ЧЕЗ продължава преговорите за активите си у нас

Продажбата на активите на ЧЕЗ България не е спряна. Разглеждат се офертите на кандидатите и се водят разговори с фирмите, подали обвързващи оферти.

Обратно в новината

Коментари - ЧЕЗ продължава преговорите за активите си у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

факта че се махат показва че в бг бизнеса не става. там държавата и политиците са еднои също и гледат да скубят нещастниците осталали да им робуват. и чез и енерго про са мръсни монополи и трябва да ги разкарат.

CEZe sobstwenost na COMERZ Bank Praha 4ast ot 2ta po golemina NEMSKA Banka COMERZ Bank sobstwenost na ROTSHIELD

Къде са онези форумни експерти, дето разправяха, че ЕРП-то струвало десетки милиарди? Не за да се заяждам питам! Просто сега могат да купят ЧЕЗ на 1/100 от цената ;))

махат. Електропреносната мрежа е в окаяно състояни, защото не са инвестирали нито един лев в обновяване на мрежата.

Няма как да инвестираш, ако държавата не може да създаде инвестиционен климат. Все пак говорим за регулиран пазар. Викаш като се махнат и дойде ковачки и ще потекат реки от инвестиции. Що за тъпи изказвания...

колегата казва вярна информация. Всички годишни проходи се трансферират в Чехия чрез плащания по рекламни и маркетингови договори с подставени фирми на фирмата-майка. Не плащат дивидент на българската държава.

Е като дойде Ковачки ще те питам какво ще направи. Ще извади максимални печалби с минимални разходи, докато мрежата издържи и след това ще си вземе шапката. Е тогава пак ще ги търсим тези да се върнат, ама ще е късно

Да не дойде време да ги търсим ерп-тата от чужбина, които били колонизиатори...

ако държавата си върне собствеността, каквото трябва да се случи най много ти да си търсиш цървулите зад вратата...

За щастие държавата не е сред потенциалните купувачи. за щастие, защото виж държавната, полиция, съд, образование, железо транспорт, и прочи и тогава ти ставаш цървула.

От трън та на глог. Докога ще лансират Ковачки този разбойник дето не плаща данъци и заплати на работниците.