17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безплатно социологическо проучване за няколко неща: какви са нагласите за ваксинацията сред личните лекари, какъв прицент от хората са дискутирали това с личния си лекар т.е. какъв е интереса им за ваксиниране, как се развива кампанията по отношение промиването на мозъци за ваксини от които ползата за хората е нулева. Полза има само за фарма компаниите, които провеждат безплатни тестове с доброволци с промити мозъци!

не пиши наизуст тъпако, какви изследвания правят като няма система за следене на състоянието СЛЕД ваксиниране . изследват какво ?

Аз с моя личен лекар всяка вечер се ваксинираме .Бутилка уиски с избрани мезета.Дирник.бг стига сте промивали мозъците на хората.Даже личните лекари не знаят каква е ползата от ваксината и каква ще е дългосрочната реакция.За сметка на това опитни мишки има много да я пробват.Сега като се намърда Делтата с плесени и бактерии ще видите ползата че е нулева от Фазери Мазери Астри и тем подобни

Като обиждаш не ставаш по-умен. Ако визираш система за проследяване на странични реакции след ваксинация - ако се появат такива тежки, то ще се разбере, както за тромбите. Отделно ние не знаем какъв ще е ефекта от ваксините след 10-15 год. Ако е така никой няма да се вълнува какво е момент ото състояние на ваксинираните. А като дойде момента живи и здрави ще разберем

едва ли ще каже откровено. но лекари участващи в "клинично изпитване на препарати" вземат много добри пари.

Не, не е скептик, а човек отговорен и със съвест. И прекрасен професионалист. И точно затова няма да сложи ваксина на себе си и на пациентите си! За разлика от продажните се колеги...

Родителите ми са към 80, личната им лекарка категорично им е казала да не се ваксинират.

Ех, Дир, пак с подвеждащи заглавия и анкети! Когато някой мисли със собствената си глава и е отговорен, името му не е "скептик", а ЧОВЕК! В противовес на невежите и продажни събратя, коита 10 лева на калпак, са съгласни да продадат и последното си парченце съвест.

Каквито докторите, такива и пациентите! А после се чудим, защо държавата ни е на това дереже !!?Никой не вярва на никого.И КОЙ ли е виновен за това?Кой излъга и доведе до това състояние народа ни и ЗАЩО?На чия голяма любов го дължим?

Ейййй голема "грижа" за здравето на всички бе!Па като толко са загрижени,защо не отпускат средства за лекуване на болните от рак ,а са стиснали задници и не може човек и игла да им забие в ану..са!?Фа..шизъм в пълният му облик!

НЕ само е скептик, но направо си саботира ...

Трябва да се направи чистка и в лекарското съсловие. Явно и там се шири чалгарщината.