ДАНС поема сигурността на Търговския регистър и Агенцията по вписвания

Спецагентите ще могат да поставят допълнителни изисквания към хората, които работят в учережденията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безплатен съвет.....Агенти на КГБ и други Разведки в затвора до Живот...разчистете Обора....Патриоти....

Така трябва - до всеки хард диск, командос с автомат. И инструкция - ако види харда да пуши, да го застреля.

Ей, разгеле, намериха ѝ точната работа на ДАНС - ще варди агенцията по вписванията и търговския регистър;) А дано не ги уварди като КТБ... да ѝ пожелаем успех, все пак...

Преди време имаше едно дело "Червеи" една съдиика бе обвиняема, може вече да са я осъдили или оправдали.По това дело се установи,че данс са влизали в клюкарската система на МВР и след това ченгетата проверили какви са последствията и установили,че данни за криминално проявени лица са изтрити. В смисъл,че по официални данни на МВР те вече не са хора срещу които е имало разследване на извършени престъпления.Тогава пешкира опра май някакво ченге от мвр.

сега си такова мамата!!

Прокуратурата повдигна ли обвинение на трите ''скапали се диска''.

На дисковете не е още, ама се кани да повдигне на снега, на едно борче и на една хулиганстваща моторна шейна...

Понеже си ''свършиха'' работата тия от данс та решиха и нещо друго ''да свършат'':(((((( Още терор, още проучвания до 10 коляно за да са сигурни властващите че на държавната ясла няма да има хора които са недоволни от тях ама си траят заради прехраната..

Е то каквото трябваше стана. Бацето каза , че нема нищо ощо с КТБ и Търговскея регистър. Всичко е стабилна и спокойно.

това са елитните части не се подигравайте! Все пак за да станат такива като са издържали изпит по физическо :D Вие да не мислите, че е лесно да си слушалка?

Елитни като командоса , който го смазаха от бой две 50кг. циганета , или милиционерите дето гониха две напушени селянчета , половин България ,които като се затичат и могат да получат инфаркт , заради наднормено тегло .

сега се успокоих щом включиха и гейовете и лесбийките

Ей сега вече яко го загазихме...

Чакай ти ДАНС да реши технически проблеми свързани с ИТ (било то даже и киберсигурност) ... За тази работа трябват хора, които разбират ... но те няма да работят за 500 или 1000лв само защото са на държавна служба , да не говорим че като някой галфон от ДАНС почне да им иска безмислена справка след безмислена справка и им поиска 15 удостоверения, за да започнат работа - хептен ще се откажат .

Явно Хъбов ще чисти след себе си...

'Спец-агентите' в голямата си част са селски тарикати, които сега ще побъркат служителите от тормоз и слухтене. Най-вероятно ще стане още по-зле.

Данс Манс все тая! Мутроландия! Глупаците-80% си избират мръсници и после се чудят що живота им като на дебели!!