Съдят задочно шофьора, погубил трима младежи

Окръжният съд в Ловеч даде ход на делото за катастрофата край Луковит, в която загинаха 3-ма младежи. Виновният шофьор, който се издирва, още не е открит.

Обратно в новината

Коментари - Съдят задочно шофьора, погубил трима младежи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснали го ,ама ,след като са си взели полагаемото!

Мангала избяга в Германия и си реши проблема.Ми пуснете го за издирване и германците ще го лепнат за 2 часа.

Е,това ако не е подигравка с близките на загиналите - убиеца зад граница, свидетелите не се явяват, пълен цирк. Това ми било държава....

Е, пуснали са ги, така един проблем по-малко за правосъдието. Дано поне да го осъдят.

Как ги пускат криминално проявени зад граница?Ебаси държавата,пускат ги а после ги търсят!

Първо да го осъдят,а после ще бъде изискан от Германия, ако вече не се намира в Аржентина или Чили.. Мисля, че за такива тежки случаи задържането под стража най- много до 2 месеца трябва да се отмени и да се предвиди задържане под стража за постоянно. Турците са тарикати, нямат достойнство и трябва да бъдат държани изкъсо.

аз на 61 години не съм живял така зле както при борисов да си влачи шланговете а не да бъде премиер 2

Търси причините в себе си. Не ти е виновен друг човек, а Борисов не те познава. Борисов е избран от хора като теб, сърди се на тях!

защо не се търси причините за катастррофата а прличинитела държавата е пред разпад

Трябва да го съди съдията Линч или "Колт".Няма друго спасение,ако не раздаваме сами правосъдие.

Майната и на държавата ,развод ...тя сама отлъчи гражданите си ! Единствения изход е отряди от "Черни ескадрони" и ..."Ловци на глави"!!! Без обжалване и мерки за неотклонение ...никакво отклонение ...НА МЯСТО !

ДА ..ТАКА Е , НО ДИРНИЦИТЕ ТРИЯТ МНЕНИЯТА , КОИТО НЕ СА В ТОН С ,,ЕВРОГЕЙСКИТЕ,, ЦЕННОСТИ!!!

ПЪРВО: на снимката се вижда типичен циганьор, макар и турски, а те са кръстоска , второ: има Интерпол-да го обявят за издирване, немците не са нашенци.це го хванат!!

този от снимката е типичен гласоподавател на Атака

Смъртна присъда за Хуриет!

Те турците така работят. Никаква мисъл в главата и юруш напред. А са и страхливи.Дано го намерят този и да го вкарат в затвора.

НО НЕ В ГЕРМАНИЯ! дА ГО ПРАТЯТ В БГ. В ГЕРМАНИЯ ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА В ПАНДЕЛАТА.

Най-грунсните чудовища се въдят в "българската" "право"раздавателна система. Просто няма такива гадове, особено сред съдиите.

Голямо откритие направили от РДВР Разград. Още щом се е отказал адвоката, демек няма кой да плаща е било ясно. А иначе има нещо диво в този поглед, като че ли току що е пристигнал от анадола.

Ако беше погубил моето дете лично ще го открия и да му прочета присъдата. На държавата не може да се разчита.

Пепел ти на езика Веско ...дано не ти се случва

Ами прав е Бойко Борисов-едните ги хващат,другите ги пускат.Това не е нормална държава!

За какво е прав , ма овца?? Кой трябва да прави законите у нас?? Я помисли малко с "овчия " си мозък!!!

Виж на какво направиха Цветанов, дето им си го казваше в очите на съдебната мафия. Уж подслушвал, уж това, уж онова, а се оказа, че неговите са подслушвани. Какво излиза? Не стига, че мафията те смачква като се опиташ да и се противопоставиш, ами и с цялата си наглост тебе те изкарва виновен за собствените си престъпления. Как при това положение и при положение, че гледат да подкупят и нагласят всичко, де що е даже и кандидат депутат да е от техните ти очакваш да има закони срещу мафията? Абсолютно прав си е Борисов за това конкретно.

