Всеки 3-и кандидат за МВР и ДАНС с провал на психотеста

Почти всеки трети кандидат за работа се проваля на психотеста при опит за постъпване в МВР, НСО, Военното разузнаване и други силови ведомства.

Обратно в новината

Коментари - Всеки 3-и кандидат за МВР и ДАНС с провал на психотеста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дайте някой връзка де, всички пишат че трябвало връзки иначе не ставало. Значи знаете от сигурен източник че е дал нещо и така са го взели. Хайде дайте и аз да дам !

То ако може да зобиш анаболи и да си животно само в ръцете и краката ... Ставаш си добитът с мозък коч и тва е.

Доколкото съм чувал, най-лесно е при кандидатстването да те скъсат на психо теста, защото е най-труден защото е най-труден за оспорване. Та по този начин премахват кандидатите без връзки, за да назначат своите хора (както споменаха и други по-рано). Така че нито е новина, нито е нещо ново.

loyola

Като се има в предвид как постъпиха с предните, трябва да си ненормален, за да работиш за тия ганстери...

За да работиш в МВР в нашата мила родина трябва да бъдеш нещо средно между овца и говедо. Овца спрямо началниците си и говедо спрямо обикновените хора. Имам и преки впечатления от служителите, осъществяващи подбора в РУ- Пловдив. (Преди 10 години минах по този път.) Единственият свестен човек сред тях беше една дама - психолог. Другите бяха или мошеници , или коне с капаци. Интервюто ми го води директорът на Института по психология към МВР Пловдив- един тотален Бай Ганьо. Обзалагам се на всичко, че той беше купил длъжността си . Иначе няма как да се озове на този пост. Попитах какви са изискванията към кандидатите. Отговориха ми, че това е класифицирана информация. Поисках да се запозная с резултатите ми(отрицателни). Отговорът беше същият. И последно. Фактът , че съществото, което управлява нашата мила кочина вече трети мандат, е минало през този тест, въпреки че е патологичен лъжец, говори повече от всичко. Поздрави на всички в кочината!

Това са глупости, нали съм кандидатствал не си ли платиш все ще намерят къде да те скъсат- на интелигентността, психо и прочие.На практика става така, че хора мераклии отпадат от предварително нагласени за наши хора конкурс и по този начин убиват желанието и амбицията на тези без "връзките".После гледаме по новините,че преминали психото в МВР или се самоубиват или избиват близките си. Нали са психически устойчиви или пък не.

нищо ново под слънцето на милиционеросоциализма,старите милиционери са като новите млади ,отиват в милицията и армията за да не работят а да са важни търтеи

И учителите и съдиите трябва да минават през подобни тестове- айде не чак толкова, но поне да има нещо...

Като гледам какви са ни депутатите и министрите все "калинки с купени дипломи"какви да са полицаите?И те като тях,нали тях охраняват.Къде другаде ще видиш полицай?Вносни продукти и вносни работещи ще ни трябват вече.Всичко читаво се изнесеот Боколандия на "калинките"

това въобще не ме учудва. народът масово е изтрещял и това се вижда ежедневно и навсякъде.

Имам двама съседи полицай в блока, еми извинявам се ама са най-големите пияници от сто и кусур апартамента, вдигат целия блок на главата си и правят поразии. И от там след като виждам какви са тези които са издържали "строгите тестове" ми е трудно да си представя какви се явяват тепърва като желаещи за работа в МВР.

88% на въпроса за предпочитанията за храна, казват ракия!

Всички скъсани - при Слави. Те ти ги почтените и честни кандидати за министри!!!

Когато стане "всеки първи" тогава може да си отдъхнем, че в службите не постъпват престъпници или неуравновесени комплексирани субекти.

че те всичките престъпници и убиици са в милицията и им дадоха законно оръжие за да вършат престъпления с него,колко милиционери си застреляха любовиците и жените,колко бяха хванати за обири на банки и златари?? колко си купуват винетки и колко карат пияни като дърво и всичко това под крилото на закона,в скоро време престъпниците в милицията ще са повече от престъпниците в затвора

Тези за които пише минават теста с ''пликчета'' и вписване на умето защото по презумция са ''годни'' според заслугите си преди това...

