Коментари - Бургазлия би с юмруци жена, хранеща бездомни котки в Морската градина | Днес.dir.bg

Коментари - Бургазлия би с юмруци жена, хранеща бездомни котки в Морската градина | Днес.dir.bg

Коментари

Простащината приимесена с много агресия е станала присъща и в Бургас и по много от мосрките общини. Там полицията просто отсъства, а всичко тръгва от някакви местни партии, които от години печелят избори и беззаконието, самоуправството и крайната наглост владеят и управляват. Този изрод набил жена няма да получи нищо освен мъмрене и някаква глоба, защото правораздаването ни е такова, а никоя власт не променя това, защото така се печелят избори - купувайки гласовете от тартори и диваци, като този. Иначе в Бургас определено има проблем с котките и общината улисана в личното си облагодетестване, чака защото няма сигурно програма, по която да усвояват пари. Котките са стотици и в въпрос на време да тръгнат и сериозни болести. Тогава ли ще се пробудят. Защо не ги прибират и кастрират или чакат популацията да излезе съвсем извън контрол? Тук никога не мислим за превенция и предотвратяване на проблеми - в това няма пари. Затова по улиците и пътищата ни е пълно с диви, арогантни побойници, глутници кучета или котки, мръсотия, разруха . За едни неща ни е виновна крадливата власт, но за други сме си ние - вижте си входовете, стълбищата, общите площи.

Бургас е пълна помия, свестните младежи отдавна са напуснали Бургас. В града са само наркозависими и издухани батки.

Не посягайте на военновременните запаси ей. Пак ще дойде виденова зима и тогава ще се питате къде са запасите.

в Кьолн знае, че в града няма нито една котка от около 200 години! Преди 200 години са изгонили всички котки за да предотвратят смъртоностните зарази, които са разнасяли. Заради това са измрели почти 50% от хората в града. Общината е взела решение да разкара котките и така са се спасили от тотална гибел.

През средните векове католическата и протестантската църкви в един момент обявили котките за сатанински създания и почнали да ги изтребват. В следствие на това, големите градове се напълнили с плъхове и избухнали няколко големи чумни епидемии, които по груби изчисления, изтребили поне една трета от населението на Европа. След последната, първо в Лондон се усетили и върнали котките, след това и в други градове. Аз не знам някаква масова епидемия, предизвикана от котки, те не ренасят значими и тежки заразни заболявания. Тъй, че Кьолн нещо са се объркали, или пък ти не си разбрал.

Още Чарли Чаплин е казал:"Който храни гладно животно, храни душата си!" Не разбирам тия, които са против храненето на животните?Господ /Природата ги е създал и няма нищо случайно, кои сме ние, че ще определяме кой трябва да живее и кой не?! Какво да правят бездомните и гладни животни в случая котки.Какво да ядат , трева ли да пасат? Човек може да си поиска вода, или залък хляб, а те как да го направят?! Както ние се молим на Бога, така и те се молят на нас. В интернет съм виждал много хубави примери в други държави, как се грижат за котките.В една градска градина ,в Турция по протежение на цялата и то много дълга алея има наслагани котешки къщички с различни цветове., има и автомати за вода и храна на фотоклетки, като отиде животното там се изсипва дозирано сухи гранулки, а до него и вода.Ама къде ти такова съзнание на някои всезнайковци .Те себе си не обичат, камо ли животните?!

да си осиновят по 2-3 котки от улицата, да ги закарат да ги ваксинират и обезпаразитят, да ги чипират - има няма хиляда лева само ще дадат. После през месец да ги обезпаразитяват за по 50-100лв. както е по закон. Иначе просто спомагат за разпространяване на зарази!

То сякаш хорат не разнасят зарази?Да ти изброя ли колко заразни болести разнасят хората, като започнеш от всички кожни заразни заболявания, та стигнеш до вътрешни такива, че и до човешките папиловируси.Ама какво да ти разправям, като си тъп и ограничен, че и класово неосъзнат?!

