Членове на "Пуси райът" получиха политическо убежище в Швеция

Лусине Джанян и Алексей Кнедляковски бяха набити от охранители при акция на Олимпиадата в Сочи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много , ама мноого комунистическо- путиногъзолизци навъдихте вече тука в сайта .

Шведите са злопаметни. Яли са голям бой от Русия в Северната война и не само, неведнъж са били наказвани за агресията и подлостта си. Сега пък искат да я дразнят като дават убежище на едни долнопробни ла-нарки?:))

пореден вял опит да се вдига шум около "опозицията" на Путин и да им се рейтинга на тези "развей-прах-девойки" в навечерието на 9 май. Истината ще се види на 9 май като излязат 50 милиона руснаци с портрети на мемориалния поход "Безсмъртен полк". Никой вече не ги помни тези "пусита", колкото и да ги лансират западните медии.

хората помнят героите, а не продажните "пу*ки"

Stan Stan

Не бъдете вулгарен, това са "пусита", т.е котенца. Е, има и друго значение, но приляга ли то на тези борци против тиранията, за мир братство и демокрация по целия свят !? :D

не разчитайте на късопаметните тролове, които вярват на всяка дума. набиват на кол. бият е друго. пребиват е трето - какъвто е случаят. няколко чембера са им ударили. пропуснали сте да споменете освен това, че са икони на лгтп-движението. фенската им маса се състои от техни активисти.

важно е да се коригирам.

Да ти ударим и на тебе 2-3 чембера по болшевишката чутура,а? Кво ще кажеш? После ще си измия ръцете разбира се.

Здраво ги напердашиха и все им е малко.

То пък бива боклук, ама толкоз! Събраха боклуците от радикализирани ислямисти, сега обират и боклуците като пуситата! Де, бре, как ще ги търпите?! Лошото е, че и в БГ-то това ни чака, Меркел ще ни ги разпредели по братски/сестрински! За съм - да се строят селища/места за лагеруване на мигранти и пусита! С ограничен достъп!

Просто трябва да бъдат дооборудвани. Всички стари мини с добив на "приятелски за човека" вещества като олово, живак, газ гризу, уран и т.н. могат и трябва да бъдат оборудвани както за нашите политически джендъри, така и за всички външни джендъри, желаещи да дойдат у нас. А за компания и екзотика можем да пратим вътре заловените мигрантски брадати "майки с деца" за да се почувстват съвсем интегрирани.

в подкрепа на бунтовете на чернокожите и се опитаха там да правят политическа кариера. сега ще оправят политиката в швеция, стой та гледай.

сега ще прокопса.

че тия се пробваха да станат фактори в щатите - явно дори там не са ги изтърпели.

Помните ли онзи "десидент" Павленский.. Дето си закова оная работа на Червения площад.. И запали вратата на Лубянка.. Дадоха му убежище във Франция.. И той запали вратата на Френската национална банка.. Та франсетата хем го осъдиха, хем си го дундуркаха в лудницата на затвора.. "Десидентството" му хич не го признаха..

Stan Stan

Несравними са арестите му за по няколко часа в Русия в сравнение със затвора от 3 г. и глобите от стотици хиляди евра, които го сполетяха във Франция. Още е в затвора. Демокрация ...

Абе как се плаща за да се работи за руската пропаганда? А как ви подготвят? Семинари ли ви правят или ви спускат опорните точки по интернет? Имат ли нужда от нови хора да пишат текстовете или технологиите напредват и почват вече да ви заменят с ботове а вас ви позлват само да преминете капчата на гугъл? А плащат ли ви изобщо или доброволно, честно и по убеждение сеете руската пропаганда? Имате ли ясна йерархия, примерно една част са постоянно в готовност, а други биват призовавани само когато има акция, какето е например сега преди европейските избори. Или както беше около “референдума” за окупацията на крим примерно? Сега се готви инвазията в донбас за откъсване от украйна - ще има ли временно мобилизирани?

как ви подготвят на козяк. и калко ви плащат. останалото не го разбрах, щото си пиша самосиндикално. и безплатно (е, плащам си таксата на доставчика).

