Коментари - Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско | Днес.dir.bg

Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско

Продължават действията на спасителните и пожарни екипи в пострадалите райони в Бургаска област. Хеликоптер облита засегнатите райони, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско | Днес.dir.bg

Коментари

Е като ви казвах че тези диги трябва се направят от суджук, Борисов траеше и го прибираше. А сега да сърба супата.

Борисов това, Борисов онова. Ами защо Борисов не затисна язовирите и да не преливат, като толкова го навирате навсякъде тоя дебил. Аман от медузи!!!

Нека да позная, какви ще са изводите от ситуацията: - Неочаквано заваля дъжд. - Количеството ни изненада. - Времето е виновно. - Метеоролозите са виновни. - Селяните са виновни. ... - ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИИ ВИНА НЯМАТ.

Трябва ни Правителство, при което не вали по 170 литра без предупреждение. И на Германия, Чехия, САЩ и останалите страни също, ама ние сме с предимство ;)

Красная----не Ви отива да лъжете! Предупреждения---имаше! ...а примера с Харизанов----е тежък криминален случай, и тая нацепената батка си живучка ГОТЯНУ!..... ...ти Красная, ВДЯВАШ ЛИ го това?:(

Бедствието ОПГ ГРОБ.

Боко го показаха по бтв-то Вика в резултат на обилните валежи. А за скъсаните язовирни стени нищо, за пълното бездействие нищо. На него му дай локуми да разтяга за евроценности

европата убива по 8 българина на час и по 700 000 годишно! защо не пишете за това, а?

КАК ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ЧОВЕКЪТ Никой НЕ ТРЯБВА по никакъв начин да ПРЕЧИ на живота на другите и никой НЕ ТРЯБВА да разрешава на останалите да ПРЕЧАТ на живота му. Ето как трябва да ДЕЙСТВА човек, да НЕ се ОПИТВА да поробва другите и да НЕ ПОЗВОЛЯВА на другите да го поробят. Човек ТРЯБВА да живее свободно и ТРЯБВА да разрешава на ДРУГИТЕ да живеят свободно. Има само ЕДНА смелост и това е смелостта да бъдеш САМИЯ себе си. Бъди смел, имай куража да бъдеш САМИЯ себе си. Не се безпокой за НИКОЙ друг, освен ако НЕ ПРЕЧИШ на живота и свободата на останалите - САМО тогава се възпирай. Държавата би ТРЯБВАЛО да съществува САМО за да ГАРАНТИРА на ВСЕКИ неговата СОБСТВЕНА свобода - свободата да се занимава със СОБСТВЕНИТЕ си неща. Държавата НЕ би трябвало да е положително явление, тя трябва да е ПРОСТО негативно явление - негативно в смисъла, че ти ТРЯБВА да се наслаждаваш на живота си, но има и ДРУГИ и те също като теб ТРЯБВА да се наслаждават на своя живот. Ти НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧИШ на живота им, а те НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧАТ на твоя. Това е ВСИЧКО, за което е предназначена държавата. Тя НЕ е, за да СЪЗДАВА ред, тя служи САМО за да ОТСТРАНЯВА безредието.

няколко пъти.Доста ти е замъглена главата....на какво си???

А в хеликоптера---е вместил тулума си ---лично Суджук ага Банкянлията, Симитлийското Слънце.......! ... Наклонил дебелата си тиква надясно, като типичен олигофрен---нашия юнак гледа строго и ругае лошия матрял----дето се е наводнил от наводнението!:((((( Пък юнкер, меркел и ердоган тамън го бяха похвалили----и тия българи да МУ се наводнят!:)))))

Когато гледаме десетките камиони и цигански каруци натоварени с дърва по пътищата - проблем няма. Нелегална гола сеч - проблем няма. Като валне малко повече и гората вече я няма за да спре пороя - правителството виновно. Ми верно няма такава държава...

...ама ти бумти камината, докато го пишеш това, а?

Така е когато всички горски са подкупни,пример 1,горски да кажем в самоков,хващат нарушител... и наказанието е..да им достави по няколко кубика дърва вкъщи..2.определени гатери (пак около Самоков)работят на 90 процента незаконен матерял доставян по нощите с каруци и разни джипки,горското спи.

