Коментари - Денков обеща да не допуска "специални условия" за страната ни заради Шенген | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво е това "Денков"?

Академика пак е измрънкял нещо и си е помислил че вече не е мухльо а мухъл

Еврейските ФАЩ да си вземат мюслитата дето ги обучиха за терористи,не да ги разселват в Европа.Дайте им зелени карти,ние не ги искаме/е може да вземете всички цмангали/.

Хахахаха, да бе - направо треперят в Европа какво ще им кажел Денков който е от една "не-коалиция" и е премиер до март.... изобщо не им пука за него но той се прави на нещо което не е е за пред БГ публиката

На фона на тази Евро Атлантическа Гнус сглобена от САЩ ,българските граждани са напълно готови да посрещнат Отново Руските Освободители !!! За трети път!

Ако се съгласите на условието,,шангенбсрещу орки,,подпишете си смъртната присъда.Копейки точи зъби,а народа е 80 процента,дори и Пиза доказа,като нищо ще тръгна с него,дори и Ваня Григорова е пример.Ес когато нещо да ,,даде,,хиляди неща ти вземе.Аец,златото ни ,а ние най бедни,докога

Майстора на сапуни не се приема от никого на сериозно, доказателства за това бол!!! Не се надяваме и не очакваме нищо от него. Ако не е разбрал, че 98 процента от Българите се вълнуват от това, да има един малък Шенген основно с Гърция, за да могат да отидат на евтина почивка без да си харчат парите при българските мутри по Говноморието, защо не решат въпроса поне за там. Другото с въздушните Шенгени е като залъгалка с шарени бонбони. На негово място бих се захванал да водя майсторски класове по производство на домашен сапун, отколкото да се занимавам с политика, от която той си няма и елементарна представа и нямаше да ставам за посмешище на всички.

Много неща обеща г-н Денков до сега. Но нищо не се изпълни. Най-много пак да го наритат в Австрия ако се мерне там да "работи".

Да обещава всеки може, но афганистанците ще трябва някъде да се настанят и като писнат у Харманли пак, тогава ще ви видя. Но на теб кво ти пука, тогава Мара да се оправя.

Денков обещал, смях како Пено. Някой вярва ли му? Коя държава е влязла само по въздух? Само ние и Румъния. НЕ на това.

Братя българи, що за народ избира да го ръководят сапунжия академик по сапуните, пожарникар, въздухар който ни НАТРЕСЕ Киро лъжата и Василев крадеца.

Мигрантите ги регистрират с биометрични данни и пръстови отпечатъци. Влизат в БГ, регистрират ги и ние ги пускаме да се интегрират при нас. Уж да бачкат...или просто бягат от затворите около Елхово. След това цъфват във Виена и ги хващат пак. Виждат че са били в БГ по отпечатъците но са пуснати на свобода да щъкат из Европа. От тук произтича проблема. Австрия иска да ги държим в БГ.

Някой би ли ме насочил към аудио или видео файл, в който сапунджията говори на английски за да се ориентирам за неговите езикови умения?

Специални условия?!?!? Само да посмеят нашите политици да се съгласят да станем "дом" за бежанците, както настоява оня от Австрия! Ще пропищи народът, както пропищяха германците, когато леля ви Меркел ги покани... Ние дори представа нямаме какво стана в Германия. И тя в момента е в рецесия. Легнаха върху данъците на хората и си живяха доста добре... доскоро. В Германия започнаха и /плахо/ да имат някакви изисквания към тях. За тук, у нас, какво има главите да ни теглят, дори не ми се мисли. Щом мощна Германия е в рецесия, ние направо сме погинали.

Ама те просто Кирето и Бочкоолу та изпревариха.. С приетите вече спИциални условия, бе академиче.. А ти си дуй сапуненото меУрче.. Тъй де.. Подсърчането ни пред шенгенската бариера не е откак ти си влезъл на Дондуков 1.. Те седяха там преди тез. И сигурно си спомнят кво са обещавали или предлагали за замяна..

