Двама са ранени след побой в бургаски мол

Мъж е наръган в крака след сбиване на две групи около 13 часа в мол "Галерия" в Бургас. След първите 20 метра, които е успял сам да извърви, той се се е свлякъл на земята пред погледите на децата в мола. Друг мъж е по-леко ранен при побоя.

Обратно в новината

Коментари - Двама са ранени след побой в бургаски мол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кажете ми как да прочета статията след правописната грешка на една от първите думи...КРЪКА .....що за журналисти имаме,що за кулура...а след като посмях да я прочета разбрах,че е било ненужно-дори не стана ясно точно коя част от крака на мъжа е засегната.....срам!!!

Ето заради това сме в най-дивият град в България ! Ето тук ли да си отгледаме децата ? Още по-диво ше става ... И закони , работи ... държава ... Спете спокйни когато децата са навън ... Поздрави !

Да тук не пише че са наркодилъри.Как Касабова разбра че става въпрос за дрога много интересно.Много обича милата да черни хората.Все секти и наркотици са и в тъпата кратуна.

Не знам дали е било в Галерията, но и в новия МОЛ пред един от изходите на киното имаше 2 часа кръв по земята и една купчина полицаи и охрана. Съвпада единствено информацията, че беше пълно с дечица.

деер

Хич! 23 години демокрация! Махнете тази реклама на нисан!!!!!!

Къде я видя демокрацията, бе тъпак!! Нали нея се мъчим да преоткрием след 65 години миризлив болшевизъм и все още не сме й видели очите на демокрацията. С такива тъпаци като тебе е съвсем трудно да се стигне до демокрация, само можем да си мечтаем за нея.

деер

Ти много си се афектирал!!!Въеми прочети пак, че такива като теб лесно лумпениъиращи се "граждани" са причината .....

ти си голям преоткривател бе шиле.още кво има да видиш с таз демокраця,направо ще изперкаш. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

humfry

Вероятно са се сдърпали за за някоя коледна примоция.

деер

Не си чул добре!

Пропусна да уточниш, че равнината на разделянето е перпендикулярна на равнината разделяща продължението на гърба на две еднакви части ;)

ОЩЕ ПО-НАГОРЕ ;-)

Най-много харесвам една черта у теб - тази южно от кръста ти :)))

"задната половина на десния крак" - нямам думи за образоваността на журналиста, написал това...

Нека да те мушна, пък ти умувай къде.