Коментари - Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР | Днес.dir.bg

Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР

Аз на няколко пъти поех вината и отговорността за това, че не забелязах тревожната ситуация в ДКЕВР и липсата на контрол по-рано.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н министър не е ли време да кажете вече кой е монополист в производството на заробващата зелена енергия и дали не е свърза на по някакъв начин с хипертонията на премиера предпазно разбира се.Кой издаде тези свръх разрешителни за изграждането им,и има ли някакъв конфликт на интереси

и ....

Не забравяй ,че е имало откъде да се вземат тези 2 милиарда лева, за национални инфраструктурни проекти............Направи ги сега ако можеш и ще ти кажа- Браво-..........С Белене не решихте проблема аано следващото правителство размрази проекта......... заровихте 1 милиард народна пара............Д

Не мога да рзабера точно каква вина може да поеме един некомпетентен малоумник, сложе за бущо на боко-тиквата. Съмнявам се това момченце да може на 3 крави 2 купи сено да раздели..........

За този нагъл дебил достатъчно, просто поеманена на вина и отговорност- е, и!?! Защото за хората, резултата от неговото управление е мизерия, корупция, провалени животи. Наричаме убиец някой, който е посегнал на живота на един човек. А колко ли са си отишли по причина жалкото и скотско съществуване, благодарение на "управлението" на такива, като този.

Делян Добрев не е виновен. Но като възпитан млад човек поема вината , за да предпази тези, които са в основата на проблема. Той правеше това, което Борисов му нареждаше.

Или е виновен, или е некадърен, но по разликата в тона и излиянията му преди протестите и след протестите, по скоро е и двете. Как така ръководството да не е виновно- не са ли партия, нямат ли мнение в тази партия, защо не се е разграничил. Да се разплачиш от умиление, какво е ангелче невинно.

Ти дори и жалък не можеш да бъдеш, защото си абсолютно тъп темерут без подходящо образование, без знания, без капка интелект!!!!! Срам !!!! Срам !!! Срам!!!

Какво значи приемам? Дтиваш на съд момче, разбуни държавата

Ти Деляне не си виновен, виновен е Борисов.Да е чел коментарите в ДИР а за брадатия козел през годините. самото му лице издаваше корумпираност.

Всичките тези провалили се политикани да се ходят там, където им харесва - я САЩ, я Москва! На който Бог се кланят, там да си ходят и ако там им позволят да се трудят за тяхно благо- браво хаир да са им

Поискана оставка на министъра в оставка - производна на политическата функция.

Не знам каква вина поемаш, като не ставаш за това. Ни за пост, ни за власт, ни за вина, ни са мезе... Комскомолско упражнение си направи тоз човек, под мъдрия поглед ва ръководството.

Не знам каква вина поемаш, като не ставаш за това. Ни за пост, ни за власт, ни за вина, ни са мезе... Комскомолско упражнение си направи тоз човек, под мъдрия поглед ва ръководството.

Абе дундьо кога е пое тая вина бе не е ли късно да поемеш вина и ако е поемаш е поеми в судебната зала. И нека повече да нямаме такива министри той още мустаци не му растът министър ми станал защо за да поемаш вина нещастник.

Ти ли гадино гадинчице , си изпуснал , и не си знаел че няма контрол, свинска зурло мазна и ти си взел комисионна само и само да си траеш - цял министър пък сега изпуснал - кретен - загребал си от кацата с меда и ти български души се разпъвал и сиромаси си мъчил - !

Деляне позор си за Българският народ - дето си крал от народа или си допуснал да се краде от народа - бял ден да не видиш 1000 години!

Ако бяхме читава държава и Главния прокурор не беше назначен от кадровика на ГЕРБ във ВСС, ако председателя на Софийски градски съд не беше семейната приятелка на г-н. Цветанов - този вече трябваше други работи да поема, облечен в раирана пижама.

Дрънкаш само глупости. Кога станаха тези назначения? Колко е технологичното време на едно дело, било то и най-ясното? Видяла жабата, че подковават....

