Гечев: Тежка зима? Метеорологично предсказание на Борисов

Икономическите показатели не дават никакво основание да се говори за финансови катаклизми, които са само в главите на пропагандаторите на ГЕРБ и кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Гечев: Тежка зима? Метеорологично предсказание на Борисов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при голямата криза,на правителството на Виденов,чакахме от ранни зори за хляб,този на снимката беше в това правителство,а земеделския министър казваше зърно има криза няма......така ,че никой никога нямя да чуе от комунист да признае истината....

Този гьонсурат, та бил и професор, с какжа съвест излиза пред хората и се показва още. И сигурно пак ще е мераклия за народен представител. Позор!

Комуниста памет НЯМА. Този Гечев въобще не трябва да се показва камо ли да се изказва. Помним Гечев, не сме забравили 1995, 1996 и 1997г. нали ти беше финансов министър в правителството на Жан Виденов(също икономист и финансист по диплома). Не сме късопаметни като тебе. Ти си последния човек в тази държава, който има морално право да се изказва относно финансовото й състояние.

Приматът-Гечев,един от големите виновници,за виденовата зима,доказва за сетен път,наглоста си!

НЕ ЗНАМ ТОА ПРОВАЛЕН ЖАН ВИДЕНОВ МИНИСТЪР Гечев ЩО ЗА "ЕКСПЕРТ" Е, НО ПРЕСАТА ГОВОРЕШЕ ЗА СЪВСЕМ ДРУГИ РАБОТИ (търсете информация в интернет! интернет никога не забравя! интернета е гилотина за лъжците като Гечев) 21 Август 2014 Бюджетният дефицит през юли стигна рекордните 1.15 млрд. лв. 31 Юли 2014 93% от българските граждани са на мнение, че икономиката ни се развива изключително зле. 29 Юли 2014 Бизнес климатът се смрази. Заради влошаване на бизнес климата в индустрията се готвят да свиват персонала през идните три месеца, което означава, че наесен, когато се свие и сезонната заетост, може да има бум на безработицата. 07 Юли 2014 Митниците се провалят драматично с приходите. До средата на годината е натрупано неизпълнение от 350 милиона лева спрямо месечните разчети 02 Юни 2014 С 35 млн. евро се вдига държавният дълг през април и достига 7.75 млрд. Евро 02 Юни 2014 Кабинетът трупа бюджетен дефицит по-бързо от планираното в закона 15 Април 2014 Сериозен срив на чуждите инвестиции в България за първите два месеца на 2014 г. отчете БНБ. Статистиката отбеляза сериозен спад и при износа през януари и февруари 18 Март 2014 Безработицата стигна рекордни за последните 10 г. Нива. Мерките за борба с безработицата продължават да не дават съществен резултат.

Ти по-добре потърси за зимата на 96-та, че тогава камъни хвърчаха по парламента. Тия цитати от 2014 са цвете в сравнение с тогавашната хиперинфлация и мизерия.

Много силно изказване от доказан "експерт" като г-н Гечев. Добре че вече не е управлението, защото нищо чудно да ни чакаше повторение на периода 96=97 г. Редица доказани експерти показват, че държавата ни агонизира и единственият спасителен пояс за нея в момента е ГЕРБ, защото само тя има яснота и опита как да се стабилизира родината ни.

бойко е съвсем прав, ако герб дойде на власт държавата пак ще катастрофира, хората пак ще започнат да се палят от глад и мизерия, а бизнесите ще бъдат заличени заради задържането на ДДС от държавата !!

Много силно изказване от доказан "експерт" като г-н Гечев. Добре че вече не е управлението, защото нищо чудно да ни чакаше повторение на периода 96=97 г. Редица доказани експерти показват, че държавата ни агонизира и единственият спасителен пояс за нея в момента е ГЕРБ, защото само тя има яснота и опита как да се стабилизира родината ни.

А бе толуп, коя зима в България не беше тежка...може би Жанвиденовата?

