Резиденцията на Чаушеску ще бъде продадена

Резиденцията в Букурещ на покойния румънски комунистически диктатор Николае Чаушеску ще бъде продадена, тъй като разходите за поддръжката й са твърде високи.

Обратно в новината

Коментари - Резиденцията на Чаушеску ще бъде продадена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това, което изтрихте е насока за правилната снимка voceatransilvaniei ro

Сменете снимката. Хайде! Грешна е. link

Онези бюлетини стоят на склад- може пак да потрябват.

АБЕ МАНЕТЕ ГИ ТИЯ РЕЗИДЕНЦИИ...КО СТАНА С ОНИЯ ЦАЦАРОВИТЕ БЮЛЕТИНИ...ДЕ ОПОРОЧИ ИЗБОРШТЕ ТВА ПРАСЕ

А какво стана с резиденциите на Тодор Живков?! Мнохо хубаво другари журналисти че ни запознавате с румънски проблеми... но какво става с бг резиденциите??? Или ви е страх от депутатите и мутрите??? То впрочем има ли разлика? Едните са "политици", а другите "бизнесмени". Но и едните и другите все възпитаници на ДС/КГБ/БКП(бсп)!

И НАЙ ВЕЧЕ НА СДС!

СДС е рожба на БКП.

коя по-точно . баи тошо не живееше в резиденция . къщата му е колкото барбекюто на доган , ама аиде . тои е бил на власт ч0 години , днешните го задминаха за 4 месеца .

Бъркате сградата!! Вие говорите за парламента на Румъния, а в статията става дума за резидецията им, където са живяли кукувиците. Мястото е супер и някой ще се облажи.

Замислих се върху думите на Чърчил за демокрацията,но е и скъпо удоволствие,всъщност при абсолютната власт зависи на какъв ще случи народа,а този,лека му пръст си го мореше,все едно че Дянков гони нисък дефицит,дори телевизия гледаха по два часа на ден от икономии и каква полза,че върна дълга на страната,след като умори народа си?Скоро гледах по тв-то за Катар,точно обратното - грижа за настоящето и бъдещето на народа,както и при демокрацията в Норвегия,така че дали ще е демокрация или абсолютна власт зависи на какви случи народа,с тази разлика че демокрацията е скъпо устройство за малка държава,а казват че големите нямало как да не бъдат империи?

Зависи на какъв ...народ случиш :) Ако е мърша... то се вижда в ... България примерно.

Това е мегаломанска постройка в самия център на Букурещ, с огромно празно пространство - супер е за хотел, университет или офиси. Невероятна сграда с много подземни тайни...

Тая сграда по-голяма от Пентагона. Не ми е известно някой да може да си купи Пентагона. Освен за седалище на НАТО за друго не става.

Интересно ми е, какъв клиент и за какво ще го купи. Офисна сграда ли, търговска ли??? СПоред мен не става за такива работи.

за хотел