СДС и ГЕРБ са предатели те трябва да се съдят и да си получат заслуженото. Лошото е, че нещата от близкото минало се повтарят. Окопалите се във власта, в момента събират и изнудват фирмите за пари за изборите. Гласувайте по съвест ! С корумпирани политици нищо добро не ни чака!!

И как я пое тази вина? На сън или докато се къпеше...

Вината я пое докато мутрата го пляскаше зад врата и му дърпаше ушите.

Оффффф! Вишната ни е, че се опитвате да унищожите енергетиката на България по заповед на чуждите си работодатели. Наредено ви е да загробите парите за построяването на новата АЕЦ като я закриете преди да бъде допостроена, вместо да се завърши така, както е най-изгодна за страната ни - държавна, без при това държавата ни да даде нито лев за построяването й, а да се изплати от продажбата на тока от нея за 10-15 години, каквато е била договореността. Но вашите лични наредители НЕ ИСКАТ ДЪРЖАВНА АЕЦ. ТЕ ЕДВАМ УСПЯХА ДА ЗАТВОРЯТ ПРЕДСТРОЧНО, ЧРЕЗ ПРЕДИШНИТЕ СИ МЕСТНИ ЧЕРНОРАБОТНИЦИ БЛОКОВЕТЕ НА ПЪРВАТА НИ ДЪРЖАВНА АЕЦ, ТА ИМ Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ ПОСТРОЯВАНЕТО НА НОВА ДЪРЖАВНА АЕЦ. И КЪВ СИ ТИ?! "СПЕЦИАЛИСТ" - ПО КАКВО? И КАКВО РАЗБИРАШ ПОД "ПОЕМАНЕ НА ВИНАТА", ЧЕ И "НЯКОЛКО ПЪТИ. МИ ОТИВАЙ ТОГАВА ДИРЕКТНО НА ВХОДА НА ЗАТВОРА, КЪДЕТО СА ХОРАТА С ДОКАЗАНИТЕ ВИНИ. ИЛИ И ТИ ТЕЗ "ВИНА" ИМАШ ПРЕДВИД, ДЕТО ВЪРВЯТ С МЕЗЕТА?!?!?!

Дрънкаш глупости. ЗА колко години се изплащат 20млрд.лв. при 100млн. лв печалба при най-добрия случай, ами лихвите които следват? Елементариооооо!!!!

че българине,все пак прави разлика между грешка,недоглеждане и т.н. и кражба!Вие другари крадохте до откат,а това момче допусна грешката,да не иска уволнението на Червения престъпник Семерджиев!

Това момченце допусна грешка ,че с образованието което има се съгласи да заеме такъв пост.Момченцето има диплома за бакалавър по история на изкуствата.

не поемай вината че после ще загазиш заради други

високите бележки за токи смърди отвсякъде:назначиха Семерджиев с инструкцията да допусне това което се случи-високи разходи за тока,подбуждане към изяви на недоволство,което след това се манипулира в искане за оставка!Подмолната дейност на старата брантия-БСП/БКП е отработена отлично,и в страна със стабилна комунистическа измами и неопитна партия,която да предвиди подлостта,като ГЕРБ ,подобни червени конспирации успяват!Затова:първоІникога БСП на власт,второ:при поемане на властта ГЕРБ има основна задача ,да ликвидира назначените от комунистите "подводници"-назначени да провокират кражби,престъпления ,а слад това-недоволство от тях!Чисти подляри,които ще продължават с конспирациите!

За боклуците от ГЕРБ тепърва ще се чуе и види.В момента който изпуснат силовите структури те са пътници.Кражбите им бледнеят пред тези на Царя и Тройната коалиция,май само Костовата "приватизация"ще им се опре.И време да се даде други боклуци да крадат.

Министър на: Икономиката на дъното Ениргетикатав колапс Туризма_се готви за стачка Всичко си осрал и поемаш вина за кое за това че повече лъжеш от ТИКВАТА и Семерджиев заедно.....................................................Махни се от там НЕКАДЪРЕН лигльо държавата не е ЕТ а и друго ГЛОБИТЕ но ЕС твоята вина ли ще ги плаща особено за такса ДОСТЪП

последиците от комунистическото управление ще смърдят много дълго време,та затова не прехвърляйте отговорността за престъпленията на този млад човек,поел мръсотията след престъпника Овчаров и Пшо тъпото!Естествено е да вярва на Ангел Семарджиев и да не отбележи това,че е заложена червена престъпна бомба!Затова не давайте на Станишевите разбойници да се докопват до властта,за да няма след това Калинки и Семерджиики!

