Черногорската полиция задържа автокрадците "Пандора българи"

46-годишен софиянец и 55-годишен жител на Мездра са оставени за постоянно в ареста от съда в Улцин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е честито на тези боклуци! Да е урок за родното МВР, което все нещо му пречи. А тия двамата сега нека обясняват, че са търсили прохлада или са се скрили от лошо време, които извратени номера и обяснения минават само пред българското съдопроизводство.

Пандора са хубави високотехнологични и скъпи аларми. Апаратура клоято ги хаква сигурно още по-скъпа. Да дадеш толкова пари за апаратура за да крадеш чанти с портмонета не го разбирам.

Единия го познавам - Георги Христов, пее много хубаво!

то па едни кражби...не казвай на никой. Като ще крадеш открадни като хората бе. В политиката е най-дебело обаче !

У целата Европа ни прави известни! Известни.... Боклуци....

Според прокуратурата заключените превозни средства, от които били откраднати пари и ценности, били разбивани с помощта на специално дистанционно устройство за отключване на системата "Пандора". Аз ли не разбирам или отключване = разбиване? До колкото знам, разбиване е влизане с ВЗЛОМ, а отключване е ПРОНИКВАНЕ! Хора, то бива, бива, ама вол курбан не бива! Опитайте се малко да осмисляте новините, които препечатвате!

краднотото, цапцаросоно: все си е незаконно действие :( навярно са планирали през морето да влезнат с съседна Италия, ноооо ядец, умната, живи & здрави

значи можело да се хващат такива бандюги, досега не знам у нас па има хванати такива!