Държавата е платила 605 000 лв. заради забавени дела за 1 г.

604 588 лева е изплатила държавата за бавно правосъдие през миналата година само по механизма за обезщетения по Закона за съдебната власт (ЗСВ).

Обратно в новината

Коментари - Държавата е платила 605 000 лв. заради забавени дела за 1 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобени и уволнени съдии има ли? Даже затвор се полага за нанасяне на вреди на държавата. Да си правят застраховка професионална отговорност като лекари и адвокати (дето и те не си правят).

Некадърниците да бъдат уволнени и до живот да ги плащат тия пари. Ако не успеят, децата им.(идея на Горанов за данъците на умрелите)

юридическият ни капацитет е голем. Пълно е с юристи.

Много интересно заглавие! Тези които плащат ДАНЪЦИ, те са платили мизериите на некои некадърни или напротив много умни и заинтересовани лица от системата!!!! Давайте може още, но скоро данъкоплатците ще се стопят, како дава информация официалната статискика. ИЗЧЕЗВАМЕ бавно но СИГУРНО!

Продължавайте смело напред, народа има кинти!

Отново подлагане:((НЕ държавата а всички ние балъците дето внасяме малки или големи данъци и после децата ни молят милостиня за да има за лечението им:(((( Защо тези пари не се вземат директно от виновните??или там в тези среди както и в управляващите такова понятие ''виновни'' няма..

са платили дивотиите и вопиющата неграмотност на овластените кретени!

Тогава защо така се гласува бюджета на съдебната система ,че всяка година има и за 13-та и за 14-та заплата? А не са и малки. М?