Как няма да вярва на Семерджиев,като не разбира нищо от енергетика.Завършил е с диплома бакалавър на изкуствата.

Не си добре "политико"! Бръщолевиш като курдисан робот. На такава тор виреят тикви, калинки и всякакви кръвосмучещи.

И как я поемаш вината? Отзад ли ? А инак изказването на тоя пиндьо ми звучи като "Ами аз докато карах колата си гледах да не се блъсна в някоя АЕЦ и за това не съм видял че съм изпогазил 100 баби по пътя."

И как я поемаш вината? С ракия и мезета ли?

правителството на ГЕРБ -досегашното и новото вместо да работи първата година трябва да се занимава само с това да открива заложените кадрови бомби от рода на Калинка Илиева,Ангел Семерджиев и хилядите незнайни войни на БСП-ДПС срещу народа та България!Много по-лесно е Семерджииките и Калинките да не се появяват въобще на общественото поле,като не се позволява на комунисти и резнаци да се докопват до властта!Биите комунистите още на тези избори и ДКЕВР ще работи добре,без кадруването на доказания престъпен тандем Станишев-Овчаров!

егани наглостта, а когато се зъбеше от трибуната на парламента беше безкрайно велик, но тогава Буда не бе паднал от коня, а сега ситуацията е различна, възможна е проверка и ще ти лъсне з..дника, какво поемаш обаче на практика не е ясно, какво ти влиза на теб също не е ясно, ама за нас простосмъртните ние си знем,зад нас не стои Буда...

В парламента ,това младо момче се държеше скромно и с уважение към другите,дори и към разврещялата се побесняла разгонена кучка Мая Крадливата и престъпника -милиардер "Р.Овч."!Де да имаше повече отлични специалисти като Делян Добрев на мястото на "крадливата акула"Румен Овчаров или вечно пияния съдружник на Братя Галеви -Румен Петков!

Нищо подобно! Винаги се е държал невъзпитано, особено по време на парламентарния контрол! Спомням си въпросите на Р. Овчаров относно назначения в АЕЦ Козлодуй. Дилянчо се подсмихмаще иронично. Винаге е демонстрирал неуважение към хора, стократно по-добри професионалсти от него. Всъщност той не е професионалист в никаква област!

Страхотен специалист е това момченце.Има диплома за бакалавър по история на изкуствата.Такива хора трябва да управляват икономиката и енергетиката на една държава.Това е политиката на герб.Колкото по-некомпетентен,толкова по-добре.

Питанке глух и сляп си, и никой не може да ти помогне!

намири смелост и скочи от аспаруховия мост, да ти кажа евала.

Как ще забележиш, когато с двамата ти съветници-разбойници Влади Пеневски и Владо Инков само се чудехте какво да откраднете!

Така е. Пеневски само търсеше къде да се завре да направи някоя далавера. Владо Инков наблюдаваше обществените поръчки и ги насочваше в "правилната" посока.

Аз се питам,защо мутрата не поеме вината,а се скатава по болниците?

сме пък толкова прости ,за да не можем да различим честният млад човек,пропуснал да забележи престъпника назначен от БСП,за да блокира работата на правителството на ГЕРБ,в лицето на Ангел Семерджиев,или истинския крадец ,какъвто е пенделът с розови прашки Сер-Гейчо!"Калинките"посети от комунделите ,естествено ,че трябваше да бъдат отстреляни от правителството на ГЕРБ,а не да се оставят да вредителстват!Отговорен за случващото се в ДКЕВР,не е Добрев,а този който го е назначил и го е онструктирал,как да ограбва народа ни!Ясно е кой са двамцата негодника-Сергей Станишев издал заповедта на Ангел Семерджиев и "Р.Овч.",в чиято сфера беше престъпното копеле!ГЕРБ учете се от грешките си-при следващите мандати първата ви работа е да изхвърлите всички заложени ви кадрови бомби ,каквато беше и самата Калитка,назначета през 2006г.Виждате,че след това ви ги приписват на вас,заедно с камарата престъпни прояви,наредени им от червената смрад!