подлежат на задължителна ваксинация малко след раждането си. Благодарение на което ти все още си жив. Както и при хората има развита система на здрасоопазване, лекари, които учат по 20 години за да те спасят ако се разболееш. Ама какво да ти обяснявам, явно ограниченият ти интелект неможе да обхване тези факти.

Някой и да не ги спасят няма да е голяма загуба. Особено ако са само ваксинирани при рждането и не се обезпаратизяват през месец и вследствие са с много бръмбари в главата

да им режат ташаците и да им ги завират в устата

Днес сайта е налазен от хаховци...отивайте да храните котките бе,вземете си и по едно лайно после.В природата е нужен баланс,като дадеш ,трябва и да вземеш:)))))Пу че сте:))

По едно такова като теб, викаш, да си вземем.....

Преставяш ли си на на някой подобен астралопитек да му писне да гледа жена ти, как говори по телефона, докато бута количката, вместо да комуникира с детето? Или му писне да те гледа теб как си миеш новата кола, или как форсираш старата, или как си седнал на пейката пред блока и жулиш ракия с комшията, а не обръщаш внимание на семейството си? Или извади пушката и почне да гърми по детето ти, щото рита топка пред блока? Това ли е начина? На някой нещо му било писнало и удри с юмруци, щото юмруци има, ама акъл в главата и емпатия в душата няма. Като е толкова ербап, що не отиде да набие някой криещ се в храстите полицай, или не влезе в парламента с боен вик? Големи сме, ей, големи мъже сме всичките на територията. Лошото е, че в тази си идиотия се подкрепяме.

Ако някой изнасилва жената, детето, опита да те ограби, ти какво ще седиш кротко и докладваш на чичко полицай? Всеки има право на нужна самозащита, да извършва граждански арест... В идеално общество всички трябва да знаят какво е добро, какво е зло, народната етика, това са законите, няма и полиция, всеки е полицай който може да арестува, правораздава. Тя вършела престъпна дейност, човека я е възпрепятствал и наказал, мисля че наказанието е справедливо, ще има време да преосмисли нещата и да се поправи.

Ако хранеше 3 питбула дали нежното джендърче щеше да извърши"граждански арест"

безпризорните кучета и котки са напаст за природата. това са инвазивни видове, които унищожават всички по-дребни животни от тях. тези лелки, дето ги хранят, правят проблема още по-голям. всяка сутрин виждам, как десетки котки се събират, за да ги хранят. на този човек явно му е писнало да се разхожда из п.ня и л.на на котки. за това е и реагирал.

Знаеш ли кое е странното - в Турция, Гърция, Кипър, южна Италия, Испания - никъде не са проблем тези животни - навсякъде има купички с вода, храна и кашончета-къщички, хората се грижат за тях , на никой не му идва и на ум да им прави зло...май, проблемът е в ЛОШОТИЯТА на българчето....

По-голяма тъпотия не бях чела. И на мен ми е писнало от такива като теб, но не ги бия...А мога !

вместо да фАне за гушата некой заслужил държавник шушумиги сме всичките, зае*и

няма никакво право да удря някой дето харани котки и е добре да бъде наказан. Но и е време общината да се погрижи и да ги разкара тия котки от морската градина, че е пълно с тях. Най-големият проблем е че са се превърнали в огромен развъдник на кърлежи особено през пролетта, което вече ги прави много опасни и трябва да бъдат премахнати от там.

ко ги нема котките - ще има ПЛЪХОВЕ ! кой да мисли..

Ти храни котките ,ПА чакай да ядат плъхове...хахха ,ама въобще не мислите бе хорааааааааааааааа.МИСЛЕТЕ!!!!

точно тия котки ловят плъхове. една комшийка ги събира поне 30 всяка сутрин, за да ги храни. въпреки това мазето е пълно с мишки и плъхове.

