Коментари - Денков обеща да не допуска "специални условия" за страната ни заради Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука, че му дреме на Денков какво е обещал. Той и без това няма да е повече премиер, а сглобката най-много да изкара до изборите в САЩ догодина.

Щом академик денко е обещал значи ще стане.

Геройски ще отстоява 'националната', пардон чуждата, позиция. За масите изграждаме образа - с вдигнат юмрук и свалени гащи.

Предлага ни се някаква сделка. Но една сделка е добра само когато всички участващи са доволни. Ние няма как да сме доволни. Най-важното и унизителното на тази сделка не са само бежанците, а това, че за нас има нови и допълнителни условия, които не важат за останалите в Шенген. И то само за някакво частично членство. Не. Или членство изцяло или никакво. И без допълнителни условия, а както всички други минали по този път. Ние не сме аборигени, за да ни се подхвърлят лъскави мъниста.

След като това правителство и финансов министър е под пълен контрал, та даже и телевизиите ни : КОЙ ПОСЪВЕТВА Асен Василев ДА ПОИСКА ТАКСА за преноса на газ и ВЗРИВИ основно държавите от Вишеградската четворка - ЕСТЕСТВЕНО БЛИЗКИТЕ НИ ДЪРЖАВИ В ЕС ?????? КОЙ, КОЙ ...ИСКА ДА СМЕ СКАРАНИ С ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И СЪСЕДИ ????? Сърбия, СРМакедония, Румъния, Гърция, Чехия, Унгария, Словения, че и Австрия....??? И да се оплачат от нас в ЕС ? П Л Ю С специалните ни отношения с Турция от историческа гледна точка и съвременна военна - съюзник в НАТО, където сме и ние, но на 1/1000 от тяхното оборудване военно ????? ЗА КЪДЕ и ЗА КАКВО НИ ГОТВЯТ ??? АСЕН ВАСИЛЕВ С П Е Ш Н О ДА ОТГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗА НАРУШЕНАТА МУ РЕПУТАЦИЯ НА НИВО ЕС !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! С ТАЗИ РЕПУТАЦИЯ КАК ЩЕ РЕАГИРА ЕС, СЪСЕДИТЕ НИ И НАТО-СЪЮЗНИЦИТЕ НИ ПРИ ОПИТ НА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЦИТЕ НИ ОТ МИГРАНТСКА ВЪЛНА ИЛИ С ЦЕЛ СУВЕРИНИТЕТА НИ ?????

Не дочетох статията, но Денков е на прав път. НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СПОРУЗОМЕНИЯ/ИЗНУДВАНИЯ ! В тази му стъпка и стъпката му против отпадането на дерогацията е прав и защитава БЪЛГАРСКИЯ интерес.

Най-разумно е пълчищата от Афганистан,Сирия,Африка да не бъдат възпрепятствани на нашата граница,а да им бъде осигурен коридор директно към Австрия и Холандия.Пък и те без това не им се остава тук.

Какво като влезем в ИЗМИСЛЕНИЯ ШЕНГЕН НА АВСТРИЯ ТЕ ГУБЯТ„ Техна е стоката -на западняците -където минава от Турция Гърция за западните страни малка част остава в България

Кой се интересува какво е обещало това нищожество - Пърденков?

А на на бас, че този ...тьо няма и да мъцне и ще го поеме какъвто му го подадат.

БРАВО г-н Денков! БОЙКОТ НА НАЦИСТИТЕ ВЪВ ВИЕНА! Нито крачка назад, зад нас е България!

Денков обеща?! Денко да не би да си мисли, че някой ще му се върже на лъжливото обещание? Да не би да си мисли, че се ползва изобщо с някакво доверие?

тая мишка е г-н Никой и не може да обещава нищо.

За съжаление подобна позиция се получава като управляват клоуни от харвард с опг-то на баце ви, а с австрийците е много лесно - отказваме се от шенген, но пък вие получавате всичките терор...така де бежанци, обаждаме се на султана да ги праща, всеки с по 3000 евра в ръка и им ги пращаме, а и някой лев ще направим...а да и навиваме крана на газта, та да посрещнат новите австрийци на хладничко, след като така щателно защитават руските интереси за разделяне на ес...

не мога да разбера, кой би преговарял с правителство и премиер, което виси на косъм и всеки момент може да бъде свалено.

Даа, вервам! Вервам, че лъжецът и доказал се антибългарин Денков останалите мунчовски идиоти няма да допуснат "специални условия" за страната ни заради Шенген", а само малце аллах-акбар! Я от Сирия, я от Афганистан, я от .....? А бе откъдето каже другарят Шорош!

С толкова тъпанари накуп нищо хубаво не ни чака. Таксата кретенска, политиката идиотска, промянста на Конституциятя-малоумна

Плъха обеща. Той обеща и оставка да подаде, ама де този късмет

Тоя що си мисли че нещо зависи от несо, смешник !

