Демерджиев: Пред финал е проверката на ГДБОП на злоупотребите с парите за украинските бежанци

Бившата вицепремиерка в кабинета "Петков" - Калина Константинова, призова да не бъде обвързвано името й с недоказани престъпления

Обратно в новината

Коментари - Демерджиев: Пред финал е проверката на ГДБОП на злоупотребите с парите за украинските бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Калинката - Калина Константинова сега ще краде на воля в Брюксел

Стига с тези гадни укро навлеци! Те са мафия, и нямат място в България!

Поредният умно-красив и праведен кадър на ПП

И от там ли КРАДОХТЕ бе боклуци !

Вие сте поредния политик който само приказва и абсолютно нищо не вършите тъй че не си давай зор почивай си и си пий ракийката

от вашите проверки по повод какво ли не нищо не последва защото нищо не успяхте или по-скоро не искахте да докажете. Например за кражбите на Боко от магистралите И сега нищо няма да докажете за кражбите на Киро Канадеца и бандата му . Само дрънкате на вятъра.

Калинка е кадър на "кравария за България". Не можете да я пипнете. Чичко сорос не дава.

ТЕЗИ ОТ ПП ПАК НЕ СА ВИНОВНИ-ПУТИН РАДЕВ И ВЪЗРАЖДАНЕ СА ВИНОВНИ

Че някой изненадан ли е? Още като почна тая простотия и беше ясно какво се случва. Собствениците на хотели си менкаха информация с регистрираните укри.

Гонете Укрите от България за да няма Проблеми ! Накажете крадците на пари !

Ако проверите и злоупотребите и с българските бежанци...

Демерджиев след 2 седмици си аут вече :)

Нали вече става ясно, че калинката си е Калинка!!! - Калинка съсипа БГ пощи и те бяха неработещи 3-4 месеца и все още не могат да се оправят; - Калинка беше кординатор на щаба за украйнските бежанци, но виж и там нямала отговорности. Но иначе се пънеше и пъчеше, но се ааааа мене не ме пипайте!

хммм

"Дори да има някакви злоупотреби, няма как да има нещо общо с мен." Ето това ще бъде мотото на новосформираното правителство на ППДБГЕРБ.

вие изгонихте бежанците, настанихте ги във фургони, не ги интегрирахте в бг общество да работят, а и не плащахте редовно на хотелиерите. Мръсници сте!

Тоест по това време е имало и обикновени украински туристи? Ти да видиш? Всъщност може ли някой да ми обясни колко пари са дадени за тях от ЕС и колко от нашия бюджет? Защото украинците твърдят, че България се гружи за тях с европейски пари и те не са перо от нашия бюджет по никакъв начин. Всички знаем, че не е така, но за какви пари говорим?

Проба, проба 123

Я да видим сега колко хотелиери са декларирали фиктивни 'гости'. Също така е хубаво да се види и колко болнижи декларират фиктивни пациенти!

А кога ще проверат и укаушат Петков и сорос компани?

Когато овцете се събудят и излязат на улицата

Ама такъв ни е матряла, крадлив.. До всеки нарушител полицай, до всеки крадец данъчен, а!? Ами така ще е, докато правосъдието не работи, престъпленията ще се ширят на воля и ще се ползват за политически бухалки... Подавай сигнали щом имаш доказателства, арестувай хотелиери да връщат пари, осъди ги..., ти що си ни там, говорител ли си, кво...?

"до всеки крадец данъчен" - ти луд ли си - така ще крадат двама :-)

почна да говориш поръчково , и с написано листче от президенството .Ами Демерджиев потърсете хотелиерите , какво ви е виновно правителството ...ония с къщите за гости , да не би да са виновни Брюксел или мин.на земеделието че парите са минали през тях???

Кога някой ще каже , че настаняването на дезертьорите от Украйна в хотелите и базите е злоупотреба !

Доста след като воденето на платена руска пропаганда бъде наказано.

илиянчо , настаняването на украинците е политика както и парите на ЕС , това че хотелиерите са писали несъществуващи посетители си престъпление и измама и разкриването е работа на институциите , ако има някакво съмнение в това Демерджиев да потърси сметка на Брюксел защо са допуснали да се работи по подобна схема, друг е въпроса че нашите хитреци са прибегнали до варианта с измамите , типично по български , за другите е принцип.

Всички да крадат.

Още от времето на соца се научихме да крадеме всичко дето не е завинтено за пода. Но пък доста често и завинтеното се крадеше.

Ама нещо се сещам за резултата от всички почти приключени проверки на служебните правителства за последните две години. Упс- ами то резултат няма.