Правителството на милиардера Бабиш не получи вот на доверие

Правителството на малцинството в Чехия на премиера Андрей Бабиш не получи вот на доверие от парламента.

Обратно в новината

Коментари - Правителството на милиардера Бабиш не получи вот на доверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хич не го знам тоя къв е, що е, ама ми направи впечатление, че техния парламент е от 200 човека, а са 10.5 милиона население. Ние сме едва 7 милиона и имаме 240 човека парламент.

Куката милиардер трябва да слезе от власт нещо не се е харесал на останалите чехски комунисти- баси ташака!

И Чехи и Унгарци и Поляци изгониха смрадливия Сорос дамо тук им строим в момента най -големия Сорос университет ;Ашкоулсун аркадаш банкя

няколко години без правителство ???

Да не ги мислим, и Чехия и Германия могат дълго време без правителство. Там бизнеса движи икономиката, съда е независим, а стандарта на живот е достатъчно висок за да не зависи от някакви си чиновници. Бюджета е реален и се спазва, националната банка се грижи за стабилността на валутата, полицията не чака нов началник, а прокуратурата гони престъпниците. Това е на практика устойчиво развитие. А у нас, тути ди тути капи решава съдбата на нацията. Целуваш ръка на кръстника и получаваш благинките. Както този герой дето го гръмнаха, лека му пръст. Давал бил, ама как е получил никой не пита.

Да му мисли правителството на милиардера Борисов, дето европредседателства в тези тежки времена.

Германия няма правителство, Румъния и Чехия - също. В Полша и Гърция гражданите протестират и блокират пътища, правителствата се клатят. В Австрия - също ... и т.н. ... И в България има протести, стават и други неприятни работи.