мдаам..този финансов ''експерт'' го помним от времето на Жан. И тогава се кълнеше, че по-стабилна и сигурна банка от Първа Частна Банка - няма!! Както и че долара никога няма да мине 500лв...Няколко седмици преди да стигне 3200лв

Скрий се бе, Жан Виденов "професоре"...Потоп всеки път след вас...Отвратителни наглеци!

Кои са тези икономисти я да чуем и как определиха че държавата е във "фалит" и какво означава фалит,бе глупак?Държавата си работи,икономиката също,кое е спряло,имаме 400 млн. преизпълнение по данни на НАП,втори в ЕС по най нисък външен дълг,е къде е този фалит,освен изкуствено да се приказва,та Тиквата да дойде и да разори държавата тотално!А бе вие може ли да сте такива тапи,поне се информирайте,то само овце!

Абе за вас Троловете няма ли Time ot? Отидете на сайта на БСП и драскате тъпотий- дано бабите вържат, въпреки и че това е под въпрос вече...

То се вижда кои са тролове,от тикви и мнение,айде уди у Банкя, да ти набиват кофата за заеми и големи "фалити" от "спасителя" ритнитопков!

Свалям Ви шапка на "тъй наречените НЕТРОЛОВЕ"!! Как пък не можете да измислите нещо по- различно от тези "тролове"? Длъжен ли съм да харесвам ГЕРБ и искам ли от Вас да не харесвате ГЕРБ? Факти прятгелю, факти дай и тогава ще стане дебат!!! Ама и аз не съм в ред щом се надявам от Вас да използвате факти! То като Ви гледав "Биг Боса" ББ що ли може да Ви пръкнат главиците? И се снишете малко пред Него, щото ТОЙ и само ТОЙ разбира от всичко!!!! За Цецо "АЛТРУИСТА" няма да споменавам, щото аз нямам присъда и не съм на нивото му!!

Я умнико ми обясни, как при неизпълнени приходи и наследен резерв по думите на твоите хора от 2,5 млд. сега е 6,5 млд. Да не се е намеси Динамо?

а защо се говори за нов заем , защото коалицията бсп атака и дпс са управлява ли много добре ли г-н гечев, а енергетиката крадливи хора сте само искате а не градите за народа да има работа и произодство , а 1996 97 година как беше добре ли беше че отграднахте парите на хората ,незнам как хората ви гласуват доерие май ги облъчвате с руски сателит , мишки такива

Е няма потребителите да плащат старите дългове на НЕК,първо нямат такива възможности и второ не е редно!Службогонците си имат глави на раменете ,тикат се за постове,да бъдат креативни и да намират решения,всяко разумно решение се подкрепя,а не да слушаме само рев,заеми,та заеми,това показва некадърност и липса на умения за справяне,а отделно си въртят назначения с техни хора,е защо,кадърни ли са ,можещи ли са,нищо не се казва,как виждат овладяване,нищо,само едно дебелоочие и някаква мания ,че били протестъри да ги чуят на запад,че е модерно,много важно,и после нищо!

"Нужна" била актуализация,всеки ден се повтаря,при наличие на друга статистика,т.е. без да е необходимо!А как ще се връща,тайна,кога някой от "умните вещи финансисти" ще обясни,какви гаранции,по какъв начин,в крайна сметка всеки нов заем изисква гаранции за възвращаемост,е те ,това го няма и няма да го има и така ще си дърдорят,докато на хората им писне и приемат поредните задкулистни игри за истина!Проф.Вучева също е против,обясни,разясни, няма чуваемост,има нахалство и заигравка с хората в нечий интерес!

Не ги е срам, наглеци .... от къде намират сили за ирония?!?!

ти за икономист ли се смяташ.Я се виж на какво приличаш първо и след това отивай да се учиш

Понякога като чета такива изказвания от пресконференции си спомням една смешка за статистиката че е извличане на грешни изводи от верни данни определено в БСП са царе на извъртането на реалните резултати в полза на измислените им твърдния. Всичко изглежда по-вярно, когато е подплатено с цифри и те постоянно се стремят да го прилагат, за да са по убедителни. Вкарват някой бисер и дават повод навсякъде да се пише .... талант си е. Определено ни предстои тежка зима, защото след като крадоха толкова явно всички ние ще трябва да плащаме, но само с добро управление могат да бъдат постигнати някакви резултати, така че мислете преди да гласувате хора !