Какво ви пречат котките? Мислите си, че Господ е дал тази планета само на вас, а животните и растенията е оставил, само да ви служат за плюскане. Те имат същото право да живеят на тази планета, колкото и вие. Освен това, котките са чисти животни, мият се по 2-3 часа всеки ден, за разлика от 70 на сто от хората. А са и по-умни от някои от коментиращите тук, да не говорим за питенкантропа, пребил жената.

тези котки, както и всички други безпризорни домашни животни са напаст за природата. котките избиват всичко по-дребно от тях и съсипват цялата екосистема. за това в белите страни ги ловят и кастрират. също така е забранено да ги храниш. това с храненето е простотия на лелки, които нямат друга работа.

не животните, особено такива кретени,които си мислят че имат повече право на живот от други, и се държат агресивно .с всичко и всички...

АМан от тези котки!Цял ден вървят хора и ги хранят и поят...всеки Божи ден-такива хора трябва да бъдат санкционирани.Какво се получава развъдник на болести.Като искаш да се грижиш ,ами не е нужно само да им дадеш да лапат ,ами да им изчистиш и купчинките с пясък и ако,да ги обезпаразитиш.АКо трябва да им осигурят котешки тоалети които да им почистват.Да вземе малко обюината се размърда и да ги редуцира ,че е станало някакъв ад

МОля за адекватен отговор,или и вие сте от тея дето вместо да си изхвърлят помиите ,ходят да охранват преносителите на болести

За къф отговор се молиш, бе ? Ако статията беше за биздомните котки и болестите дето разнасят, нямаше ти слагаме минуси. Ама статията е за некъв сплескан хуй дето е ползвал нява лелка за спаринг тренировка, а не за котктите. За тва ти трескаме минуси щото си функционално неграмотен , освен комплесар, дето се газира от няколко минуса

Неграмотен може да бъдеш само ти-доказано с писанията си.Агресивен,злобен,агоцентрик и дори повърхностен!!!Никъде не съм толерирал това което е направил мъжа,коментирах котките и хранещите!Сега като четеш ,мисли какво четеш!

Хахах, точно, де - коментираш котките, когато фокустът в случката не е върху котките !:))) Може да съм "агоцентричен", а може и да съм егоцентричен, кой знае, каво в действителност си искал да кажеш, но едно е сигурно - функционално съм по-грамотен от теб :))))

искаш отговор - ето ти го: само хабиш въздуха...

Содомията е болест, престъпление... Един от методите за дресировка на хората, толерантност са зоофилите. Те хапят, цапат, безпокоят, убиват, заразяват, а ти не смееш да се защитиш. В града и селото има хора, домашни животни, диви животни /птици, мишки/, селскостопански животни /по селата/ Няма такова понятие бездомни животни, по стария закон това са безстопанствени животни и ако не им намерят стопанин подлежат на унищожение. Често срещам подобни луди хора, особено недоклатени бабки, развъждат кучета котки около блока, което само по себе е престъпление. Нека да си хареса едно, две и да ги гледа вкъщи, но това е метод на Ленгли който го прилагат в цяла източна Европа, особено важен е за пречупване на нас нормалните. Следващите стъпки са мигранти, джендер идеология, ковид терора....

Бягай да се лекуваш бе олигофрен, състраданието на едни хора към животните изхвърлени на улицата от други хора, било зоофилия. Това, че общината не си върши работата и няма глоби за кретените, които изхвърлят животни, дори съм виждала изхвърлени малки котенца в кофа за боклук! , не прави състрадателните хора луди или с психични проблеми. Коравосърдечни боклуци като теб нямат място в социалните общества!

по в оставен от това "МВР", прокурори, съдии да бие и убива хората по улиците??

са подчовеци в този град. Живях известно време уж на морето уж кеф, но не са мръднали от мутренските године през 90'те

Бургас е градът на труженичките и наркодилърите .... много са зле, работа няма и само по кафетата и фитнеси висят, гледат от кой да откраднат или да се продадат за пари, това е Бургас. Някога хубав и индустриален град, сега постиндустриално гето!

Казарма и обществено полезен труд му е майката

Ей, това е мъж на място!

Става само за храна на някой лъвчо.

