Инджова: След визитата на Меркел, България я чакат висоти

Как ще се справи България с ролята на помирител между Европейския съюз и Турция, и получи ли реална заявка за поетапно влизане в Шенген?

Обратно в новината

Коментари - Инджова: След визитата на Меркел, България я чакат висоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след сто години може би ще достигнем Германия, страхотно е там, болежките изчезват, работа много, само да ти се работи. тук е голяма кочина, а и в Австрия е същото, красота, през там минахме с кола, отбихме се, поразходихме се, око да види, с думи не може да се опише красотата на Берлин, Франкфурт,,,,, Лондон,

МНОГО, МНОГО ТЪПО,среща на мутра пожарникар зависим от запада с геноска меркел .,,БУРНИ РЪКОПЛЯСКАНИЯ,, както при среща на тато с брежнев

Нали сте много знаещи и можещи,защо не разбрахте иронията на Инджова?Нито знаете нито можете,просто да си гълчите.Политиката е мръсна дума и не е за всеки.Още повече нищо не зависи нито от Вас нито от мен.Нека си говорят,че България това сме били ние.Ние, ама друг път.

Драги българи, моля напрегнете се малко за да разберете какво ви казва една умна жена! Ето затова политиците не я обичат, защото е класа над тях!

много съм притеснен България да не вземе да падне от тези нови висоти,че като паднеш от високо най много боли.

В ролята на каква се изказва Ренета Инджова,не знам. Със сигурност знам,че под"ръководството"на Лидера Бейко,България не я чакат никакви висоти.

Голям смях!!!

НА БОРИСОВ,ВКАРА ЛИ ТУРЦИЯ В ЕВРОПА С БЪЛГАРИЯ И ЕВРОПА Е СВЪРШЕНО

Имаме си ,пожарникар и летец,и управлява пожарникара

НЕПОВТОРИМАТА ТЪНКА, НО ХАПЕЩА ИРОНИЯ НА Г-ЖА ИНДЖОВА Е НАПРАВО ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА!!!! ЧУДЯ СЕ, ОБАЧЕ, ЗАЩО ХОРА КАТО НЕЯ С УМ И РАЗУМ СА В ДЕВЕТА ГЛУХА?!

Така трябва .На тъп народ тъпи политици да го управляват.

Явно разума отдавна я е напуснал.

Дедо, па прочети още един- два пъти материала, па помисли малко...,що она иронията се крие и не се показва на всекой.

Иронията на Гжа.Инджова е винаги на ниво,но трябва да можеш да слушаш внимателно за да я разбереш.Умните хора казват много неща с малко приказки.Те затова нашите политици я мразят.

Колко ли хора вярват на тея простотии??????????

80те% .

Маи си прав!!

Бай Юнкер не разбира от ракия, не разбира и от милиони, а от много милиони. Дане би за черните ни очи той така зверски лобира и под път, и над път за България ???? Тук пада голяма лапане. Та той за злоупотреби е подсъдим и в собствената си страна.

Бай Юнкер не разбира от ракия, не разбира и от милиони, а от много милиони. Дане би за черните ни очи той така зверски лобира и под път, и над път за България ???? Тук пада голяма лапане. Та той за злоупотреби е подсъдим и в собствената си страна.

Да! С Германия - Две Национални Катастрофи - 1916 и 1944 ! Сега идва и третата!

даже там идти.

Бабето пак се е качило на черешата!

Много поздрави от "проф" Христов!

Давай, Инджова! С голямата шпакла! С баданарката! Засега Тиквеника те направи шеф на агенция, но има шансове за министър или най-малко за посланик в някоя по-екзотична държава!

Рени,ШЕНГЕН ли?! Та само сутринта показваме,че не можем в шенген! Ето едно л-но на Гущеров нарушава закона. Яко е платено от заграбените наши пари. И Радев още си е там.

Тази задмина и великите ни хумористи. Стига де. Напишете пиеса за гротеската им среща, защото за друго не става - хахахах

НЕ РАЗБИРАШ ЛИ? Обади се на проф.Христов, той ще ти обясни ЗАЩО....

СЪВСЕМ СПОЛУЧЛИВА ИРОНИЯ! Но вижте коментарите-изобщо не разбират какво им се казва. Много поздрави на проф.Христов!

от 85 коментара на четмовни и писмовни люде, само 13 са със разбиране какво е казала Инджова, което е около 15%. Затова нещата в България вървят по мед и масло!

ДОБРЕ КАЗАНО! Ти виж КОЛКО коментара можеша да откриеш на страница БЕЗ ПРАВОПИСНА ГРЕШКА...За граматическите не говоря. И изобщо-какво е това граматика! А ти искаш от ИРОНИЯ да разбират...Трагедията е пълна!

и писмовните един по един се изнесоха през терминала (1 и 2). Това беше и целта на властимащите в тези 25 години,, нищо че от време на време леят крокодилски сълзи за заминалите и ги кандардисват, колко е хубаво да се върнат.

коментарът на Инджова ми изглежда ироничен или даже пълна подигравка с участниците в срещата .

Права е Инджова- Баце се опитва да играе ролята на магаре между ритащи се атове. Трагедията е за обикновените хора, защото той ще се измъкне богат за 5 поколения все едно нищо не се е случило. Тънем в корупция до шия- ама тръбим на всеослушание как успешно се борим с нея.

баце е откраднал от държавата над 4 милярда вече...в подходящия момент ще изчезне и ще си живее някъде по света-богато и охолно!!!

