България и Турция подписаха Протокол за реадмисия

България и Турция подписаха Протокол за прилагане на Споразумението между Европейския съюз и Република Турция за реадмисия.

Обратно в новината

Коментари - България и Турция подписаха Протокол за реадмисия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То никой друг май няма да подпише, освен нашите дупедавци.

A сега е ред на нови кредити ново въоражение нави самолети Tо Aмерика пак се целува с борисов днес трябва да се помага на Aмериканците какво да се прави A рушителите на BG ще ни довършат окончателно барабар с тази фуста домашното куче на борисов

Срещу,КАКВА ЦЕНА???

kakva e tazi readmissia-ne vsi4ki balgari vladeyat vsi4ki ezizi na sveta!!:!na bulgarski moje da se kaje-vta6tane na naru6iteli ili tarseni hora!!

Надявам се следващия референдум да е за напускане на ЕС. С тези "наши" политици е безсмислено оставането ни. Те работят и ще продължат да работят срещу България.

Вашите политици са в Кремъл и Американците са им блокирали из баките по света голяма част от награбеното в долари!Затова ги е яд толкова на САЩ и Европа и Путин нарочно избива жени и деца в Сирия за да засили натиска!

Жеков,толкова ли си стар или си със стари разбирания и номенклатурчик?Ако ЕС не ни подхвърля да сме изчезнали,при все,че се скапа държавата като краен продукт на комунизма!При руснаците нищо добро не ни очаква освен постоянен фалит,който живяхме и сме в това дереже................Явно ти чакаш онова време,което обещаваха и ни лъжеха комунягите,но те и внуците им прибраха всичко с руска помощ по техния тертип и за тебе:"Надяй се у-о на пияни жени"!!!!

Русофил

ОЩЕ ЛИ НЕ СИ ПРОУМЯЛ,ЧЕ ЗАПАДА НИ ПЛАЩА ЗА ДА СМЕ БЕДНИ???

Надето и Румето - запомнете тези нежни имена! Разказвайте на поколенията българчета какви е раждала майка българска.

Протокол или автогол ?

Този протокол за реадмисия не е нищо друго освен покана към бежанците да заповядат тук! Това, че българия, която граничи с Турция е първата държава подписала такъв предателски документ е многозначително. Много скоро ще ни залеят с джихадистката измет и то "законно"! Целта на турците е повече от ясна, да анексират България! Цялата схема с войната в Сирия, обучаването и въоръжаването на главорези е план на Ердоган за завладяване на Европа, като се започне естествено с България. Нашите предатели се правят на улави, защото яко им пълнят гушите.

За Европа не знам, но балканите нищодобро не ги чака.

,,след : ,,канцлера,, казва ,ние изпълняваме,, е напълно ,,закономерно да следва: ,,султанът,, казва ние ,,подписваме,,!!!

ко им пречи на турците да издадат по един паспорт на бежанците и шут към европата кат паднат визите лол

Връаме им нелегални имигранти а те ни дават легални имигранти. Игра на думи..... бати и простотията е това ''споразумение''

Прочетох, че са подписали протокол за адмисия в ес и ми стана лошо.

Веднъж да поведем хорото и ние...това е хубав новина!

Костюмче цвят турско синьо.

Нашата граница е най-добре охраняваната в света. И това не са бежанци, а мои бъдещи гласоподаватели и спомоществаватели. Вие да не мислите, че предавам България без да ми се плаща? Трупам пачки, да има и за внука на внука.

"Скайп интервю с Петър Низамов" - потвърждение на твоя коментар.

Да сте чували Волен Сидеров? Докъде му го е Доган, че дума не е обелил от месеци?

Против договорът са се обявили БСП, ДПС и Атака. Не искат да връщаме бежанци.

България не трябва да приема, не да връща. И не е хич лошо наште политици да се позамислят като чехите относно ЕС. Да се поозъбват, като поляците, може пък и да почнат да ни уважават.

Б.Б. днес казва за Франс прес, че колкото бежанци ни се падат, толкова ще приемем. Всичките. А вчера някой се питаше дали и кога ще имаме премиер като на Унгария, Чехия, Полша....

1200 човека САМО АКО ТЕ ИСКАТ. АМА ТЕ НЕ ИСКАТ У НАС - СИГУРНО НЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДОСТОЙНИ ЗА ТАКИВА ПИЧОВЕ КАТО НАС

Много хубава новина! Да започнем с управителният съвет на ДОСТ на чело с НАМестан:)

Република България е първата държава-членка на ЕС, с която Турция подписва такъв документ, посочи министър Ефкан Ала и допълни, че този протокол е изключително важен за бъдещото анексиране на страната..........

УЖАСНО си прав, чак е страшно да си го представя, 140 години след априлското въстание ! БЪЛГАРИ

Да живее свободата на словото! Скоро няма да можем да напишем това! Така мисля!!!

Реадмисия е латинска дума и се превежда на български като нова лъжа.

"От юни България ще връща нелегалните мигранти в Турция." Този текст напълно коректно обяснява значението на думата readmission. С изключение на юни, България и "ще". :-) Как тази реадмисия се свързва с глобата на ЕК за неприет "имигрант" и аз не знам. Оплитането на идиотите е тотално. :-)))

та думам ти Терца за триене погледни по форума защо калки е изтрит почти на всякъде и колко се страхуват от него.