Коментари - Бургазлия би с юмруци жена, хранеща бездомни котки в Морската градина | Днес.dir.bg

Коментари - Бургазлия би с юмруци жена, хранеща бездомни котки в Морската градина | Днес.dir.bg

Коментари

Простащината приимесена с много агресия е станала присъща и в Бургас и по много от мосрките общини. Там полицията просто отсъства, а всичко тръгва от някакви местни партии, които от години печелят избори и беззаконието, самоуправството и крайната наглост владеят и управляват. Този изрод набил жена няма да получи нищо освен мъмрене и някаква глоба, защото правораздаването ни е такова, а никоя власт не променя това, защото така се печелят избори - купувайки гласовете от тартори и диваци, като този. Иначе в Бургас определено има проблем с котките и общината улисана в личното си облагодетестване, чака защото няма сигурно програма, по която да усвояват пари. Котките са стотици и в въпрос на време да тръгнат и сериозни болести. Тогава ли ще се пробудят. Защо не ги прибират и кастрират или чакат популацията да излезе съвсем извън контрол? Тук никога не мислим за превенция и предотвратяване на проблеми - в това няма пари. Затова по улиците и пътищата ни е пълно с диви, арогантни побойници, глутници кучета или котки, мръсотия, разруха . За едни неща ни е виновна крадливата власт, но за други сме си ние - вижте си входовете, стълбищата, общите площи.

Бургас е пълна помия, свестните младежи отдавна са напуснали Бургас. В града са само наркозависими и издухани батки.

Не посягайте на военновременните запаси ей. Пак ще дойде виденова зима и тогава ще се питате къде са запасите.

в Кьолн знае, че в града няма нито една котка от около 200 години! Преди 200 години са изгонили всички котки за да предотвратят смъртоностните зарази, които са разнасяли. Заради това са измрели почти 50% от хората в града. Общината е взела решение да разкара котките и така са се спасили от тотална гибел.

През средните векове католическата и протестантската църкви в един момент обявили котките за сатанински създания и почнали да ги изтребват. В следствие на това, големите градове се напълнили с плъхове и избухнали няколко големи чумни епидемии, които по груби изчисления, изтребили поне една трета от населението на Европа. След последната, първо в Лондон се усетили и върнали котките, след това и в други градове. Аз не знам някаква масова епидемия, предизвикана от котки, те не ренасят значими и тежки заразни заболявания. Тъй, че Кьолн нещо са се объркали, или пък ти не си разбрал.

Още Чарли Чаплин е казал:"Който храни гладно животно, храни душата си!" Не разбирам тия, които са против храненето на животните?Господ /Природата ги е създал и няма нищо случайно, кои сме ние, че ще определяме кой трябва да живее и кой не?! Какво да правят бездомните и гладни животни в случая котки.Какво да ядат , трева ли да пасат? Човек може да си поиска вода, или залък хляб, а те как да го направят?! Както ние се молим на Бога, така и те се молят на нас. В интернет съм виждал много хубави примери в други държави, как се грижат за котките.В една градска градина ,в Турция по протежение на цялата и то много дълга алея има наслагани котешки къщички с различни цветове., има и автомати за вода и храна на фотоклетки, като отиде животното там се изсипва дозирано сухи гранулки, а до него и вода.Ама къде ти такова съзнание на някои всезнайковци .Те себе си не обичат, камо ли животните?!

да си осиновят по 2-3 котки от улицата, да ги закарат да ги ваксинират и обезпаразитят, да ги чипират - има няма хиляда лева само ще дадат. После през месец да ги обезпаразитяват за по 50-100лв. както е по закон. Иначе просто спомагат за разпространяване на зарази!

То сякаш хорат не разнасят зарази?Да ти изброя ли колко заразни болести разнасят хората, като започнеш от всички кожни заразни заболявания, та стигнеш до вътрешни такива, че и до човешките папиловируси.Ама какво да ти разправям, като си тъп и ограничен, че и класово неосъзнат?!