Нищо подобно.Всички места са заети предварително от тези дето са си платили на когото трябва.А тестовете са всички останали.Физическа подготовка?Затова всички полицаи ТЮФЛЕЦИ.Психо тест?Как да си докараме допълнително доходи,като лежим в колите,този е единствения въпрос за влизащите.Пълна порнография и заблуда.Някой въобще вярва ли ви?

Тюфлеци стават като натрупат годинки.Като си толкова отворен защо не дойдеш на СК Раковски да видим да ли ще издържиш физическият изпит ;)

Може ли да ми кажете норматива? Правя 3000 метра за 11 минути и 50 секунди, и около минута-две след това 14 набирания в първа серия серия. Лицеви опори не правя-скучни са след първите 50-60 още.

Нали и пожарната е към МВР? Или я отделиха и сега е към община Банкя?

Хайде извадете тестовете на оня дето развяваше пистолет на магистралата!

Двама психолози изпитват по 3 часа дневно само трима кандидати. 3х3=9 часа. Значи всеки ден остават по един час извънредно, без обедна почивка? При 300 работни дни в годината тези двама ще изпитат 900 кандидата. Пресметнато това показва че са нужни минимум 11 двойки психолози работещи къртовски по 9 часа на ден, 300 дни в годината, за да изпитат 10 хил. души?

Любопитно ми стана, кандидатите, които казват че имат проблеми със съседите как се третират! Не че някой, предполагам си го признава открито, но не един и двама полицаи (не всички, моля тези които не са такива да не се припознават, знам че и тях ги има) всъщност имат проблеми със съседите, дажи думата "тероризират" може да е на място. Какво разбирам под "тероризират" - окупират място за паркиране на своята/ите коли пред блока, което е сямо тяхно и не дай си Боже някой да спре там - пукане на гуми, чупене, заплахи и т.н.; мнението им на общи събрания е последно, решенията също, защото тай знае най-добре; Окупиране на общо чазе или изобщо общи части - смееш ли да се противопоставиш на чичко милиционер ... или пък на пътя, полицаят не е на работа и е в собствената си кола, но винаги е с предимство, защото е полицай, защото знае че и да го спрат, колегите ще го пуснат, нищо че е в забранена улица в насрещното ... ей такива неща. Как се третират от психолозите, ако ги разберат, тези дребни подробности? Ей така от любопитство питам! П.С. Моля тези полицаи, които наистина не постъпват по този начин, да ме извинят, не ги слагам в кюпа. Лошото е, че те за съжаление са малцинство и го отнасят покрай другите.

Всичко това е така, но тези полицаи спокойно могат да пишат, че нямат проблеми със съседите си. Виж, друг е въпросът, че съседите имат проблеми с тях :)))). Но съседите не се явяват на теста :))))

О, разбира се, че няма да си кажат. Признавам въпросът ми беше малко или много риторичен, леко с ирония, дори ... В интерес на истината, всички ние ги знаем тези неща, подозирам, че и психолозите, провеждащи теста ги знаят и някак си си мисля, че ако си наистина добър психолог, ще схванеш дали човека срещу теб е способен наистина да е хрисим гражданин, когато не е в униформа, търпелив, разбиращ и пр. Но, отново май задавам глупави въпроси :) и си мечтая :) Както отново всички знаем, шуробаджанащината там е на мноооого високо ниво. Жалко за тези (едно истинско малцинство, което съществува, но какво от това), които наистина са отишли в полицията, с мисия да служат на хората. Те или биват пречупени, като в най-добрия случай са принудени просто да мълчат (защото иначе остават без работа, а и те имат семейство) или напускат, защото не издържат.

Добре, ако може и някаква форма на опреснителни курсове за вече наетите. Примерно всеки месец стихотворение от типа: Служа на народа, да закрилям и т.н ...

На тестовете всички ли трябва да издържат....тогава егати теста.