И какво от това като поеме вината и отговорността,нали знаете лафа за бития и за другия?

Деляне, хвърлиха те прекалено млад в тресавището наречено енергетика!!!Не се прави на мъж защото утре мазниците от ГЕРБ ще те дадат за храна на кучетата.Мразя педе-герберастите но ти си наистина читав.

НЕЩАСТНИК.ПРОСТ,ДО ПОБЪРКВАНЕ.КАКВА ВИНА,КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ МАНГАЛ ТИ СИ НИКОЙ.

тоя и като другите не разбра, че най-големият проблем е повсеместната бедност и това ,че правителството служи на олигарсите

Това поемане на вината , извинение .Та това струва човешки животи , и убити деца . Трябва да има Военно положение в България и такива като този Циганин да се обесят Публично от Армията .

Тоя е поел вината с мезета. Пита се как ще поеме наказанието. Боклуци гербарски.

Абе тоя как точно поема вината някой разбра ли?

Не бе Началник, аз поемам вината:)))

Чекай бе ние едва сме те изритали , ти искаш да се връщаш, нахално !!

Ама не си забравил да си взимаш заплатата, и бонусите. И какво се оправдаваш с Белене, ако го бяхте достроили ,сега първият реактор щеше да работи и да произвежда ток, а вие се занимавахте как де се намърдате в комисионните и като стана ясно че Руснаците не искат да ги клатят, тогава спряхте Белене. Нали главната тиква миналата година обясняваше как без Белене ще скочат сметките и няма да може да си ги плащаме , е спря строежа и сметките не можем да си ги плащаме, тука поне веднъж позна

1 -ОСТАВКА!!! 2 -НАРОДЕН СЪД!!! 3 -ДО НОВИ ИЗБОРИ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЕДНО С ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ ПАРТИИ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ ДА ИЗДЪРЖАТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! 4 -ТОВА Е И ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО !!!

Вината се поема с възстановяване на щетите и обраните ни пари с високите сметки. Не бъди толкова куражлия, помогни на Семерджиев да ни се разплати...

На такъв подвиг да поеме вината е способен само българският политик! Но не разбрах как я поема, анално или орално или чрез банковата си сметка?

Недей, Делянчо, недей да се самообвиняваш - ТА ТИ САМО ГОДИНА БЕШЕ И ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕШ! Десетилетие преди теб нагли крадоха народа ни !

Леле как ще я поемеш, ако излезеш на улицата. Слагай тъмните очила и пали маратонките, щото после и майка ти няма да те познае, ако на улицата те познаят...

Комундета, време е за сън. Утре пак сядайте на qwerty - то да поствате, ще има и добавки за неделя. Оня лигавия наш Серго, не се извини след като загуби изборите, ама то е малък още и той ще се научи. Аре, лека нощ!

А ти Сънчо бегай в Банкя да дариш малко сън на патрона си, че да не вика пак линейка от Правителствена. Че то тоя стрес - сега ще му се изсипе и няма къде да се скрие - той и джипито си не знае, ама скоро ще получи направление към централния (

Министърчо с мляко под носа, това че поемаш вината, въобще нито ме топли, нито ми намалява сметката. Заради такива залитания на Бойко Борисов по самонадеяни хлапаци и разни калинкки без дипломи и управленски опит стигнахме дотук. Малко ви е да поемете вината, друго трябва да помете, но за начало един шут отзад ви стига...

confirmed!

Не стига,не стига...

И как я поемаш вината? Като ни платиш тока на всички ли?

Гус'ин Министър в оставка, г-н Добрев, момче, спри! Както казва Класикът:"запуши я!"... Срамота,... с "ГЕРБ" не свършва Света"....... Be cool, ще ти трябва...!

Коментари - Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР | Днес.dir.bg

Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР

Аз на няколко пъти поех вината и отговорността за това, че не забелязах тревожната ситуация в ДКЕВР и липсата на контрол по-рано.