подлежат на задължителна ваксинация малко след раждането си. Благодарение на което ти все още си жив. Както и при хората има развита система на здрасоопазване, лекари, които учат по 20 години за да те спасят ако се разболееш. Ама какво да ти обяснявам, явно ограниченият ти интелект неможе да обхване тези факти.

Някой и да не ги спасят няма да е голяма загуба. Особено ако са само ваксинирани при рждането и не се обезпаратизяват през месец и вследствие са с много бръмбари в главата

да им режат ташаците и да им ги завират в устата

Днес сайта е налазен от хаховци...отивайте да храните котките бе,вземете си и по едно лайно после.В природата е нужен баланс,като дадеш ,трябва и да вземеш:)))))Пу че сте:))

По едно такова като теб, викаш, да си вземем.....

Преставяш ли си на на някой подобен астралопитек да му писне да гледа жена ти, как говори по телефона, докато бута количката, вместо да комуникира с детето? Или му писне да те гледа теб как си миеш новата кола, или как форсираш старата, или как си седнал на пейката пред блока и жулиш ракия с комшията, а не обръщаш внимание на семейството си? Или извади пушката и почне да гърми по детето ти, щото рита топка пред блока? Това ли е начина? На някой нещо му било писнало и удри с юмруци, щото юмруци има, ама акъл в главата и емпатия в душата няма. Като е толкова ербап, що не отиде да набие някой криещ се в храстите полицай, или не влезе в парламента с боен вик? Големи сме, ей, големи мъже сме всичките на територията. Лошото е, че в тази си идиотия се подкрепяме.

Ако някой изнасилва жената, детето, опита да те ограби, ти какво ще седиш кротко и докладваш на чичко полицай? Всеки има право на нужна самозащита, да извършва граждански арест... В идеално общество всички трябва да знаят какво е добро, какво е зло, народната етика, това са законите, няма и полиция, всеки е полицай който може да арестува, правораздава. Тя вършела престъпна дейност, човека я е възпрепятствал и наказал, мисля че наказанието е справедливо, ще има време да преосмисли нещата и да се поправи.

Ако хранеше 3 питбула дали нежното джендърче щеше да извърши"граждански арест"

безпризорните кучета и котки са напаст за природата. това са инвазивни видове, които унищожават всички по-дребни животни от тях. тези лелки, дето ги хранят, правят проблема още по-голям. всяка сутрин виждам, как десетки котки се събират, за да ги хранят. на този човек явно му е писнало да се разхожда из п.ня и л.на на котки. за това е и реагирал.

Знаеш ли кое е странното - в Турция, Гърция, Кипър, южна Италия, Испания - никъде не са проблем тези животни - навсякъде има купички с вода, храна и кашончета-къщички, хората се грижат за тях , на никой не му идва и на ум да им прави зло...май, проблемът е в ЛОШОТИЯТА на българчето....

По-голяма тъпотия не бях чела. И на мен ми е писнало от такива като теб, но не ги бия...А мога !

вместо да фАне за гушата некой заслужил държавник шушумиги сме всичките, зае*и

няма никакво право да удря някой дето харани котки и е добре да бъде наказан. Но и е време общината да се погрижи и да ги разкара тия котки от морската градина, че е пълно с тях. Най-големият проблем е че са се превърнали в огромен развъдник на кърлежи особено през пролетта, което вече ги прави много опасни и трябва да бъдат премахнати от там.

ко ги нема котките - ще има ПЛЪХОВЕ ! кой да мисли..

Ти храни котките ,ПА чакай да ядат плъхове...хахха ,ама въобще не мислите бе хорааааааааааааааа.МИСЛЕТЕ!!!!

точно тия котки ловят плъхове. една комшийка ги събира поне 30 всяка сутрин, за да ги храни. въпреки това мазето е пълно с мишки и плъхове.