Браво Денков ,рашисти и вие искайте. Да влезем в Шенген така вашите. Батюшки и девушки шпиони ,ще шарят из Европа само с Българска виза ,сега румънците ги връщат на Границата лично го видях на Видин Калафат как една рускиня румънците я свалиха от бусса и я върнаха в България ,уж живуща в България с постояна виза

На нас ще каже едно, а на Австрия друго. Тоя е подлога, ще се съгласи с тези "специални условия" тихомълком, и ще ги изпълни зад гърба ни. А нас ще ни замазват очите с обещания... Бла бла

Може да води телефон на доверието.....с този прекрасен дамски глас

Да ги насоли едно хубаво. Костадинов хич няма да си пести приказките за лицемерието и двойния стандарт на запада. Това мекотело Денкоф не става и за пастет.

Може само да сапинисва с дебела пяна чирките на западните лидер...затова са го взели, те обичат такива безполви чочита

Да ги качват на самолета и в родните държави. Не в Европа

Няма да ги настаняват в бежанските лагери. А който има жилище и не го ползва директно ще му го взимат и там ще настаняват бежанците. И ще видим как се пълнят големите градове с всякакви орки. Явно затова 30г става презастрояването в София и др градове, стоят празни жилищата за да може да ги напълнят с тия.

Обещанията на тоя плъх не струват и пукната пара. Аман от тая мантра Шенген!

Ма те искат я Австрия не в България? Нима Европа иска да забрани на някой да отиде да живее в някоя конкретна държава.

Този е академик на сапунените балони! Отваря уста и нищо, кухо и празно.

народа не иска шенген бе тъпанар, кого пита?! оставка!

Плъхът гнусен Денков нищо не може да обещае, защото нищо не зависи от тази сапунена кукла на конци!

От алфи не зависи и какво бельо ще носи.

Теловете по Турската са за Баламурниците

Навремето се чудех, има ли по-голям плужек от Плевньо. Е, имало!

".....Границата между България и Румъния по река Дунав ще продължи да бъде наблюдавана. Освен това Румъния и България трябва да се споразумеят да приемат сирийски и афганистански бежанци, които се намират в Австрия. Тази точка все още трябва да бъде договорена, пише Der Standard, цитиран от БТА....."

Вдигането на ветото за Шенген!

Не, австриецът да си ги държи там. Неговият президент му обясни, че тези същите са влезли от Унгария, а не от България и Румъния.

Да но - доби е на управление на козяк и ,, Ще направи всичко за родината си " - а тя явно е фащ .

"Само бежанци дето рупат свинско приемаме!"

Щом си избра , избралите го ... явно си съгласен .

А ние пускаме - само тия дето дават дупе .

Денков: "Ако става дума за това да се спазват общоевропейските правила, при които част от хората, които са хванати в Австрия, но са регистрирани в България, трябва да се върнат тук, това и сега работи по този начин. Няма разлика." Да бе, затова Румъния СЕ СЪГЛАСИЛА ДА ПРИЕМЕ ОБРАТНО заловените в Австрия имигранти.

Никакви специални условия и допълнителни изисквания при покрити от 12г критерии! Ако продължават да наглеят - незабавно вето по всички важни за вдигащите вето лицемери, а при малко повече достойнство и вето по-въпроси които техните ментори имат интереси...

