Опустошителни бури в Русия и Близкия изток

Необичайни снеговалежи паднаха в Ерусалим. Ураганни ветрове в Русия са изкоренили дървета. Бурята изолира многобройни селища в Кипър, хиляди хора са без ток.

Обратно в новината

Коментари - Опустошителни бури в Русия и Близкия изток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предвид това, че в Израел над 1/3 от населението идва от бившия СССР, нещо ме съмнява, че малко сняг ще ги затрудни особено.

Вместо с манна небесна, Йехова покри грешниците и неверниците в Христа със студ и лед. Дали този път след толкова хилядолетия ще разберат намека му? Не им праща по-силни изпитания, защото и те са Му чеда и чака да му целунат ръка и да се покаят. И да слушат Деси Банова за прогнозата на времето напред, че-е...

Тези терористи евреите заслужават да им вали чакъл и баластра над главите.Да ги затрупа.

на снимката увредили са охраната на общия ни дом през аляска и някой с е е ядоса;;; не стига ч е нямат право да живеят на повърхноста тия двуръките а ми лазери мазери и високочестотни оръжия прилагат веч е комбинирани с холограмно Осукващи режещи "

Ако някой пръдне в Джерусалем , медиите по цял свя се насират .... При нас и към Чикагуу е -8 , -10 вече 2 седмици обаче си мълчим

Напротив! Учудващо много неща се премълчават от Йерусалим и Израел,въобще. Но случващото се тук тези дни, е наистина бедствие.

Йерусалим, а не Ерусалим. Чалгата е вредна за мозъка.

Еромонах или йеромонах? Ако е от еротика и Троян може и еро.

Дублетна форма! Благодарим за грижата.

Неграмотници! Стига сте се оправдавали ами ползвайте спел-чекери. Безплатни са!

Като си спомня как се разхождах в Йерусалим през ноември по потник и сега ми е трудно да повярвам какво време е!

Да не дойде някоя буря директно от Русия...

Ало, Истината, не ти ли се струва, че ПРИРОДНИТЕ БЕДСТВИЯ вече заобикалят България? Остава и Обама, Натаняху, Барозу, Ердоган, Путин ... да ЗАБРАВЯТ за мераците си, да съсипят това което е останало към момента от България - природа и народ. Не се учудвайте господа и другари на бъдещите природни бедствия, които след Коледа ще се стоварват върху душманите ни, ако те не проумеят "знаците" които им се предоставят за размисъл, през този последен месец на отиващата си година.

Тази буря си е от Сибир през степите на Казахстан и през Кавказ към Близкия Изток.

А аз съм се заредил с баби и хич не ми пука! Гу-гууу!

Искаш да кажеш бабеци вероятно.

ВСИЧКО ЛОЩО ИДВА ОТ СЕВЕРОИЗТОК !!!!! ВСИЧКООО !!!!

Някой си играе с климатичните оръжия!

Май ти си играеш с пишката си повече от необходимото, :-)

На мен ми стана интересно какво значи "електрически стълби"? Дали не е ескалатор? Или са искали да кажат "електрически стълбОВЕ?

Аз съм се заредил с дръвца,житце червено винце,зеле и мезета и не ми пука ква ще е зимата.Да му мислят гражданите.

Слелянджър, и лели май си се заредил, а?

Само като изтрезнееш нейде след нова година, да не ревнеш по новините как си бил откъснат от света и никой не се бил сетил да изчисти пред кенефа на двора та трябва да стискаш докато се стопи снега..

Чуждото нещастие, защото ще те сполети и теб...

А стига с тия бури,ниски температури и сняг...зима е,да ходим по тениски ли? 60 зими преживях,и тая ще отмине каквато и да е.

25-27 метра в секунда вятър не е ураганен Ама нали трябват новини

Минусче,чуй какво ще ти каже дъртия. Срещу природата не може да се рита...капиш???? Вчера в една друга тема писах и че срещу физичните закони не може да се рита....дори и дебелака Марковски да пледира.

Какви "електрически стълби" бре, умници!?! Няма ли ни един редактор вече по тия сайтове, аман от неграмотности! Не могат да се четат новините ви, особено преводните!

Не е проблемът тук - проблемът е, че вече нямаме действаща национална информационна агенция. Така ставаме мишени на глобалното промиване на мозъци, провеждано от международните информационни корпорации - в частност по темата за глобалното затопляне.

И говорят директно в главите на хората и ги карата да вършат зли неща

Ами да охладят малко

Това се получава от глобалното затпляне.

"Глобалното затопляне" е глобална климатична криза, която се проявява в рязко повишаване на диапазона между минималните и максималните температури. Също като треската - или изгаряш от огън, или се вледеняваш от студ. Биосферата е болна, тресе я.