САЩ убедили Австрия да отстъпи за Шенген за България и Румъния: Дер Щандарт Ръководителят на Кометата по санкциите на САЩ Джеймс О´Брайън е изиграл основна роля за решението на Австрия да промени позицията си за България и Румъния в Шенген Американците са убедили австрийците да се откажат от ветото за приемането на Румъния в Шенген. Това съобщава румънският сайт Диджи24, като се позовава на австрийското издание "Щандард". “Неотдавнашните разговори между бившия посланик на САЩ в Австрия Роналд Лаудър и американския дипломат, отговарящ за Европа, Джеймс О'Брайън, с политиците във Виена също бяха решаващи за оттеглянето на ветото, като се има предвид, че Румъния е важен съюзник на САЩ в Източна Европа.”, се казва в цитираната публикация. Откакто Австрия неочаквано отказа присъединяването на Румъния към Шенген преди година, румънските дипломати работят неуморно за решение и първите успехи вече са очевидни, съобщава изданието, след като австрийският вътрешен министър Герхард Карнер обяви, че Виена е съгласна да се откаже от летищния контрол при определени условия. Неотдавнашните разговори между бившия посланик на САЩ в Австрия Роналд Лаудер и американския помощник държавен секретар, отговарящ за Европа, Джеймс О'Брайън с политиците във Виена също бяха решаващи за оттеглянето на ветото, като се има предвид, че Румъния е важен съюзник на САЩ в Източна Европа, коментира “Щандрад”, цитиран от Диджи24. Изданието съобщава, че следващите стъпки трябва да бъдат договорени днес и утре на конференция на вътрешните министри на държавите от Залцбургския форум в Словения. Залцбургският форум е неформална инициатива за сътрудничество в областта на сигурността, създадена през 2001 г. по идея на Австрия. Понастоящем във форума участват девет държави от Централна и Източна Европа - Австрия, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и Словения. Австрийският вътрешен министър Герхард Карнер призова операциите на Фронтекс (Frontex) в България да се утроят и ЕС да отпусне повече средства за инфраструктурата за защита на границите. Границата между България и Румъния по река Дунав ще продължи да бъде наблюдавана. Освен това Румъния и България трябва да се споразумеят да приемат сирийски и афганистански бежанци, които се намират в Австрия. Тази точка все още трябва да бъде договорена, пише “Щандард”, цитиран от Диджи24. Изданието коментира още, че Букурещ вече е готов да приеме обратно търсещите убежище, преминали през Румъния, съгласно Дъблинския регламент. Австрия оправда съпротивата си срещу разширяването на Шенген с това, че твърде много мигранти идват в Австрия. Властите в Букурещ обаче подчертаха, че най-много два процента от мигрантите са преминали през Румъния, а останалите са дошли през Сърбия и Унгария. След решението на Австрия Нидерландия, която беше само против влизането на България в Шенген, но не и на Румъния, също може да се откаже от това противопоставяне, отбелязва в заключение “Щандард”.

Никакви специални условия и допълнителни изисквания при покрити от 12г критерии! Ако продължават да наглеят - незабавно вето по всички важни за вдигащите вето лицемери, а при малко повече достойнство и вето по-въпроси които техните ментори имат интереси...

Денков: "Ако става дума за това да се спазват общоевропейските правила, при които част от хората, които са хванати в Австрия, но са регистрирани в България, трябва да се върнат тук, това и сега работи по този начин. Няма разлика." Да бе, затова Румъния СЕ СЪГЛАСИЛА ДА ПРИЕМЕ ОБРАТНО заловените в Австрия имигранти.

"Само бежанци дето рупат свинско приемаме!"

А ние пускаме - само тия дето дават дупе .

".....Границата между България и Румъния по река Дунав ще продължи да бъде наблюдавана. Освен това Румъния и България трябва да се споразумеят да приемат сирийски и афганистански бежанци, които се намират в Австрия. Тази точка все още трябва да бъде договорена, пише Der Standard, цитиран от БТА....."

Вдигането на ветото за Шенген!

Не, австриецът да си ги държи там. Неговият президент му обясни, че тези същите са влезли от Унгария, а не от България и Румъния.

Да но - доби е на управление на козяк и ,, Ще направи всичко за родината си " - а тя явно е фащ .

Навремето се чудех, има ли по-голям плужек от Плевньо. Е, имало!

Теловете по Турската са за Баламурниците

От алфи не зависи и какво бельо ще носи.

Плъхът гнусен Денков нищо не може да обещае, защото нищо не зависи от тази сапунена кукла на конци!

народа не иска шенген бе тъпанар, кого пита?! оставка!

Този е академик на сапунените балони! Отваря уста и нищо, кухо и празно.

Обещанията на тоя плъх не струват и пукната пара. Аман от тая мантра Шенген!

Да ги насоли едно хубаво. Костадинов хич няма да си пести приказките за лицемерието и двойния стандарт на запада. Това мекотело Денкоф не става и за пастет.