Какво ви пречат котките? Мислите си, че Господ е дал тази планета само на вас, а животните и растенията е оставил, само да ви служат за плюскане. Те имат същото право да живеят на тази планета, колкото и вие. Освен това, котките са чисти животни, мият се по 2-3 часа всеки ден, за разлика от 70 на сто от хората. А са и по-умни от някои от коментиращите тук, да не говорим за питенкантропа, пребил жената.

тези котки, както и всички други безпризорни домашни животни са напаст за природата. котките избиват всичко по-дребно от тях и съсипват цялата екосистема. за това в белите страни ги ловят и кастрират. също така е забранено да ги храниш. това с храненето е простотия на лелки, които нямат друга работа.

не животните, особено такива кретени,които си мислят че имат повече право на живот от други, и се държат агресивно .с всичко и всички...

АМан от тези котки!Цял ден вървят хора и ги хранят и поят...всеки Божи ден-такива хора трябва да бъдат санкционирани.Какво се получава развъдник на болести.Като искаш да се грижиш ,ами не е нужно само да им дадеш да лапат ,ами да им изчистиш и купчинките с пясък и ако,да ги обезпаразитиш.АКо трябва да им осигурят котешки тоалети които да им почистват.Да вземе малко обюината се размърда и да ги редуцира ,че е станало някакъв ад

МОля за адекватен отговор,или и вие сте от тея дето вместо да си изхвърлят помиите ,ходят да охранват преносителите на болести

За къф отговор се молиш, бе ? Ако статията беше за биздомните котки и болестите дето разнасят, нямаше ти слагаме минуси. Ама статията е за некъв сплескан хуй дето е ползвал нява лелка за спаринг тренировка, а не за котктите. За тва ти трескаме минуси щото си функционално неграмотен , освен комплесар, дето се газира от няколко минуса

Неграмотен може да бъдеш само ти-доказано с писанията си.Агресивен,злобен,агоцентрик и дори повърхностен!!!Никъде не съм толерирал това което е направил мъжа,коментирах котките и хранещите!Сега като четеш ,мисли какво четеш!

Хахах, точно, де - коментираш котките, когато фокустът в случката не е върху котките !:))) Може да съм "агоцентричен", а може и да съм егоцентричен, кой знае, каво в действителност си искал да кажеш, но едно е сигурно - функционално съм по-грамотен от теб :))))

искаш отговор - ето ти го: само хабиш въздуха...

Содомията е болест, престъпление... Един от методите за дресировка на хората, толерантност са зоофилите. Те хапят, цапат, безпокоят, убиват, заразяват, а ти не смееш да се защитиш. В града и селото има хора, домашни животни, диви животни /птици, мишки/, селскостопански животни /по селата/ Няма такова понятие бездомни животни, по стария закон това са безстопанствени животни и ако не им намерят стопанин подлежат на унищожение. Често срещам подобни луди хора, особено недоклатени бабки, развъждат кучета котки около блока, което само по себе е престъпление. Нека да си хареса едно, две и да ги гледа вкъщи, но това е метод на Ленгли който го прилагат в цяла източна Европа, особено важен е за пречупване на нас нормалните. Следващите стъпки са мигранти, джендер идеология, ковид терора....

Бягай да се лекуваш бе олигофрен, състраданието на едни хора към животните изхвърлени на улицата от други хора, било зоофилия. Това, че общината не си върши работата и няма глоби за кретените, които изхвърлят животни, дори съм виждала изхвърлени малки котенца в кофа за боклук! , не прави състрадателните хора луди или с психични проблеми. Коравосърдечни боклуци като теб нямат място в социалните общества!

по в оставен от това "МВР", прокурори, съдии да бие и убива хората по улиците??

са подчовеци в този град. Живях известно време уж на морето уж кеф, но не са мръднали от мутренските године през 90'те

Бургас е градът на труженичките и наркодилърите .... много са зле, работа няма и само по кафетата и фитнеси висят, гледат от кой да откраднат или да се продадат за пари, това е Бургас. Някога хубав и индустриален град, сега постиндустриално гето!

Казарма и обществено полезен труд му е майката

Ей, това е мъж на място!

Става само за храна на някой лъвчо.