Октоподите КГБ и ДС са живи. Пълзят по дъното на блатото и търсят жертви.

Аз

Всички са чували за Пуси Райът. Музикална група били. Само един въпрос: като сме чували за Пуси Райът, музикалната група, някой може ли да си изтананика някоя тяхна мелодийка? А така... Ето ви и причината за... мбухахаха... протестите.

Не могат защото болшинството щракат с пръстета на бесна чалга и се мислят за гОлема работа но всъщност са обикновени охлюви .

Няма смисъл да обясняваш на някой, който с огромната си шапка всъщност прикрива следите от операцията за ампутиране на мозъка.

Стига с тия глупаци!

А честито! На спокойствие ще правят секс оргиите си под бурни евро аплодисменти!

Когато за някой свободата да се изразяваш е вид оргия , то този някой освен съжалението ти друго не заслужава !

Не разбирам какво плюете по тази група - "артистите" по цял свят се мъчат да привлекат всячески интереса към особите си, тези са намерили своя си начин, Азис тук намери друг начин, трети рисува с изпражненията си, четвърти е от четвъртия пол и т.н. И докато се възмущаваме и обръщаме внимание на тези явления, те все повече ще избуяват!

Аз

Забравяш най-зрелищния - оня, дето си закова макарите за паветата на Червения площад. После му дадоха убежище във Франция, щото Путин много го гонел. А той отиде и подпали офиса на Банк дю Пари в Париж.

Да де, ама този не си ли беше "дисидент", аз по-скоро говоря за "хората на изкуството", просто точно тези се правят на дисиденти, за да ги забележат, това им е начина за прослава. Иначе откачените по природа са дисиденти, спомням си по времето на Тато една възрастна жена от нашия вход как излезе на терасата полугола и започна да крещи срещу властта, комунистите и въобще каквото й падне, дойдоха и я прибраха в лудницата. Просто на лудите им падат задръжките. А и преди, и сега не е безопасно да плюеш срещу властта - и тук, и в Русия, и в САЩ, и навсякъде.

Pussy Riot, преведено на български означава "п*тки на бунт". Кой от вас ще заведе дъщеря си на концерт на група с такова име?

Дъщеря ти сама ще отиде.

Това на себе си ли го казваш? Пред огледалото?

По-скоро.. "бунт срещу Пут*ин". Ама не го схвана.. Въпроса е кой нормален ще гласува за президент с такова име.

това същата "свободна" Швеция ли е, дето иска да съди Асандж, че правил секс без презерватив?

Някога Швеция беше страна за пример.

Вече никой не си спомня за тази смешна групичка която се правеше на оригинална като се гавреше с православната църква !

100% от руснаците искат да емигрират на запад, където да станат разузнавачи като Бутина ! А също да проучат общественото мнение дали има и други държави, които искат да се присъединят към Русия, както Крим !

Швеция поканва всички цигани от всички континенти,соросоидни,ислямизирани,3,4пол велкъм !!!

ха сега да правят протести в Швеция, веднага ще им вземат децата защото ги оставят сами и не се грижат за тях!

Средната заплата в Москва е 1000 $, а пенсията -300$, а у нас как са?

Хехе, 1000$, а колко е наемът на една стая в кочината наречена комунална, където до втория етаж е кал, и има по една кухня и тоалетна на етаж? Защо минималната заплата в русия в двойно по-ниска от нашата?

Аз те знам кой си и с какъв паспорт си !!!!!

Заплатите са високи там единствено в Москва, в затворените градове и в производствата на нефт и газ, в останалата част на Русия си е мизерия, същото като в България - високи заплати има само в столицата, прованса умира. Това е истината, останалото е пропаганда - там на Путин, тук на Боко.

на работещите в нефтодобива и в Сибир. троловете много ме забавляват, като пращат някой в Сибир.

Да, имал съм клиент от някакъв суперзабутан град в Сибир и тъкмо почнах да го съжалявам и той ми каза, че заплатата му била 3000 долара в нефтодобивно предприятие, та затуй е там. Затова и написах, че са високи заплатите в тези предприятия, в Москва и в затворените градове. Имах и един клиент, вече пенсиониран полковник, живял преди в такъв град, та той само това сподели, че заплащането било добро, нищо повече не каза, макар че доста го подпитвах за този град.