Обратно в новината

Коментари - Делян Добрев: Поемам вината и отговорността за ДКЕВР | Днес.dir.bg

Коментари

Г-н министър не е ли време да кажете вече кой е монополист в производството на заробващата зелена енергия и дали не е свърза на по някакъв начин с хипертонията на премиера предпазно разбира се.Кой издаде тези свръх разрешителни за изграждането им,и има ли някакъв конфликт на интереси

и ....

Не забравяй ,че е имало откъде да се вземат тези 2 милиарда лева, за национални инфраструктурни проекти............Направи ги сега ако можеш и ще ти кажа- Браво-..........С Белене не решихте проблема аано следващото правителство размрази проекта......... заровихте 1 милиард народна пара............Д

Не мога да рзабера точно каква вина може да поеме един некомпетентен малоумник, сложе за бущо на боко-тиквата. Съмнявам се това момченце да може на 3 крави 2 купи сено да раздели..........

За този нагъл дебил достатъчно, просто поеманена на вина и отговорност- е, и!?! Защото за хората, резултата от неговото управление е мизерия, корупция, провалени животи. Наричаме убиец някой, който е посегнал на живота на един човек. А колко ли са си отишли по причина жалкото и скотско съществуване, благодарение на "управлението" на такива, като този.

Делян Добрев не е виновен. Но като възпитан млад човек поема вината , за да предпази тези, които са в основата на проблема. Той правеше това, което Борисов му нареждаше.

Или е виновен, или е некадърен, но по разликата в тона и излиянията му преди протестите и след протестите, по скоро е и двете. Как така ръководството да не е виновно- не са ли партия, нямат ли мнение в тази партия, защо не се е разграничил. Да се разплачиш от умиление, какво е ангелче невинно.

Ти дори и жалък не можеш да бъдеш, защото си абсолютно тъп темерут без подходящо образование, без знания, без капка интелект!!!!! Срам !!!! Срам !!! Срам!!!

Какво значи приемам? Дтиваш на съд момче, разбуни държавата

Ти Деляне не си виновен, виновен е Борисов.Да е чел коментарите в ДИР а за брадатия козел през годините. самото му лице издаваше корумпираност.

Всичките тези провалили се политикани да се ходят там, където им харесва - я САЩ, я Москва! На който Бог се кланят, там да си ходят и ако там им позволят да се трудят за тяхно благо- браво хаир да са им

Поискана оставка на министъра в оставка - производна на политическата функция.

Не знам каква вина поемаш, като не ставаш за това. Ни за пост, ни за власт, ни за вина, ни са мезе... Комскомолско упражнение си направи тоз човек, под мъдрия поглед ва ръководството.

Не знам каква вина поемаш, като не ставаш за това. Ни за пост, ни за власт, ни за вина, ни са мезе... Комскомолско упражнение си направи тоз човек, под мъдрия поглед ва ръководството.

Абе дундьо кога е пое тая вина бе не е ли късно да поемеш вина и ако е поемаш е поеми в судебната зала. И нека повече да нямаме такива министри той още мустаци не му растът министър ми станал защо за да поемаш вина нещастник.

Ти ли гадино гадинчице , си изпуснал , и не си знаел че няма контрол, свинска зурло мазна и ти си взел комисионна само и само да си траеш - цял министър пък сега изпуснал - кретен - загребал си от кацата с меда и ти български души се разпъвал и сиромаси си мъчил - !

Деляне позор си за Българският народ - дето си крал от народа или си допуснал да се краде от народа - бял ден да не видиш 1000 години!

Ако бяхме читава държава и Главния прокурор не беше назначен от кадровика на ГЕРБ във ВСС, ако председателя на Софийски градски съд не беше семейната приятелка на г-н. Цветанов - този вече трябваше други работи да поема, облечен в раирана пижама.

Дрънкаш само глупости. Кога станаха тези назначения? Колко е технологичното време на едно дело, било то и най-ясното? Видяла жабата, че подковават....

СДС и ГЕРБ са предатели те трябва да се съдят и да си получат заслуженото. Лошото е, че нещата от близкото минало се повтарят. Окопалите се във власта, в момента събират и изнудват фирмите за пари за изборите. Гласувайте по съвест ! С корумпирани политици нищо добро не ни чака!!