Баце е ерген. Търсете му и на него някоя синоптичка! Ако не си вземе Лилянка Партизанка (мис Мокра фланелка).

От цитираните пасажи в изказването на г-жа Инджова останах с впечатлението, че казаното е в шеговит тон и по-скоро трябва да се разбира обратното - не висоти, а все същия застой. Скоро Шенген няма да видим, а щом за три правителства ББ не можа да извади страната ни от последното място в ЕС, там ще си останем. Не разбирам самочувствието да се обявяваме за фактор на Балканите, след като всички останали ни изпреварват по доходи.

Тази бабичка съвсем ли е изкуфяла, че смята че от настроението настроението на един човек зависи ЕС.

Ренетке ти вярваш ли си на това ,което говориш? Остават пет месеца и фона председателството на България изчезва.Та Ренета какви висоти ,какви 5лева чакат България ,наѝ-бедната не само в ЕС ,но и в Европа през оставащите месеци.Меркел мина през България ,като спря само на Знака STOP на жълтите павета и за пиар преди съставяне на правителството на Германия.

София е цялата в кал в междубоковите пространства.. и това е години. Прашна и мръсна столица и никакви висоти не виждам освен прах и кал..

То е ясно че Б-я я чакат висоти щом Бойко е начело, но майка ми иска да попита няма ли начин да и вдигнат пенсията, че в момента получава 150лв и като си плати лекарствата не остава нищо. Ни за отопление, нио за храна. Бойко да ме извини че ви занимавам с дребни неща.

само 150 лв? Можеш ли да си отговориш? Моята майка получава 910 лв. И то защото има приет тъп таван на пенсиите.

И в кое министерство работеше или е била стюардеса?

Инджова, ти нормална ли си. Получили сме мълчаливо съгласие за влизане в Шенген. И отгоре на всичко Юнкер не вкарва в Шенген. Доста ще има да почакаме още. И стига сте лизали подметките на Боко. Докато дойде време за влизане в Шенген, знаете ли още колко министър-председатели ще се изредят ?????

Абе днес в коментариите да не са дежурни 80%-те...Как не разбрахте, че Инджова беше извадена от играта, понеже не искаше да играе по тази свирка. Колко различно щяха да са подредени играчите и зяпачите....

То и свирките не и помогнаха когато и беше времето.

Задгробната Инджова пак нещо се изцвъка.

Тази албанка да не е хиромант че знае толкова ,за Юнкер и Меркил ! За пари са готови да хвалят и въздуха който изпуска отзад агент Буда -Мутра Борисов ! Този ще ни краде още дълго и ще му плащаме разходките по света , докато Фалкона не падне с него !

Аз си мислех, че гърба ме сърби, щото нямам топла вода, а то ми растели крила! Добре, че Инджова на две питиета ми обясни в каква заблуда съм бил!

Възхитен съм! При друг изказ нямаше да се публикува. Допада ми стила на статията, а който чете едно към едно - нека плюенето продължи!

Тъй като съм цензуриран ще се поправя: Докога уважаемата г-жа Инжова ще се подвизава в пространството на медиите?

Тиквата си е Тиква , където и да го поставиш ! Защо винаги го пазят един бюлюк еничари ? Мутрата Борисов се хвали навсякъде че Народа го обича и гласува ,а се пази от Народната любов от със стотина еничари ! Радев няма толкова охрана, а народа искренно го уважава ! Кога ще ни освободи Тиквата от своето присъствие за да започнем да живеем истински !

Инджова, какво имаш в предвид ПЪЛНО СЪЕДИНЕНИЕ? Може би от това съединение ще се роди третия пол?

Боко и Меркел , сигурно ,гаранция .

Поредната подлога дето ревеше че няма стаж за пенсия явно от ''преработване'' през годините неплащайки данъци и осигуровки седнала да защитава НЕзащитимото доказано от реалността..

На баба ти Меркел ще кажа: Халоу, Мути, ... На баба ти хвърчилото!!!

малее,малее, той казвал на МЕРКЕЛ... Боже, прибери си вересиите...

Кои измисли тази тема големите държави в Европа са против кои брои България за това

ИЗКАЗВАНЕТО НА ИНДЖОВА Е СЯКАШ ИЗКАЗВАНЕ НА КУКУМИЦИН! ПО-ДОБРЕ ДА БЕШЕ СИ МЪЛЧАЛА ОТКОЛКОТО ДА РЪСИ ПРОСТОТИИ, СЯКАШ Е ДРОГИРАНА.

Инджова подиграва ли се, че не разбрах? Коментар като от женско предаване - "цветята знак са за любов, това е без съмнение...." Трябва да се тълкува и цветът, и броят им! И да дебнем Юнкер в настроение. С букет.

papion

Инджова, на колко чашки даде това интервю? Аз лично нищо добро не очаквам от гостуването на лудото бабе у нас, най-много да ни повишат квотите за прием на "бежанци".

Госпожата с гробовният глас решила да се включи в хора на славословещите Великият вожд и неговите безгрешни действия. Има две възможности. 1. Няма друга, да речем циганка, която да го хвали, 2. Има определена финансова изгода от цялата работа.

.....висоти на простотията и нищетата....

Унищожително ироничен коментар на бурлеската, която се разиграва от страна на Инджова. Особено ми хареса препоръката ѝ да настояваме за влизане в Шенген в ден, в който Ж К Юнкер "е в добро настроение".