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА. КАКВО Е ФАШИЗЪМ Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" е демокрация, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" НЯМА нищо ОБЩО с демокрацията, защото представителната "демокрация" и "свобода" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин за много години напред - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" и "свобода" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЯМАТ право на власт, тук и сега, всеки ден. В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо фашизмът, това е представителната "демокрация" и "свобода". Представителната "демокрация" и "свобода" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал, и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин - всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" и "свобода" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора" (ЛИДЕРИ), и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Слави го изпя преди години - нема такава държава. Един ден валя дъжд и разказа играта на областта. Още по-лошо е че има и жертви. А боко ще излезе да ни каже че много дъжд се е извалял и затова. Смешна жалка картинка, представим си ако наистина завали сериозно няколко дни - пиши ни бегали

Стига с този Слави бе и той е поредния фалшив герой.

Мдаааа, песента е изпята преди години и днес е напълно актуална.

Да внимават някой мигрант да не се удави и да не падне стената по границата.

Това си е чист геноцид от страна на държавата към нейните граждани.

Щетите са огромни.Причината преди всичко са скъсаните стени на язовирите.Пълна безстопанственост.На времето ги раздадоха на разни от ДПС.Язовирите не се подържат.Има видеа за пораженията Видео:"Главен комисар Николай Николов извърши оглед на Бургаски"-You Tube :Потопът в Бургаско от птичи поглед"Образувала се е вълна от 2-3 метра и по пътя си помита всичко.Наводнени села и жертви.

Преди 2 години се изсипа в Шумен такъв дъжд и стана същото. Нямаше загинали.Удавиха се много коли в поджемни гаражи, които с десетилетия не са правили такава поразия. Причинаата е само огромното кличество дъжд. Говорим за над 200л/кв.м. Аз като чистихме гаражите от тинята се молех само някой труп да не открием в тоновете боклуци. Плюйте по-внимателно. Аспарухово - Варна същата история. При 600 литра годишна норма, изсипят ли се 200 за ччасове само понякога друго и не чакайте.

Глупости, правителството е виновно.

Не е вярно.В България няма виновни.Всички са невинни

То цялата държава и народ бедстват вече 28 години. 28 псевдодемократични години на разруха, кражби, източване, разсипия и цигания. Години, в които между държава и мафия се поставя знакът'=", защото мафията е превзела държавата и държи народа умишлено в мизерия, глад, заблуда и дезинформация. Само Атина е 10 милиона, а Бугаристан е вече едва около 5 и малко. Земя-рай, води, почви, гори, планини, реки, море- злато! А ние сме най-бедни в Европа! Защо? Не че няма пари и ресурси. Има, но те биват отклонявани в джобовете на мафията, а бедният българин стои и лапа мухите.

Този областен на кого е братчет?

..... на майка ти е братчед!

Докога труповете на българските старци ще са знак за безхаберието на всички?! Горката женица - доживяла до 90 години, за да я удавят като плъх! СРАМ, БОЙКО, СРАМ! Вечните язовирни дивотии и някой, дето го мързи да работи и лапа пари покрай тях за сметка на нещастните хорица по селата.

Сигурно районните кметове и администрации не са очаквали валежи по това време на годината. Природата ги изненада.

тези там в парламента нещо правят ли по въпроса?!?

Суджукът МУ в него ли е бил? А журналя от CNN?

Това заглавие е различно от останалите. Чудих се какво му липсва и ми светна! Ами че как, нима хеликоптерът не е пратен, а защо не и лично управляван, от Борисов? Не вярвам. По-скоро е някакъв недопустим пропуск на журналистите.

Облитам и ми дреме на перката. Ей така се правят мангизи. Бития - бит, удавения - удавен. Номера е мангизи да направя !

Ама нали пилотите са в стачка по заповед на Радев !?

импотентност на отговорните институции, както и при други предишни подобни ситуации! Следват обещанията - ще направим оценка на щетите, ще опишем пораженията, ще накажем виновните, ще компенсираме пострадалите, ще, ще, ще ... ама вече неще !

Защо Борисов трябва да се намеси , за да направят нещо? Защо той трябва да праща машини? В Бургас няма ли ? Нали наблизо е Карнобат и има военни поделения. И без това те само играят карти и се чудят какво да правят. Да ходят да помагат на хората. Трябва да има план при такива случай веднага да се действа. Даже при лоша прогноза вече да са наблизо...

