Разкриха агентите на ДС сред работодателски оргнизации, Данев бил агент Генчев

Новоизбраната Комисия по досиетата публикува на сайта си резултатите от проверката на национално представени работодателски организации. Сред известните имена е председателят на Българската стопанска камара (БСК) Божидар Данев.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха агентите на ДС сред работодателски оргнизации, Данев бил агент Генчев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте в гугъл какво работят сегашните "ченгета разузнавачи" - " Ченге: Мятай подкупа от моста на 4-ти километър! "

Ченге кариерист, заради такива умните хора остават на улицата, нямаше директор който като види някой по-умен отнего и да не го уволни! Какво са работили за държавата, сега всички са милионери, крадитни и с куфарчета. Червено - КГБ-БКП -ДС - полицейския апарат е нанесъл най-големите щети на държавата откакто тя съшествува!

Всичките тия мазни муцуни от "прехода" са ченгета - това е ясно. Проблемът е, че мерките закъсняха с 20 години и сега нямат никакъв смисъл. Доносниците отдавна са милионери и не им дреме за разкритите досиета. Лустрацията трябваше да се направи през 1990 г. - тогава от нея щеше да има реален смисъл.

Стани и ти разузнавач бе Пич, а този режим като падне и следващите ти публкуват досието ще имнш благородната възможност да се прославиш като медийна звезд, ако това ти е болката.

Престанете да ги защитавате!KGB е казал всичко?!Например Георги Бонин от Варна,син на активни борци и доносник,сега е висш бизнесмен от шипинга?!Как става това?!Помислете!ЛУСТРАЦИЯ!!!

Не съм чула досега ЦРУ, МОСАД или МИ 5 да си огласяват агентите. Тези хора са работели за България и няма значение дали е комунистическа или поскомунистическа. Друг е въпроса с ченгетата от Шесто, които клеветяха и донасяха за съседи, колеги и пр. Те промениха не малко съдби.Не ги смесвайте и не размазвайте нещата. Кой има интерес да се огласява и разбива разузнаване и да се превръща страната в разграден двор?Коя нормална държава го прави? Това си е предателство отвсякъде - конституция, закон, морал.

Въпросната комисия по досиетата е символ на това как любпвта към, конспирацията и демокрацията може да се превърне в супер паразитна дейност, изпразнена от всяко съдържание. От време на време по мас -медиите се появява някаква персона от същата комисия и с важен вид на учен ,открил нов елемент в Менделеевата таблица ,съобщава поредната порция (на порции - за да има за дълги години ) от данни. Човек само трябва да сравни заплатите на тези "комисари" със заплатите на хората на науката от БАН , които се очаква да работят например в областта на сеизмиката в Р България. Голям смях , а и наглост към данакоиплатците !!!!

Защо се получава така, че всички тия започват да искат да им с еразсекетят досиетата чак след акто стане ясно че са били агенти на ДС? Докато не излезе такава информация - нито дума. Така беше и с доносник Гоце и с много други. Докато не се знае мълчат като гъзове, а после излиза че се били гордсеели с агентрното си минало. и нещо много интересно - всеки отрича да е бил доносник - всеки претендира да е бил "велик разузнавач", работил за благото на България. Да, имало е и такива. Но интерсно кой тогава е писал хилядите, стотиците хиляди доноси. Пък и да се правиш на велик разузнавач някак си е пои-въвежно от това да си доносник. От разсекретяването на досиетата има една безспорна полза - стана ясно че всички висши шефове на всякакв иолрганизации са сътрудничили с Дс под някаква форма - кой е бил служител, кой е бил сътрудник, кой е бил агент, кой най-обикновен доносник, но връзката с ДС определя сегашния му статус на началник. И става до болка ясно че много от нещата в България и в момента се определят от нелегалните структури на ДС.

Колега, тоя път сте в десетката. Подкрепям и нищо не мога да добавя. Единствено се питам това, което писах и вчера-защо не изнесат данни за КРИБ-там си е котило от агенти-тарикати успели капиталисти...

Стига вече с тези списъци.Голям праз,като е бил не знам какъв си....

Навсякъде пълно с комундета . Бойко да ги изхвърля по бързо, защото от тези хора продажници нищо добро не може да се очаква - майка си ще продадат само да са отгоре !