И как я пое тази вина? На сън или докато се къпеше...

Вината я пое докато мутрата го пляскаше зад врата и му дърпаше ушите.

Оффффф! Вишната ни е, че се опитвате да унищожите енергетиката на България по заповед на чуждите си работодатели. Наредено ви е да загробите парите за построяването на новата АЕЦ като я закриете преди да бъде допостроена, вместо да се завърши така, както е най-изгодна за страната ни - държавна, без при това държавата ни да даде нито лев за построяването й, а да се изплати от продажбата на тока от нея за 10-15 години, каквато е била договореността. Но вашите лични наредители НЕ ИСКАТ ДЪРЖАВНА АЕЦ. ТЕ ЕДВАМ УСПЯХА ДА ЗАТВОРЯТ ПРЕДСТРОЧНО, ЧРЕЗ ПРЕДИШНИТЕ СИ МЕСТНИ ЧЕРНОРАБОТНИЦИ БЛОКОВЕТЕ НА ПЪРВАТА НИ ДЪРЖАВНА АЕЦ, ТА ИМ Е ЖИЗНЕНО ВАЖНО ДА НЕ СЕ ДОПУСНЕ ПОСТРОЯВАНЕТО НА НОВА ДЪРЖАВНА АЕЦ. И КЪВ СИ ТИ?! "СПЕЦИАЛИСТ" - ПО КАКВО? И КАКВО РАЗБИРАШ ПОД "ПОЕМАНЕ НА ВИНАТА", ЧЕ И "НЯКОЛКО ПЪТИ. МИ ОТИВАЙ ТОГАВА ДИРЕКТНО НА ВХОДА НА ЗАТВОРА, КЪДЕТО СА ХОРАТА С ДОКАЗАНИТЕ ВИНИ. ИЛИ И ТИ ТЕЗ "ВИНА" ИМАШ ПРЕДВИД, ДЕТО ВЪРВЯТ С МЕЗЕТА?!?!?!

Дрънкаш глупости. ЗА колко години се изплащат 20млрд.лв. при 100млн. лв печалба при най-добрия случай, ами лихвите които следват? Елементариооооо!!!!

че българине,все пак прави разлика между грешка,недоглеждане и т.н. и кражба!Вие другари крадохте до откат,а това момче допусна грешката,да не иска уволнението на Червения престъпник Семерджиев!

Това момченце допусна грешка ,че с образованието което има се съгласи да заеме такъв пост.Момченцето има диплома за бакалавър по история на изкуствата.

не поемай вината че после ще загазиш заради други

високите бележки за токи смърди отвсякъде:назначиха Семерджиев с инструкцията да допусне това което се случи-високи разходи за тока,подбуждане към изяви на недоволство,което след това се манипулира в искане за оставка!Подмолната дейност на старата брантия-БСП/БКП е отработена отлично,и в страна със стабилна комунистическа измами и неопитна партия,която да предвиди подлостта,като ГЕРБ ,подобни червени конспирации успяват!Затова:първоІникога БСП на власт,второ:при поемане на властта ГЕРБ има основна задача ,да ликвидира назначените от комунистите "подводници"-назначени да провокират кражби,престъпления ,а слад това-недоволство от тях!Чисти подляри,които ще продължават с конспирациите!

За боклуците от ГЕРБ тепърва ще се чуе и види.В момента който изпуснат силовите структури те са пътници.Кражбите им бледнеят пред тези на Царя и Тройната коалиция,май само Костовата "приватизация"ще им се опре.И време да се даде други боклуци да крадат.

Министър на: Икономиката на дъното Ениргетикатав колапс Туризма_се готви за стачка Всичко си осрал и поемаш вина за кое за това че повече лъжеш от ТИКВАТА и Семерджиев заедно.....................................................Махни се от там НЕКАДЪРЕН лигльо държавата не е ЕТ а и друго ГЛОБИТЕ но ЕС твоята вина ли ще ги плаща особено за такса ДОСТЪП

последиците от комунистическото управление ще смърдят много дълго време,та затова не прехвърляйте отговорността за престъпленията на този млад човек,поел мръсотията след престъпника Овчаров и Пшо тъпото!Естествено е да вярва на Ангел Семарджиев и да не отбележи това,че е заложена червена престъпна бомба!Затова не давайте на Станишевите разбойници да се докопват до властта,за да няма след това Калинки и Семерджиики!

