Делото за убийството на Бай Миле влиза отново в съда

Върховният касационен съд върна делото за убийството на Милчо Бонев – Бай Миле, един от босовете на бившата силова групировка СИК, за ново разглеждане от друг съдебен състав, съобщиха от съда.

Обратно в новината

Коментари - Делото за убийството на Бай Миле влиза отново в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

разбира се ,че това дело е по-интересно отколкото някакво си там дело за заменки или изгубени секретни документи! сега вече с чиста съвест могат да подновят и "илиевите дела" и "карамнските",и "самоковския" и т.н.!!! дела обаче като за влаковия дпсейски тероризъм,герговите зменки край каварна,цанковия камък,масларските хотели,овчарските далавери и мнооого други червени дела не са актуални в момента!!! в момента е важно да очерним до край опонента,да вземем заем и да го окрадем до дупка,че и повече,а народа да духа вече изтиналата супа!!!

Хайде сега, Ще седнем да ревем за БОКЛУЦИ! Никакви дела, не желаем да плащаме данъкоплатците на тия корумпирани магистрати, дето си клатункат мандаринките и преливат от пусто в празно! А тия БАЙНОВЦИ като са ги тепнали СА СИ ГО ЗАСЛУЖИЛИ! Толкоз, Край вече, че потънахме в лайна размесена с мафиотска кръв, ужааааас!

ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО ПРАВОСЪДИЕ!

ИЗГЛЕЖДА УБИИЦИТЕ СА СИ БИЛИ В УНИФОРМИТЕ ,А НЕ МАСКИРАНИ.ТУК МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ВИЖДАМ ПОЧЕРКА НА ЕДИН ДРУГ БАНДИТ КОИТО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ,А ИМЕННО Б.Б.

Българио Българио !!! ВЪЗОБНОВИХА ДЕЛОТО ЗА МИШО БИРАТА ?!?!?! ВЪЗОБНОВИХА ДЕЛОТО ЗА БАЙ МИЛЕ?!?!?! ЕМИ КАКВО СТЕ ПРАВЕЛИ ДОСЕГА БЕ ДРУГАРИ ?!?!?! ЩО НЕ ВЪЗОБНОВИТЕ ДЕЛОТО ЗА ОБЕСВАНЕТО НА ЛЕВСКИ, И ЗА РАЗСТРЕЛА НА БОТЕВ ???? СМЕШНИЦИ !!!

Ако БСП надуши далавера, ще изрови и Димитров!

Ми това правеха твоите другари от герб,скатаваха се,ама сега банкянския тарикат ще гризне дръвцето,щото всичко това стана по неговото време

Тодоров

Ти сигурно си на пет годинки, щом ти е толкова къса паметта. Май не знаеш какво беше при Луканов, Виденов и Станишко. 30 те. години на Чикаго, ряпа да ядат. А те тоя бай миле, пробиваше капачките на хората с бормашина. Една гад по-малко на този свят.

Ами попитай Главния секретар от онова време когато имаше над 30 знакови убийства ,защо няма нито едно разкрито,сега си се закахърил,май някой го тресе треска

Нищо , те и неговото ще забатачат :) Да види хубаво ли е.

Бати пародията.Вместо да наградят извършителите,че ни отътрваха от един паразит те ...Ами ето това е резултат от връщането на БСП и ДПС на власт.Не че съм привърженик на на ТИМ -привържениците

тук по морето, любимата на загиналия Миле, си развява байряка както си и с когото си иска...това чудо ако се види....делото се продължава сполучливо-нагло

Ако имахме работещ Съд, щяхме да сме коренно различна страна! 9 години да се влачи едно дело и да започне отново.. нямам думи за Съда ни! Тези ако имаха капка доблест, щяха да се саморазпуснат и самоарестуват!

.... че и да се самообесят или да се гръмнат

търсят цаката на ББ,заради една реплика,дето казал бай Миле...Бойко взе парите

реваншизъм , реваншизъм...само това правят..сроро няма да се оправим....само кадруване и нищо друго , това ни очаква..

Слагане на човек от кръга на Черешарите (лека им пръст и на двамата) за областен управител . Този внезапен интерес по убийството на Червения. Думите на депутата от Самоков към журналистите Явно БСП връща реваншизма в политиката и силоваците сред хората

вярно, мн време мина оттогава, и да имаше осъдени, дойдоха следващото поколение мутри,..Методи бил бизнесмен, хаха, този се разхождаше с автомат на кръста в заведенията , правеше разни золуми, момичета бяха насилвани ,...дори мн живя, този скапаняк

Питам: Кога едно емблематично дело ще мине пред ВКС от първия път? При едни и същи доказателства се вземат различни решения, и то от един и същ състав! Да не говорим за "новаторските" виждания които имат понякога!Но, както един върховен съдия каза: "Търпим еволюция, колега!"

Аз доколкото разбирам, този Бай Миле сам се е застрелял. Връщат се тъмните времена на мутрите. Какво ли ни чака още?

почти забравихме за какво престъпление ставаше дума! Минаха 9 години. Що за съдебна система е това в България, направо не е истина! И то дело за разстрел на някакъв си мафиот, да му намерим и осъдим убийците! Представяте ли си колко други убийци и изнасилвачи са били пропуснати, поради заемането на енергията и капацитета на системата?!

С преразглеждането на това дело сложиха нашийниче на борисов и той сега ще е беззъб като малко паленце и с подвита опашка ще слушка, само ще ръмжи страшно по медиите, но послушно ще ходи накъдето го дърпат със синджира. Лошото е, че не се прави за да възтържествува истината и справедливостта, а за да бъде използван един политически труп като борисов в политическата игра.

Ма много компетентни тука, ба!

Бойко взе парите !

Какво се пенявиш?Нима само това дело в съдебната практика се е връщало за преразглеждане?Щом има съмнения и щом има нови доказателства редно е да се преразгледа.Да видим от къде,ще изкочи заека?

ГОЛЯМ САД -ГОЛЯМА РАБОТА -ТИЯ СЛЕД 9 ГОДИНИ СИГУРНО КОКАЛИ НЯМТ В ГРОБИЩАТА -ПОСЛЕ САДИТЕ НЕ БИЛИ МИЛИОНЕРИ !!! НЕЗНАМ КАК НА БРЕНДУ МУ ДАДОХА 20 ГОДИНИ -ЗА ДЕЛО ДЕТО Е ТРАЕШЕ 4 МЕСЕЦА -КАТО СЕ ПРЕДПОЛАГА С КОЛКО ПАРИ РАЗПОЛАГА НЕЗНАМ АКО ГО САДИХА В БГ -КАВ ЩЕШЕ ДА Е ИЗХОДА -ХАХАХААХАХ СМЕШНИ СТЕ !!!!

а колко си неграмотен!!!

Я червените се сетилия за Божествената крава на Михалев Червения

Не сте хора това съдиите. Бат Бойко пак ще се препоти 1000 пъти. Нали каза да се приключва това дело. Там някакви странни неща като "Бойко взе парите" се говореха.

до 1000 не се брои, ами да се стяга и да чака "повиквателна", също и за компанията му....

Да вземеш парите без да стреляш, значи си голям ПИЧ!

Да , ама като излезе този от който ги е взел тогава става интересно. Нали това му е кошмара на ББ.