Разследва се липсата на 35 т сирене и кашкавал от Държавния резерв

Прокуратурата в Хасково започна разследване за длъжностно присвояване заради тоновете сирене и кашкавал на Държавния резерв, които изчезнаха от склад в Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Разследва се липсата на 35 т сирене и кашкавал от Държавния резерв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това е поредна глъпост както изнесоха житото навремето

Партизаните пак са във вихъра си

Това е пълен абсурд!Как така просто ще изчезнат тонове сирене и кашкавал???? Охрана няма ли?Видеознаблюдение няма ли? СМЕШНИЦИ! ЦИРК В ЦЯЛАТА НИ ДЪРЖАВА!

Виновни са жителите на околните села , след като масово започнаха да палят стърнищата подгонени от огнената стихия полските мишки освирепели от глад са нападнали въпросните складове и резултата е на лице . Никои ли не си задава въпроса защо местните изделия са не покътнати ? . Ами много просто по това време вълците са били на байрям в съседна турция .

И к'во път колкова станало? Малко кашкавалче откраднали. Както казват циганите - не сме го откраднали, взехме си го. Нали сме социална държава, ще го раздадат на хората по селата, и ето ви нови гласоподаватели. Разбира се, тройната коалиция нищо няма да знае.

Броят още веднъж бюлетините...

Ако от щанд в магазин някой открадне 1 вафла - това е кражба. Ако обаче някой открадне 35 тона кашкавал и сирене от държавния резерв - това вече е липса.

Върти го, сучи го, ама от ринач на оборска тор и 20 поколения да минат, пак умствено деградирал ринач на оборска тор ще се роди.

КРАЛИ СМЕ,КРАДЕМ И ПАК ЩЕ КРАДЕМ.

Само БКП!

За кражбите от Държавния резерв на България питайде ДПС. Що чудо заграбиха турците. Дори имаха наглостта да се зъбят на БЧК, защото бяхме много близо до разплитане на поредната ДПС-рски кражба, в особено големи размери. Запомнете това добре. Стъпи ли някъде това т.нар. движение, идват простите турци без образование, а държавните активи си "отиват".

И баба ти да разпитаме, все тая, така че спри да се тормозиш с излишни коментари. Само прехвърляте кормилото от едните бандюги на другите. Полза никаква.

Продавам едни 35 тона сирене и кашкавал!!! Евтино!!! Пишете на лична!!! Няма връзка с новината.

Абе, И. Ф. е наминала оттам!

а на бас че собственика на фирмата / складовете е бивш комсомолски секретар, понастоящем лобист на бсп и дпс взети заедно, подкрепящ финансово кампаниите на всички партии които управляваха страната ни през последните 23 години в зависимост от това от къде духа вятъра. ха сега да видим кои политик ще се насере и ще покрие липсата като недовиждане или недоразумение от страна на прокуратура / мвр.

А на бас, че си тиква и не си забелязал кога е подновен договора - 2011год. при кое правителство? Защото пропусна да го споменеш де ... в целия си глупав "коментар"!

Ти пък виж кога е сключен договора и не се мисли за толкова умен.Да не би да си съучастник.

Ние сме на всеки километър от тук до края на света! Или поне до следващата мандра.

Явно шумкарите са няква нечовешка порода, сгрешен генетичен матрял от шопски овчари и някаква местна порода овца, щом три поколения ги обучават в Москава и Ллондон и те пак ходят да обират мандрите и да преобличат за митингите цигани като техни подръжници и да го смятат не за резил , ами за гяволък. Друго обяснение не виждам

А Боко тиквата направи нововъведение! Февруари докара не само цигани да го подкрепят, ами даже и прасета!

Що пък шопски?

С Помощта на Добри Приятели - малко мерки-и-теглилки : А. 35 мт такива продукти са Поне Три контейнера. Пълни. Б. Същите продукти са със Съвсем друга цена оттатък границата. ... А както бе любезен да Ни напомни г-н Динков - там са И 'бежанците'. => Високопрофилна Кражба с Умисъл. Перфектно замислена, организирана и изпълнена. Вероятно-стигаща до Най-Високи 'управленски' нива.

Шумкарите пак почнаха да обират мантрите. Това е явно няква генна мутация от столетия живот и съешаване с кози овце в семсялето на партизаните от трънския отряд и чавдар и съселяните им , който слезнаха в София зя пръв път не като прислуга 9-ти септември и промениха облика и. Разбирам защо преди софиянци не са припознавали околното население за хора.Не мога да обясня иначе как ги пращаха на сила да учат в Москва и Лондон и след три поколения пак мандраджийските мурафети си въртят.

Тук вече "дик' е почти на "Ф" и "Щ" след злоупотреба с шльокавица! /"манТрите" - създават вибрации, които карат практикуващия ги да се съсредоточи и вглъби в себе си./ Така е, след опиянението с менте, "дик" се е вглъбил в себе си!