Хитруши са от пуси раят. Искат политическо убежище, защото така ще го получат, а ако искат просто по икономически причини да имигрират в Швеция,ще ги изгонят, като смрадливи кучета. Просто след крьiмнаш стандартът на руснаците се срина. Справка е курсът на рублата, който пропадна двойно

Абе тъпа шматко сринала се е тъпа ти кратуна.Аман от сбърни и изперкали олигофрени.

1$ преди кримнаш беше 28 рубли, сега се плащат 65 рубли за един, единствен долар.

А японските иени са 120 за долар

им класациите. И западняците признават, че Русия има растеж. Цяла Европа свободно изнася стоки за Русия и увеличава износа си, само най-бедната страна няма нужда. Заради манипулирани глупаци.

Швеция дава убежище н всякакви боклуци.

ПОПИТАЙТЕ ВАЩИ ДЕЦА, ПОПИТАЙТЕ МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ - КАКВО ОБЩЕСТВО ИСКА УТРЕ ЩЕ ВИ КАЖАТ - ОБЩЕСТВО С ЕВРО-АМЕРИКАНСКА ОРИЕНТАЦИЯ АКО НЯКОЙ ВИ КАЖЕ РУСИЯ - БИИТЕ МУ ДВА ШАМА/ТАКА СЕ РЕСТАРТИРА - БЛОКНАТО Е/ ГЕРБ, ГЕРБ И ПАК ГЕРБ - ТОВА Е УТРЕ-ТО

OT 90 коментара са 20 на този трол със снимката на птица и още толкова от него анонимно. Те това е трол, а се чудя на тези, които му се връзвате и му оказвате чест с репликите си. Игнорирай го, защото се вижда, че днес модераторите почиват.

Социологически изследвания в русия показват, че младите руснаци искат да емигрират на запад.

На "Левада", като допитването е направено в дружинката на Навални.

Това са фактите. Младите знаят, че лекар в Германия взима, колкото 10 доктора в русия. Гледат също така, че бивши соц. републики се оправят, а русия затъва. Затова искат да се спасят от тайгата

Лъжеш МЪРШО ! Да си сменяш линка всеки ден пак те знаем че работиш за ДОЗА !

Между другото мърша е майка ти.

Ти кажи колко българи искат да се върнат в БГ??

100% от руснаците искат да емигрират на запад и да станат разузнавателни агенти като Бутина !

НЕКА КАЖЕМ "НЕ", НА ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА НЕКА КАЖЕМ "НЕ", НА КОМПРОМАТНАТА ВОЙНА НЕКА СЕ ОБИЧАМЕ ГЛАСУВАЙТЕ С ВЯРНАТА БЮЛЕТИНА - №12

Гарга, буташ малсло. Де са Пусита-та, де са ГЕРБ? ГЕРб са минало.

Там с тоя скъп алкохол няма да издържат дълго пуситата

За всеки руснак е кошмарно, като види, че с една руска пенсия не може да се купи бутилка водка в развитите държави.

Интересно, защо първата работа на шведи, финландци, немци, норвежци, британци, след като пристигнат в България е да се напият? И да изтрезнеят два-три дни, след като се върнат?

Да са им честити!

Всеки кадърен се спасява от русия. Най-голяма радост е, че има много успели руснаци на запад, които създават и работят по велики продукти, за които светът дава луди пари, но за русия нито цент печалба.

Искаш да кажеш, ме Пуси-тата са кадърни?

Я пак.Това ли ти написаха да казваш американопедалите.

Знаеш ли, че русия е на първо място в света по хероинова зависимост на глава от населението. А на тема СПИН са, като Нигерия. Стандарт на живот, като Руанда, ама имат сняг

Дрън, дрън!

Към Т-14сармата, анти и прочие илитерати. Стига сте дращили тук глупости, ще закъснеете за манифестацията. Грабвайте сърпичука и бягайте да се строявате.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА "ПУНТА МАРА", ВСИЧКО ДРУГО Е РОГА И КОПИТА!