Според старите закони на Англия и тези на арабския свят човек укрил се от закона е извън закона. Всеки има право да го убие безнаказано.

Какъв е смисалът от съществуването на т. нар. ни "държава"? Кажете поне една сфера от обществения живот която функционира нормално. Не заслужаваме държава.

е да има все още държава ,е да могат да съществуват и живуркат една паразитна армия от администратори...

Съдията заяви, че на 10 март в писмо от Областната дирекция на МВР-Разград, е докладвано, че Хуриет Сюлейманов е напуснал пределите на страната с автомобил през ГКПП Дунав мост заедно с брат си, криминално проявен Като чета сводките на МВР и прокуратурата, започвам да се питам в затворите кой лежи, като целия престъпен контингент е на улицата ,на свобода,всеки еди от тях с по няколко висящи дела и свободно пътуващи из целия свят.

Преди време, когато ни уведомиха,че арогантният мангал- рецидивист е избягал незнайно къде, единодушното мнение на форума беше, че в този случай е редно в килията да влезе освободилият го съдия. Нека е вътре, докато го открият! Убеден съм, че друг път няма да пуска под гаранция! Но не само той трябва да е вътре- примерите много станаха напоследък

Няма да има друг път за съдията.

БХК ли застана за него ?

Задочно го съдят, задочно ще лежи и в затвора. Егати държавата, егати правосъдието. Предлагам мярката за неотклонение 'домашен арест да се преименува в мярка за неотклонение 'плащам си 1000 лева, вземам си багажа от къщи и бегам

ЛОШО МИ Е - ТОЙ БИЛ ПОД ДОМАШЕН АРЕСТ НО ИЗБЯГАЛ С КОЛАТА И БРАТ СИ ПРЕЗ ГРАНИЦАТА КЪДЕТО МИТНИЧАРИТЕ МУ ПОЖЕЛАЛИ НА ДОБЪР ПЪТ!!! ЕДИНСТВЕНАТА МИ УТЕХА Е ЧЕ ТАКЪВ ИЗРОД ПОНЕ ВЕЧЕ НЕ Е В БЪЛГАРИЯ..... А ЗА ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНАТА НИ СИСТЕМА Е ИЗЛИШНО ДА ГОВОРИМ.....

Нека се види под чие давление беше променен НПК - 90-те години, от кои посолства се обаждаха за да бъде днес в такова състояние съдебната ни система.

Тези, които са го пуснали от ареста след 3-ма убити от него на пътя, да бъдат вкарани зад решетките. Те се също толкова виновни и съпричастни към това, един троен убиец да не изтърпи наказанието си. Те явно са му съучастници. За това се полага съд и затвор.

Абе тези от съда защо са толкова смешни? Чакат разни убийци сами да се явяват в съда, за да ги съдят за убийство. Чакат разни осъдени с присъди от 20-30 години да се явят в затвора за излежаване на присъдата. Ама те са престъпници, а не са луди- ясно е, ч няма да се покажат. Такива САМО В АРЕСТА до края на делото, ако ще и 5 години да се точи. После нека да се жалват където си щат, ама да са затворени до последно!

И да го осъдят, може да не го екстрадират заради лошите условия в затворите и тормозене.

Какъв човек трябва да си не само да убиеш млади хора, но после и да избягаш..? Въобще човек ли е това? И наистина ли мисли, че ще се скрие от Интерпол?!

да не би да го търсят ?!!

Пуснахте Петко Сертов за издирване от Интерпол, при положение, че нищо не е извършил, а този ръфляк убил 3 млади човека не могат да го пуснат за издирване чрез Интерпол!? Знаете ли колко бързо ще лъсне ако е в Германия. Те онези полицаи не са като нашите да гледат "какво ще правим сега" ;)