Четирима британски писатели тръгват "на поход" срещу Брекзит

Известните писатели ще посетят европейски столици по време на "обиколка на приятелството"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е брекзита е в края на Октомври, те щели през Ноември да ходят на "поход срещу Брекзит " Хахаха, нещо не ми се вързва... Нещо автора пак се е "загубил" в превода или преписването. Вече ми писна постоянно да търся оригинала на статиите които публикува "Дир" Вече по ми е лесно да приема , че аз съм тъп и не разбирам кво пише.

Аман от компетентни по всичко

Много тъпо племе, това ентелектуалците, баси... В САЩ оплюха и оплюха бай Дончо, благодарение на което като почна кампанията човекът за един ден събра бала мангизи, а демократите не могат да вържат двата края. Предния път Хиларито спечели повече гласове, ама тоз път хората ще гласуват за Тръмпича напук на всички празни некадърници, като Робърт Дениро, дето си мислят, че са нещо повече от Мучо Трабахо. Същото ще стане и с Брекзита. Предния път мина на косъм, ама благодарние на ей тия келеши евентуален следващ референдум ще бъде смазващ. Ентелектуалците, щот са пдрси и като искат нещо дигат врява до небесата, си мислят, че нормалният човек е същия и щом няма врява, значи ще става тяхното. Да, ама не - нормалният човек стиска зъби и трае, докато не му прекипи и тогава става страшно.

"Да, ама не - нормалният човек стиска зъби и трае, докато не му прекипи и тогава става страшно." казваш. Ама тук сме все ненормални, все не успява да ни прекипи

Интелектуалците са тъпи, а реднеците - остири нали? Ей, това тръмпанарите сте опаста работа.

Демокрация по западному. Щом 4 човека са решили така, какво значение има волята на останалите милиони. Трябва да се случи това, което искат тия четирима.