САЩ убедили Австрия да отстъпи за Шенген за България и Румъния: Дер Щандарт Ръководителят на Кометата по санкциите на САЩ Джеймс О´Брайън е изиграл основна роля за решението на Австрия да промени позицията си за България и Румъния в Шенген Американците са убедили австрийците да се откажат от ветото за приемането на Румъния в Шенген. Това съобщава румънският сайт Диджи24, като се позовава на австрийското издание "Щандард". “Неотдавнашните разговори между бившия посланик на САЩ в Австрия Роналд Лаудър и американския дипломат, отговарящ за Европа, Джеймс О'Брайън, с политиците във Виена също бяха решаващи за оттеглянето на ветото, като се има предвид, че Румъния е важен съюзник на САЩ в Източна Европа.”, се казва в цитираната публикация. Откакто Австрия неочаквано отказа присъединяването на Румъния към Шенген преди година, румънските дипломати работят неуморно за решение и първите успехи вече са очевидни, съобщава изданието, след като австрийският вътрешен министър Герхард Карнер обяви, че Виена е съгласна да се откаже от летищния контрол при определени условия. Неотдавнашните разговори между бившия посланик на САЩ в Австрия Роналд Лаудер и американския помощник държавен секретар, отговарящ за Европа, Джеймс О'Брайън с политиците във Виена също бяха решаващи за оттеглянето на ветото, като се има предвид, че Румъния е важен съюзник на САЩ в Източна Европа, коментира “Щандрад”, цитиран от Диджи24. Изданието съобщава, че следващите стъпки трябва да бъдат договорени днес и утре на конференция на вътрешните министри на държавите от Залцбургския форум в Словения. Залцбургският форум е неформална инициатива за сътрудничество в областта на сигурността, създадена през 2001 г. по идея на Австрия. Понастоящем във форума участват девет държави от Централна и Източна Европа - Австрия, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Полша, Румъния, Словакия и Словения. Австрийският вътрешен министър Герхард Карнер призова операциите на Фронтекс (Frontex) в България да се утроят и ЕС да отпусне повече средства за инфраструктурата за защита на границите. Границата между България и Румъния по река Дунав ще продължи да бъде наблюдавана. Освен това Румъния и България трябва да се споразумеят да приемат сирийски и афганистански бежанци, които се намират в Австрия. Тази точка все още трябва да бъде договорена, пише “Щандард”, цитиран от Диджи24. Изданието коментира още, че Букурещ вече е готов да приеме обратно търсещите убежище, преминали през Румъния, съгласно Дъблинския регламент. Австрия оправда съпротивата си срещу разширяването на Шенген с това, че твърде много мигранти идват в Австрия. Властите в Букурещ обаче подчертаха, че най-много два процента от мигрантите са преминали през Румъния, а останалите са дошли през Сърбия и Унгария. След решението на Австрия Нидерландия, която беше само против влизането на България в Шенген, но не и на Румъния, също може да се откаже от това противопоставяне, отбелязва в заключение “Щандард”.

Тоя що си мисли че нещо зависи от несо, смешник !

Плъха обеща. Той обеща и оставка да подаде, ама де този късмет

Даа, вервам! Вервам, че лъжецът и доказал се антибългарин Денков останалите мунчовски идиоти няма да допуснат "специални условия" за страната ни заради Шенген", а само малце аллах-акбар! Я от Сирия, я от Афганистан, я от .....? А бе откъдето каже другарят Шорош!

не мога да разбера, кой би преговарял с правителство и премиер, което виси на косъм и всеки момент може да бъде свалено.

За съжаление подобна позиция се получава като управляват клоуни от харвард с опг-то на баце ви, а с австрийците е много лесно - отказваме се от шенген, но пък вие получавате всичките терор...така де бежанци, обаждаме се на султана да ги праща, всеки с по 3000 евра в ръка и им ги пращаме, а и някой лев ще направим...а да и навиваме крана на газта, та да посрещнат новите австрийци на хладничко, след като така щателно защитават руските интереси за разделяне на ес...

тая мишка е г-н Никой и не може да обещава нищо.

С толкова тъпанари накуп нищо хубаво не ни чака. Таксата кретенска, политиката идиотска, промянста на Конституциятя-малоумна

Денков обеща?! Денко да не би да си мисли, че някой ще му се върже на лъжливото обещание? Да не би да си мисли, че се ползва изобщо с някакво доверие?

БРАВО г-н Денков! БОЙКОТ НА НАЦИСТИТЕ ВЪВ ВИЕНА! Нито крачка назад, зад нас е България!

А на на бас, че този ...тьо няма и да мъцне и ще го поеме какъвто му го подадат.