бях запас в Г.Оряховица когато друсна Вранча. В 1 часа вече работехме на падналите блокове в Свищов. Ама 30 мин. след труса офицерите бяха в поделението и последваха заповеди....не вярвам Тато да им е наредил какво да правят.

хеликоптер пак тиквуня ли го прати:)))

....не на майка ти, тиквата го прати.

Ами те нали си прибраха парите за почистване на дигите? Какво ги интересуват обикновените хора. М.амка им мръсна!!! За затвора са! По-добре с един калашник и на стената!

Облитал...Е какво като ги облита? Кел файда? Само разходи прави. Тъпанари. Събират данни за пострадли, скъсани диги, брой евакуирани, пострадали къщи и така нататък. Статистици. Като патрулите, които щели да дежурят. Та от патрулите на МВР по-големи айдуци няма, бе. Облитал...Хеликоптерът облитал, МВР обикаля около пострадалите, а кой работи? Никой.

Коментари - Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско | Днес.dir.bg

Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско

Продължават действията на спасителните и пожарни екипи в пострадалите райони в Бургаска област. Хеликоптер облита засегнатите райони, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Хеликоптер облита бедстващи села в Бургаско | Днес.dir.bg

Коментари

Е като ви казвах че тези диги трябва се направят от суджук, Борисов траеше и го прибираше. А сега да сърба супата.

Борисов това, Борисов онова. Ами защо Борисов не затисна язовирите и да не преливат, като толкова го навирате навсякъде тоя дебил. Аман от медузи!!!

Нека да позная, какви ще са изводите от ситуацията: - Неочаквано заваля дъжд. - Количеството ни изненада. - Времето е виновно. - Метеоролозите са виновни. - Селяните са виновни. ... - ДЪРЖАВНАТА И ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИИ ВИНА НЯМАТ.

Трябва ни Правителство, при което не вали по 170 литра без предупреждение. И на Германия, Чехия, САЩ и останалите страни също, ама ние сме с предимство ;)

Красная----не Ви отива да лъжете! Предупреждения---имаше! ...а примера с Харизанов----е тежък криминален случай, и тая нацепената батка си живучка ГОТЯНУ!..... ...ти Красная, ВДЯВАШ ЛИ го това?:(

Бедствието ОПГ ГРОБ.

Боко го показаха по бтв-то Вика в резултат на обилните валежи. А за скъсаните язовирни стени нищо, за пълното бездействие нищо. На него му дай локуми да разтяга за евроценности

европата убива по 8 българина на час и по 700 000 годишно! защо не пишете за това, а?

КАК ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ЧОВЕКЪТ Никой НЕ ТРЯБВА по никакъв начин да ПРЕЧИ на живота на другите и никой НЕ ТРЯБВА да разрешава на останалите да ПРЕЧАТ на живота му. Ето как трябва да ДЕЙСТВА човек, да НЕ се ОПИТВА да поробва другите и да НЕ ПОЗВОЛЯВА на другите да го поробят. Човек ТРЯБВА да живее свободно и ТРЯБВА да разрешава на ДРУГИТЕ да живеят свободно. Има само ЕДНА смелост и това е смелостта да бъдеш САМИЯ себе си. Бъди смел, имай куража да бъдеш САМИЯ себе си. Не се безпокой за НИКОЙ друг, освен ако НЕ ПРЕЧИШ на живота и свободата на останалите - САМО тогава се възпирай. Държавата би ТРЯБВАЛО да съществува САМО за да ГАРАНТИРА на ВСЕКИ неговата СОБСТВЕНА свобода - свободата да се занимава със СОБСТВЕНИТЕ си неща. Държавата НЕ би трябвало да е положително явление, тя трябва да е ПРОСТО негативно явление - негативно в смисъла, че ти ТРЯБВА да се наслаждаваш на живота си, но има и ДРУГИ и те също като теб ТРЯБВА да се наслаждават на своя живот. Ти НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧИШ на живота им, а те НЕ ТРЯБВА да ПРЕЧАТ на твоя. Това е ВСИЧКО, за което е предназначена държавата. Тя НЕ е, за да СЪЗДАВА ред, тя служи САМО за да ОТСТРАНЯВА безредието.

няколко пъти.Доста ти е замъглена главата....на какво си???