през психотеста минава рушветчийството за службите: плащаш или имаш връзки - минаваш, не плащаш-не минаваш

Цитат: Записите обаче се съхраняват в специален архив и са само и единствено за служебно ползване. Можеха просто да кажат, че им правят досиета, както едно време всеки в МВР имаше досие. ;) Това си е било вид база кадри. Иначе така описаните тестове приличат на подигравка. Само дето не са ги карали да играят ръченица и да изпеят някоя песен. ;) По възможност пуснато и по телевизията в шоу.

карат ги

ujabg

Заради компютърните игри!В игрите реалността е друга...

Бе пълни глупости, имаш ли връзки те вземат, нямаш ли пак е възможно да те вземат, но ако има свободни места. Какво тайно интервю, като всички интервюиращи дават на частно уроци, относно интервюто ;)) Иначе приемат наркомани, татуирани по вратовете олигофрени, анаболни чалгари от дискотеките, безделници, шофьори на микробуси със салам и т.н. нереализирани, но връзкари. Иначе перспектива нулева, никога не можеш да се издигнеш не те ли издърпа някой отгоре. Има ли конкурс за израстване, той е предварително решен и се знае кой е човека. Разбира се документи се приемат на всички, нали трябва да има пълнеж.. Обикновенно винаги има 'двигател' който върши цялата работа, а разни пикльовци с 2 петъка служба ги правят началници по препоръка на чичо/вуйчо/татко/на жена му брат и/жена му е съдия/прокурор и т.н. За това и народа бяга, идват свестни момчета, карат 3-4-5 години и простотията им омръзва, теглят 1 заем и отиват в някоя частна фирма за същите пари,но без никакви отговорности, униформи, психо и физически тестове всяка година и т.н. За съжаление в МВР още гледат дали си с шапка, или без шапка на работа, вместо да ги интересува какво има под шапката.

Така е за съжаление. Свестните или биват пречупвани или бягат.

Журналистите отново не са разбрали :) Въпросите реално не са много , но са зададено по много различни начини :) И провала идва от това когато се опиташ да се представиш за различен от това което си :) Разговора с психолога може да е 3 часа , може и да е 30 мин. това си засиви само от теб. В някои фирми също прилагат подобни тестове за да устанояват може ли да се вървя / разчита на даден човек. Нищо ново , но просто трябва да си честен иначе сам попадаш в капана :) Теста е разделен на няколко части.Решаваш една част , решаваш втората , но не може да гледаш в първата и така всички части.Решиш ли някоя част вече не може да гледаш в нея. И хората основно се провалят защо винаги са били фалшиви , а този тест ги хваща че са такива :)

+100 целата на "психо" теста наистина е да провери доколко някой лъже и е лоялен. Едни въпроси зададени по различен начин. Е да има го и моментът че голямата брадва наистина е там, понеже всичко е субективоно - няма норматив.

не ми сее налагало но това е излишно даване на пари защо и кого храним бчк 50 лева тест и тои кого храним питам някои от тях като идеш да тие обеснил къде отиват тия пари и в коя инститтуция

Дирниците пък тотално на IQ теста отпадат - всеки първи ! От 10000, 6000 отпаднали, пък всеки трети не издържал психо теста... Фалшива новина или какво??

Та ако направите реален а не манипулиран като изборите психотест на властващата герберомутренска върхушка и един няма да намерите да го издържи..

Нормално. Всеки средноинтелигентен човек не може да разсъждава като малоумен.

Всичко свестно избяга. Няма качествен матрял и за милиционери, а то колко трябва за да си милиционер?- много малко.

Че това е много ниско - трябва да си завишат изискванията на този тест!

Спомням си един познат, който го приеха и на въпоса: - Какво мразите? Той отговорил: - Да ходя. - Какво имате впредвид? - Обичам да се возя. Трябва ли да го коментираме? И той беше многодоволен как изцакал психолога.

правилно и изчерпателно казано луdжев

Връзките на кандидатите са определящи при конкурса... Някой да ме опонира!?

Нa IQ теста се проваля всеки първи, затова не го правят.