Ограбиха банка през дупка в стената

Банков клон е бил ограбен тази нощ в Бургас, след като крадците пробили дупка в стена.

Обратно в новината

Коментари - Ограбиха банка през дупка в стената | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В тая банка мисля че се изплащат печалбите от Евро футбол.Да видят някой да не е спечелил голяма сума.По надолу някой пита как е възможно да има банка на такова място. Има и то 2 банки. Societe Generale Експресбанк е на 25 метра.

Май излязох прав - троловете коментират 1-2 дни и после новината не е новина :)

с малоумието си банките доказват, че не може да им се има доверие, камо ли на трезори. Може ли да няма закон за изисквания какви сгради могат да бъдат банки, нали за едно заведение има 40 документа, за да го приеме комисия. Как, коя комисия приема и разрешава откриване на банка? А при ремонти в съседство банките трябва да са длъжни да си назначат денонощна охрана и то въоръжена. Да ги задължат всички стени с каси и трезори да се направят с метални панели и гъсти арматури. Тогава трябва да вдигнат квартала, за да ги режат.

СТИГАВЕЧЕТО КАКВО ИЗМЪНКА ПО ВЪПРОСА ? ТО ЧЕРПИ НЕИЗЧЕРПАЕМ ОПИТ ПО МАЛОУМИЕ. СПРЯЛ Е ТРИ ПРОЕКТА, ГАЗОВ, НЕФТЕН, ЯДРЕН. ИМА ОПИТ И СТИГАВЕЧЕТО ЧЕРПИ ОТ НЕИЗЧЕРПАЕМ ИЗТОЧНИК. ДА ВИДИМ ДО КОГА ?

Откраднатата сума следва да се възстанови не от застраховки, а от лични сметки на собствениците на банката. Който е виновен следва да си понесе вината. Още повече, че участието на вътрешни хора в престъплението е просто очевидна.

Свидетел съм на строежа на трезора на Булбанк - 1 метър стена, арматура фи 40. В това време обраха през стената една банка в Ница. Преправиаха проекта и направиха глух коридор и още 1 м стена.

кои идиот прави банка в помещение сас стени от гипс-картон???

А тия в Меверето, в главите им като нема НИЩО, кефят се на новите заплатки, и чакат пенцията? На 40, + 30 заплати, + 20 чифта гащета, и, потници ! Роди ме мамо от Гербер*, и като министер- кака Руми?

в банките не трябва да се оставят пари, е що не ограбиха ктб ?

"Sans armes, ni haine, ni violence" Без оръжие, без омраза, без насилие. :)

Когато крадец открадне от крадеца има ли престъпление? Парите са застраховани, нищо не е загубено освен малко пари за мазилка! И много адреналин от отворените бутилки шампанско.

Нещо са сбъркали заглавието "КРАДЦИ ОГРАБИХА ОБИРДЖИИ И МОШЕНИЦИ" - мисля , че така вече е правилно .

Гледаш го, Нищо човек, само се лези, но, мнноого е печен! Тоя, дето го канат в Каналите, а той ги посреща в двореца си? В кухничката си, 9 на 8 метра по Арменски се фука, с филе Елена! Реже си и лапа, на екипа не дава, а баба- арменка някъде е скрита? А бе, Хам- хум Пърцоман ли беше ? Мноо гомно гое печен, и ояден бе! Минка калинка

Sm3hurk0

Не е редно да има банки на такива места.. Когато строха мол София, трезора на стрителя беше специално изграден за целта с нужната арматура и датчици в стените за вибрация. Иначе, на всяко кюше банка, за да могат да ти съберът паричките по-лесно.

Каква система за защита са имали?Нямали са обемни датчици.Има изтичане на информация.Иначе кой крадец ще тръгне да прави дупка в стената.Ако е било всичко като хората са щели да ги хванат още като са пробивали дупката.

Заглушили са СОТа. Не четеш ли?

А бе чета но такова нещо не пише.

не всеки СОТ се охранява по радиочестота. за справка техника използвана за охрана: 1. Телефонна линия 2. Радиотрансмитер 3. GSM предавател 4. GPRS модул 5. М2М модул 6. LAN модул :) и някои други хитрини

Моята банка

Новини, отнасящи се до престъпността изобщо не ме учудват. Широко разпространяващите се по нашите телевизии американски филми са истинска школа и дават пълна информация на хора с престъпни наклонности как да подготвят, организират и извършват обири или други престъпления. Ако службите за превенция и борба с престъпността не се обучават по тези филми, сигурно би било полезно да го правят. Там често са описани сценарии, които после наблюдаваме в истинския живот.

стига бе хора ! там пише клон ! банков клон ! заградено място от 50 квадрата ! да си платиш глобата от кат !и да си получиш пенсията ако си пенсионер , иначе не дават !

Какви 50 квадрата бе - сота си е сот и трябва да се прави качествено. в банкоматите да не е по широко пък са с много повече неща монтирани вътре

А, защо не пишете как банките всекидневно всички ни ограбват?

Точно!!! и не само те..