А в хеликоптера---е вместил тулума си ---лично Суджук ага Банкянлията, Симитлийското Слънце.......! ... Наклонил дебелата си тиква надясно, като типичен олигофрен---нашия юнак гледа строго и ругае лошия матрял----дето се е наводнил от наводнението!:((((( Пък юнкер, меркел и ердоган тамън го бяха похвалили----и тия българи да МУ се наводнят!:)))))

Когато гледаме десетките камиони и цигански каруци натоварени с дърва по пътищата - проблем няма. Нелегална гола сеч - проблем няма. Като валне малко повече и гората вече я няма за да спре пороя - правителството виновно. Ми верно няма такава държава...

...ама ти бумти камината, докато го пишеш това, а?

Така е когато всички горски са подкупни,пример 1,горски да кажем в самоков,хващат нарушител... и наказанието е..да им достави по няколко кубика дърва вкъщи..2.определени гатери (пак около Самоков)работят на 90 процента незаконен матерял доставян по нощите с каруци и разни джипки,горското спи.

КАКВО Е ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА. КАКВО Е ФАШИЗЪМ Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ от и за ГРАЖДАНИТЕ, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ представителен политик ВИНАГИ вярва, че представителната "демокрация" е демокрация, което си е просто психологическа болест. Вярванията, вярата НЕ са интелигентност. Те са взимане на решения ПРОТИВ твоята интелигентност. Представителната "демокрация" НЯМА нищо ОБЩО с демокрацията, защото представителната "демокрация" и "свобода" е РЕАЛНО фашизъм. Защо. В представителната "демокрация" и "свобода" ВИНАГИ чрез фалшиви, АНОНИМНИ и фасадни "избори", и то само за ЕДИН ден се изземва безусловно ЦЯЛАТА власт от ВСЕКИ гражданин за много години напред - това е фашизъм. Когато някой се МИСЛИ за по-висш от останалите и ТВЪРДИ, че ТРЯБВА да го СЛЕДВАТЕ - това е фашизъм, а ВСЯКА представителна "демокрация" и "свобода" е изградена върху ТОЗИ фалшив основен закон, това е ЗАКОНЪТ на фашизма. В представителната "демокрация" и "свобода" гражданите НЯМАТ право на власт, тук и сега, всеки ден. В представителната "демокрация" и "свобода", гражданите НЯМАТ право на реална и пълна ИНФОРМАЦИЯ - това е фашизъм. Ето защо фашизмът, това е представителната "демокрация" и "свобода". Представителната "демокрация" и "свобода" е ПЪЛНА диктатура - цялата власт и целият капитал, и цялата реална информация е ВИНАГИ в ръцете на шепа "хора" - ЛИДЕРИ. Всичко това е НАЛОЖЕНО от тях единствено чрез физическо, ментално и емоционално НАСИЛИЕ върху ВСЕКИ гражданин - всеки ден. Винаги ДЕМОКРАЦИЯ и СВОБОДА е била и е - постоянна власт от и за ВСЕКИ гражданин. Постоянна пълна реална информация от и за ВСЕКИ гражданин. ВСЕКИ гражданин ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия. Представителната "демокрация" и "свобода" (ФАШИЗЪМ) е била и е - ВИНАГИ цялата власт и целият капитал е в ръцете на ШЕПА "хора" (ЛИДЕРИ), и това е наложено безусловно върху ВСЕКИ гражданин. Никога ВСЕКИ гражданин НЯМА достъп до постоянна пълна и реална информация, НИКОГА шепа "хора" (ЛИДЕРИ) НЕ носят индивидуална ОТГОВОРНОСТ за своите действия. Именно това е фашизъм, а НЕ демокрация. Държавата - това е ВСЕКИ гражданин. Демокрация и свобода това е - ВЛАСТ и реална информация от и за ВСЕКИ гражданин, тук и сега - всеки ден. ВСЕКИ гражданин, ВИНАГИ носи пълна индивидуална отговорност за СВОИТЕ действия.

Слави го изпя преди години - нема такава държава. Един ден валя дъжд и разказа играта на областта. Още по-лошо е че има и жертви. А боко ще излезе да ни каже че много дъжд се е извалял и затова. Смешна жалка картинка, представим си ако наистина завали сериозно няколко дни - пиши ни бегали

Стига с този Слави бе и той е поредния фалшив герой.

Мдаааа, песента е изпята преди години и днес е напълно актуална.

Да внимават някой мигрант да не се удави и да не падне стената по границата.

