17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Де да беше поискал да купи България!

Шило

Че тя е купена вече. Колко от управляващите не са зависими от янките? А разните фондации и медии, които са на хранилка при тях? Да не говорим за "умни, красиви, млади, интелигентни" -те протестъри!

Защо ли не се разберете първо в Дания, че нещо някаква вчера от ''кралското''ви потекло няма нищо против да ги шитне за да прибере някакви милиони... Незнам колко се е извратил света, но да продаваш части с населението си ми се струва цинично и аморално... Ако рекът да се обособят в отделна държава дали ще бъде кралицата ви съгласна нищо че така ще са щастливи хората там????

.. е освен датска, и в рамките на ЕС и може би Тръмп следва да има предвид това обстоятелство?!

Гренландия не е в ЕС.

Очаквам скоро да прочета, че Трумп иска да купи от норвежците Свалбард- тяхната част от Спицберген- нали са мвого добри приятели с американците.

Тръмп е същото нескопосано създание като Борисов!...Добре, че на някой европейски държави лидерите им са в пъти по умни от тия двамцата... Разликата между тях е , че Боце знае кой е Тръмп, а оня не го знае...

Искам да купя Мелания за един час

Има голяма вероятност да се съгласи, зависи от офертата. Все пак той е преди всичко търговец и спекулант, т.е. търгаш.

Това ,което става сега между Дания и САЩ е добър урок за всички държави,които приемат да имат поведение на колония спрямо САЩ и превиват гръбнак безропотно спрямо американските сахиби?Че американците са способни да смажат безмилостно всяка съпротива е известно отдавна но все пак трябва да има някаква граница на унижаване и слагачество!Така че датчаните си получиха това ,което заслужават и сега може да си квичат на воля!?...Имам подозрение,че и ние ще получим някой урок в близко бъдеще!?

Ох милата, да види на нас какво ни е като ни подкарат с двойните стандарти за шенегеня и еврото... и лъжат и мажат и търсят под вола теле само и само да откажат... Тогава си замълчаваш и не търсиш словесна война... много хубаво се е научила, сякаш е гледала бате как се оправя с брюкселианците- просто си замълчава...

Между другото в момента единственно Дания спира Северен Поток 2. Защо ли точно сега Тръмп се отказа да ходи в Дания .

САЩ вече са прилапали острова индиректно, а рано или късно ще го направят и директно. Дания е малка държава, макар и много развита икономически, която притежава този огромен и пълен със залежи остров, и това увеличава апетитите на САЩ още повече. Не успяват да го купят с пари, следващата стъпка е да почнат да убеждават колко този остров е стратегически за борбата срещу лошата Русия, а ако и това не мине при първия военен конфликт в Европа ще го вземат и насила. Те са се наточили за залежете и земите на Русия, а какво остава за една малка държава като Дания, която няма никаква военна мощ.

Попаднали са на майтапчия, ако беше путин ,отдавна да е анексирал "изконната руска територия" Гренландия

Умна жена! Убий тъпака с мълчание! Интересно какво ще им измислят сега на датчанитр. На руснаците им спретнаха хайли лайкли новичок. Във венецуела измислен нов президент. На китай хуавей скандал. И още и още. ...спирка нямат владетелите на америка. Но той собствения им народ накрая ще ги нарита,в топките!

Ми знае жената, да спориш с луд, значи само да се потиш.

защо не обявихте на Тръмп, че сте съгласни само на замяна с Аляска? Казано на български с твоите камъни по твоята глава. Друг е въпросът, че Тръмпи си е майтапчия и едва ли го мисли сериозно. Иначе, ако пуснат печатницата могат да купят целия свят.

и злато ли могат за печатят? щото цената може да се иска в злато, от никъде не следва че трябва да е непременно в тоалетна хартия...

Ако се обяви цена в долари или злато може да се появи и друг кандидат с по-добра оферта. Китайците имат и долари и злато в достатъчни количества. Пък и допълнително земя и ресурси няма да са им излишни.

Предполагам самия ти осъзнаваш, че безкрайното печатането на долари в един момент ще се окаже фатално. Не е далеч момента, в който това печатане ще им изиграе лош номер, да не кажа автогол...

Тръмп явно не ги умее тея неща! Не и не! Да се поучи от Путин. Как Путин си взе Крим? Тръмп можеше да организира един всенароден референдум и всеки жител на Гренладия да гласува и да изрази волята си да стане гражданин на САЩ. На следващият ден конгресът взима съответното решение и пр. В Гренландия има военна база на САЩ, така че и добри зелени човечета можеше да има, за да пазат реда на референдума и пр.

Ти си като онази ''Гладна кокошка...'' - Понеже Америка не махнаха визите , и ти сега сънуваш ''референдум'' , белким Тръмп ни предложи да станем '' Американски граждани '' - Така ли Ганьо ?! Имаш ли си на идея колко си ПРОЗ ?!

Не съм политик СЛАВА БОГУ , и не знам дали Тръмп е добър или лош президент , но Би трябвало в политиката да има и ЕТИКА и ВЪЗПИТАНИЕ , а досега Тръмп с нищо не показва подобно поведение !!!! Сега искам да чуя всички които постоянно плюят Русия - Представете си само как ще се държи Тръмп ако няма кой да му застане насреща , както всички се молите Русия да бъде на ''колене '' - ЖАЛНА Ви МАЙКА тогава , ще купува и продава всеки и всичко както си иска !!!! ЗАТОВА е целият този ВОЙ срещу Русия и за Украина !!! Хич НЕ му ДРЕМЕ на Тръмп за ''демокрацията '' в Украина - Американците са БЕСНИ , че НЕ им минава номера да си правят каквото искат - НАй- пресен пример е поведението срещу Дания !!!!! Ето кое прави Путин ВЕЛИК политик след продажните си предшевственници ,а не НЕ номера на обувките му или височината му , но човек трябва да има и малко мозък в главата за да се замисли !!!

Имам чувството, че Тръмп като повечето американци няма идея къде е Гренландия.

Просто се чудя какво щеше да стане ако беше Мая Манолова на мястото на датския премиер?

.. щеше да намери какво да му предложи в замяна?

Добре е че има интернет , хората вече знаят и други езици , и могат да прочетат и други новини , защото Вие НЕ представяте точно как стоят нещата , и сте малко СУБЕКТИВНИ !!!!! Реакцията на Датския премиер е съвсем премерена и ВЪЗПИТАНА , след като Тръмп след отказа заяви че : '' Не се говори така на USA ...'' , което е абсолютно доказателство , че те се смятат за ВСЯ и ВСЬО и никой НЕ може да им каже НЕ !!!! И за това ли е ''ВИНОВЕН '' Путин , че Тръмп се държи като ................?! По този начин той утре спокойно може да каже : '' АЗ ПРИТЕЖАВАМ България '' , и като се има предвид , че нашите може дори и да не посмеят да кажат ''НЕ'' - какво правим тогава ?????????

Аз бих поискал щата Калифорния за размяна с Гренландия. Да го видим перкото как ще му прозвучи.

Би го дал. Гренландия е от голямо стратегическо значение, а и има природни богатства. Проблем е обаче, че самите гренландци не искат да стават американци. Познай защо.

дирниците да зачита правата на троловете и да не ни пробутват прекалено често травестити на снимки, че не мое да си пиеме спокойно ракията!

По умна е от бозавия дръвник.

Много правилно е постъпила жената, няма да пада до нивото на онзи луд я. Само идеята да си купи Гренландия звуи тъпо.

Прост , Прост та Луд за връзване !