Може само да сапинисва с дебела пяна чирките на западните лидер...затова са го взели, те обичат такива безполви чочита

Може да води телефон на доверието.....с този прекрасен дамски глас

На нас ще каже едно, а на Австрия друго. Тоя е подлога, ще се съгласи с тези "специални условия" тихомълком, и ще ги изпълни зад гърба ни. А нас ще ни замазват очите с обещания... Бла бла

Браво Денков ,рашисти и вие искайте. Да влезем в Шенген така вашите. Батюшки и девушки шпиони ,ще шарят из Европа само с Българска виза ,сега румънците ги връщат на Границата лично го видях на Видин Калафат как една рускиня румънците я свалиха от бусса и я върнаха в България ,уж живуща в България с постояна виза

Ама те просто Кирето и Бочкоолу та изпревариха.. С приетите вече спИциални условия, бе академиче.. А ти си дуй сапуненото меУрче.. Тъй де.. Подсърчането ни пред шенгенската бариера не е откак ти си влезъл на Дондуков 1.. Те седяха там преди тез. И сигурно си спомнят кво са обещавали или предлагали за замяна..

Специални условия?!?!? Само да посмеят нашите политици да се съгласят да станем "дом" за бежанците, както настоява оня от Австрия! Ще пропищи народът, както пропищяха германците, когато леля ви Меркел ги покани... Ние дори представа нямаме какво стана в Германия. И тя в момента е в рецесия. Легнаха върху данъците на хората и си живяха доста добре... доскоро. В Германия започнаха и /плахо/ да имат някакви изисквания към тях. За тук, у нас, какво има главите да ни теглят, дори не ми се мисли. Щом мощна Германия е в рецесия, ние направо сме погинали.

Някой би ли ме насочил към аудио или видео файл, в който сапунджията говори на английски за да се ориентирам за неговите езикови умения?

Мигрантите ги регистрират с биометрични данни и пръстови отпечатъци. Влизат в БГ, регистрират ги и ние ги пускаме да се интегрират при нас. Уж да бачкат...или просто бягат от затворите около Елхово. След това цъфват във Виена и ги хващат пак. Виждат че са били в БГ по отпечатъците но са пуснати на свобода да щъкат из Европа. От тук произтича проблема. Австрия иска да ги държим в БГ.

Да ги качват на самолета и в родните държави. Не в Европа

Ма те искат я Австрия не в България? Нима Европа иска да забрани на някой да отиде да живее в някоя конкретна държава.

Братя българи, що за народ избира да го ръководят сапунжия академик по сапуните, пожарникар, въздухар който ни НАТРЕСЕ Киро лъжата и Василев крадеца.

Денков обещал, смях како Пено. Някой вярва ли му? Коя държава е влязла само по въздух? Само ние и Румъния. НЕ на това.

Щом си избра , избралите го ... явно си съгласен .

Да обещава всеки може, но афганистанците ще трябва някъде да се настанят и като писнат у Харманли пак, тогава ще ви видя. Но на теб кво ти пука, тогава Мара да се оправя.

Няма да ги настаняват в бежанските лагери. А който има жилище и не го ползва директно ще му го взимат и там ще настаняват бежанците. И ще видим как се пълнят големите градове с всякакви орки. Явно затова 30г става презастрояването в София и др градове, стоят празни жилищата за да може да ги напълнят с тия.

Много неща обеща г-н Денков до сега. Но нищо не се изпълни. Най-много пак да го наритат в Австрия ако се мерне там да "работи".

Майстора на сапуни не се приема от никого на сериозно, доказателства за това бол!!! Не се надяваме и не очакваме нищо от него. Ако не е разбрал, че 98 процента от Българите се вълнуват от това, да има един малък Шенген основно с Гърция, за да могат да отидат на евтина почивка без да си харчат парите при българските мутри по Говноморието, защо не решат въпроса поне за там. Другото с въздушните Шенгени е като залъгалка с шарени бонбони. На негово място бих се захванал да водя майсторски класове по производство на домашен сапун, отколкото да се занимавам с политика, от която той си няма и елементарна представа и нямаше да ставам за посмешище на всички.

На фона на тази Евро Атлантическа Гнус сглобена от САЩ ,българските граждани са напълно готови да посрещнат Отново Руските Освободители !!! За трети път!

Хахахаха, да бе - направо треперят в Европа какво ще им кажел Денков който е от една "не-коалиция" и е премиер до март.... изобщо не им пука за него но той се прави на нещо което не е е за пред БГ публиката

Еврейските ФАЩ да си вземат мюслитата дето ги обучиха за терористи,не да ги разселват в Европа.Дайте им зелени карти,ние не ги искаме/е може да вземете всички цмангали/.

Академика пак е измрънкял нещо и си е помислил че вече не е мухльо а мухъл

Ако се съгласите на условието,,шангенбсрещу орки,,подпишете си смъртната присъда.Копейки точи зъби,а народа е 80 процента,дори и Пиза доказа,като нищо ще тръгна с него,дори и Ваня Григорова е пример.Ес когато нещо да ,,даде,,хиляди неща ти вземе.Аец,златото ни ,а ние най бедни,докога

Какво е това "Денков"?