Как няма да вярва на Семерджиев,като не разбира нищо от енергетика.Завършил е с диплома бакалавър на изкуствата.

Не си добре "политико"! Бръщолевиш като курдисан робот. На такава тор виреят тикви, калинки и всякакви кръвосмучещи.

И как я поемаш вината? Отзад ли ? А инак изказването на тоя пиндьо ми звучи като "Ами аз докато карах колата си гледах да не се блъсна в някоя АЕЦ и за това не съм видял че съм изпогазил 100 баби по пътя."

И как я поемаш вината? С ракия и мезета ли?

правителството на ГЕРБ -досегашното и новото вместо да работи първата година трябва да се занимава само с това да открива заложените кадрови бомби от рода на Калинка Илиева,Ангел Семерджиев и хилядите незнайни войни на БСП-ДПС срещу народа та България!Много по-лесно е Семерджииките и Калинките да не се появяват въобще на общественото поле,като не се позволява на комунисти и резнаци да се докопват до властта!Биите комунистите още на тези избори и ДКЕВР ще работи добре,без кадруването на доказания престъпен тандем Станишев-Овчаров!

егани наглостта, а когато се зъбеше от трибуната на парламента беше безкрайно велик, но тогава Буда не бе паднал от коня, а сега ситуацията е различна, възможна е проверка и ще ти лъсне з..дника, какво поемаш обаче на практика не е ясно, какво ти влиза на теб също не е ясно, ама за нас простосмъртните ние си знем,зад нас не стои Буда...

В парламента ,това младо момче се държеше скромно и с уважение към другите,дори и към разврещялата се побесняла разгонена кучка Мая Крадливата и престъпника -милиардер "Р.Овч."!Де да имаше повече отлични специалисти като Делян Добрев на мястото на "крадливата акула"Румен Овчаров или вечно пияния съдружник на Братя Галеви -Румен Петков!

Нищо подобно! Винаги се е държал невъзпитано, особено по време на парламентарния контрол! Спомням си въпросите на Р. Овчаров относно назначения в АЕЦ Козлодуй. Дилянчо се подсмихмаще иронично. Винаге е демонстрирал неуважение към хора, стократно по-добри професионалсти от него. Всъщност той не е професионалист в никаква област!

Страхотен специалист е това момченце.Има диплома за бакалавър по история на изкуствата.Такива хора трябва да управляват икономиката и енергетиката на една държава.Това е политиката на герб.Колкото по-некомпетентен,толкова по-добре.

Питанке глух и сляп си, и никой не може да ти помогне!

намири смелост и скочи от аспаруховия мост, да ти кажа евала.

Как ще забележиш, когато с двамата ти съветници-разбойници Влади Пеневски и Владо Инков само се чудехте какво да откраднете!

Така е. Пеневски само търсеше къде да се завре да направи някоя далавера. Владо Инков наблюдаваше обществените поръчки и ги насочваше в "правилната" посока.

Аз се питам,защо мутрата не поеме вината,а се скатава по болниците?

сме пък толкова прости ,за да не можем да различим честният млад човек,пропуснал да забележи престъпника назначен от БСП,за да блокира работата на правителството на ГЕРБ,в лицето на Ангел Семерджиев,или истинския крадец ,какъвто е пенделът с розови прашки Сер-Гейчо!"Калинките"посети от комунделите ,естествено ,че трябваше да бъдат отстреляни от правителството на ГЕРБ,а не да се оставят да вредителстват!Отговорен за случващото се в ДКЕВР,не е Добрев,а този който го е назначил и го е онструктирал,как да ограбва народа ни!Ясно е кой са двамцата негодника-Сергей Станишев издал заповедта на Ангел Семерджиев и "Р.Овч.",в чиято сфера беше престъпното копеле!ГЕРБ учете се от грешките си-при следващите мандати първата ви работа е да изхвърлите всички заложени ви кадрови бомби ,каквато беше и самата Калитка,назначета през 2006г.Виждате,че след това ви ги приписват на вас,заедно с камарата престъпни прояви,наредени им от червената смрад!