Гаргите грачат грозно,зловещо.... Тъпа шматка.

От 2009г. избирате пунта мара. Е.ахте мамата на България

При Бойко търпимостта кът инъкмислещия е много голяма

Гарга що де идеш и да му целунеш задните части на Боко.

От там идва.

По-този начин Бойко се крепи на власт. Иначе, отдавна да е в СЦЗ

В Русия никой не се интересува от пуситата. Д вървят където искат ... В България от тях се интересува само Гаргата

Що не напишете преведено името им, нали сте големите праведници за свобода и при вас няма цензура(няма малко има много)

А бе, Гарга, малко достойнство нямаш ли? Защо държиш да покажеш какъв тъпак си? Пожали майка си и баща си, че тънат в земята от срам от теб!

Нинова и Йончева ако бяха в Русия - досега на клада щяха ги изгорят При Бойко може, но при Путин не

Расъждения на същество с мозък по-малко от грам.Какво да очакваш,да пише романи.

Гарга, ти си средновековен инквизитор - хвърчащ ха ха хаааа

Русия няма опозиция - тя се трепе

Тъп и прост

Навални май още е жив.

При пуситата трудно се разпознава, кое пуси е от мъжки пол и кое от женски

кутевчетата е от 9.00 часа.Росни, пресни,превъзбудени рано ,рано одрискаха форума.

Мадона също протестира против Църквата...някой да я бил Мадона живей в Америка - не в дивашка Русия

Америка и Църква? Хахахахахахахахахаха.

То бива бива простотия, ама ти счупи тъпомера.

Тези пусита са големи боклуци. Нямат място в Русия

ОБРУГАХА И ЦЪРКВАТА....

Добре, че казаците набиха пуситата. Нито са фотогенични, а и песните им фалшиви. На всичко отгоре, влизат голи в православни храмове

" получиха политическо убежище в Швеция "

Русия, Северна Корея, Китай...протестите са непозната екстра

А бе, тъпак, Пуситата, протестъри ли са, или търсещи евтини облаги? Кой ти е забранил протестите в Русия? За глупостите, които прави Навални, във Франция щяха да им натрошат канчетата.

Навални го арестуват през месец,не му позволяват да се кандидатира на избори, а Немцов си го думнаха. Или ти си мислиш, че сме слабоумни, за питаш, кой забранил протестите в руси

Я шашавата гарга пак бълва простотии.

ЩЕ Е НАЙ-ДОБРЕ

ад в РУСИЯ и аборигени ще искат да станат,само да се махнат от"широка страна моя родьная,где СВОБОДНО дишать человек".Хе,хе.

Преди да коментираш, хубаво е да отидеш и да го видиш този "ад"

Да, бил съм там достатъчно време. За да видя и плюсовете и минусите. Ама наистина върви и виж. Сам ще се убедиш, какви нелепости пишеш.

Гарга, за теб почивен ден няма ли? А за Пуситата- измислени герои, измислени дисиденти. Не знам, някъде да ги търпят да правят публично секс, да оскверняват храмове, да нарушават обществения ред. Да си ги вземат шведите. И без това взеха да събират всякакви извратеняци.

ОСТАНАХА ЧЕТИРИ ДЪРЖАВИЦИ, ОТ КОИТО ХОРА ТЪРСЯТ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ!! РУСИЯ ВЕНЕЦУЕЛА, КУБА И КОРЕЯ !!СКОРО И ТАМ ЩЕ ИЗГРЕЕ СВОБОДНОТО СЛОВО !!!

Мдааа, Пуси Райът са емблемата на свободното слово...Ба си тъпака си. Вярно ли си 41-ви набор? Май си за друго място, а не за форумите.

руски паспорти.Товарищ Путин раздава руски паспорти,пък тези бягат от райска РОссия.

Путин раздава паспорти на руснаци. Пуситата нямат нищо общо с Русия

Бойко как ли не го наричате тука...ако бяхте в Русия - преди Пуси Райът щяхте сте шведи Лесно е в една свободна стана да обиждаш власта При Бой Тошо си разказвахте вицове при затворени врати и спуснати пердета...сега кът анонимни сме големи поборници