Еми продадени са естествено, не са изядени, баси!

слезли са шумкарите от Балкана и с помощта на ятаците са направили золума :)

Много писане, много бла бла, но накрая пак си караме постарому. До следващата подобна новина, другари.

но тези 35 000 кг по 10 лв/кг средно- са 350 000 лева, слагай по твой избор процент печалба:) и то даже и за търговия на дребно- няма смисъл......

Комай пропускате че Е с Нулеви разходи/себестойност. ... А десетте - може И евро.

Изчезнало или някой го е изнесъл? Няма как да сублимира само сиренето.

Кой знае каква простотия са открили в партидата и просто са намерили друг начин да я завъртят.

Това са стари партизански комунистически номера-да се обират мандри.Там им беше силата на другарите навремето.Както и да избият двадесетина ранени и неоказващи съпротива хитлеристки войници.

сигурно вече са в някоя законна офшорка. Щом румънците върнаха морски сирийски емигранти обратно у нас е ясна охраната на морската граница на ЕС...

Чумата да го тръшне Пеевски! И кашкавала, и сиренето ни изял ваджишкият му дебеланко.Няма срама и туй-то.Ама като доде бате Бойко шИ види той .

Моля ви, ако правите- рубрика ИЗБРАНИ- да включите: "По кашкавала ги познайте..." Пускам 25 плюса:))) Дели????

Какъв кашкавал, какви пет лева?! С такава дружина - Пеевски, бат Сали(остатъчния ток:) и с такъв вожд и то какъв - "лев" вожд СерГей руски... Не кашкавал, а народа български ще изчезне!

Аз помислих, че някой добра софра си е спретнал...пък те продадени били тцтцтц

Така е при Станишката.

ivo10

Това е дело на Хасковската партизанска бригада и ятаците й от ДПС.

A стига бе как го разбрахте, аз мислех че са изядени от един човек !!

А така,дойдохме си на думата )))

Като гледам Дебелянчо Пеевски, се сещам и за човека, ВИЖДАМ и защо сме, все в криза?

А знаете ли, как е по-правилно да каже: Не ми се яде сирене? или Сирене не ми се яде? п.п. /яжте ми кура марксоенгелски/ без извинение...

е сега е това е телефона за вращане на парата 0882 882 343

Тази година много мишка много гад братко.Ще трябва да наръсим за мишки.

Близо 15 години Костов не е на власт... ама за всичко беше той виновен... Предлагам вече за всичко да е виновен Кънев - нищо лично. И никой да не смее да каже нещо за комунистите, пардон социалистите - те вече създадоха 250 000 работни места, изпапкаха един-два милиарда скоростно... очаква се още толкова да успеят докато протестиращите "мирно" протестират с позволението на БКП,ДПС,ГЕРБ и т.н. Какъв Живот само!!!

приватизира 80 процента от икономиката и сключи договори с давност до 2020:), до костов имае държава

Предполагам че Костов е виновен хан Аспарух да спре на Дунава - това за по-предишно време:) А сега, в сегашно време пречи за откриването на 250 000 работни места, дето обеща СерГей-руснака?!

Пич ти си умен! Как не се сетих - добре че Пеевски и бат Сали помагат на СерГей И Доган... те ще възстановят държавата :)

Ко?Ама защо се мъчите да разследвате? Питайте Пеев(ски)! Или бат Сали...те ще ви насочат безпогрешно...

така е ,новите комунисти са по прагматични и работят по-наедро от старите шумкари

при бойко нищо не се разследваше, даже не позволиха да се направи ревизия на държавния резерв

Не е интелегентно да се употребяват такива лоши думи като "продадено".Къде по правилно е, ако се напише - трампено за пари.

И после бат Бойко с гранатомета-БУМ !

Я проверете житото,там изтекоха милиони тонове за последните 20 години...

И ще се окаже, че последната проверка в този склад е правена преди ГЕРБ да дойде на власт.

Ма много мишки и хлебарки има в този Държавен резерв бе, и все едни такива гладни, охранени и алчни, за нас нищо не оставят. Да се извърши незабавна дератизация, дезинсекция и дезинфекция. 35 тона си е сериозна работа, ей.

Няма бе- само калинки и криминалинки!

шумкарите пак налазиха чуждото

Запорирайте всичко на фирмата незабавно?!?!?!?!?!?!?!?!

Не се подигравайте с нас г-да Управляващи това не са шепа ДЖАНКИ , че да се правите на изненадани!

Фидоска си е направила сандвич.Така че най-вероятно от Резерва липсват и 100 тона хляб

За първи път ти слагам минус, заради подигравка с външен вид. Е, това не го понасям...Иначе хуморът ти е на плюс:) от Грозница, с чувство за хумор:)

Дума не съм написал за външен вид !!!