Разровете се малко в нета за Чавдар Кънчев и ще откриете интересни неща ! Цветан Василев е човек на Чавдар Кънчев , който е бил шеф на Булбанк до 2000 г., преди нейното приватизиране и преименуване в Уникредит . Близка до тях е и една дама, която редовно ходи с Боко на футболни мачове, където той определя заплатите в едни заводи / ако това не е престъпление, тогава какво е ? /. Близки са до Боко и Цв. Бориславова . Засега е ясно, че Сергейчо Сталинишев , Трактора, Роман Василев и Цветан Василев са от един и същи отбор . Говори се, че и Боко, и Сергейчо са били от обкръжението на правешкия сатрап . Вече ясно се разбира защо Боко и Цв. Василев си падат по футбола и защо Боко наливаше най - много държавни пари в банката на Цв. Василев . Боко е близък с Маргините - кумувал е на Големия Маргин. Сергейчо Сталинишев също е близък с Маргините - беше на погребението на Цвятко Цветков от дс , който си призна, че Маргините са си техни момчета . Кръгът доста се затвори . Всичко е ясно ! Разбираемо е защо Цв. Василев вече го издирват от Европол !

Май наблюдаваме някакво странно състезание между БДП и Герб. И двете партии се напинят да изкарат пред хората по някоя глупост - от голяма по-голяма. Засега силите са равни. Давайте, и с повече хъс! Хайде да видим коя от двете партии първа ще излъчи идиота на годината!

Товарищ Борисов, Вьи болшой ученьий. Разбираш и от финанси и от метеорология. Цветанов е акушер-гинеколог. Боклуци!

Я да помислим коакъв "професор" е Румен Гечев. Министър, който фалира България през 1997. И то министър на икономиката. Хиперинфлация с която заминаха парите на хората. Липса на най-елементарни неща. С неговите диплони спокойно може накой да си избърше задника. Но в Шопско за такива екземпляри казват: "Ни срам ни очи". Вместо да се скрие и да замълчи поне за малко тоя лайнар продължава да ръси глупост след глупост. Намърда сина си като зам. министър на замеделието на принципа : миньор е моят татко, миньор ща съм и аз", както с еказваше в едно детско стихотворение. Е, за моиньори особено натискане няма де, ама за министри....

Гечевв Гечеввв гечев ааааа тоя дето докара инфлацията в България, дето фалира първа частна банка, Банка за земеделски кредит Тоя от БСП си е голям крадец както е видно. Откога такъв експерт по инфлация и фалит на банки дава съвети? Бреее че наглост

каква наглост..разграбиха държавата,а сега се правят на умряла лисица-имало пари,икономически растеж над средния за ЕС??,. всеки ден излизат на яве лъжите ви и тази ще лъсне скоро

Тоя идиотин вместо д потъне вдън земя от поразиите дето направи с Виденов, че пробутва и сина си напред .... И какви студенти учи? СРАМ! Големият капацитет се кри 15 г. сега изпълзя пак!

А бе да ти е... майката толупска, седи ти една година само на аванс, ако ти го дадът въобще и после ми се прави на специалист...

не е никак логично да ни управлява човек,който вижда пропаст и не може да я избегне.Ай сиктир.

Ще ни чака тежка зима е много логично след управление на БСП.

Сппециалистът по Виденови зими и фалит на България - Гечев, се изказва компетентно, ха -ха !

"ФинанЗисти" фалирали държави има достатъчно, но и да дават след това акъл е само нашия комунист!

Гербаджиите виждат фалит на държавата, апокалипсис някакъв, невероятно колко добре успяват да им промият мозъците от централата. Просто браво.

Добре би било някой да види краха на една държава в началото на управлението на Виденов и Гечев, ама тогава никой не го видя. За съжаление. И получихме 3000 лева за 1 долар. Това помните ли го?

