Прокуратурата: Няма престъпление в доклада на ДАНС за БАЦИС

Няма извършено престъпление от общ характер според прокурора, работил по проверката на Българската акцизна централизирана информационна система (БАЦИС).

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Няма престъпление в доклада на ДАНС за БАЦИС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като няма престъпление за какво е ''секретно'' щом света около това ''разследване'' е обвит в тиквен ореол...

или три години и повече - нищоправене.

До колкото разбирам, не са открити нередности пти експлотация на системата БАЦИС! Но министър-председателят е изпратил доклада до финансовия министир, указание да не се допускат пропуски и манипулация на данните, което означава, че системата позволява това!

Като няма престъпления, що доклада е секретен?Га си и мишоците неграмотни!

Как хубаво се ''обяснява'' далаверата използвайки ''секретно'' а баламурниците нека да вярват в ''Дядо Коледа'' още....

А КТБ що го проспаха Ъ

Сигналът за нередности е подаден от Валентин Златев ? ЕГАТИ ЧЕРВЕНИЯ НАГЛЕЦ

е, нищо де ! курнелия ще се напъне, и ще измисли нещо друго!

То оставаше и да има престъпление ;)) Просто мафията си направи ДАНС, за да се пази от независимите и мислещи хора, като дари всички работещи там с циничните за България 3 хиляди лева, а те им се отблагодаряват с вярна служба.

Лъжливата Курнелия пак е в ролята на химик от Българската армия, спазващ основния закон на химиците : "Голяма димка- голям пушек".

Не е въпроса дали има престъпление, а дали има съмнения за злоупотреби и злоупотреби, по чиито следи ако се тръгне може да се стигне до такова. Все пак промените в НК, както някои закони са писани от юристи на "мафията", не го забравяйте, те много добре знаят как да направят дадено действие така че да не навлезе в текста на закона ! Тука е заровено кучето, но ако се тръгне по следата, цял кучкарник ще излезе.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА КОРУПЦИЯ, ЗАЩОТО НЯМА КОРУПЦИЯ. НАЛИ ТАКА БЕШЕ КАЗАЛ ЕДИ4Н ДЪРЖАВЕН МЪЖ.. СЪЩО И ЕДРА ПРЕСТЪПНОСТ НЯМА. ТОВА ПЪК ГО КАЗА ЕДНА ВДЪРЖАВНА ЖЕНА. ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ТОГАВА ДОКЛАДА Е СЕКРЕТЕН.

нас ни информирате за нещото, което на нас не ние е известно за какво, щот е било секретно, но при това е преминало през десетки ръце...

Завалийката Корупция и само да иска да се предаде, няма кой да я арестува.