ДАНС поема сигурността на Търговския регистър и Агенцията по вписвания

Спецагентите ще могат да поставят допълнителни изисквания към хората, които работят в учережденията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Данс Манс все тая! Мутроландия! Глупаците-80% си избират мръсници и после се чудят що живота им като на дебели!!

'Спец-агентите' в голямата си част са селски тарикати, които сега ще побъркат служителите от тормоз и слухтене. Най-вероятно ще стане още по-зле.

Явно Хъбов ще чисти след себе си...

Чакай ти ДАНС да реши технически проблеми свързани с ИТ (било то даже и киберсигурност) ... За тази работа трябват хора, които разбират ... но те няма да работят за 500 или 1000лв само защото са на държавна служба , да не говорим че като някой галфон от ДАНС почне да им иска безмислена справка след безмислена справка и им поиска 15 удостоверения, за да започнат работа - хептен ще се откажат .

Ей сега вече яко го загазихме...

сега се успокоих щом включиха и гейовете и лесбийките

това са елитните части не се подигравайте! Все пак за да станат такива като са издържали изпит по физическо :D Вие да не мислите, че е лесно да си слушалка?

Е то каквото трябваше стана. Бацето каза , че нема нищо ощо с КТБ и Търговскея регистър. Всичко е стабилна и спокойно.

Елитни като командоса , който го смазаха от бой две 50кг. циганета , или милиционерите дето гониха две напушени селянчета , половин България ,които като се затичат и могат да получат инфаркт , заради наднормено тегло .

Понеже си ''свършиха'' работата тия от данс та решиха и нещо друго ''да свършат'':(((((( Още терор, още проучвания до 10 коляно за да са сигурни властващите че на държавната ясла няма да има хора които са недоволни от тях ама си траят заради прехраната..

Прокуратурата повдигна ли обвинение на трите ''скапали се диска''.

сега си такова мамата!!

Преди време имаше едно дело "Червеи" една съдиика бе обвиняема, може вече да са я осъдили или оправдали.По това дело се установи,че данс са влизали в клюкарската система на МВР и след това ченгетата проверили какви са последствията и установили,че данни за криминално проявени лица са изтрити. В смисъл,че по официални данни на МВР те вече не са хора срещу които е имало разследване на извършени престъпления.Тогава пешкира опра май някакво ченге от мвр.

На дисковете не е още, ама се кани да повдигне на снега, на едно борче и на една хулиганстваща моторна шейна...

Ей, разгеле, намериха ѝ точната работа на ДАНС - ще варди агенцията по вписванията и търговския регистър;) А дано не ги уварди като КТБ... да ѝ пожелаем успех, все пак...

Така трябва - до всеки хард диск, командос с автомат. И инструкция - ако види харда да пуши, да го застреля.

Безплатен съвет.....Агенти на КГБ и други Разведки в затвора до Живот...разчистете Обора....Патриоти....