Точно този Гечев и Виденов създадоха така наречената Виденова зима - тежко икономическо положение в България характеризиращо се с хиперинфлация и тотално обедняване на населението, завършило с изгонване на правителството с камъни. И сега наглецът пак се обажда.

Ама тоз не беше ли един от крадците , по времето на виденов през 1996г. и после духна по Америка?Като специалист по отнемане на спестяванията на хората,партийните му другари го повикаха да "помогне".Да ,да ,сега се сещам ... той беше.Същият този крадец е... .По наглоста то познах

този е толкова тъп, че Бойко трябва да му плаща за глупостите с които му вдига рейтинга

Със същите ли вторачени и уплашени, издаващи страх, очички този гледа студентите се? На това ли ги учи? А те вярват ли му?

Да спрат да се правят на метеоролози всички партии, и да се хващат да работят, че инъче групово ще ги линцуваме - дали ще е топло или студено ще е без значение

Докато БСП не разкара подобни "експерти" от редиците си (заедно с Р.Овч. и др. подобни), няма повече да бъде допускана до властта. Българите са доста късопаметни и доверчиви, но чак идиоти не са.

Този как не му е неудобно. Хиляди българи катастрофираха през 1997г. благодарение на него, столетницата явно изпитва дефицит на експерти щом отново е допряла до тоя.

на заплатите на депутатите и на Президента. Последна дума не е българска, и на български звучи някакси ...А ББ да се лиши от заплатата му, защото не бе на работа цяла година.!!!

Мисля ,че Гечев след изборите спокойно могат да го назначат за Главен метеоролог на Парламента.

Мисля си че господин Гечев е "доказал" какво може, ами вече да си почива-няма ли пенсиониране?Ами господин Борисов нали и той доказа какво може???На къде?

Какъв е фискалния резерв??? - Според Гечев.жан е 8 или 9милр - Според М-во Ф. 01.07. е 5,8милр - Данни Екон 08.07.т.г. е 6,788милр със облигационен заем 1,493милр РАЗХОДИ падежи на Дълг 6милр Минимален Фикс Резерв е 4,5милр Дупки в Бюжета 1 милр + мн.др... Извода е манипулира Жан и сега?

Червеногъз Гьонсурат. Некадърен та дрънка. Знаем какво направи и по Виденовата зима. Това ти беше за втори път. Трети път няма да има.

дано да няма трети път щото народа е доста "проз"...

катаклизмите са в главите на герб защото за бсп положението е нормално - мила родна картинка от последните 70 години.

Там, от където е минал Гечев, трева не никне.Друг подобен комунист-икономист е добрия вълк Лупи, сега шеф в ЦСКА/забравих му името/.Специалисти по фалита и извличане на лични облаги от същия.

тоз пак е турил розовите очила...но всъщност аз го разбирам за него след една година близо до кацата с медеца - следващото десетилетие е розово и щастливо! айде марш на тъмно мръсни червени боклуци и не забравяйте 15/15

Този говореше същите думи при кризата Жан и сега отново каза: - Ръст 2% за да стигнем Чехия с +500% ще трябват 250години, а те - Фиск резерв 8милр, а данни на Мин.Финанси са 5,9милр ичакат ЕС -Дългови падежи 4,5милр до 6мес -Загуба на НЕК 3,8милр а т.г. 1милр -Дупка приходи в бюжета 1милр -Аванс на земеделци 1,5милр... -Др.МНО, болници, съд, МВР,БДЖ.. Отворете очи, уши, ум и съдете...

След БСП, ДПС и Атака на власт, зимата задължително е тежка...даже няколко зими под ред...

Естествено ти за трети път си невинен.

Вероятно се повтаря, Но Бойко няма да е премиер!

Иска ти се!

той самият обеща да не бъде премиер, вярвайте му.

Учудвам се кой може да подкрепя този набеден професор и то по хиперинфлация........

Във всяка друга нормална държава този никога нямаше да го видим или чуем повече. В Б-я той всеки ден се вживява в ролята на политически коментатор и икономически анализатор. Безочие се нарича това другарю Гечев. Да, за вас става въпрос.