Това си е чист геноцид от страна на държавата към нейните граждани.

Щетите са огромни.Причината преди всичко са скъсаните стени на язовирите.Пълна безстопанственост.На времето ги раздадоха на разни от ДПС.Язовирите не се подържат.Има видеа за пораженията Видео:"Главен комисар Николай Николов извърши оглед на Бургаски"-You Tube :Потопът в Бургаско от птичи поглед"Образувала се е вълна от 2-3 метра и по пътя си помита всичко.Наводнени села и жертви.

Преди 2 години се изсипа в Шумен такъв дъжд и стана същото. Нямаше загинали.Удавиха се много коли в поджемни гаражи, които с десетилетия не са правили такава поразия. Причинаата е само огромното кличество дъжд. Говорим за над 200л/кв.м. Аз като чистихме гаражите от тинята се молех само някой труп да не открием в тоновете боклуци. Плюйте по-внимателно. Аспарухово - Варна същата история. При 600 литра годишна норма, изсипят ли се 200 за ччасове само понякога друго и не чакайте.

Глупости, правителството е виновно.

Не е вярно.В България няма виновни.Всички са невинни

То цялата държава и народ бедстват вече 28 години. 28 псевдодемократични години на разруха, кражби, източване, разсипия и цигания. Години, в които между държава и мафия се поставя знакът'=", защото мафията е превзела държавата и държи народа умишлено в мизерия, глад, заблуда и дезинформация. Само Атина е 10 милиона, а Бугаристан е вече едва около 5 и малко. Земя-рай, води, почви, гори, планини, реки, море- злато! А ние сме най-бедни в Европа! Защо? Не че няма пари и ресурси. Има, но те биват отклонявани в джобовете на мафията, а бедният българин стои и лапа мухите.

Този областен на кого е братчет?

..... на майка ти е братчед!

Докога труповете на българските старци ще са знак за безхаберието на всички?! Горката женица - доживяла до 90 години, за да я удавят като плъх! СРАМ, БОЙКО, СРАМ! Вечните язовирни дивотии и някой, дето го мързи да работи и лапа пари покрай тях за сметка на нещастните хорица по селата.

Сигурно районните кметове и администрации не са очаквали валежи по това време на годината. Природата ги изненада.

тези там в парламента нещо правят ли по въпроса?!?

Суджукът МУ в него ли е бил? А журналя от CNN?

Това заглавие е различно от останалите. Чудих се какво му липсва и ми светна! Ами че как, нима хеликоптерът не е пратен, а защо не и лично управляван, от Борисов? Не вярвам. По-скоро е някакъв недопустим пропуск на журналистите.

Облитам и ми дреме на перката. Ей така се правят мангизи. Бития - бит, удавения - удавен. Номера е мангизи да направя !

Ама нали пилотите са в стачка по заповед на Радев !?

импотентност на отговорните институции, както и при други предишни подобни ситуации! Следват обещанията - ще направим оценка на щетите, ще опишем пораженията, ще накажем виновните, ще компенсираме пострадалите, ще, ще, ще ... ама вече неще !

Защо Борисов трябва да се намеси , за да направят нещо? Защо той трябва да праща машини? В Бургас няма ли ? Нали наблизо е Карнобат и има военни поделения. И без това те само играят карти и се чудят какво да правят. Да ходят да помагат на хората. Трябва да има план при такива случай веднага да се действа. Даже при лоша прогноза вече да са наблизо...

бях запас в Г.Оряховица когато друсна Вранча. В 1 часа вече работехме на падналите блокове в Свищов. Ама 30 мин. след труса офицерите бяха в поделението и последваха заповеди....не вярвам Тато да им е наредил какво да правят.

хеликоптер пак тиквуня ли го прати:)))

....не на майка ти, тиквата го прати.

Ами те нали си прибраха парите за почистване на дигите? Какво ги интересуват обикновените хора. М.амка им мръсна!!! За затвора са! По-добре с един калашник и на стената!

Облитал...Е какво като ги облита? Кел файда? Само разходи прави. Тъпанари. Събират данни за пострадли, скъсани диги, брой евакуирани, пострадали къщи и така нататък. Статистици. Като патрулите, които щели да дежурят. Та от патрулите на МВР по-големи айдуци няма, бе. Облитал...Хеликоптерът облитал, МВР обикаля около пострадалите, а кой работи? Никой.