Да, виждам, но повечето от това, което си казал се повтаря на практика. Отделно от това напоследък забелезах, че точно определени обръщения към модератора не се толерират. Друго отделно от това: липсва аналитичното в коментарите ти. Далеч съм от мисълта да оправдавам съпикясването на свободното слово (Опазил ма БОГ!), но човек трябва и да обмисля малко какво говори, върху това що е прочел в статията, все пак. :-)

Подписан е Протокол. Тея закони и конституции не спазват, че протоколи ли? :-)))

Терца не са подписали протокол а реадмисия. Сабоди се друже

Пенчо бре чети!: "България и Турция подписаха Протокол за прилагане на Споразумението между Европейския съюз и Република Турция за реадмисия."

Терца що е реадмисия защо не погледнеш по форума ,защо ме трият

Лъжата не е в думата реадмисия (каквото и да означава това:-), а в следният текст: "...високата степен на доверие и партньорство, което съществува между двете държави."

Само да не объркаме посоката.

и няма ли кой да им потърси сметката на тия паразити !?? стоим и гледаме "умно" , а после се чудиме от къде им идва наглостта ....а нас просто ни няма... заети сме с какво ????????

Реадмисия и конвергенция.Демокрация дайте образ на тези бози от думи.

За ,всички нормални когато се появи купешка дума търсете и корените в латинският. На новото лекарство също. Превеждайте през латински и след това на български или руски. Западналите нямат нищо свое те са моделирани биозомби. Господарите на света не могат да измислят нищо ново и съскат.

Само че-на кого го казваш??????? Ти тук срещнал ли си коментар БЕЗ правописна грешка?????? Въпиеща неграмотност,невежество,арогантност. После-защо така ни управлявали, защо нямаме думата. Много просто-много прост народ.Тъжно е...

Границита ни с Турция ще се превърне в алъш-вериш на иди ми-дойде ми. Бая пара ще смъкнат от имигрантите. Турция ще им продава "редовни" документи. Така България ще се задължи да приеме всички мюсюлмани. Честито ни нова държава

"България призова Източна Европа за повече солидарност." Този призив отправи в интервю за Франс прес българският министър-председател Бойко Борисов. Глупостите му по-подробно във в. "Сега"/5 май, т.г.

На ББ ще му датат медал за предателство. Вече знаем какъв, от римско време не са се променяли нравите.

СХЕМА ВЛИЗА авганистанец, връщаме го и на негово място приемаме сириец. Авганистанеца се връща пак разбира/има опит/ и след повторното му връщане Ердоган ни праща друг емигрант. Така с това споразумение Бойко приема много ислямисти и ислямистчета за един многократно връщан авганистанец.

"Шматката"/Бъч и "Патката"/Надка във везирска компания.

бг фашисти първо ни продадоха , а сега ни потурчват по евр. закони , и всичко това благодарение на прословутото ни търпение ...нямам вече думи ...мъка, нечовешка мъка и срам .

Днес, 5-ти май, е една от най-черните дати в българската история. Това е датата на Баташкото клане, при което османският башибозук избива 5 хил. души.

А преводачката на Уорлик като каква е в групата на министърката?

"Няма по-унизително положение от това да си слуга на едни слуги". Така е казал един умен човек.

Да им връщаш "нелегалните" емигранти и да приемаш "легалните"! Къде е файдата от подписа ви. Никакво лично мнение на Българските управници извън дирижираното от западните 'олигофрени". България трябва да има самостоятелна политика, защото е единствената в Европа съседка на Турция и където живеят турски Българи.

Срам ме е! До кога ще си траем???

Госпожо Министър- герберастки , между теб и турския ти колега може да има доверие, но между българите и турския екип на Ердоган няма никакво доверие!

Нима сте изненадани от това, че бързаме първи да заеме стойка партер пред шалварите. Забравитех ли, че от ес единствено нашия чехльо отиде да турция на крака при избора на ердоган. Отиде да му даде васална клетва. Забравихте ли учредяването на партия дост. Посочете ми поне една независима държава, в която да са се случвали такива идиотии. Очевидно е, че ние не сме такива и сме се продали за жълти стотинки. Мен ме е срам вече да се нарека българин. И не, останалите партии не са по различни. Същите охлюви са. Позор.

В. "СЕГА" от днес: Борисов пред АФП: България ще приеме мигранти съгласно квотите на ЕС България призова Източна Европа за повече солидарност. Този призив отправи в интервю за Франс прес българският министър-председател Бойко Борисов. България призова в четвъртък за повече "солидарност" другите страни от Източна Европа, които отхвърлят европейския план за преразпределение на бежанците между страните членки и потвърди ангажимента си да приеме предвидената за нея мигрантска квота. В интервю пред АФП, министър-председателят Бойко Борисов подчерта, че солидарността не може да бъде еднопосочна за "страните, които като нас разчитат на европейската солидарност" по отношение на структурните фондове. "Ние сме щастливи, когато техните народи отделят пари" за по-бедните държави в ЕС, но "в замяна ние също трябва да проявим солидарност и взаимопомощ, когато най-богатите страни имат проблем, защото мигрантският поток е насочен главно натам..."

Истина ще се окажеь че едните ни мразят с отвращение, другите с презрение, а ние самите се презираме с погнуса.

Вместо "окажеь че" да се чете "окаже, че".

" Добро взаимодействие...Висока степен на доверие и партньорство" с една държава, чиито неофициални и официални представители правят заявления от рода: Където се говори турски, е турска територия, и чертаят едни карти на неосмански мераци, чиято абсурдност буди горчив смях! А какво да каже България, която граничи със себе си?! ПС. Признахме първи "държавата" Македония, и какво получихме в замяна? Сега е същото. Помните ли онази закачка, че България била най-независимата държава, понеже от нея не зависело нищо?!

Аз ви казвам, че Тиквата подписва празна бланка и после му попълват съдържанието.