”Вратички” в системата за контрол на незаконната сеч

Задължителната система за контрол на добива на дървесина в Сатовча на практика не работи, разкри разследване на bTV.

Обратно в новината

Коментари - ”Вратички” в системата за контрол на незаконната сеч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори не сме си правили и илюзии, че законите нямат "вратички" за желаещите. То да беше само една...

как да снимат и записват, като държавата принуди нас, собствениците на гатери и складове да ги закупим, монтираме и поддържаме за наша сметка? ми тя , камерата си е моя, и аз и плащам масрафа и имам достъп до нея! все едно затворникът да си плаща на надзирателите ! купуват си ги, монтират ги извън обекта, поддържат ги ,нагласят си ги както си искат, и наблюдават!! сега като дойде сульо да преглежда записа, трябва аз да седна пред компютъра и да му пускам записа! тоя не може са дори да си го включи!

И това ако са закони, здраве му кажи. Слаба работа на депутатите. Който неможе да пише закони или не иска да са справедливи да си върви.

Опорна точка - нашите идват на власт и ще поставят на мястото лошите. Реално ще поставят нашите за директори на горските стопанства :)

поредният фрапиращ случай на корупция в тази скапана държава. Кой както може краде и унищожава. Какво е това племе нямам думи. Затвор и работа трябва за такива, всичко друго е губи време.

гледам как се изсичат горите по-скоро е "портал", а не "вратичка". Къде са осъдените?

деер

В закона няма вратички, а има почти 100% продажност до министъра!!! Направете публичен регистър в интенет в реално време на сигналите и ще лъснат всичките схеми в България!

Някаква помашка завера е цялата тая работа.

Шилo

Това е практика, не изключение. И всички в системата се прикриват взаимно.

Както във всяка система.

Не уволнение, а съд и затвор за тези нагли, корумпирани служители, които вместо да опазват природата са в съдружие с тези ,които я унищожават!

Добро пожелание, но няма да има реално наказание за тези катили ! Ако са си давали редовно комисионните нагоре - ще ги покрият за година две и после са пак на същите постове ! Затова трябва редовно да се сигнализира в медиите, защото мутрите и крадците ги е страх само от едно - от публичност !