Някои хора са като латерни. Всички теми са повод за политиканстване. Иначе по случая, явно банките печелят толкова лесно, че не си правят труда да си охраняват бизнеса.

Липси няма. Има една дипълнителна дупка в стената, която може да мине за архитектурен шедьовър.

Отбой. Това беше генералната репетиция.

Някой пак не си е свършил работата. Ако сота е бил направен както трябва - ще влязат ама друг път. Като знам колко техника се монтира в една банка то тази статия звучи като виц.

С малката разлика че СОТ от 1 .5 години няма. Другото е мижи да те лажем.

Някои хора си вършат работата за сметка на други. СОТ може и да няма но има доста частни охранителни компании които работят. Ако не се потъпкват техниците и се наемат кадърни хора охрана ще има. Охранител - това не е пенсионер който спи в бараката. Тъпо е някак си да направиш банков клон с гипсокартонени стени. Още по тъпо е да те охраняват хора които са на минимална работна заплата. Ами патрулите - да не би да имат оръжие. Някои хора си рискуват главата като използват личния си пистолет, а на шефовете не им пука. Като те хванат гориш

БЪЛГАРИЯ Е МАЙКАТА НА НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА И УРОДЛИВИЯ СОЦИАЛИЗЪМ.

Ама той не си отивал - ни соца, ни комунистите! Всите са си пак на върха, като започнеш от наш Боко, Лилето, Цоко, Румето, Плевнята, Цацата, Мигленчето, онези преди тях, все едни и същи! На изборите пак ги изберете - патриотите, реформаторите, депесарите и т.н. Ама и да не искате, пак ще са те - нали ще има електронно гласуване! Ще се натаманят, както се разберат! Днес едните, утре другите!

Знам кои са :-)))

Кой идиот е определил такава заплата от 15 хиляди и кусур лева?

"Служители от банковия офис извършват ревизия за да се установи има ли липси..." Значи още не се знае има ли обир...

им прибрали счетоводните документи за одит?!

заместниците - по 13 000, а бандитите ги настигат по приходи...

Че обади се на когото трябва да те направят и теб шеф. Кой колко взема не подлежи на коментар, важно е кой как си върши работата и дали ги заслужава.

да е била със заглушител, за да не я чуе никой.

...Каква "стена" бе...картони ....гипсокартони ....Едно време българина дюлгерин е строил с 1 метър каменни зидове , устояли през вековете и до днес ! Днес "строителите" строят като в Америка ....бунгала ...дето едно торнадо ги разпилява в небесата като къщички от карти за игра ! Важното е да е лъскаво ,цената висока ,както и печалбата ...а виж колко ще изтрае ....друг въпрос ...поне докато изтече ипотеката ! А след това един сандък от фазер с бронзирани златисти орнаменти по него за има -няма ...няколко стотин лева !

Ние като бяхме на власт такива неща не ставаха. Нека сега герберастите ви крадът парите.

сподер мен, ако му хванеш цаката да печелиш пари от власт, която си придобил и нямаш съзнание да се възпираш сам! да отстояваш на съблазънта да откраднеш и то почти законно, няма значение от кои си!

били сте на власт вие ? кога ? къде?

Правителството на Орешарски беше нашо. Ако другаря Волен не го беше гласувал нямаше да го има. Тогава направихме много неща за народа ама не му дадоха достатъчно време за да ги завърши.

властта от която се правят средства за частни хотели. ИМа ли депутат без хотел?

Банкови служители извършвали ревизия, за да установят има ли липси. Не, сигурно няма никакви липси, те крадците само така са си пробили стена на банка без да имат идея дали ще намерят нещо там :)))

ако са истински разбойници имат нужда от опит, от тренировки. може и нищо да няма откраднато

не бочко според мен,а демокрацията, криворазбраната демокрация! За нас "коравите" бъгари, не ни подхожда демокрацията, за нас остен, че да се стегнем ... туй демокрацията само ни отпуска и разхайтва! К'во е това, да убиеш някой на пътя и при положение че все му се намира колая да те пооправдаят криво-ляво, за нас Бъгарите означава: "давай юруш през стената, да не ви пука, нали няма смъртна присъда! "

Стига вече!Аз се уча,и се съветвам с Боко/Буда/,той има неоценим опит,като полицай.Но вътрешно си знам,че той е толкова полицай,колкото аз съм министър,но като сте прости и ни търпите...

прекрасно, ако наистина сте бъчварова, ха ха ха

Стига вече!

претри ми се ....

И ДНЕС НЕ МИНА БЕЗ ЕКШЪН!!!БРАВО НА БОЧКО!ТАКА СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА!НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГИ ИЗБЕРЕМ ОТНОВО!!!ХА-ХА-ХА!!!

има и по-нетърпеливи за предсрочни избори.

Ами то това вече не е новина, а дневен отчет. Сменя се само мястото или бройката, може и някакво име... По принцип не е новина - нещо ограбили, някого-някъде гръмнали...

Като по филмите! Така каза Режисьор Тиквун Мутрафони. Всички ние живеем в един Филм...само дето не е холивудски и нема щастлив край!

ролите се преживяват наистина, обаче