Да доказват, че опонентите са виновни - основно послание на партиите

Политолозите Димитър Ганев и Теодора Йовчева и социологът Алексей Пампоров за настроенията преди предсрочните парламентарни избори

Обратно в новината

Коментари - Да доказват, че опонентите са виновни - основно послание на партиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За момента най-голямата отговорност носи партията , която спечели изборите, но се оказа неспособна да състави правителство - ГЕРБ! (Г-грабене Е-еб.. Р-екет и Б-бой)

Отново гласувам за Възраждане

От виртуалната социологическа агенция "Гама Пръч" прогнозират рекордно ниска избирателна активност на следващите избори !!! Наслука на милите депутатчета !!!

Абе да бегат оттука, нема да се мръднем !!!

ПП и ДБ буклуците вече няма да тровят въздуха в парламента. Следващия парламент ще бъде по работен от този без Кокорчовци и Ристьо пъпчивия

Само Възраждане се различава с това , че няма папагалски евроатлантически клишета и лозунги в стил късен СССР.

Значи за да отиде ли хората да гласуват ни трябвало поредния месия. А бе не ви ли писна да скачате на врата на всякакви месии? Малко ли ви бяха досега? И не ви ли писна непрекъснато да викате -аз съм против тия значи ще гласувам за ония. Без значение ония какви са какво правят и дали могат въобще да направят нещо? От 2021 насам единственото което чуваме от всичките тия новите-трябва да махнем герб трябва да махнем гешев трябва да махнем герб трябва да махнем гешов. Е и? Две години!!!? По-добре ли станахме като единственото занимание на всичките тия беше как да махнат гешев и как да измислят някакво престъпление на герб и борисов?

Тоя цирк стил "Предните са виновни" го играем вече 30 години. Да измислят нещо друго. Така и не осъзнаха, че народа иска да чуе конструктивни политики, а не празни обещания в стил "дойда ли на власт корупцията ще изчезне"

А не ви ли се струва, че в ДЯСНОТО ПРОСТРАНСТВО виновни са евентуалните коалиционни партньори.. Първата работа е да се заядем с някой друг десен.. В момента дуловската Десинка от трибуната на парларетно подкара СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ ОТ ЕНП-то.. Те са им били виновни, че ПП ГРОБ не успяла да реализира Боко Четвърти..

всички дУпетати от последните 5 Събрания трябва да бъдат осъдени ефективно. В клетвата на нар.представител пише, че се заклеват денонощно да работят за благото на народа. Някой знае ли какво полезно са свършили за Народа в последните 5 Събрания?

това не са партии , клиентелистки формации защитаващи собствените си икономически и чужси политически интереси.

не е Парламент, а отвратително сборище на войнстващия примитивизъм и просташкия егоцентризъм. Българска представителна демокрация в действие...

Таакива говприлни на пишман специалисти са навсякъде по медиите. Особено противни са в предаванията на дарик радио. Успешно карат по линията на ДС доносника Рсд. Рдев. Говорят лъжи и глупости и никой не можее да ги коментира . Плащат им за ,,ликия,,