Британската статистика отчете 40% ръст на нетната имиграция

През последната година във Великобритания са емигрирали 32 000 граждани на Румъния и България, докато година по-рано броят им е бил 18 000.

Обратно в новината

Коментари - Британската статистика отчете 40% ръст на нетната имиграция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-голямата грешка на българската дипломация и външна политика през последната година беше,че не защити нито държавата нито народа от демонизирането ни в Обединеното Кралство. Докато ни плюеха и едва ли не ни изкараха по-черни от дявола,никой не от наще велики водачи не се изправи да пита и да поиска сметка от UK за тяхното отношение. ЕС го направи, тогава за какво въобще ни е правителство, парламент, когато ЕС им върши работата. По добре наистина да ни колнизират и да се приключва с изхранването на разни паразити като наще политици и управници.

Стотина хиляди българи емигранти и студенти, и всеки е внесъл в британската хазна по 5-6 хиляди паунда: ето го милиарда, който ще ни дадв HBC (HSBC) на заем през декември т.г.

има и малак процент хора, които заминават и по лицни причини, освен за повече пари. но малко хора знаят тези причини. има и малко хора, които освен да броят пари и да мислят за матерялното искат и друго.

Ами бройте ги бълтарите и румънците, като си нямате работа и не можете да спите от тревоги, а в това време идилци и всякаквая сволоч влиза и излиза както си иска. Не съм чула да има гета на румънци и българи, но... вижде си опасните квартали от кого са обитавани. Пък после нидейте рива.

Всеки, който не може да се уреди депутатин тук, гледа да отиде където е по - хубаво.

Иска ми се всичките да са цигани...

Сега циганите още учат английски, Догодина ще заминат да събират помощи.

Popa

От тизи 40%, 39% са руснаци, влюбени в Путин!

това са българи и румънци влюбени в демокрацията

Какво друго може да се очаква, като в БГ МРЗ е 170 евро. ЕК ни наблюдава, снкцийонира, спират програми, пишат отрицателни доклади но не забелязват пропастта в стандарта на живот. В БГ остават само възрасните и некадърните.

Popa

Е пъ в Русия е 85 евро, и кво, 90% поддържат Путин! В България, по тази логика 180% трябва да поддържат Плевнелиев!

i negramotnite kato gledam

със сигурност има и по интересни неща които бихте взели от англииската преса.не разбирам защо натрапвате на хората,че са наи нежеланите емигранти в англия... не е вярно това! аз познавам хора дошли тук през последните 6 месеца,нямаха никакъв проблем нито с документите,нито с намиране на работа.аз съм тук 18 години,никога никои не ме е сочил с пръст. всичко това е медиина пропаганда

Надъхват куците пиуета .... да гонят домата....:))))

оставиха британците да им плащат софрата. Но нещо забравят за финеса и чайната церемония..

краино време е да се излиза от тази европа и да се сложат обратно границите.

Не мога да ги разбера англичаните целия остров са го налазили араби китайци негри а те се хващат за българи и румънци които все пак сме от Европа и сме малко като процент в сравнение с другите имигранти

Не мога да ги разбера българите - най-умните и красиви във Вселената, непрекъснато плюят англичаните колко са прости и грозни, пък все към Англия ги тегли!

Някой

Може би съм глупав но не мога да разбера какво общо има коментара ти с написаното.

Така е, всички голям страх от нас, незнам дали заради циганите... Но пък веднъж ако им покажем какво можем - доволни. То работен негър, арабин или китаец няма...

Някой

В момента съм в Швеция от няколко месеца не съм видял негър или арабин с работни дрехи а тука ги има много

А връщащите се дали ги отчитат? Щото имам много познати, които отидоха там, извадиха си документи, поработиха по няколко месеца и решиха че не си заслужава ...

Защо ли бягат младите от руските шпиони в България създали мафията и разграбили майка България.Тези руски мародери още измислят схеми на ограбване..Затова бягат младите към уредените демокрации.

Много точно казано!Адмирации!

защото за тях няма бъдеще в мафиотска България. Защото в резултат на демокрацията и реформите България е съсипана и унищожена и няма надежда за по добро.

значи има и неуредени демокрации, глупак :)))))))))