е просто лош късмет!

Когато идиоти правят деца това е резултата. Жалко за децата.

Да, трябва и за тях да има психотест, или поне един курс за ограмотяване с изпит накрая

Любимците на сорос в действие !

Батко ма то топлооо беее

Българи, при това източноправославни.

Римляни?

.