И какво от това като поеме вината и отговорността,нали знаете лафа за бития и за другия?

Деляне, хвърлиха те прекалено млад в тресавището наречено енергетика!!!Не се прави на мъж защото утре мазниците от ГЕРБ ще те дадат за храна на кучетата.Мразя педе-герберастите но ти си наистина читав.

НЕЩАСТНИК.ПРОСТ,ДО ПОБЪРКВАНЕ.КАКВА ВИНА,КАКВИ 5 ЛЕВА БЕ МАНГАЛ ТИ СИ НИКОЙ.

тоя и като другите не разбра, че най-големият проблем е повсеместната бедност и това ,че правителството служи на олигарсите

Това поемане на вината , извинение .Та това струва човешки животи , и убити деца . Трябва да има Военно положение в България и такива като този Циганин да се обесят Публично от Армията .

Тоя е поел вината с мезета. Пита се как ще поеме наказанието. Боклуци гербарски.

Абе тоя как точно поема вината някой разбра ли?

Не бе Началник, аз поемам вината:)))

Чекай бе ние едва сме те изритали , ти искаш да се връщаш, нахално !!

Ама не си забравил да си взимаш заплатата, и бонусите. И какво се оправдаваш с Белене, ако го бяхте достроили ,сега първият реактор щеше да работи и да произвежда ток, а вие се занимавахте как де се намърдате в комисионните и като стана ясно че Руснаците не искат да ги клатят, тогава спряхте Белене. Нали главната тиква миналата година обясняваше как без Белене ще скочат сметките и няма да може да си ги плащаме , е спря строежа и сметките не можем да си ги плащаме, тука поне веднъж позна

1 -ОСТАВКА!!! 2 -НАРОДЕН СЪД!!! 3 -ДО НОВИ ИЗБОРИ - УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЗАЕДНО С ПОДКРЕПЯЩИТЕ ГИ ПАРТИИ И ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ТЯХ ДА ИЗДЪРЖАТ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА!!! 4 -ТОВА Е И ДЕМОКРАТИЧНО И СПРАВЕДЛИВО !!!

Вината се поема с възстановяване на щетите и обраните ни пари с високите сметки. Не бъди толкова куражлия, помогни на Семерджиев да ни се разплати...

На такъв подвиг да поеме вината е способен само българският политик! Но не разбрах как я поема, анално или орално или чрез банковата си сметка?

Недей, Делянчо, недей да се самообвиняваш - ТА ТИ САМО ГОДИНА БЕШЕ И ДОКАЗА ЧЕ МОЖЕШ! Десетилетие преди теб нагли крадоха народа ни !

Леле как ще я поемеш, ако излезеш на улицата. Слагай тъмните очила и пали маратонките, щото после и майка ти няма да те познае, ако на улицата те познаят...

Комундета, време е за сън. Утре пак сядайте на qwerty - то да поствате, ще има и добавки за неделя. Оня лигавия наш Серго, не се извини след като загуби изборите, ама то е малък още и той ще се научи. Аре, лека нощ!

А ти Сънчо бегай в Банкя да дариш малко сън на патрона си, че да не вика пак линейка от Правителствена. Че то тоя стрес - сега ще му се изсипе и няма къде да се скрие - той и джипито си не знае, ама скоро ще получи направление към централния (

Министърчо с мляко под носа, това че поемаш вината, въобще нито ме топли, нито ми намалява сметката. Заради такива залитания на Бойко Борисов по самонадеяни хлапаци и разни калинкки без дипломи и управленски опит стигнахме дотук. Малко ви е да поемете вината, друго трябва да помете, но за начало един шут отзад ви стига...

confirmed!

Не стига,не стига...

И как я поемаш вината? Като ни платиш тока на всички ли?

Гус'ин Министър в оставка, г-н Добрев, момче, спри! Както казва Класикът:"запуши я!"... Срамота,... с "ГЕРБ" не свършва Света"....... Be cool, ще ти трябва...!