А, кой ще изхвърли комунетата Бойко Борисов и Цветан Цветанов, загнездили се на върха на държавната власт! Или пак има комунета, които са по-специални! Пък, може да са били преди 10.11.1989 г вербувани от Западни специални служби и в момента още да са такива и затова не се третират сега като комунета. Ама и не върви да се каже, че сега още служат на чужди държави!

Мноо си кух ... вервай ми! Ми нали същият тоя, на който тъй заблудено въртиш бибитки - Асфалтаджиев Режилентов никога не се е отказвал от членството си в БКП ... дори не е заявявал желание (във вид на молба, заявление и квото се сетиш) да се отказва от членството си в БКП! Партийната му книжка си е факт и в нея няма вписвано прекратяване на членство! А разликата му с комунягите от БСП е, че повечето от сегашните им членове никога не са членували в БКП, но той е!!!

Веднага ти отговарям на въпросите, които те интересуват! Цените на тока - скачат 10% след месец. Цените на стоките скачат поради скока на цената на тока. Лекарствата и те, горивата скачат заради акциза, личната лекарка няма повече останали направления, тъй като ги е оползотворила неправомерно за да вземе парите от държавата "авансово" преди да се разболееш. Направила ти е услуга демек.

Браво на човека! Първо главно е било разузнаването и нищо лошо няма да работиш за държавата си. Друго е, когато си бил доносник като Яне Янев- агент Хлапето

Правилно! А още по-друго е не да си бил доносник, ами да са ти донасяли ... демек да си бил член на БКП ... като мутрата Асфалтаджиев де!!!

За тези заплати тази комисия "голяма работа върши" - казва ни неща дето ги знаем от години..

Стар апаратчик.Сега е несменяем и пръв капиталист.

Мнооого ми се иска да направят и обявят проверка на т. н. КРИБ-там какво котило е начело с кривия шеф на Софарма и щатния им изп. директор Евгенчо, бедна ви е фантазията...

ЧУДО ГОЛЯМО! ВИНАГИ Е БИЛО ЯСНО,ЧЕ В ДС НА ВРЕМЕТО БЯХА НАЙ-ДОБРИТЕ. ЗА РАЗЛИКА ОТ СЕГА ДЕТО В ДАНС ОСТАНАХА НАЙ-НЕКАДЪРНИТЕ МИШКИ.

Пълни глупости - ДС никога не са търсили най-добрите, а най лесно манипулируемите. Най-добрите бяха избити по лагерите!

3евзек

Най-добрите, но с продажни наклонности в лагерите ли отиват?

Ами естествено, толкова години на този пост, многознайко!!!

Ама с тая мазна мутра как му ходи да е доносник само :)

Винаги съм си знаел, че ДС е елитарна организация! Там Цвък е бил само шофьор и то с връзки, а Боко изобщо не се е вредил, въпреки, че баща у е офицер.Това са естествените им възможности!

Ако по времето на Костов беше приет Закон за лустрация на бившите сътрудници на ДС,както това беше направено в редица източноевропейски държави,сега нямаше да сме на това дередже.Само,че Костов се уплаши от ДС!

Абсолютно прав си! Цялия ни така наречен преход е режисиран от същите тея агенти, доносници и пр. майцепродавници!

Абе байно, ако ти откраднат колата и някои агент, донесе, че колата се намира еди къде си, то този агент, според теб ще е майцепродавник...

Абе байно, ако ти откраднат колата и някои агент, донесе, че колата се намира еди къде си, то този агент, според теб ще е майцепродавник...

Бъркаш, още по-зле щяхме да бъдем.

Тия дето ги изнасят тук нямат нищо общо с държаваната работа/служча - до един са "честни частници". Никъде няма лустрация за частния бизнес. Това е.

Всички на водещи позиции в политика,бизнес,медии,спорт са бивши агенти на ДС.Там не може да има има други, защото ДС след 1989г.се превърна в нещо като секта.

По-скоро обратното. Преди 10-и от един момент нагоре в кариерата или те вербуват, или ти спират развитието. Ако не и по-лошо. По този начин БКП действа с интелигентните - или ги прилапва, или ги затрива. Ако разделим интелигентните на две групи - продажни и съвестни, то първата група, с цел собствена изгода, позволява да бъде изцяо вербувана, а втората отчасти - само индивиди без пртиворечия в идеологията. Оттам се изкривява и манталитетът в ДС.

Докога ще е все още "неопетнен" съратник на Първанод и сие ?

Каква изненада!

Добрутро ! ...И Сега (, след тези ... вече черно-на-бяло изписани Истини , ) -- пак ли ще чакаме Годо ?!