Една оправдателна присъда за Мубарак и протести в Кайро

Прекратено е делото срещу бившия египетски президент Хосни Мубарак за смъртта на демонстранти. Мубарак е оправдан по делото за корупция.

Обратно в новината

Коментари - Една оправдателна присъда за Мубарак и протести в Кайро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даже и паметник ще му издигнат.По негово време Египет бе държава,а сега е помийна яма.

Това е резултатът от Американската пролет-военен режим !!!

Те също се радват на У-важение в сд !

"демонстранти по време на народния бунт". Вече и децата знаят кой ги "подпира" по света тези демонстранти...Та според мен вариантите от тук нататък са два: 1.Стои си послушко и мълчаливко.Говори общи приказки пред журналята. /като Дедо Тошко/ - след години "разследване" или става невинен, или умира от старост неосъден 2.Знае твърде много и го показва пред тези на които е дърпал конците - теглят му куршума или случайно и неочаквано "инфаркт-че". Важното е,че се направи още една стъпка към новия световен ред от страна на богоизбраниците. Да ги въвеждат тея чипове,че вече ми писна да чакам светлото бъдеще!

Тодор Живков беше жив днес, на ръце щяхме да го носим, за това че изгради България. След 89-та всички крадяха, и още има от това, което построи Живков. Поклон пред праха му !!

А едно време му се смеехме когато той казваше, че много хора ще искат след време той да се върне и с носталгия ще си спомняме за него, и всички си казвахме, че съвсем е луд щом си го мисли, но ето така и стана

как никой не коментира. Явно демокрацията работи в поне една арабска държава..... или нема кво да кажете. Бай Тощо тук го съдихме за 3 апартамента :). А никой не се сети за геноцита на майската манифестация?!?

Глупендер, научи първо българския език и едва тогава се изказвай по въпросите. Тодор Живков никога не е извършвал геноцид. По негово време имаше държава и общо взето добре нахранен народ.